Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Αχ Νασούλα. Εγώ οι μόνες σκάλες που ανεβαίνω είναι στη μαμά μου και λαχανιάζω όσο αργά κι αν τις βγω.. Εγώ που ξυπνούσα κάθε πρωί, καθάριζα το σπίτι, πήγαινα δουλειά, ερχόμουνα έκανα φαγητό, έπλενα και φύλαγα τα πιάτα αμέσως πήγαινα πίσω δουλειά ερχόμουν το απόγευμα πάλι μαγείρευα και τα καθάριζα όλα και έφευγα για να πάω να χορέψω 2 ώρες για έξτρα λεφτά για τις προσπάθειες συν μισή που οδηγούσα για να πάω. 12 κοιμόμουν 7 ήμουν στο πόδι. Τώρα τέζα. Τι σου κάνει η εγκυμοσύνη ε..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

απο 374 την πεμπτη πηγαμε στο 174

αυτα ειναι,,,

ο γιατρος απο το κεντρο ειπε να κοψω τα φαρμακα και την τριτη ξανα χοριακη γιατι πρεπει να το παρακολουθουμε για να μηδενιστει γιατι αν δεν μηδενιστει σημαινει οτι δεν αυτοκαθαριζεται και θα πρεπει να παρεμβουμε...

αντε εις υγειαν !

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

αυτα ειναι,,,

ο γιατρος απο το κεντρο ειπε να κοψω τα φαρμακα και την τριτη ξανα χοριακη γιατι πρεπει να το παρακολουθουμε για να μηδενιστει γιατι αν δεν μηδενιστει σημαινει οτι δεν αυτοκαθαριζεται και θα πρεπει να παρεμβουμε...

αντε εις υγειαν !

Όχι :( με έχουν πάρει τα κλάματα. Ήταν άδικο όλο αυτό..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Καλημερα .......

Ντεσκο μου.....δεν μπορω να σου πω τιποτα...το μονο μακαρι πια να μηδενιστει απο μονη της η χοριακη και ο εφιαλτης να σταματησει εδω...Σου στελνω μια πολυ μεγαλη αγκαλια ..Θα παρεις το χρονο που σιγουρα χρειαζεσαι , θα βαλεις δυναμεις και οταν θα εισαι ετοιμη θα ξεκινησεις παλι τον αγωνα....ο,τι μα ο,τι χρειαστες με πολυ μεγαλη μου χαρα ....κουραγιο και στον αντρουλη σου...

αυτα ειναι,,,

αντε εις υγειαν !

:(:(:(:(:(

Αχ βρε κορίτσι μου,δεν μπορείς να φανταστείς πόσο έχω στενοχωρεθεί και έχω θυμώσει.Οχι με σένα,προς θεού.Έχω θυμώσει με τους γιατρούς και προπάντων με οτι βρήσκεται εκεί πάνω και μας βλέπει.Δεν ξέρω σίγουρα αν είναι ο θεός αλλα δεν μπορώ να βλέπω τέτοια αδικία ρε γαμώτο.

Να σου δίνει αυτό που λαχταράς πιο πολύ και πρίν καλα καλά το συνειδητοποιήσεις να στο παίρνει πίσω.Είναι άδικο:(Αν ήταν να μην πετύχει,ας ήταν αρνητική η χοριακή απο την αρχή.

Αχ,έχω πέσει τόσο πολύ,σαν να ήμουν εγώ η ίδια.

Μακάρι βρε κουκλίτσα μου,εδώ που φτάσαμε,να μηδενιστεί εντελώς η χοριακή σου.Να μην περάσεις και άλλα βάσανα.

Οτι χρειαστείς μην διστάσεις,ακόμα και να έρθω να κλάψουμε μαζί,αν αυτό σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.Και χρήματα αν χρειαστείς για την επόμενη προσπάθεια,μπορώ να βρώ και να σου δώσω,δεν θα είναι πολλά αλλά θα σε βοηθήσουν είμαι σίγουρη.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

αγαπες μου σας ευχαριστω παρα πολυ...

ενταξει δεν ειναι ευκολο...περασα πολλα ειδικα την τελευταια εβδομαδα και η αληθεια ειναι οτι εχω πεσει στα πατωματα αλλα προσπαθω να το παιζω κλοουν στους γονεις κ αυτο ειναι ακομα πιο δυσκολο... θα παρω το χρονο μου στα σιγουρα...αι στη δουλεια δε θα επιστρεψω ακομα...θα παω την πεμπτη...χρειαζομαι κ λιγο χρονο μονη μου με τον εαυτο μου....μακαρι να μπορουσα να απομακρυνθω ακομα και απο τον αντρα μου...

