Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

ναι αγαπη...

οχι βεβαια !! Καθε φορα μιλαω κ με αλλο γιατρο !

καρδουλα μου ειανι κλειστο το τηλεφωνικο κεντρο τωρα....

Αυριο τοτε αγαπη μου!εγω νομιζα οτι θα πας Δευτερα κατευθειαν εκει!

Ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα αυριο!!!!Μακαρι Παναγιτσα μου!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Αυριο τοτε αγαπη μου!εγω νομιζα οτι θα πας Δευτερα κατευθειαν εκει!

Ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα αυριο!!!!Μακαρι Παναγιτσα μου!!!!!

να σου πω..οταν μιλησες με το μαστρομηνα μετα την αποτυχημενη προσπαθεια για να δειτε και καλα τι εφταιξε...τον ξαναπληρωσες?

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Κοριτσακια σας χαιρετω..ειμαι ακομα στη δουλεια και ποναει ολο το σωμα μου απο το κρυωμα..δεν νομιζω να ξαναμπω σημερα..

descolor μου καλα αποτελεσματα..και αυριο!!!!!

Να εχετε ολες ενα καλο βαρδυ αποψε!!!!Μακια!!!

Κοριτσακια σας χαιρετω..ειμαι ακομα στη δουλεια και ποναει ολο το σωμα μου απο το κρυωμα..δεν νομιζω να ξαναμπω σημερα..

descolor μου καλα αποτελεσματα..και αυριο!!!!!

Να εχετε ολες ενα καλο βαρδυ αποψε!!!!Μακια!!!

περαστικουλια σου !!!! Καλη ξεκουραση !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σορυ που χάθηκα,αλλα απο εχθές είμαι χάλια λογω της ημικρανίας που με έχει πιάσει.Μπήκα όμως για να διαβάσω τα νέα σας γιατι με έφαγε η περιέργεια.

Αχ για να δώ τι θυμάμαι..

Λοιπόν ντεσκο.. μου,δεν ξέρω τι να σου πώ για την περίπτωσή σου,μακάρι αυριο να κάνει ένα μεγάλο μπάμ η χοριακή σου και να έχει διπλασιαστεί.Στενοχωριέμαι ρε γαμώτο με τα όσα τραβάς.Να σου πώ την αλήθεια,ο γιατρός μου οταν μιλήσαμε για την περίπτωσή σου μου είπε και κάτι ακόμα αλλα δεν είναι ώρα να στο πώ,κάτσε να δούμε και την αυριανή χοριακή.

Αλλα αυτό το σημερινό με το τόσο αίμα που έχασες,πρέπει να το πείς στο γιατρό σου γιατί δεν είναι φυσικό.Εχει δίκιο το Μαράκι,μπορεί να χρειαστεί να κάνεις και καμια άλλη εξέταση.Υπομόνη βρε κούκλα μουυ,το ξέρω οτι ειναι δύσκολο,αλλα δεν μπορείς να κάνεις και κάτι αλλο αυτ΄η τη στιγμή.Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά ή έστω να πάρει ενα τέλος αυτό το βάσανό σου.Ειμαι εδώ για οτι χρειαστείς.

Ιονελιτάκι μου γλυκό.Εχω πέσει πολύ με αυτό που διάβασα.Μου θύμησες περιπτώσεις όπως της Δομνίνας μας και της τουρτίτσας και καταλαβαίνω πόσο πονάει να χάνεις ένα μωράκι.Πρέπει να φανείς δυνατή αυτή τη στιγμή για το άλλο σου μωράκι και πίστεψέ με θα γίνεις σπουδαία μαμα.

Μαράκ1981 πλησιάζουν οι μέρες ε?Αντε και τον φάγαμε τον γαιδαρο η ουρίτσα μας έμεινε.

Νικόλ μου κάλα έκανε ο άντρας σου και είπε αυτό στη μαμά του.Αμάν πιά,δεν έχει καθόλου τσίπα πάνω της αυτή η γυναίκα?Τέσπα.

