Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 5

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

εγω τρωω ενα τοστακι τωρα και παω για τρελλο σιδερωμα!!!!:cry::cry::cry:ξεκιναω δουλεια στις 15.00

θα σας βρω τοτε!!!!φιλακια σε οοοολες!!!!!!

για να μην το ξεχασω..maria εισαι η επομενη με θετικη χοριακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Νικολ μου θα σε μαλωσω δεν τα διαβαζεις ολα??? :tongue: 347 μου ειπαν οτι συνεχιζει την αργη αναπτυξη να μεινω ξαπλα κ αν αυξηθει το αιμα να παω Σαββατο παλι αλλιως τη Δευτερα

Κουκου θααααανξ!!! :D

εφαγα ενα λουκουμα καλε,,,,φτανει..κι αυτος παρασπονδια ηταν... κανονικα δεν κανει,,,

Με χει πιασει ενας πονοκεφαλος αλλο πραμα....

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

μπραβο βρε στελλιτσα...τα καταφερες τελικα...

αχ πολυ ζηλεψα τον λουκουμα σου ντεσκολορ...μιαμ..μιαμ...

τοση πιεση αυτες τις μερες ειναι λογικος ο ποοκεφαλος..

το αιματακι πως παει?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Μαριλου μου τσουυυυυυπ σου πεταξα εναν χεχχε

το αιμα ακαθεκτο :(

με πηρε η γνωστη φιλη μου - δωρο διαιτολογος...ξερετε...και εβαλα τον πατερα μου να το σηκωσει κ να πει οτι κοιμαμαι και ευτυχως γιατι λεει ηαν εδω κοντα και ηθελε να περασει....βρε ουυυυυυστ

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Μαριλου μου τσουυυυυυπ σου πεταξα εναν χεχχε

το αιμα ακαθεκτο :(

με πηρε η γνωστη φιλη μου - δωρο διαιτολογος...ξερετε...και εβαλα τον πατερα μου να το σηκωσει κ να πει οτι κοιμαμαι και ευτυχως γιατι λεει ηαν εδω κοντα και ηθελε να περασει....βρε ουυυυυυστ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μα εγώ έχω χάσει επεισόδια και δεν έχω καταλάβει γιατί την "αγαπάς" (:|) τόσο πολύ αυτή την φίλη σου??:rolleyes::confused:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μα εγώ έχω χάσει επεισόδια και δεν έχω καταλάβει γιατί την "αγαπάς" (:|) τόσο πολύ αυτή την φίλη σου??:rolleyes::confused:

δεν ειχες διαβασει που με πηρε προχτες και μου ειπε οτι ηθελε να μου κανει ενα δωρο???

EsnLp2.png

PmLSp3.png

ντεσκολορ εγω δεν επιασα κανεναν...αστα αυτα...θελω κ γωωωω....

ο κωλαρακος της την τρωει μου φαινεται της φιλεναδας...

μαρη μηπως εχει καταλαβει τπτ για την εξω κ θελει να τα μαθει απο 1ο χερι?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Ελα ντε..,. Θελουμε να εχουμε τα παχακια μας....

Ντσκολορακι τωρα το τελευταιο που σε νοιαζει να ειναι οι διαιτες και τα κιλά. Με μετρο βεβαια αλλα ελεος ειμαστε εγκυες οχι μοντελα.

δεν ειχες διαβασει που με πηρε προχτες και μου ειπε οτι ηθελε να μου κανει ενα δωρο???

Δωρο συνδρομή σε διαιτολόγο???:confused:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεχίζεται η ροή θετικών αποτελεσμάτων..

Νασούλι μου είμαι τόσο χαρούμενη για σένα.. Όλα πάνε τέλεια και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν τέλεια μέχρι τέλους... φιλάκια πολλά στο μπαμπουσκάκι σου..

Descolor υπομονή κορίτσι μου.. οι χοριακές εξελίσσονται τέλεια και είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα το αίμα θα σταματήσει και θα μπορέσεις να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου στο έπακρο..

Στελλίτσα φιλάκια στον Βασιλάκη και στην Αργυρώ βεβαίως βεβαίως..

Και μην ξεχνάτε.. περιμένω σύντομα να ακούσω και άλλα ευχάριστα!

Να είστε όλες καλά!

