Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να σου πώ την αλήθεια και εγώ στην θέση σου θα είχα σκάσει και θα πήγαινα νωρίτερα σίγουρα!Να πας λοιπον από εμένα :tongue:

Αλλά με την προϋπόθεση ότι αν δεν δείξει κάτι δεν θα αρχίσεις τις απαισιοδοξίες

αλλά θα επαναλάβεις την χοριακή την ημέρα που σου είπε ο γιατρός σου.:-P:-P:-P

εγώ είπα απλά την γνώμη μου, η απόφαση είναι δική σου!

Συμφωνω με την Κουκου. Κανε αλλα αν δεν δειξει θα πας για χοριακή. Δε συμαινει τιποτα....:eek:

Διαφημίσεις

Μπα δεν κανω...μια και καλη η αρνητικη χοριακη

οκ δεν θα πω τίποτα γι' αυτό το "αρνητική" γιατί καταλαβαίνω πως κρατάς τις άμυνες σου για να μην φας κατραπακιά σε περίπτωση (φτου φτου) αρνητικού αποτελέσματος αλλά σκέψου και λίγο θετικά ποτέ δεν ξέρεις!;););););)

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Θα περασει. Μην κάνει τεστ καλύτερα. Τα πονακια συνεχιζονται? Ποτε πας για δουλεια?

σημερα με ταραξε η μεση μου

δευτερα παω για δουλεια

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Δενεχεις κοσμο σημερα?

ειχα 2 κενα..και ξεκιναω παλι 17.30....πoλυ χαρηκα με τα νεα της nasy...μακαρι ρε γαμωτο να εχουμε ολες ευχαριστα νεα μεχρι να τελειωσει το 11...

νομιζα Παρασκευη....παιδια...ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!ειμαι μονη μου στο γραφειο και βαριεμαι τρελλα....

παρασκευη ναι ειναι η 15 μερα απο την ωοληψια και θα παω και στο κεντρο να κανω τη χοριακη (αν την πεμπτη βγει θετικη) και να πληρωσω και την καταψυξη για το 1 εμβρυο

θελω να την κανω πεμπτη τη χοριακη που θα δειξει αν ειμαι η οχι ετσι ωστε αν βγει θετικη να ξανακανω παρασκευη κ να δω αν προχωραει εστω κ λιγο και να μην περιμενω σκ

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

παρασκευη ναι ειναι η 15 μερα απο την ωοληψια και θα παω και στο κεντρο να κανω τη χοριακη (αν την πεμπτη βγει θετικη) και να πληρωσω και την καταψυξη για το 1 εμβρυο

θελω να την κανω πεμπτη τη χοριακη που θα δειξει αν ειμαι η οχι ετσι ωστε αν βγει θετικη να ξανακανω παρασκευη κ να δω αν προχωραει εστω κ λιγο και να μην περιμενω σκ

την Πεμπτη παλι στο κεντρο θα την κανεις???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...