Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑ αυτο ειπε και ο αντρας μου.....

Εσυ πως εισαι?

Καλα ειμαι, ξυπνησα στις 11, σιδερωσα λιγο κ σε λιγο θα παω στη μαμα μου για φαγητο, μετα ξαπλα. τιποτα το ιδιαιτερο.. ησυχα..

Z58Ip2.png

Για σας κορητσια!Να'μαι και'γωωω!Εκανα μια ομορφι βολτουλα για γλυκο(εγω) και καφε(εκεινος) σρο Μοναστιρακη και ειτανε τελεια!:DΟ ηλιος βαραει αλλιπιτα παντος!

Δεσκολοριρα μην τα ψαχνεις,θα σε πιασει η καρδια σου.Εγω τα εχω αφεισει στην μοιρα και οτι ειναι να γεινει θα γεινει οτι και να κανουμε εμεις!:)

Διαφημίσεις

Καλησπερα Ιονελιτα. Και εμεις για Μοναστηρακι λεγαμε αλλα τον πηρε ο υπνος τον Βασιλάκη.... Αλλη μερα.

Πολυ ορεο το Μοναστηρακη,αλλα απο παρκινγ ασε,πονεμενη ιστορια!Το εβαλε σε μια γωνια και το βλεπαμε και απο μακρια μην ερθουν και μας κοψουν κανενα χαρτακι για''δωρο''!

εγω παλι....πηγα μεχρι τη βεραντα και ξαναγυρισα αχχαχα

καλα με εχουν τσακισει οι πονοι σημερα κατι σφαγες που κρατανε κ ωρα

Ναι ρωτα για κανενα μπουσκοπαν!Περαστικουλια Δεσκολοριρα και να'ναι για καλο αποτελεσμα η πονοι σου!:)

Διαφημίσεις

Ελεν καλη επιτυχια να έχεις!!!! Να ειναι τεραστια η χοριακη σου. Καλό ειναι να μην επειρεαζομαστε. Και εγώ μετα τα νεα του τελευταιου υπέρηχου της τουρτιτσας νομιζω οτι θα πάω αυριο στον γιατρο και θα μου βρει προβλημα.

Γενικα πως εισαι? Πονας?

Αύριο πάω και γω για χοριακή και μου έχουν κοπεί τα πόδια εντελώς μετά την αρνητική της μόμεντ, που ήμουν σίγουρη για εκείνη.

Μια καλη χοριακη σου ευκομαι αυριο και ψυχρεμεια μεχρη τοτε!:)

Κορίτσια επιστρέψαμε απο το εξοχικό και κοιμήθηκα λίγο γιατι είχα πονάκια περιόδου και όπως πάντα έκλαψα και λίγο.Τώρα ειμαι καλά.Ακόμα να αδιαθετήσω και τα έχω πάρει με αυτούς τους πόνους,και δεν έχω και κανένα τεστάκι ρε γαμώτο.Λέτε ναπάω αυριο για χοριακή η να το αφήσω καλύτερα.Αλλα να μου πείτε τόσο καιρό δεν έγινε τίποτα,τώρα θα γίνει?

Μακάρι η παναγίτσα που γιορτάζει σήμερα να μας βοηθήσει όλες μας να φέρουμε στον κόσμο και εμείς ενα μωράκι.

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν,έχουμε καμία?

Μομεντάκι μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα.Είσαι η ψυχή όλων των καφέ εδώ μέσα και έχεις πολλές φίλες που μπορείς να βασιστείς σε ότι χρειαστείς.Εμείς είμαστε εδώ και σε αγαπάμε πολύ.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...