Α...και περαστικούλια.

όπως περαστικούλια θα πώ και στη Στελίτσα.Αχ βρε μάνα,τι τραβάς και εσύ.Δεν έχεις και κανέναν να σε βοηθάει.Προσπάθηησς τουλάχιστον να βρίσκεις ώρες για ξεκούραση.

Μαριλούκο,Μαράκι10,Ανθούλα,Δομνινάκι,μομεντάκι, τι κάνετε?

Η αναστασία δεν έχει μπει να μας πεί για την χοριακή που θα έκανε?

Κορίτσια χαίρομαι που έχετε αρχίσει να κάνετε την προσευχούλα.Εγώ όταν είδα οτι έπιασε σε μένα το πρώτο πραγμα που σκέφτηκα ήταν να σας το πώ για να ρην κάνετε και να βοηθήσει και εσας.

Εχετε τρανό παράδειγμα εμένα και την Ανθούλα που την έχουμε κάνει και η ευχή μας εγινε πραγματικότητα.

Σας αφήνω τώρα γιατι με τα χίλια ζόρια κρατιέμαι όρθια.Εχθές κοιμόμουν απο της 9 και φυσικά ξύπνησα στις 5.Μου έχει γίνει καθημερινή συνήθεια και δεν ξέρω τι να κάνω.Κανένα γιατρικό έχετε βρε κορίτσια?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλημέρα κουκλίτσες μου...φαντάζομαι τέτοια ώρα όλες θα κοιμάστε..

Εγώ όπως πάντα έχω ξυπνήσει απο τις 5 και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ με τίποτα.Ουφ δεν μπορώ αλλο αυτή την κατάσταση κάτι πρέπει να κάνω αλλα δεν ξέρω τι.Ευτυχώς πέρασε και ο πονοκέφαλος που με βασάνιζε δύο μέρες.

Ντεσκο...εμείς τα είπαμε,αλλα θέλω να ξέρεις οτι εγώ είμαι εδώ για ότι χρειαστείς.Εχω παρακαλέσει πολύ το θεό ή οτι τελος πάντων υπάρχει εκει πάνω να σε βοηθήσει και εσένα και το μωράκι σου.Μακάρι να με ακούσει και σήμερα να μάθεις οτι η χοριακή σου εχει πάει στα ύψη.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλημερα νασουλα,

καλημερα σε ολες...

Νασουλα μου ... ετσι ειναι...μαλλον η αυπνια ειναι σμπτωμα εγκυμοσυνης κ εγω εδω και 2 εβδομαδες απο τις 5 ξυπναω και δεν μπορω να ξανακοιμηθω....αλλα σε μενα αυτο θα τελειωσει σε λιγο...ευτυχως που σου περασε ο πονοκεφαλος...με αυτες τις ημικρανιες σε καταλαβαινω απολυτως γιατι τις εχω κ εγω..και το χειροτερο τωρα ειναι οτι δεν μπορεις να παρεις κανενα φαρμακο...υπομονη γλυκεια μου ειναι για καλο !!!

Εγω γυρισα κιολας απο το κεντρο και περιμενω να με παρουν τηλεφωνο μεχρι τις 11 να μου πουν τα μαντατα...

Η πλακα ειναι που η κοπελα στην υποοχη μου λεει...καλα παμε ε? ναι της λεω που το δες? που εχω μια εβδομαδα αιμα...κ μου λεει δεν ειναι απαραιτητα κακο... κ της λεω δεν μπορουμε νακανουμε κανα υπερηχο να δουμε τουλαχιστον αν ειναι εξωμητριο? και μου λενε αν δεν παει 1000 μοναδες δεν μπορουμε να δουμε τπτ...εντωμεταξυ της γανηκε πολυ κουλο και απιθανο το ενδεχομενο "εξωμητριου"... τι να πω... στην αναμονη και το σκωτσεζικο ντουζ ακομα...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημερα νασουλα,

καλημερα σε ολες...

