Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 3

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναι,με θερειζουν τα μποφορ! Θα γεινω πολυ κορμαρα!χι χι:roll:

xxaaxa καλο ειναι αυτο...

εγω παλι παω να φαω ψωμι με μερεντα !! (ελεος με την κατασταση μου)

παντως...3η μερα μετα την εμβρυομεταφορα και 10 μερες πριν αδιαθετησω...κ εχω αρχισει ηδη να ποναω...:(

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

κορίτσια να ρωτήσω κάτι? ισχύει ότι μετά την ωορρηξία σε 14 μέρες έρχεται η περίοδος? η μήπως η προγεστερόνη που παίρνουμε μετά τη σπερματέγχυση καθυστερεί την περίοδο?

κορίτσια να ρωτήσω κάτι? ισχύει ότι μετά την ωορρηξία σε 14 μέρες έρχεται η περίοδος? η μήπως η προγεστερόνη που παίρνουμε μετά τη σπερματέγχυση καθυστερεί την περίοδο?

ισχυουν κ τα 2 που λες...απο τη στιγμη που θα κοψεις την προγεστερονη...σε 3 με 5 μερες θα σου ερθει η περιοδος

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ευχαριστώ όλες σας που είστε εδώ κοντά μου με τον τρόπο της η καθεμιά...

Στενοχωρέθηκα άλλο τόσο που ξύπνησα κακές αναμνήσεις σε κοπέλες που είχανε κι αυτές αρνητική χοριακή πριν από μένα...Νικόλ μου λυπάμαι ειλικρινά...αλλά για δες! Είμαστε δυνατές και θα ξαναπροσπαθήσουμε...Ε;

Descolorira μου στο πα και χθες...Με σένα όλα καλά θα πάνε...Εφυγε τώρα το κακό και μόνο κακά θα έρχονται! Μαρία1981 ξέρω πως νιώθεις κι εσύ κάπως με φάρμακα...σε φόρτισα κι εγώ...Αστα να πάνε! Σε λίγες μερούλες θα υποδεκτείς κι εσύ τα εμβρυάκια σου με το καλό και πάμε για τα ωραία.!!!!Μαριλού μου, Ιονελίτα,Στελλίτσα σας ευχαριστώ πολύ...Νασυ μου καλωσόρισες και πάλι μαζί μας! Λες να προσπαθήσουμε μαζί την επόμενη φορά;

Αυτά για την ώρα...Θέλω να ξαναπροσπαθήσω σύντομα για να φύγει απ το μύαλό μου όλη αυτή η λύπη...Για να αρχίσω να ελπίζω και πάλι...Πού θα πάει; Θα τελειώσει κάπου όλο αυτό...Σύντομα ελπίζω και παρακαλώ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα μομεντακι !!!

Χαιρομαι πολυ που σε ακουω καλυτερα σημερα !! Ειδα διπλα οτι εχεις κι αλλα παγωτακια ναι ??? Παλι καλα να λες !!!! Ειναι κ αυτο κατι...!! Εγω το εχω πει για τον εαυτο μου αλλα τελικα ισχυει και για σενα κ για πολλες κοπελες ακομα..."καποια στιγμη στη ζωη μου ειχα κανει καποιο πολυ μεγαλο κακο και τωρα βασανιζομαι και το πληρωνω..."

Χτες ειχα πεσει και εγω παρα πολυ...εχω απο χτες ενοχλησεις περιοδου αυτες που εχω μια εβδομαδα πριν αδιαθετησω και φυσικα κανενα αλλο καλο συμπτωμα..ουτε στηθος πρησμενο...

Καλημερα Στελλιτσα !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κ απο μενα!!

Δεσκολορ να μην φανταζεσαι τιποτα τετοιο γιατι πολυ απλα δεν θα συμβει!!

Οσο για τα συμπτωματα, μην τα ψαχνεις (βλ. τουρτιτσα κτλ)

το εχουμε πει οτι ειναι νωρις ακομη

(να το θυμασαι αυτο γιατι σε λιγο καιρο θα κανουμε την ιδια συζητηση

αντιστροφα, εγω θα ρωταω κ εσυ θα απαντας:tongue::tongue::tongue:).

θελω να πω οτι σε καταλαβαινω κ οτι κ εγω το ιδιο θα κανω

οταν με το καλο ερθει η σειρα μου..

ποτε πας για χοριακη???

Z58Ip2.png

Εννοειται οτι φωτοσυνθεσαμε. Καηκα στον ηλιο... Να βγειτε εστω και στο μπαλκονι.. Ποσο καιρο θα εχει τετοιες μερες...

Οντως πολυ ωραια μερα. Βγαινω στο μπαλκονι για τσιγαρο..

ειπα κ εγω η στελλιτσα να μεινει μεσα?? ανησυχησα...:tongue:

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...