Δε 8α υπαρξει συντομα επομενη προσπαθεια .. ουτε σωματικες δυναμεις εχω (εχοντας περασει συνεχομενους πονους απο τις 12/11...εχω ξεχασει πως ειναι να ΜΗΝ πονας..) ουτε ψυχολογικες δυναμεις ουτε χρηματα...

Δεν πειραζει ισως ειναι γραφτο ετσι..

Νασυ μου, σε παρακαλω μη στεναχωριεσαι εσυ...με στεναχωρεις ακομα περισσοτερο..σκεψου το μωρακι σου !! Και επισης να σου πω οτι με κολλησες στον τοιχο με αυτα που εγραψες....εισαι απιστευτα σπανιος ανθρωπος και σου αξιζει το καλυτερο... σε αγαπω πολυ πολυ και θελω μονο να εισαι χαρουμενη απο εδω και περα ναι??? Σε ευχαριστω και παλι που ησουν κοντα μου ολο αυτο το διαστημα και μεσα απο το φορουμ και μεσω του κινητου !

Μαρακι μου καλη επιτυχια με τα δκα σου αποτελεσματα...και εμπειρικα στο λεω...αν δεις χοριακη κατω απο 50 κ ελαχιστο ιχνος κοκκινου αιματος...μην ελπισεις επουδενι...θα ειναι τζαμπα η ελπιδα... συγγνωμη αν ακουγομαι σκληρη αλλα η αληθεια δυστυχως ειναι παντα σκληρη.

EsnLp2.png

PmLSp3.png

αγαπες μου σας ευχαριστω παρα πολυ...

ενταξει δεν ειναι ευκολο...περασα πολλα ειδικα την τελευταια εβδομαδα και η αληθεια ειναι οτι εχω πεσει στα πατωματα αλλα προσπαθω να το παιζω κλοουν στους γονεις κ αυτο ειναι ακομα πιο δυσκολο... θα παρω το χρονο μου στα σιγουρα...αι στη δουλεια δε θα επιστρεψω ακομα...θα παω την πεμπτη...χρειαζομαι κ λιγο χρονο μονη μου με τον εαυτο μου....μακαρι να μπορουσα να απομακρυνθω ακομα και απο τον αντρα μου...

Δε 8α υπαρξει συντομα επομενη προσπαθεια .. ουτε σωματικες δυναμεις εχω (εχοντας περασει συνεχομενους πονους απο τις 12/11...εχω ξεχασει πως ειναι να ΜΗΝ πονας..) ουτε ψυχολογικες δυναμεις ουτε χρηματα...

Δεν πειραζει ισως ειναι γραφτο ετσι..

Νασυ μου, σε παρακαλω μη στεναχωριεσαι εσυ...με στεναχωρεις ακομα περισσοτερο..σκεψου το μωρακι σου !! Και επισης να σου πω οτι με κολλησες στον τοιχο με αυτα που εγραψες....εισαι απιστευτα σπανιος ανθρωπος και σου αξιζει το καλυτερο... σε αγαπω πολυ πολυ και θελω μονο να εισαι χαρουμενη απο εδω και περα ναι??? Σε ευχαριστω και παλι που ησουν κοντα μου ολο αυτο το διαστημα και μεσα απο το φορουμ και μεσω του κινητου !

Μαρακι μου καλη επιτυχια με τα δκα σου αποτελεσματα...και εμπειρικα στο λεω...αν δεις χοριακη κατω απο 50 κ ελαχιστο ιχνος κοκκινου αιματος...μην ελπισεις επουδενι...θα ειναι τζαμπα η ελπιδα... συγγνωμη αν ακουγομαι σκληρη αλλα η αληθεια δυστυχως ειναι παντα σκληρη.

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Μην με ευχαριστείς καλέ έιμαι πολύ δοτικός άνθρωπος εγώ και οτι λέω και κάνω είναι μέσα απο την καρδιά μου.Εχω πέσει συχνά θυμα αυτής της δοτικότητας αλλα δεν μπορώ να αλλάξω.

Οτι σου είπα το εννοώ....

Θα δείς οτι θα βρείς το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσεις.Φυσικά όποτε αισθανθείς εσύ καλά και σίγουρη.Ο πόνος σιγα σιγά θα περάσει και όταν γίνει το θαυματάκι(που θα γίνει,να είσαι σίγουρη) θα τα ξεχάσεις ολα.

Σ'αγαπώ πολυ.Φιλάκια σε σένα και στον αντρούλη σου.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Kαλημερα σε όλες!

