Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

μ'επιασε ξαφνικα ενα μποφορ....πωωωωωωπω...

πειναω ολη μερα σημερα....

θα ξερεις καλυτερα στελλιτσα μου...

γλυκο μου ντεσκολοριτακι θα το ηθελα πολυ να σε δω κ να ερθω σπιτι σου αλλα αποφευγουμε τις μεγαλες μετακινησεις....η μονη μςγαλη ειναι μεχρι τον γιατρο που ειναι 20 λεπτα απο το σπιτι

και τι σε κανει να πιστευεις οτι θα γλιτωσεις???? θα σου ρθω εγω να παιξουμε ασανσερακια !!!!! (ποσα κιλα αντεχει??)

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα ρε χαζο με εκανες κ γελασα...

νομιζω σιγουρα 200...εγω ειμαι 72.5 (σου αρεσε το μισο???χαχαχαχα)

κατασυγκλονιστικα με το μισο...εχω σοκαριστει!!!!! χαχαχα

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

ναι το βλεπω ηδη εχει το βλακα τον παρασχο !!!

Περιμενουμε κ απο την ελεν σημερα αποτελεσματα χοριακης !!!

βασικα δικιο εχεις...σο μπορεις κρατησου με τα κιλα !

Εγω παντως που ειμαι ολημερις σπιτι δεν καπνιζω κιολας .. ολο μασουλαω !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

μα φυσικα ΚΑΙ δεν φταις εσυ !!! :D

καλα κοιτα..εγω ακομα κανω 5 τσιγαρα τη μερα...5 ομως μετρημενα αυστηρα κ αυτα ισως οχι ολοκληρα....

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου... Τι μου κάνετε?? Διάβαζα κάθε μέρα τα νέα σας αλλά σήμερα κατάφερα να μπω με άνεση να σας γράψω αλλά ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΝΑΣΥΣ! Τώρα τα διάβασα τα νέα και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελλο!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!!! Είχε δίκιο ο άντρας σου!! Αχ χάρηκα πολύυυυυ....... :D:D:D

Από την άλλη Μομεντάκι μου στεναχωρέθηκα πολύ αλλά να ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου και έχεις πολλά παγωτάκια που σε περιμένουν!!!! Ότι χρειαστείς είμαστε κοντά σου!!!! ;)

Τουρτίτσα μου σοκαρίστικα με τα νέα σου εύχομαι τα 2 μωράκια σου να τα καταφέρουν καλή μου!!!

Στελλίτσα και εγώ φοβήθηκα πολύ τώρα που έγινε έτσι με την Τουρτίτσα και προσέυχομαι όλη μέρα να είναι καλά όλα τα μωράκια του κόσμου!!! Θα είναι μια χαρά τα αποτελέσματα σου σήμερα.. εγώ έχω ένα μήνα ακόμη μέχρι την β επιπέδου και ανυπομονώ..

Μαράκι1981 θα πάνε όλα τέλεια!!!!!! Θα είναι μια χαρά τα αυγουλάκια σου!!! Αχ διάβαζα που ανησυχούσες για μένα και σε ευχαριστώ :rolleyes: Απλά δεν μπορούσα να απαντήσω. Μια μέρα σας έγραφα μία ώρα και με πέταξε έξω και νευριάσα και δεν τα ξαναέγραψα...

Επιστήμονα μου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα την Παρασκευή!! Να κλείσεις τέλεια την εβδομάδα μας!!!!

Έλεν ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!! Σου εύχομαι μια τεράστιαααααα χοριακή!!

Κούκου πρέπει να κάνεις κάτι!!!! Πες τους ότι τα θέλει επείγον ο γιατρός σου γιατί θα κάνεις μωράκι...

Φιλάκια και στις υπόλοιπες!!! Ιονελίτα, Μαράκι10, Μαριλούκο και σε όποιαν ξεχνάω....

oR8mp2.png

P7wlp2.png

σαν μια φιλη μου που ειναι εγκυος κ της εχει πει ο γιατρος σε αφηνω μεχρι 5 τσιγαρο το πολυυυυυ....εεε αυτη εκανε 10 μισα.....χαχαχαχαχαχα....κ καλα....μια τζουρα αφηνε απο το καθενα κ ελεγε πως ειναι μισο...χαχαχαχαχα

καλως τη μαριαμ μας...δεν μας ειπε το φυλο του παιδιου...η' μας το ειπες κ δεν το θυμαμαι???εισαι καλα ομως ετσι??

αληθεια με τα κιλακια σε τι φαση ειστε εσεις??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Να φανταστείτε ότι θα πήγαινα στον Παράσχο αν δεν πετυχαίναμε κάτι.. Ευτυχώς δεν έγινε...

Εγώ κοριτσάκια μου πήρα 3 κιλά σύνολο... Δεν θέλω να πάρω άλλα... :shock: Όταν πήγαινα δουλειά δεν έπαιρνα. Τώρα που κάθομαι το ίδιο τρώω αλλά βάζω κιλά... :( καλά να είναι το μωράκι μου φυσικά... :rolleyes:

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Ναι μάθαμε το φύλο... :rolleyes:

και είναι...................????:D:D:D:D

ή μήπως δεν το ανακοινώνεται ακόμη???

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...