Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

μαρακι μου καλη ξεκουραση και να μας φερεις ωραια νεακια καρδουλα μου αυριο! Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα μη νομιζεις!!

κουκου..εγω δε θα μαι οποτε μπορεις να με τρεχεις !!!

Θα σε τρέχω καλό μου γιατί έτσι και σε πιάσω.......

ααααααχ!!!

θα σου ρίξω καμία καρπαζιά μπας και έρθει το μυαλό στην θέση του και σταματήσεις τις απαισιοδοξίες!!!!:lol::lol:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Θα σε τρέχω καλό μου γιατί έτσι και σε πιάσω.......

ααααααχ!!!

θα σου ρίξω καμία καρπαζιά μπας και έρθει το μυαλό στην θέση του και σταματήσεις τις απαισιοδοξίες!!!!:lol::lol:

χιχιχι για να παει το μυαλο στη θεση του θα πρεπει να υπαρχει και μυαλο αγαπη μου !!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά......

Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που μου συμβαίνει.

Δεν ξέρω ποιόν να πρωτοευχαριστήσω...Το Θεό? την Παναγία? όλους τους Αγίους στους οποίους αυτά τα δύο χρόνια,κατα καιρούς,έχω προσευχηθεί? Την μοίρα? Την τύχη? Τον γυναικολόγο μου? Τον ουρολόγο του άντρα μου?

Αλλα όχι...... πρώτα απο όλους θα ευχαριστησω εσάς.....τις αδερφούλες μου.

Εσάς,που όλον αυτόν τον καιρό ανεχόσασταν τα ξεσπάσματά μου,όσο κανένας άλλος.

Εσας που όταν σας χρειάζομαι είστε πάντα δίπλα μου.

Εσάς που ποτέ δεν πάψατε να πιστεύετε οτι θα έρθει και εμένα η σειρά μου.

Τά δάκρυα χαράς έχουν ποτίσει για τα καλά το μαξιλάρι μου.Δεν μπορώ να σταματήσω το κλάμαΔεν έχω κοιμηθεί σχεδόν καθόλου.

Επρεπε να με βλέπατε εχθές,όταν έκανα το τεστάκι.....Ελεγα, δεν μπορεί να είναι αλήθεια,θα έχει χαλάσει το τέστ, αλλα και πάλι το έβγαλε πολύ γρήγορα το αποτέλεσμα,πρίν κάν περάσει μισό λεπτό και ήταν πεντακάθατο το +.

Ε,μετα που έκανα και το ψηφιακό, σιγουρευτηκα.Και να....κλάμα.......Και εγώ και ο άντρας μου.

Να φανταστείτε οτι δεν ήθελα να του το πώ και να του κάνω σήμερα έκπληξη με τη χοριακή,αλλα δεν κρατήθηκα.Έπρεπε να ήσασταν απο μια μεριά να βλέπατε αντίδραση.

Πρίν έρθει πρόλαβα και έβγαλα το τεστάκι φωτό και πάω και του λέω: κοίτα,μια φίλη μου απο το forum είναι έγκυος και μου έστειλε την φωτό για να της πώ αν όντως το τέστ είναι θετικο.Ε? του λέω, είναι?Τι λές και εσύ?

Έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο και μου είπε οτι είναι πεντακάθαρο το + και με ρώτησε ποια έιναι.Ε.τότε και εγώ άρχισα να κλαίω και να του λέω οτι το τέστ αυτό είναι δικό μου.Αυτό ήταν.Με πήρε αγκαλιά και κλαίγαμε μαζί και λέγαμε οτι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό,κάποιος μας κάνει πλάκα.

Αμέσως έτρεξε να βρεί φαρμακείο για να πάρουμε και αλλο τέστ να σιγουρευτούμε οτι δεν έχει γίνει λάθος.Και το ψηφιακό,λοιπόν έδειξε αμέσως έγκυος και μετά απο λίγο εμφανίστηκε και το 1-2(εβδομάδες).

Το μόνο που μπόρεσα να κάνω μετά,ήταν να σας στειλω και τα δύο τεστάκια σε φωτο,αλλα απο το κλάμα δεν μπορούσα να σας γράψω.

Να πώ την αλήθεια,ένιωθα και κάπως περίεργα,μετα το αρνητικο αποτέλεσμα απο το μομεντάκι μας και όλη τη στενοχώρια που περάσαμε το Σαββατοκύριακο,να μπώ και να αρχίσω τις χαρές και τα πανηγήρια.Δεν μου έβγαινε..

Πόσο θα ήθελα να μην είχε υπάρξει αυτό το αρνητικό καινα γιορτάζαμε μαζί.

Την σκεφτόμουν συνέχεια εχθές και παρακαλούσα να της δώσει ο θεούλης σύντομα ένα μωράκι.Μετα το μυαλό μου πήγε στο descoloriraki που περιμένει αποτελέσματα και της ευχομαι ολόψυχα να είναι θετικό.Μετά σκέφτηκα το Μαράκι μας που αυτες τις μέρες θα κάνει την εξωσωματική,και πιστευω οτι όλα θα πάνε τέλεια.Και για όλες τις υπόλοιπες που συνεχίζουν ακάθεκτες,ευχομαι να σας έρθει το θετικό αποτέλεσμα εκεί που δεν το περιμένετε,Και πολύ σύντομα μάλιστα.

Σκεφτόμουν τι θα λέγατε εχθές,όταν θα σας το επιβεβαίωσε η desco.. και ήθελα τόσο πολύ να μπώ,αλλα δεν ήθελα αυτές τις στιγμές να αφήσω τον αντρούλη μου μόνο του.Αλλωστε,σε αυτόν,που με το ένστικτό του,οτι θα τα καταφέρουμε μόνοι μας,οφείλονται όλα.