Ντεσκολορακι μου τι αδικια ειναι αυτη? Γιατι? Ας ηταν 0 απο την αρχη. Θα ησουν καλυτερα τωρα. Δεν ξερω τι να πω. Και εγω η χαζη σου ελεγα για ρουχα. Πραγματικα συγνωμη. Ο αντρας μου με ειδε να κλαιω και καταλαβε αμεσως,

Δεν χρειαζεται να σου πω οτι ειμαι διπλα σου οτι ώρα θελησεις. Το ξερεις...

Kαλημερα σε όλες!

Ντεσκολορακι μου τι αδικια ειναι αυτη? Γιατι? Ας ηταν 0 απο την αρχη. Θα ησουν καλυτερα τωρα. Δεν ξερω τι να πω. Και εγω η χαζη σου ελεγα για ρουχα. Πραγματικα συγνωμη. Ο αντρας μου με ειδε να κλαιω και καταλαβε αμεσως,

Δεν χρειαζεται να σου πω οτι ειμαι διπλα σου οτι ώρα θελησεις. Το ξερεις...

Η αδικια δεν εχει γιατι και το γιατι δεν εχουν απαντηση...

Δε φταις εσυ...μην κατηγορεις τον εαυτο σου...που να φανταστεις εσυ οτι ΟΛΗ η γκαντεμια του συμπαντος ειναι συγκεντρωμενη πανω μου ?

Το ξερω οτι εισαι διπλα μου και το εχεις αποδειξει..και σε ευχαριστω πολυ πολυ...μ στεναχωριεσαι και μη στεναχωρεις το μωρακι σου σε παρακαλω....

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

des έχεις πμ.Και ότι αλλο χρειαστείς πές μου ε?Αν θές πάμε και μαζι στο γιατρό.

Στεελίτσα μου τι κάνεις?Πολύ στενοχώρια έχει πέσει αυτές τις μέρες ρε γαμώτο.Η Ιονέλα τι κάνει?έχεις κανένα νέο?

Την σκέφτομαι ΄συνέχεια.

Η μέση σου πώς ειναι σήμερα?Ο βασιλάκης καλά?πήγατε βολτίτσα?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Δεσκολοριρακι δεν εχω λογια..

δεν θα σου πω να μη στεναριεσαι, γιατι ξερω οτι δεν γινεται.

ευχομαι μονο να ειναι το τελευταιο κακο που σου τυχαινει.

Ξεσπασε, κλαψε αν αυτο σε κανει να νιωσεις καλυτερα.

Σε καποιους ανθρωπους ολα ερχονται ευκολα κ βολικα,

εμεις δυστυχως δεν ανηκουμε σ αυτη την κατηγορια.

Ειμαστε δυνατες ομως κ θα συνεχισουμε να προσπαθουμε

για το καλυτερο. οτι χρειαστεις, μη διστασεις..

Δεν ξερεις ποσο θα θελα να ειμαι κοντα αυτη τη στιγμη..

Z58Ip2.png

Μολις χαλασε ολο το Σαββατοκυριακο μου μετα απο αυτα τα νεα..ουτε γιορτη θελω ουτε τιποτα...εγω στο κοριτσακι μας τα ειπα με ενα π.μ. το μονο για το οποιο θα συμφωνησσω μαζι σας ειναι ας ηταν αρνητικο απο την αρχη!!ειναι πολυ δυσκολο να σου δινουν τη χαρα και να σου την παιρνουν πισω!!!τοσο αδικο!!!μετα απο τοση αγωνια και λαχταρα..:(:(:(

Μολις χαλασε ολο το Σαββατοκυριακο μου μετα απο αυτα τα νεα..ουτε γιορτη θελω ουτε τιποτα...εγω στο κοριτσακι μας τα ειπα με ενα π.μ. το μονο για το οποιο θα συμφωνησσω μαζι σας ειναι ας ηταν αρνητικο απο την αρχη!!ειναι πολυ δυσκολο να σου δινουν τη χαρα και να σου την παιρνουν πισω!!!τοσο αδικο!!!μετα απο τοση αγωνια και λαχταρα..:(:(:(

ειναι πολυ συγκηνητικο να τα διαβαζω ολα αυτα αλλα ταυτοχρονα και πολυ στεναχωρο...

σου ειπα κ στο πμ αγαπη μου μην επηρεαζεσαι τα λογια της ψυχρης λογικης ειναι ..."ακομα μια αποτυχια" ετσι απλα... θα περασει και θα προχωρησω....

κοιταξε να περασεις καλα και να μαζεψεις δυναμεις γιατι μην ξεχνας....εχεις αγωνα απο τον ιανουαριο !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...