Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 hours ago, Maraki S. said:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Καλησπέρα κορίτσι. Όλες μας χρειαζόμαστε ένα και καλό. Και εγώ στην πρώτη εξωσωματική είχα 6 βλαστοκυστες καλές τότε ηλικία 38 και τελικά όλες ήταν η παλλινδρομεςς η βιοχημικές. Στην δεύτερη εξωσωματικη 40 είχα 10 ωάρια και γονιμοποίηση μόνο 2 που φτάσανε βλαστοκυστες η μια κακή και η άλλη μέτρια. Κόλλησα κοβιντ τα βάλαμε κατάψυξη και στη απόψυξη άντεξε μόνο η μέτρια. Την έβαλα έπιασε και ήταν και αυτή βιοχημική. Αυτό που θέλω να πω είναι μην κολλάτε στην ποσότητα. Ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Χα, σήμερα που το ξανασυζητούσα με μία θεία μου μου είπε ότι μπορεί να κάνει και έξι μήνες να βγεί γιάυτό να το κυνηγήσω.... με ποιον τρόπο δεν ξέρω αλλά θα το κυνηγήσω.

Μου είπε ότι και εκείνη περίμενε πέρσυ απαντήσεις και ενώ είχαν βγει είχε κολλήσει το θέμα σε γραφιοκρατικό στάδιο :rolleyes::rolleyes:

θα δώ τι θα κάνω :roll::roll:

ε ρε μπουρλοτο που τους χρειαζεται....!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου επειδη αισθανομαι πολυ κουρασμενη θα μπω το πρωι....

τον καλυτερο υπνο θα κανω σημερα...

ντεσκολορ ετοιμασου....ερχεται κ η σειρα σου...

σας φιλω οοοοοοοοοοοοοολεεεεεεεεεεεεςςςςςς σας!!!

καλο μας βραδυ

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου θα σας αφησω!!!

καλο βραδυ να εχετε!! κ μια σουπερ χοριακη για τη νασουλα μας αυριο.

καλα λοιπον ασε μας .... :tongue:

καλη ξεκουρασηηηηηηηηηη!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

κοριτσακια μου επειδη αισθανομαι πολυ κουρασμενη θα μπω το πρωι....

τον καλυτερο υπνο θα κανω σημερα...

ντεσκολορ ετοιμασου....ερχεται κ η σειρα σου...

σας φιλω οοοοοοοοοοοοοολεεεεεεεεεεεεςςςςςς σας!!!

καλο μας βραδυ

και σου ετοιμαζω μια γλαροσουπα..αλλο πραμα ! :cool:

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

και σου ετοιμαζω μια γλαροσουπα..αλλο πραμα ! :cool:

μμμμμμμ, το σκέφτηκες πολύ ώρα αυτό το πετυχημένο μαρή δεσκολοριράκι????/?

ολα καλά θα πάνε βρε think possitive λέμε!!!!:D:D:D

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

το άλλο σ/κ καλώς εχόντων των πραγμάτων μάλλον θα ανέβω Αθήνα αλλά από ότι προβλέπω μάλλον χλωμό είναι να σας δώ αφού ΕΥΤΥΧΩΣ είσαστε σχεδόν όλες εγκυούλες και που να σας τρέχω τώρα!!!!!

f13Fp2.png

Κοριτσακια μου σας αφηνω και εγω γιατι αυριο θα σηκωθω παλι απο τις 6 το πρωι.....θα τα πουμε αυριο στο παρτυ....

p.s. ντεσκολορ μου μη σκεφτεσαι ετσι κοριτσακι μου.....Θα θυμωσουν τα ντεσκολοριρομωρακια σου και αλοιμονο σου μετα....

μαρακι μου καλη ξεκουραση και να μας φερεις ωραια νεακια καρδουλα μου αυριο! Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα μη νομιζεις!!

κουκου..εγω δε θα μαι οποτε μπορεις να με τρεχεις !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καληνύχτα λοιπόν!!Καλό ύπνο σε όλες και ειδικά στην Νασούλα που την βλέπω να κυκλοφορεί σαν το φάντασμα απόψε και αύριο το πρωί μάλλον θα περιμένει στην πόρτα του μικροβιολογικού να ανοίξουν για να κάνει χοριακή!!!!

μακάρι να ξεκινήσει αύριο μία υπέροχη εβδομάδα με τα ευχάριστα της ναση!!!!!!!!!!!

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...