L2qIp2.png

Να'μαι παλι...μετα απο ενα πρωινο το οποιο εξελιχθηκε χαλια...μετα απο τα νευρα...με εχει πιασει τωρα ενα παραπονο..με παιρνει ο αντρας μου το πριν τηλ και μου λεει πως τον πηρε η μανουλα του και του εκανε την κλασικη ερωτηση που του κανει καθε χρονο..αν θα κανω τραπεζι στη γιορτη μου...(μονο τα τραπεζια την ενδιαφερουν..εμενα ουτε που με πηρε ενα τηλ η να ρωτησει εστω τυπικα το γιο της αν ειμαι καλα που χασαμε ενα παιδι..)της ειπε λοιπον οτι δεν θα κανουμε τραπεζι αλλα το σπιτι μας θα ειναι ανοιχτο την Κυριακη για οποιον θελει να μου ευχηθει...και τι απανταει???''Α καλα δεν με βολευει η Κυριακη..αν εινααι θα ερθω το αλλο Σαββατο''

Εγω θα κανω με τα χερακια μου ενα σωρο γλυκα αυτη τη Κυριακη γιατι θα ερθει και η οικογενεια μου, σκοτωθηκα να στολισω το σπιτι μας για να ειναι ομορφο και αυτη κανονιζει μονη της να ανοιξω το σπιτι μου 2 φορες για τη γιορτη μου επειδη..δεν τη βολευει...και μολις ειπα του αντρα μου να της πουμε οτι θα παμε στο εξοχικο μας και θα λειπουμε μου απαντησε''δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια γιατι θα παιρνει τηλ να παρακολουθησει αν ειμαστε οντως εκει...''δεν θα μπω στη διαδικασια να πω τι αλλο θα μπορουσε να της πει..απλα το πιο απλο...δεν σκεφτηκε οτι εγω καθε Σαββατο ειμαι ενα πτωμα γιατι εχω γυναικα στο σπιτι και σκοτωνομαι κι εγω η ιδια γιατι το σπιτι ειναι μεγαλο...

να μην σας τα πολυλογω η μια κουβεντα εφερε την αλλη και η μια σκεψη την επομενη και καπου εκει δεν ξερω πως (τυχαιο?δεν νομιζω)ηρθε και μου καρφωθηκε μια σκηνη που ποτε πριν δεν την ειχα σκεφτει...την ημερα του κρεβατιου μου (του γαμου)εκεινη φρεσκοχηρα ντυμενη στα μαυρα (τρομαρα της...ειναι και πολυ νεα..αυτο δεν σας τοχω πει..)εστρωσε μερος του νυφικου μου κρεβατιου και με πλησιασε η μητερα μου και μου ειπε ψυθιριστα ''οχι ρε γαμωτο...δεν κανει που φοραει μαυρα να ακουμπησει το κρεβατι σας ειναι γρουσουζια...'' ποτε απο τοτε δεν ειχα σκεφτει τα λογια της μανας μου και τι εννοουσε...δε χρειαζεται να σας πω που πηγαινει τωρα το μυαλο μου...

αντε να δω πως θα φορεσω παλι τη μασκα του κλοουν για να δουλεψω τωρα μεχρι το βραδυ...

το αποτελεσμα ειναι να εχουμε ψυχρανθει τωρα γιατι ειπαμε κι αλλες κουβεντες και φυσικα εγω βγηκα η κακια κι αυτος ο καλος αφου μου ειπε οτι εμεις δε θα αλλαξουμε το προγραμμα μας και θα κανουμε αυτο που εχουμε κανονισει....

σας ζαλισα...αλλα ειλικρινα δεν ειμαι καλα γιατι παλι θυμηθηκα το θεμα του παιδιου και τη μερα που μηδενιστηκε η χοριακη μου κι εχασα τα παντα..οσο κι αν κλαψω οσο και να ξεχαστω τελικα αυτος ο πονος δεν εχει φυγει απο μεσα μου...σκεφτομαι οτι αν δεν ειχα την οικογενεια μου ισως και να χωριζα να ξεμπερδευα να υοθετουσα κι ενα παιδακι και να το μεγαλωνα μονη μου και να με παραταγαν ολοι στην ησυχια μου...κουραστηκα πια...δεν αντεχω αλλο....

Να'μαι παλι...μετα απο ενα πρωινο το οποιο εξελιχθηκε χαλια...μετα απο τα νευρα...με εχει πιασει τωρα ενα παραπονο..με παιρνει ο αντρας μου το πριν τηλ και μου λεει πως τον πηρε η μανουλα του και του εκανε την κλασικη ερωτηση που του κανει καθε χρονο..αν θα κανω τραπεζι στη γιορτη μου...(μονο τα τραπεζια την ενδιαφερουν..εμενα ουτε που με πηρε ενα τηλ η να ρωτησει εστω τυπικα το γιο της αν ειμαι καλα που χασαμε ενα παιδι..)της ειπε λοιπον οτι δεν θα κανουμε τραπεζι αλλα το σπιτι μας θα ειναι ανοιχτο την Κυριακη για οποιον θελει να μου ευχηθει...και τι απανταει???''Α καλα δεν με βολευει η Κυριακη..αν εινααι θα ερθω το αλλο Σαββατο''

Εγω θα κανω με τα χερακια μου ενα σωρο γλυκα αυτη τη Κυριακη γιατι θα ερθει και η οικογενεια μου, σκοτωθηκα να στολισω το σπιτι μας για να ειναι ομορφο και αυτη κανονιζει μονη της να ανοιξω το σπιτι μου 2 φορες για τη γιορτη μου επειδη..δεν τη βολευει...και μολις ειπα του αντρα μου να της πουμε οτι θα παμε στο εξοχικο μας και θα λειπουμε μου απαντησε''δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια γιατι θα παιρνει τηλ να παρακολουθησει αν ειμαστε οντως εκει...''δεν θα μπω στη διαδικασια να πω τι αλλο θα μπορουσε να της πει..απλα το πιο απλο...δεν σκεφτηκε οτι εγω καθε Σαββατο ειμαι ενα πτωμα γιατι εχω γυναικα στο σπιτι και σκοτωνομαι κι εγω η ιδια γιατι το σπιτι ειναι μεγαλο...

