Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

μετα αγαπακι μου κανω την περιδεση κ η μοναδικη μου εξοδος θα ειναι ο γιατρος..

αντε κ στα τσακιρ κεφια 1 στο μηνα για λιγο εξω...

Μην στεναχωριεσαι. Εδώ ειμστε να σου κραταμε παρεα. Αν ησουν και πιο κοντα....

Θα περασει ο καιρός. Εισαι ηδη 2 μηνων!

Διαφημίσεις

καλε πως δεν την ξερουμε την ερετρια???να περασεις σουπερ...

ντεσκολορ ξερεις τι σκεφτομαι?? πως (πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα βεβαια) ο θεουλης ξερει τι κανει...μου εστειλε με την μια δυο παιδακια γιατι αυτο που τραβαω δυσκολα θα το επερνα αποφαση κ για 2η φορα...

ας γινονται ολα για καλο σκοπο...

ποναει η κοιλιτσα σου?

εχεις απολυτο δικιο !!!! Ξερει Αυτος πως τα κανονιζει...! και ολα θα πανε καλα και φυσικα γινονται για καλο..τελειο σκοπο!!!

Σημερα οχι δεν ποναω...χτες ειχα σουβλιες στη μητρα καποιες ηταν δνατες...ελπιζω κ εγω να ηταν για καλο και οχι να ψαχνουν τα μικρα μου τροπο να δραπετευσουν !!!

Εδειξα το τικερακι σου στον αντρα μου και του λεω κοιτα πως ειναι ενα μπεμπε 2 μηνων στην κοιλιτσα, η μαριλου το εχει βαλιε...και μου ειπε να σου πω οτι ειναι σαν space invaders χαχαχα κ του λεω κι αυτη ουφο τα λεει :tongue:

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Μια χαρά κοπέλα μου,τέλεια να είσαι σπιτάκι σου.Να είσαι αισιόδοξη,οι βλαστοκύστες έχουν μεγαλύτερες επιτυχίες απο τα απλα εμβρυάκια.Δεν βλέπεις τα μαρουλάκια πως έμειναν και τα δύο?

απο εκει παιρνω κουραγιο !!! μακαρι...

δεν μορω να τραβηξω ολη αυτη τη διαικασια της εξωσωματικης...ειναι και επωδυνη, αλλο δεν μπορω να λειψω απο τη δουλεια ουτε κ μετα οικονομικο την παλευουμε

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου κ σε σας βασιζομαι...μου κανετε απιστευτη παρειτσα...

ντεσκολορ μου θα δεις που τα μικρα σου εχουν ηδη βρει θεσουλα κ φωλιαζουν μεσα σου..

χαχαχαχαχαχαχαχ....τα ιδια σκεφτομαστε με τον αντρα σου...μα ειναι ρε συ πολυ ανατριχιαστικη αυτη η φωτο που εχουν βαλει

2nTQp3.png

ziCWp3.png

αχ τι τυχερος ο βασιλακης !!!

Δεν υπάρχει μερα που δεν τον εχω πάει. Εστω και για 1 ωρα. Απο 40 ημερων εξω... Κανονισε που εισαι και κοντα μου, να βγαζουμε τα μωρά βολτα!!!

Κοριτσάκια τα δικά μου τα νέα είναι ότι την Παρασκευή πήγε ο άντρας μου για επαναλυπτικό σπερμοδιάγραμμα μετα την αντιβίωση που παίρνει για ένα μήνα.Ελπίζω να είναι καλά τα νέα.Την Τρίτη θα ξέρουμε.

Εγώ περιμένω να αδιαθετήσω αυτές τις μέρες και μου ρίχνει η κοιλιά μου κάτι σφάχτες,άλλο πράγμα.Σήμερα είμαι καλύτερα.

Είχα πάει και στον γιατρό μου την Τετάρτη να του δείξω τις εξετάσεις που έκανα και ευτυχώς ΄΄ολες ήταν εντάξει.Τώρα μου μένουν να κάνω ΄την εξέταση για το ειτζ και μια άλλη που δεν θυμάμαι.

Του είπα να μου γράψει και για θρομβοφυλία.Ρώτησα στο Λαικο και μου είπαν ραντεβού τον Μαρτη!!!!!! Ρώτησα και στο έλενα και για τις μισές απο αυτές που γράφει το χαρτί μου είπαν 450!!

Τα κοριτσάκια που έχουν κάνει τις εξετάσεις αυτές,μπορείτε να μου πείτε ποιες κάνατε εσείς και που?Γιατι όλες μαζί θα στοιχίσουν πολύ ακριβά.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει μερα που δεν τον εχω πάει. Εστω και για 1 ωρα. Απο 40 ημερων εξω... Κανονισε που εισαι και κοντα μου, να βγαζουμε τα μωρά βολτα!!!

αμε αμεεεεεεε!!!

φυσικα ΚΑΙ δεν με πηραν απο τη δουλεια..

με πηραν αλλα οχι γι ανα δουν πως ειμαι , αλλα για χωσιμο !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημερα κοριτσαρες !!!!!!

Νασουλα μου , τι κανεις κοπελα μου , πολυ χαιρομαι που σε πευχαινω....

Μαριλουκο μου , μικρουλι μου...δεν πειραζει καλε να εισαι μεσα , εχεις μετα καιρο να κανεις πολλες βολτες και με την τελεια παρεα , με τα Μαριλουκακια σου...

Δεσκολορ μου ολα καλα θα πανε , ειμαι παρα πολυ σιγουρη για σενα....θα το δεις...

Στελλιτσα μου , καλα να περασεις σημερα στη βολτιτσα..

Φιλια και στα υπολοιπα κοριτσακια !!!!!

Εγω πηγα το πρωι για υπερηχο και ειδαμε συνολικα 17 ωοθηλακια απο 12 μεχρι 21 χιλιοστα , μου αυξησε τη δοση σε 300 μοναδες απο 225 και θα παω ξανα τη Δευτερα...Εαν ολα ειναι καλα και με την οιστραδιολη , λογικα με βλεπω για Τεταρτη ωοληψια....

Καλε εχω ταιραστια αγωνια για την Μπμεντα μας......ελπιζω να μην αργησει να μπει να μας πει τα ευχαριστα....

υ.γ. βρε κοριτσια μου εχετε κανενα νεο απο το Μαριαμνακι μας ??? Εχει να μπει πολλες μερες...

καλημερα μαρακι μας...

ουαου...μια χαρουλα τα πας κ συ...πολυ χαιρομαι....εφτασε κ για σενα ο καιρος...τι καλααααα!!!!

η μομεντα εγραψε σε ενα αλλο θεμα πως στις 12 θα παρει τα αποτελεσματα αλλα θα ειναι εξω...το μεσημερι τοτε...

η μαριαμ ειχε πει πως ειναι ξαπλα κ πως θα μπαινει οταν εχει νεακια...ετσι νομιζω δλδ

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...