Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Κοριτσάκια τα δικά μου τα νέα είναι ότι την Παρασκευή πήγε ο άντρας μου για επαναλυπτικό σπερμοδιάγραμμα μετα την αντιβίωση που παίρνει για ένα μήνα.Ελπίζω να είναι καλά τα νέα.Την Τρίτη θα ξέρουμε.

Εγώ περιμένω να αδιαθετήσω αυτές τις μέρες και μου ρίχνει η κοιλιά μου κάτι σφάχτες,άλλο πράγμα.Σήμερα είμαι καλύτερα.

Είχα πάει και στον γιατρό μου την Τετάρτη να του δείξω τις εξετάσεις που έκανα και ευτυχώς ΄΄ολες ήταν εντάξει.Τώρα μου μένουν να κάνω ΄την εξέταση για το ειτζ και μια άλλη που δεν θυμάμαι.

Του είπα να μου γράψει και για θρομβοφυλία.Ρώτησα στο Λαικο και μου είπαν ραντεβού τον Μαρτη!!!!!! Ρώτησα και στο έλενα και για τις μισές απο αυτές που γράφει το χαρτί μου είπαν 450!!

Τα κοριτσάκια που έχουν κάνει τις εξετάσεις αυτές,μπορείτε να μου πείτε ποιες κάνατε εσείς και που?Γιατι όλες μαζί θα στοιχίσουν πολύ ακριβά.

μακαρι να βγει κ του αντρα σου οκ !!! Και που ξερεις μετα μπορει να ερθει απο μονο του το μπεμπε αν δεν υπαρχει προβλημα !!!!

Για 8ρομβοφιλια ημαριλου εκανε στο Λητω κ εγω εκει θα παω και μου ειπαν 310ε

καλη τιμη ειναι σε σχεση με το τι εχω ακουσει

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Μαριλου κοιταζω τη φωτο του μωρου που εχεις στην υπογραφη σου και σκεφτομαι οτι ο Vin Diesel (ο πατερας του 3ου μου παιδιου) αυτος που εχω βάλει για αβαταρ ετσι θα ηταν. Κοιτα πως εγινε......

νασουλα καλο φυτεμα εχεχεχ!!

μαρακι νομζω εισαι ΤΕΛΕΙΑ

τοσα ειχα κ εγω, 18 βασικα αλλα καποια ηταν πιο μικρα απο 12 που ειναι εσενα...!

Ποπο τεταρτη ε? κανονισε πεμοτη κ παρασκευη μην πας δουλεια...εγω υπεφερα ευτυχως που ειχα σκ μπροστα μου

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα στελλιτσα μου πολυ καλοοοο...

παω να κανω το μπανακι μου....

θα τα πουμε το μεσημερι...

καλο πρωινο...φιλιαααααααααααα

ντεσκολορ εαν μαθεις για τη μομεντα στειλε μνμ

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!κοντευω να τρελλαθω απο την αγωνια μου...εψαχνα εψαχνα...(εχετε γραψει και πολλα....:Dκαλα ποτε προλαβατε???;))και δεν εχω διαβασει ακομα νεα απο το μομεντακι μας...Αχ να πανε ολα καλα!!!!!!!!!maria1981εισαι πολυ κοντα στο στοχο σου!!!!!!!!!!!!!!!!τα Χριστουγεννα αυτα θαναι τα πιο ομορφα της ζωης σου!!!!!

που λετε..εγω ετοιμαζομαι να παω σε λιγο supermarket με αγριες διαθεσεις...μου αφησε λεφτα ο αντρουλης μου κι εχω σκοπο να το σηκωσω οοοοολο!!!!!!να βγαλω το αχτι μου....:P:p

descolor μου τα πονακια ειναι για καλο!!!!!Αχ!τι γλεντια θα κανουμε!!!!!!ειναι γραφτο λοιπον να ζησουμε μεγαααλες στιγμες!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τα δικά μου τα νέα είναι ότι την Παρασκευή πήγε ο άντρας μου για επαναλυπτικό σπερμοδιάγραμμα μετα την αντιβίωση που παίρνει για ένα μήνα.Ελπίζω να είναι καλά τα νέα.Την Τρίτη θα ξέρουμε.

Εγώ περιμένω να αδιαθετήσω αυτές τις μέρες και μου ρίχνει η κοιλιά μου κάτι σφάχτες,άλλο πράγμα.Σήμερα είμαι καλύτερα.

Είχα πάει και στον γιατρό μου την Τετάρτη να του δείξω τις εξετάσεις που έκανα και ευτυχώς ΄΄ολες ήταν εντάξει.Τώρα μου μένουν να κάνω ΄την εξέταση για το ειτζ και μια άλλη που δεν θυμάμαι.

Του είπα να μου γράψει και για θρομβοφυλία.Ρώτησα στο Λαικο και μου είπαν ραντεβού τον Μαρτη!!!!!! Ρώτησα και στο έλενα και για τις μισές απο αυτές που γράφει το χαρτί μου είπαν 450!!

Τα κοριτσάκια που έχουν κάνει τις εξετάσεις αυτές,μπορείτε να μου πείτε ποιες κάνατε εσείς και που?Γιατι όλες μαζί θα στοιχίσουν πολύ ακριβά.

nasy μου ολα θα παρουν το δρομο τους κοριτσακι μου!!!Ισως τελικα ολα να γινονται για ενα σκοπο..οπως λεει και ο αντρας μου..τα αποτελεσματα του αντρα σου θαναι σιγουρα καλα...και ειτε απο μονοι σας(στο ευχομαι ειλικρινα!)ειτε με τη βοηθεια της εξωσωματικης θα γινεις συντομα μανουλιτσα κι εσυ οπως ολες μας!!!!!!!Φιλακια πολλα!!!!

Καλημέρα σε όλες. Μομεντακι να εχεις τεραααααααστια χοριακη!

Τι κάνετε?

Γεωργια να σου ζησει το μωράκι σου!

Στελλιτσα μου σ ευχαριστω πολυ και εσυ να χαιρεσαι τον γιοκα σου και με το καλο να δεχτεις και το επομενο !!!!!!!

Φιλακια

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

αχ νικολ μου ποσο σε καταλαβαινω !!

κι εγω οργιαζω στο σουπερ μαρκετ την καταβρισκω τρελλα !!! χεχεχε

Ημουνα σιγουρη!!!!την ιδια τρελλα εχουμε....:P(στο περιπου βεβαια..γιατι εσενα δε σε πιανει καμια!!!):P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...