Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Νασυ θα εχεις παρεουλα (δυστυχως) Αντε να βγουν τα αποτελεσματα σας να ειναι ολα καλα. Εν τω μεταξυ προπονηση!!!!!

Αχ Στελίτσα μου,το πιο πιθανο είναι απο τον νέο χρόνο να πάω και εγώ για εξω....

Και αυτό επειδή δεν αντέχω άλλο την απραγία και την αναμονή.

Ασε που τώρα που κάθομαι θέλω να κάνω οτι εξετάσεις μπορώ και έτσι μου φέυγουν πολλά λεφτά,αλλα δεν μπορώ να καθομαι και να περιμένω.....

Πολύ στεναχώρια σήμερα ρε γαμώτο.Ειχα δει το μηνυμα απο το μομεντακι νωρίς,αλλα μου βγήκε απο τη σταναχώρια και όλος ο πόνος ο δικός μου και απο το κλάμα κοιμομουν μετα επι 2 ώρες.

Ο Βασιλάκης ξύπνησε?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

nasy μου ολα θα παρουν το δρομο τους κοριτσακι μου!!!Ισως τελικα ολα να γινονται για ενα σκοπο..οπως λεει και ο αντρας μου..τα αποτελεσματα του αντρα σου θαναι σιγουρα καλα...και ειτε απο μονοι σας(στο ευχομαι ειλικρινα!)ειτε με τη βοηθεια της εξωσωματικης θα γινεις συντομα μανουλιτσα κι εσυ οπως ολες μας!!!!!!!Φιλακια πολλα!!!!

Ευχαριστώ πολύ Νικόλ μου.Το ευχομαι για όλες μας.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Ναι ασε και εμενα μο ηρθαν στο μυαλο τα δικα μου τα παλια και εκλαιγα. Ουφ δεν ειναι μονη της, ειμαστε εμεις εδω.

Και εγώ θα εκανα εξωσωματκη στη θεση σου. Ποσο να περιμενεις και ποσα λεφτα να δώσεις ακόμα? Να την κανετε, αλλωστε δεν εχετε και τιποτα, με την πρωτη θα πετυχει.

Ναι ξυπνησε και τραγουδαει.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλά δεν σας είπα οι τριανταφυλλιές που βάλαμε στον κήπο αν πιάσουν θα είναι σούπερ.Εχουν φοβερά χρώματα.Πολλες πορτοκαλοκοκκινες,ροζ,άσπρη,κίτρινη και δύο με φοβερες αποχρώσεις του μοβ και του ασημί.Σας έχω πεί οτι τρελένομαι για λουλούδια.:DΑφου το μπαλκόνι μου στην Αθήνα το έχω κάνει ζούγκλα.:P

5oULp3.png

B2ZVp3.png

ναι νασουλα μου μου το ειπαν...εναν με δυο το πολυ καφεδες ελαφριους...εγω προσπαθ να πινω εναν..

εγω παλι με τα λουλουδια δεν εχω και πολυ καλη σχεση :tongue:

ξυπνησα μετα το 2ωρο σαπισμα και με ειχε πιασει καταθλιψη για καποιο λογο..εκλαιγα συνεχεια...τι να πω θελω ψυχιατρο μαλλον

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

οι υπολοιπες διαβαζω ειστε καλα ετσι??

κοιμαστε σαν γουρουνιτσες...χιχιχιχι

Μαριλούκο μετα όμορφα διδυμάκια σου,να σου πώ για τιςεξετάσεις που με ρώτησες.

Για να σε ξεμπερδέψω σου λέω ότι αυτές που έκανα αυτες τις μέρες ήταν του προγενετικού και κάποιες έξτρα που χρειάζονται για την εξωσωματική και ευτυχώς ήταν καλές.

Τώρα αυτές που θέλω να κάνω είναι για θρομβοφυλία.Αλλα΄το χαρτί που μου έχει δώσει ο γιατρός έχει για τις θρομβώσεις αλλα και κάποιες άλλες που λέει οτι είναι για στεφανιαία νόσο και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι.Αυτό ρώτησα το πρωί,Αν εσείς τις κάνατε όλες ή μόνο αυτές που είναι για τις θρομβώσεις?

Είχα πάρει και εγώ το ΛΗτώ και μου είπαν οτι το πακέτο για τις θρομβώσεις έχει 310ευρω.Δεν ξέρω αν περιλαμβάνει όμως όλες αυτές που γράφει το χαρτι.Θα πάω απο εκεί και θα ρωτήσω.Εσύ μέσα στο Λητώ τις έκανες?

Σε μπέρδεψα περισσότερο?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...