Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 3

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Αύριο πάω και γω για χοριακή και μου έχουν κοπεί τα πόδια εντελώς μετά την αρνητική της μόμεντ, που ήμουν σίγουρη για εκείνη.

Ελενάκι μου καλή επιτυχία σου ευχομαι,μήν απογοητευεσαι απο τα δυσάρεστα της μομέντας.Δεν θα είναι πάντα μαυρα σε αυτή τη ζωη.κάποιος απο εκεί πάνω να μας λυπηθεί,επιτέλους...Και το μομεντάκι θα μείνει πολύ συντομα εγκυούλα όπως όλες μας.Το πιστευω..

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Νασυ καλησπερα... Ποτε δεν ξερεις. Αφου μπορειτε και κανονικα! Κανε τεστακι μετα απο 2 μερες καθηστερηση... Ξεκουραστηκες?

Ναι ξεκουράστικα Στελίτσα μου,είχε και ωραία μέρα και ήταν τέλεια.

Βρε Στελίτσα τώρα βρήκα ενα τεστάκι που είχα πάρει πρίν δύο χρόνια όταν ξεκίνησα τις προσπάθειες και το είχα κάπου και τώρα το θυμήθηκα.Λήγει τον Δεκέμβρη.Λές να το κάνω?Η θα απογοητευτώ χειρότερα.Είχα ωορηξία την Τετάρτη 3 η την Πέμπτη 4 σύμφωνα με το τέστ.Είχαμε επαφές και τις δύο μέρες.Συνήθως αδιαθετώ μετά απο 15-18 μέρες απο την ωορρηξία.Σήμερα είναι η 18η-19η.Λές να δείξει το τέστ?Η επειδή το έχω δύο χρόνια να έχει χαλάσει και να μου δείξει ψευδές αποτέλεσμα.Ούφ τι να κάνω.Λείπει και ο άντρας μου,θα έρθει σε λίγο.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλησπερα και απο μενα..μπηκα να σας πω μια γρηγορη καλησπερα γιατι εχουν ερθει καποιοι φιλοι του αντρα μου και ειμαι στο πηγαινε ελα...μου λειψατε ομως πολυ!!

elenμου καλη επιτυχια!!!!Ας ξεκινησει η νεα εβδομαδα με ευχαριστα νεα!!!!κι ας κλεισει επισης με ευχαριστα απο τη descolor μας!!!descolor μου ο αντρας μου που εχει καλη διαισθηση (φαντασου οτι στην πρωτη μας προσπαθεια δεν εκφραζοταν)εχθες περπαταγε στο σπιτι μας και μονολογουσε και μου λεγε για να ξερω και να σου πω οτι εχει πολυ καλη διαισθηση για σας και οτι ολα θα πανε καλα και οι στατιστικες ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα ειναι με το μερος σας!!!!επισης να σου πω κοριτσακι μου οτι οι πονοι που αναφερεις ηταν ακριβως αυτοι που ειχα κι εγω (και σκεψου οτι εμεινα εγκυος..ασχετα με το αποτελεσμα)οποτε μονο θετικα τα βλεπω τα πραγματα...οσον αφορα παυσιπονα ο γιατρος μας μου ειχε πει οτι μπορουμε αφοβα να παρουμε οτι παυσιπονο χρειαστουμε!ακομα και καραμελες φαρμακευτικες για πονολαιμο...τον ειχα ρωτησει εγω γι'αυτο και στο λεω...προσπαθησε κοριτσακι μου να κρατας τον εαυτο σου πολυ πολυ ηρεμο γιατι αυτη η εβδομαδα θα ειναι και πιο δυσκολη!(θα με θυμηθεις προς το τελος της)και αν θελεις μπορουμε να παμε και μαζι για τη χοριακη αν πας στο κεντρο και εισαι μονη σου...

momentaki μου ειλικρινα δε σε φοβαμαι κοριτσακι μου!!εισαι τοσο δυνατη μεσα σου!!!το 2011 ειμαι σιγουρη πως θα χαμογελασουμε οσες εχουμε μεινει με μια αδεια αγκαλια το 10...nasy αυτο ισχυει και για σενα!!!!

stellitsa ολα καλα θα ειναι αυριο με την εξεταση!!!να μην ανησυχεις καθολου μα καθολου!!!!!

πολλα φιλια σε ολες σας!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια πολύ, αύριο το πρωί θα πάω πριν την δουλειά.