΄Πήρα και τον γιατρό μου τηλέφωνο και μόλις του είπα οτι έκανα τέστ και ήταν θετικό,άρχισε τα συγχαρητήρια,τα,με το καλό,τα,μπράβο βρε κούκλα μου.κτλ.

Του λέω: να μην κάνω χοριακή?Και μου λέει,όχι να κάνεις γιατι θα βγει σούπερ και να με πάρεις να μου πείς.Πολύ χάρηκε,βρε κορίτσια,να τον ακούγατε μόνο.Είναι γλύκας.

Κορίτσια ένα θα σας πώ,αυτο το μήνα δεν πρόσεχα καθόλου.Τι σούπερ μαρκετ πήγα,τί σκάλες ανεβοκατεβηκα,τι δουλειές σπιτιού έκανα,τι πολύ περπάτημα.

Και το αποκορύφωμα το Σάββατο που φύτεψαμε και τις τριανταφυλιές. Αυτό πάλι!!!!!

Αφού μετά απο το πολύ σκύψιμο,είχα πιαστεί ολόκληρη.Και στο σπίτι των γονιών μου έχει πολλές σκάλες και ήμουν όλη την ώρα πάνω κάτω.Κοιλίστηκα στο γκαζόν,έπαιξα με το γατάκι μου και το σκυλάκι μου,καθάρισα το σπίτι...με λίγα λόγια έκανα τα πάντα.Και όμως έγινε το θαυμα,γιατι περι θαυματος πρόκειτε....

Τώρα φυσικά έχω αγχος μεγάλο,να δώ αν η χοριακή είναι καλή και μετα αν όλα είναι φυσιολογικά...

Όταν μάθω το νούμερο,θα στείλω μήνυμα στην descolor.. ή θα προσπαθήσω να μπώ κρυφά απο την δουλειά για να σας πώ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας.Τα διάβαζα σήμερα και πάλι έκλαιγα.Σας λατρευω....

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλημερα....

αχ βρε νασουλι μου λιγο οι ορμονες μου λιγο τα τοσο ωραια λογια που εγραψες μ'εκανες κ εκλαψα...

χαιρομαι πολυ για σενα...ειναι αυτο που λεμε...εαν θελει να πιαστει στο σπορι θα πιαστει..ΤΕΛΟΣ...δε πα να φερουμε τον κοσμο τουμπα...

μακαρι να βγει νωρις η χοριακη κ να μην αγωνιουμε για πολυ...

αντε αντε κ στις υπολοιπες τωρα...

ντεσκολορ δεν θα σχολιασω καν την χτεσινη βλακιτσα που εγραψες...

τι κανεις κατα τ'αλλα?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα χαζομαριλουκο :tongue:

καλα ειμαι μωρε δουλευω απο το σπιτι σημερα,

ειμαι πολυ χαρουμεμη με τη νασουλα και ομολογουμενως μου εφτιαε τη διαθεση !!!

Εγω σαν να μην εφταναν ολα τα αλλα συμπτωατα περιοδου ποναει κ η μεση μου σημερα

ε ρε γλεντια !!!!

εσυ πως εισαι???

EsnLp2.png

PmLSp3.png

ομολογουμενως η εκπληξη της νασουλας μας ηρθε απο κει που δεν το περιμεναμε κ μας εκανε να χεστουμε απο την χαρα μας..

εισαι ξαπλα??μηπως γι'αυτο ποναει η μεση??

ρε βλακα γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο που σου λεω??

ειναι παρα μα παρα πολυ νωρις για συμπτωματα...κ σκεψου κ τα φαρμακα που παιρνεις κ εχεις ηδη παρει

εγω καλα ειμαι...εδω αραζω στο καναπεδακι μου...εχτες πηγα κ για καφε μια ωρα κ για φαγητο...το εκαψα εχτες...κατα τ'αλλα ολα καλα...κατι τραβηγματακια γλυκια αισθανομαι καποιες φορες...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

για την περιοδο δεν ειναι κα8ολου νωρις τα συμπτωματα μου ετσι ξεκινανε 10 μερεσ πριν καθε φορα

οχι δεν ειμαι εντελως ξαπλα, στον καναπε καθομαι η ξαπλωνω και σηκώνομαι συχνα να κανω καμια βολτα μεχρι την κουζινα κλπ

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

ωχ ρε μλκ αυτην την παρασκευηηηηηη???????????

πωωωωωωωωωωω.....πως περασε ο καιρος??

αγχωθηκα!!!

ωραια συμπαρασταση σου κανω εεε????χαχαχαχα

χαχαχαχχαχαχα με κανες και γελασα παντως !!!

μπα εγω δεν εχω αγχωθει καθολου !! Δε θελω να περασει αυτη η εβδομαδα γιατι απο δευτερα γυρναω δουλεια &^&*!^#(!^#(^%$

EsnLp2.png

PmLSp3.png

εμενα μου ειχε πει να κανω χοριακη την 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα λογο απο τις βλαστοκυστες.

το τεστ το εκανα το πρωινο που εκανα κ την χοριακη.μαλιστα ειχε ερθει ο μικρ/γος στο σπιτι κ με το που εφυγε το εκανα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

εμενα μου ειχε πει να κανω χοριακη την 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα λογο απο τις βλαστοκυστες.

το τεστ το εκανα το πρωινο που εκανα κ την χοριακη.μαλιστα ειχε ερθει ο μικρ/γος στο σπιτι κ με το που εφυγε το εκανα

πανω κατω κ μενα τα ιδια ...νομιζα οτι το ειχες κανει νωριτερα

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...