να μην σας τα πολυλογω η μια κουβεντα εφερε την αλλη και η μια σκεψη την επομενη και καπου εκει δεν ξερω πως (τυχαιο?δεν νομιζω)ηρθε και μου καρφωθηκε μια σκηνη που ποτε πριν δεν την ειχα σκεφτει...την ημερα του κρεβατιου μου (του γαμου)εκεινη φρεσκοχηρα ντυμενη στα μαυρα (τρομαρα της...ειναι και πολυ νεα..αυτο δεν σας τοχω πει..)εστρωσε μερος του νυφικου μου κρεβατιου και με πλησιασε η μητερα μου και μου ειπε ψυθιριστα ''οχι ρε γαμωτο...δεν κανει που φοραει μαυρα να ακουμπησει το κρεβατι σας ειναι γρουσουζια...'' ποτε απο τοτε δεν ειχα σκεφτει τα λογια της μανας μου και τι εννοουσε...δε χρειαζεται να σας πω που πηγαινει τωρα το μυαλο μου...

αντε να δω πως θα φορεσω παλι τη μασκα του κλοουν για να δουλεψω τωρα μεχρι το βραδυ...

το αποτελεσμα ειναι να εχουμε ψυχρανθει τωρα γιατι ειπαμε κι αλλες κουβεντες και φυσικα εγω βγηκα η κακια κι αυτος ο καλος αφου μου ειπε οτι εμεις δε θα αλλαξουμε το προγραμμα μας και θα κανουμε αυτο που εχουμε κανονισει....

σας ζαλισα...αλλα ειλικρινα δεν ειμαι καλα γιατι παλι θυμηθηκα το θεμα του παιδιου και τη μερα που μηδενιστηκε η χοριακη μου κι εχασα τα παντα..οσο κι αν κλαψω οσο και να ξεχαστω τελικα αυτος ο πονος δεν εχει φυγει απο μεσα μου...σκεφτομαι οτι αν δεν ειχα την οικογενεια μου ισως και να χωριζα να ξεμπερδευα να υοθετουσα κι ενα παιδακι και να το μεγαλωνα μονη μου και να με παραταγαν ολοι στην ησυχια μου...κουραστηκα πια...δεν αντεχω αλλο....

Κάνε υπομονή Νικόλ μου και μην συγχύζεσαι γιατί στην τελική εσύ πάλι θα βγεις χαμένη. Αυτές είναι σαν τις κατσαρίδες, επιβιώνουν σε όλες τις καταστάσεις. Ο λόγος που δεν αποκτήσαμε παιδάκι μέχρι στιγμής (απο ότι λένε οι γιατροί φυσικά, δεν το λέω μόνη μου) είναι οτι υπάρχει πρόβλημα στο σπέρμα. Έκανα δύο αποβολές πριν απο τέσσερα χρόνια με διαφορά έξι μηνών (απο ότι είπε ο γιατρός ήταν βιοχημικές και χάναμε το μωρό λόγω αδυναμίας του σπέρματος ) και απο τότε η πεθερά μου κάθε φορά που με βλέπει μου λέει να κάνω προσευχές και να ανάβω κεριά "Θα κάνεις και εσύ καημενούλα μου παιδάκι, θα δεις". Πιστεύω πολύ αλλά όλο αμαρτίες παίρνω έτσι και κάνω κακές σκέψεις.

Μια μέρα συγκεκριμένα άρχισε να με κατηγορεί οτι είχα πρόβλημα και εξαιτίας μου χάναμε τα μωρά, οτι ο γιός της είναι μια χαρά και να πάω να ψαχτώ στους γιατρούς!!!

Το καλύτερο όμως είναι πριν απο περίπου δύο μήνες που βρεθήκαμε και μου είπε κατά λέξη "Εσύ είσαι πολύ τυχερή με τον άντρα που έχεις που σε αγαπάει πιο πολύ απο όλους και απο όλα. Και ακόμα πιο τυχερή που έχεις εμένα για πεθερά που δεν βγαίνω να πω στον κόσμο οτι είσαι ΣΤΕΙΡΑ αφού είσαι παντρεμένη έξι χρόνια και δεν έχεις μωρό!!!! Τι νομίζεις ο κόσμος συζητάει!!!

Κοίτα λοιπόν τα χειρότερα και γέλα με τα χάλια μου!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...