Νασουλα μου ... ετσι ειναι...μαλλον η αυπνια ειναι σμπτωμα εγκυμοσυνης κ εγω εδω και 2 εβδομαδες απο τις 5 ξυπναω και δεν μπορω να ξανακοιμηθω....αλλα σε μενα αυτο θα τελειωσει σε λιγο...ευτυχως που σου περασε ο πονοκεφαλος...με αυτες τις ημικρανιες σε καταλαβαινω απολυτως γιατι τις εχω κ εγω..και το χειροτερο τωρα ειναι οτι δεν μπορεις να παρεις κανενα φαρμακο...υπομονη γλυκεια μου ειναι για καλο !!!

Εγω γυρισα κιολας απο το κεντρο και περιμενω να με παρουν τηλεφωνο μεχρι τις 11 να μου πουν τα μαντατα...

Η πλακα ειναι που η κοπελα στην υποοχη μου λεει...καλα παμε ε? ναι της λεω που το δες? που εχω μια εβδομαδα αιμα...κ μου λεει δεν ειναι απαραιτητα κακο... κ της λεω δεν μπορουμε νακανουμε κανα υπερηχο να δουμε τουλαχιστον αν ειναι εξωμητριο? και μου λενε αν δεν παει 1000 μοναδες δεν μπορουμε να δουμε τπτ...εντωμεταξυ της γανηκε πολυ κουλο και απιθανο το ενδεχομενο "εξωμητριου"... τι να πω... στην αναμονη και το σκωτσεζικο ντουζ ακομα...

Καλημέρα ντεσάκι...μικρή μου σου είπα και εγώ οτι το αίμα δεν είναι απαραιτήτως κακό,είδες που στο λένε και άλλοι.Και ναί, αυτό,οτι πρεπει δηλαδη, να πάει πάνω απο 1000 για να φανεί κάτι, μου το είπε και εμένα ο γιατρός.Είμαι σίγουρη οτι θα έχει διπλασιαστεί η χοριακή σου και θα έχει πάει τουλάχιστον 500.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλημέρα ντεσάκι...μικρή μου σου είπα και εγώ οτι το αίμα δεν είναι απαραιτήτως κακό,είδες που στο λένε και άλλοι.Και ναί, αυτό,οτι πρεπει δηλαδη, να πάει πάνω απο 1000 για να φανεί κάτι, μου το είπε και εμένα ο γιατρός.Είμαι σίγουρη οτι θα έχει διπλασιαστεί η χοριακή σου και θα έχει πάει τουλάχιστον 500.

την πεμπτη ηταν 347 .. ας ειναι εστω 500 σημερα...αν κ ειμαι πολυ απαισιοδοξη...

θα δουμε...σε καμια ωρα θα ξερουμε...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

την πεμπτη ηταν 347 .. ας ειναι εστω 500 σημερα...αν κ ειμαι πολυ απαισιοδοξη...

θα δουμε...σε καμια ωρα θα ξερουμε...

το 500 στο είπα επειδή δεν διπλασιαζεται πάντα,συνήθως πάει +60%,οπότε με το 500 θα είμαστε ευχαριστημενοι.Σωστά?

Αντε να περάσει αυτή η ριμάδα η ώρα.

Εγώ θα φύγω το μεσσημέρι,τελικά,για το χωριό.Οπότε θα είμαι εδώ γυρω.....;)

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. Πολλές εξελίξεις.. Εγώ χάθηκα για λίγο αλλά να μαι.

Ιονελίτα μου πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.. Όποτε νιώσεις καλύτερα οι φίλες σου είναι εδώ!

Τουρτίτσα μου λυπάμαι για το ένα σου μωράκι αλλά να ξέρεις ότι θα έχεις 2 υγιέστατα μωράκια να απαλύνουν τον πόνο σου..

