Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

σαλπιγγογραφια

καλλιεργεια κολπικου υγρου

καλλιεργεια σπερματος

ορμονολογικες

προγεννητικο ελεγχο και εσυ κ ο αντρας σου (αντισωματα για διαφορες ασθενειες, γενικη αιματος, σιδηρο, φεριτινι, ομαδα αιματος, αιμοσφαιρινη)

τα έκανα όλα αυτα... ουφ ρε κοριτσια δεν αντεχω αλλο αυτη την αγωνια.. χερετε ποτε μπορω να παω για να κανω αναλύσεις αιματος ??? μετα απο ποσες μερες μετα την σπερματεχυση??

Διαφημίσεις

τα έκανα όλα αυτα... ουφ ρε κοριτσια δεν αντεχω αλλο αυτη την αγωνια.. χερετε ποτε μπορω να παω για να κανω αναλύσεις αιματος ??? μετα απο ποσες μερες μετα την σπερματεχυση??

14 μερες. Ποτε ειναι?

μετα απο 14 μερες με 1η την ημερα τη σπερματεγχυσης και η εξεταση που κανεις λεγεται β χοριακη γοναδοτροπινη ή κοινως χοριακη

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Εγώ εστρωσα ο παιδικο σημερα... Παιχνιδια να δεις που μαζεψα... ε ρε εχεις να μαζευεις απο του χρονου...

μακαρι και τι στον κοσμο !!

μολις μας πηραν τηλεφωνο γεννησε η γυναικα του ξαδελφου μου ενα αγορακι γλυκα μας εστειλαν και φωτο απο το κινητο!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

δηλαδή ως την τετάρτη 24/11 θα ξέρω !! εκανα την τοποθετηση μου στις 10/11 !! εγω ηταν να πηγαινα την δευτερα στις 22!! θα είναι νωρίς ετσι??

23 πρεπει να πας

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλησπέρα σας και γω νορέτα στις 6-11 έκανα σπερματέχυση και θα πάω τη Δευτέρα για χοριακή 22-11 αν φυσικά δεν μου έχει η καταραμένη..... πίνεις χάπια η βάζεις κάποια κολπική κρέμα? είχες τίποτα συμπτώματα μέχρι στιγμής?

Γεια σας!!!! Καλωσορίζω και τη νέα κοπέλα!!! Καλη επιτυχία στην προσπάθειά σου!

Κορίτσια μου εγώ πάω για μπάνιο και θα ετοιμαστώ...Απόψε θα πάω περιπατούλη με τον μομέντο μου στους κομπάρους μας να δούμε xfactor! Θα βγω από το σπίτι! Ελπίζω να μην πάθω αναφυλακτικό σοκ όταν βγω στον ατμοσφαιρικό αέρα χαχαχαχαχαχα

Αύριο θα πάμε πρωί πρωί με τον μομέντο για τη χοριακή...Δεν ξέρω τι ώρα θα επιστρέψουμε σπίτι ...ανάλογα με τη διάθεση μας και πώς θα εξελιχθούνε τα πράματα...Θα μπω να σας πω νέα το συντομότερο εντάξει;

Φιλάκια!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙς ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!! ΑΝ Η ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Καληνύχτα...Θα τα πούμε αύριο...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

οοοο μομεντακι μου !!!! Να εχεις μια τεραστια χοριακη !!! Να κανετε την εξετασουλα και να πατε μια βολτουλα να ξεχαστειτε !! Και αποψε να περασετε τελειααααααααα

Ελεν καλη επιτυχια και σε σενα κοπελα μου !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλεναδες,τι κανετε???

Ας αρχισω απ το μομεντακι προσθετοντας μερικες ακομη μοναδες στη χοριακη..

πολλες πολλες ευχες για μια τεραστια χοριακη!!!

μακαρι να ακουσεις αυριο τα πιο ευχαριστα νεα!!!!θα περιμενουμε ολες με αγωνια!!

νορετα καλως ηρθες! μακαρι ολα να πανε καλα!!!

κ εγω προχωραω σε εξωσωματικη μετα απο 5 σπερματεγχυσεις..

κ το προβλημα μας ακριβως σαν το δικο σας, ανεξηγητη υπογονιμοτητα!!

ελπιζω να εισαι πιο τυχερη!!!!

δεσκολορ πως τα πας?? ειχες παρεουλα σημερα διαβασα!!!

στελλιτσα μου να προσεχεις βρε με τις δουλειες!!

στο βασιλακη αρεσε το καινουργιο χαλι?

κ να τελειωσω με τη νικολ. θελω κι εγω ενα κομματι..!!!!!

μεγααλλοοο παρακαλω!!!!!!!!!

καλο βραδυ κ στα υπολοιπα κοριτσια!!!!

Z58Ip2.png

Μομεντακι , επιτελους πλησιαζει η ωρα !!!!!!

Να ευχηθω μια ταιραααααααααααστια χοριακη για αυριο , θα το καψομε....εχουμε να ανοιξουμε πολλα κιβωτια σαμπανιας για να γιορτασουμε... ευχομαι αυριο να ειναι απο τις πιο ευτυχισμενες μερες της ζωης σου και να χαρουμε ολοι με την ευτυχια σου....παντα εισαι διπλα σε ολες μας να ξερεις οτι ειμαστε και εμεις διπλα σου......Καλη επιτυχια και παλι κοριτσακι μου.....Φιλια πολλα !!!!!!!!!!!

Γεια σας!!!! Καλωσορίζω και τη νέα κοπέλα!!! Καλη επιτυχία στην προσπάθειά σου!

Αύριο θα πάμε πρωί πρωί με τον μομέντο για τη χοριακή...Δεν ξέρω τι ώρα θα επιστρέψουμε σπίτι ...ανάλογα με τη διάθεση μας και πώς θα εξελιχθούνε τα πράματα...Θα μπω να σας πω νέα το συντομότερο εντάξει;

Φιλάκια!!!!

Πατριωτακι μου σου ευχομαι μεσα απ την καρδια μου τα μομεντακια να μεγαλωνουν ηδη μεσα στην κοιλιτσα σου και να σου δωσουν ενα τεραστιο νουμερο σημερα και μια ακομη πιο τεραστια χαρα !!!!!!!!

ΕΥΧΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

δηλαδή ως την τετάρτη 24/11 θα ξέρω !! εκανα την τοποθετηση μου στις 10/11 !! εγω ηταν να πηγαινα την δευτερα στις 22!! θα είναι νωρίς ετσι??

Νορετα μου επειδη και εγω απο Κυπρο ειμαι και περασα και εγω πολλα με το θεμα αν επιτρεπετε σε πιο γιατρο πας??? αυτη πια προσπαθια σου ειναι ???

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...