αύριο είναι 17η μέρα μετά την σπερματέγχυση, από πονάκια μία με πιάνουν μία σταματάνε, νασούλα δεν κάνεις και σύ ένα το πρωί να δούμε? δεν ξέρεις καμία φορά τα θαυμάτα έρχονται απο κεί που δεν τα περιμένεις.

Διαφημίσεις

Elen καλη επιτυχια κ απο μενα. να μπεις αυριο να μας πεις.

νασουλα λες? αφου το τεστακι ληγει τον αλλο μηνα καντο να μην παει κ χαμενο.αν το εχεις κλειστο ειναι οκ.

ξερετε τι σκεφτομουν? αυριο κανονικα θα ξεκινουσα ενεσεις αν δεν επεφτα

μεσα στα χριστουγεννα. τωρα μετρουσα τις μερες για τον επομενο κυκλο

κ μπορει να πεσω μεσα στην πρωτοχρονια. μακαρι η ηλιθια να καθυστερησει

για μια κ μοναδικη φορα. δεν μπορω να περιμενω κ αλλο..

την γκαντεμια μου μεσα!!

Z58Ip2.png

Ναι ξεκουράστικα Στελίτσα μου,είχε και ωραία μέρα και ήταν τέλεια.

Βρε Στελίτσα τώρα βρήκα ενα τεστάκι που είχα πάρει πρίν δύο χρόνια όταν ξεκίνησα τις προσπάθειες και το είχα κάπου και τώρα το θυμήθηκα.Λήγει τον Δεκέμβρη.Λές να το κάνω?Η θα απογοητευτώ χειρότερα.Είχα ωορηξία την Τετάρτη 3 η την Πέμπτη 4 σύμφωνα με το τέστ.Είχαμε επαφές και τις δύο μέρες.Συνήθως αδιαθετώ μετά απο 15-18 μέρες απο την ωορρηξία.Σήμερα είναι η 18η-19η.Λές να δείξει το τέστ?Η επειδή το έχω δύο χρόνια να έχει χαλάσει και να μου δείξει ψευδές αποτέλεσμα.Ούφ τι να κάνω.Λείπει και ο άντρας μου,θα έρθει σε λίγο.

Να το κανεις το πρωι καλύτερα...;)

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια πολύ, αύριο το πρωί θα πάω πριν την δουλειά.

αύριο είναι 17η μέρα μετά την σπερματέγχυση, από πονάκια μία με πιάνουν μία σταματάνε, νασούλα δεν κάνεις και σύ ένα το πρωί να δούμε? δεν ξέρεις καμία φορά τα θαυμάτα έρχονται απο κεί που δεν τα περιμένεις.

Καλή επιτυχια να έχεις και ν:cool:α μας ενημερωσεις.

Elen καλη επιτυχια κ απο μενα. να μπεις αυριο να μας πεις.

νασουλα λες? αφου το τεστακι ληγει τον αλλο μηνα καντο να μην παει κ χαμενο.αν το εχεις κλειστο ειναι οκ.

ξερετε τι σκεφτομουν? αυριο κανονικα θα ξεκινουσα ενεσεις αν δεν επεφτα

μεσα στα χριστουγεννα. τωρα μετρουσα τις μερες για τον επομενο κυκλο

κ μπορει να πεσω μεσα στην πρωτοχρονια. μακαρι η ηλιθια να καθυστερησει

για μια κ μοναδικη φορα. δεν μπορω να περιμενω κ αλλο..

την γκαντεμια μου μεσα!!

Σιγα μην μας νοιαζουν οι μερες..... Οποτε κάτσει. Μπορει να ειναι και τυχερο!:confused:

Διαφημίσεις

Σωστα ειναι και αυτο... Μπορεις με χαπια να ερθει πιο μετα?

στον επομενο κυκλο θα ξεκινησω ενεσεις οποτε δεν θα μπορω.

αλλιως θα πρεπει να τα παρω απο αυριο, γιατι περιμενω απο μερα σε μερα.

θα παρω το γιατρο αυριο να τον ρωτησω..

Z58Ip2.png

Πες του να στα κανονισει για να μην κάνεις πρωτοχρονια στο κεντρο μαζι του....

ναι θα παρω αυριο γιατι κ κατι ακομη θελω να ρωτησω

αλλα οχι τον παντο τον γιατρο που με παρακολουθει εδω.

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...