Εγώ κοριτσάκια μου δεν θα άντεχα ποτέ κάτι τέτοιο και κάθε Κυριακή στην Εκκλησία παρακαλάω να είναι όλα τα μωράκια γερά και να μην συμβαίνουν αυτά :(

Ντεσκ μου εύχομαι να πήγε πάνω απο 500 η χοριακή σου! Σε παρακαλώ κάνε μια προσευχούλα στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου να βοηθήσει.. Θα κάνω κι εγώ για σένα!

Στελλίτσα όταν βρίσκεις χρόνο ρίχνε το στην ξάπλα. Εγώ που ήμουν όλο ζωή και να θέλω να κάνω κάτι όλη την ώρα ξαπλώνω. Κάνω πολύ λίγα πράγματα..

Εφάκη πότε θα πας για χοριακή; σε σκεφτόμουνα χθες και σήμερα είδα το μήνυμα σου. Εύχομαι να είναι τεράστια η χοριακή σου!

Μαράκι την Τετάρτη θα ανοίξουμε και την δική σου σαμπάνια! :) είμαι σίγουρη!

Οι υπόλοιπες κουκλίτσες ξέρετε ότι έχετε πάντα την αγάπη μου!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

το 500 στο είπα επειδή δεν διπλασιαζεται πάντα,συνήθως πάει +60%,οπότε με το 500 θα είμαστε ευχαριστημενοι.Σωστά?

Αντε να περάσει αυτή η ριμάδα η ώρα.

Εγώ θα φύγω το μεσσημέρι,τελικά,για το χωριό.Οπότε θα είμαι εδώ γυρω.....;)

Καλα προσεχε εσυ λιγακι τις μετακινησεις και τα σουρτα φερτα τωρα πια... α και το νου σου,... μην πας να φυτεψεις παλι τιποτα....αλοιμονο σου !!!!!!!!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλα προσεχε εσυ λιγακι τις μετακινησεις και τα σουρτα φερτα τωρα πια... α και το νου σου,... μην πας να φυτεψεις παλι τιποτα....αλοιμονο σου !!!!!!!!!!

χαχαχα οχι βρε δεν θα ξαναφυτέψω τίποτα,σου τ'ορκίζομαι.

Μωρέ δεν θα πήγαινα,αλλα έχει γενέθλια ο κολλητός μου και κάνει γιορτή.Το κακό οτι το σπίτι των γονιών μου έχει και αυτό πολλά σκαλοπάτια,αλλα τι να κάνουμε,ο γιατρός μου είπε αφου δεν μπορώ να τα αποφύγω,τουλάχιστον να τα ανεβαίνω πολύ αργά ωστε να μην λαχανιάζω.

Δεν πειράζει ευκαιρία να πώ τα νέα και στους γονείς μου,δεν τους το έχω πει ακόμη γιατι δεν ήθελα απο το τηλέφωνο.

Στα πεθερικά μου θα το πούμε σήμερα,θα περάσουμε απο εκεί φευγοντας για το χωριό.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Στελλίτσα ένα κιλό; κορίτσια εγώ έβαλα 4 σύνολο και είμαι σαν αερόστατο. Η διατροφολόγος μου είπε οτι μια χαρά είναι αλλά μετά με βλέπω να πέρνω περισσότερα και ρε κορίτσια πέφτει πείνα δεν τρώω πολύ. Λέτε να φταίνε κάπως τα ούτρο; καλά για το καθισιό δεν το συζητώ. 24 ώρες το 24ωρο! Πιφ.. Να δω πως θα χάσω μετά τόσα κιλά συν 6 που πήρα 1 χρόνο στις προσπάθειες. Και άλλα τόσα που θα πάρω τους επόμενους μήνες. Καλά να είναι ο μπέμπης μου όμως πάνω απ όλα! Απλά απο ρούχα δεν μπαίνω πουθενά.. Και απόψε έχουμε ένα επίσημο δείπνο σε ξενοδοχείο. Τζάμπα θα πάω κομμωτήριο και θα μακιγιαριστώ. Δεν φτιάχνομαι με τίποτα.. Χιχι σκέφτομαι και τι θα φορέσω.

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...