Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Sofiiii είπε:

Κοίταξε ώρες ώρες αισθάνομαι ότι είναι πιο πολύ στα χαμένα οι γιατροί από ότι εγώ ,εγώ αυτό που είδα δύο συνεχόμενες φορές είναι ότι δεν βρίσκεται ώριμο ωάριο και είναι λογικό λόγω ηλικίας ,αυτοί έχουν ελπίδα ότι θα βρουν ,μου είπε να πάρω συμπλήρωμα dhea η οποία είναι προ-ορμονη και δεν ξέρω αν πρέπει να την πάρω ,έχω μετρημένη 130 περίπου ,δεν ξέρω τι νόημα έχει να παίρνω διάφορα...

Το θέμα είναι να αποφασίσεις τι θες να κάνεις εσύ και πόσο σημαντικό είναι για εσένα να προσπαθήσεις έστω. Το λέω γιατί οι προτεραιότητες για τον καθένα διαφέρουν, το θέμα είναι να είμαστε καλά πάνω απ’όλα.

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπερα Μομεντακι. Καλα ειμαι αλλά μονιμα κουρασμενη. Εσυ πως εισαι? Συνεχιζεις αυτον τον μηνα??

Ε με ένα μπεμπάκι ήδη και εγκυούλα ΄παράλληλα πώς να μην κουράζεσαι! Όλα εσύ τα κάνεις κιόλας μέσα στο σπίτι...

Καλά είμαι εγώ...Καλύτερα ...Επιστρέφω πίσω στη δουλειά την Πέμπτη...Θα συνεχίσω στον επόμενο κύκλο...Καλύτερα να ξεκουραστεί λίγο ο οργανισμός μου σε αυτό τον κύκλο είπε ο γιατρός...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ναι καλύτερα να περασει ενας κυκλος. Σου ειπε ο γατρος τι μπορει να εφταιγε? Παντως οπως και να έχει ολες θα γεννησουμε το 2011......

Μακάρι Στελλίτσα μου!!!! Είμαστε σε καλό δρόμο πάντως...με εσένα, mariamnee, ιονελίτα, μαριλού, τουρτίτσα, νάσυ!!!!:D Και η descolorira μεθαύριο!!!:D

Αύριο θα πάω στο γιατρό...Τηλεφωνικώς μόνο μιλήσαμε...Οπότε αύριο θα ξέρω καλύτερα...Απλή ατυχία είπε...Δεν ξέρω...Θα το συζητήσουμε εκτενέστερα αύριο...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Ε ναι τι να σου πει απο το τηλεφωνο. Καλύτερα απο κοντα. Θα ειναι η τριτη και καλή αυτη τη φορά. Που θα πάει. Θα το τσακωσουμε το νινι......

Μακάρι Στελλίτσα μου! Μια του κλέφτη..δυο το κλέφτη...Αντε να δούμε!!! Όπως και να χει δεν έχω σκοπό να τα βάλω κάτω!!!! Και λίγη τύχη όμως δεν θα μου έκανε κακό...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

θα γινει και το ξερεις. Εγώ παντα μετα απο αρνητικο ελεγα δεν ειναι η ώρα του.. Που θα παει όμως?

Κάτι ξέρει ο θεούλης εκεί ψηλά...Αμα είναι η ώρα του θα ρθει...Όπως έγινε και με τη Νάσυ μας! Όπως θα γίνει και με τη Νικόλ μας!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ειδες η Νασυ??? Εδώ εγώ εμεινα εγκυος που ειχα περιοδο καθε 4 μηνες.... Τι λες τωρα? Η επομενη ειναι δικη σου.

Αχ βρε Στελλίτσα μου! Πάντα είσαι αισιόδοξη για μας!!!! Ευχαριστώ!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Ειμαι αισιοδοξη γιατι ολες μενουμε. Μπορει να μην ειναι για κάποιες τωρα η ώρα τους, να ειναι σε 1 η 2 μηνες. Αν δεις το καφε μας αρχες καλοκαιριου καμια δεν ηταν εγκυος. Τωρα εχουν μεινει μονο 2-3 για να συμπληρώσουμε....χιχι

Γεια σας ομορφες? πως ειστε? εγω ειχα παει βολτιτσα το μεσημερι μετα τη δουλεια κ αργησα να γυρισω.

Μαρακι καλη επιτυχια αυριο! θα περιμενουμε νεα σου!!

νικολ μου ακριβως το ιδιο εγινε με μενα σημερα. μιλησα για την εξω σε ενα ατομο δικο μου που λιγο πολυ ηξερε τις προσπαθειες μας κ αντρας μου εγινε εξαλλος. μου ειπε ακριβως οτι κ δικος σου..

οτι θα το πει σε ολο τον κοσμο οταν με το καλο εχουμε θετικο αποτελεσμα

οχι νωριτερα.. στεναχωρηθηκα λιγο αλλα παει περασε..

θα του περασει κ του δικου σου.

μομεντακι χαιρομαι που σε ακουω καλα! μπραβο ειλικρινα που μεσα

σε ολα αυτα παντα εχεις ενα καλο λογο να πεις!!

εισαι ψυχαρα!!!

δεσκολορ πως παμε? εισαι καλα??

στελλιτσα, νασυ, ιονελιτα, κουκου φιλακια κ σε σας!!

Z58Ip2.png

Καλησπέρα σας κορίτσια! Είμαι καινούρια στο σάητ και γράφω για να σας πω κάτι που θα δώσει σε όλες κουράγιο. Είμαι παντρεμένη έξι χρόνια και προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια για μωρό. Στις 9/11 έκανα την πρώτη μου σπερματέγχυση και η χοριακή που έκανα χτες έδειξε 74! Είμαι έγκυος επιτέλους, μετά απο τόσο κόπο και τόσες στενοχώριες! Δεν ξέρω τι θα γίνει, ήδη αγχώνομαι για τα αποτελέσματα της χοριακής που θα κάνω αύριο αλλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξες!!! Τόσες μέρες που περίμενα τα αποτελέσματα σας διάβαζα και δεν είχα το κουράγιο να συμμετάσχω στις κουβέντες σας αλλά ποτέ να μην χάνετε τις ελπίδες σας! Εύχομαι όλα να πάνε καλά σε όλες μας!

ixhPp3.png

Καλησπέρα σας κορίτσια! Είμαι καινούρια στο σάητ και γράφω για να σας πω κάτι που θα δώσει σε όλες κουράγιο. Είμαι παντρεμένη έξι χρόνια και προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια για μωρό. Στις 9/11 έκανα την πρώτη μου σπερματέγχυση και η χοριακή που έκανα χτες έδειξε 74! Είμαι έγκυος επιτέλους, μετά απο τόσο κόπο και τόσες στενοχώριες! Δεν ξέρω τι θα γίνει, ήδη αγχώνομαι για τα αποτελέσματα της χοριακής που θα κάνω αύριο αλλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξες!!! Τόσες μέρες που περίμενα τα αποτελέσματα σας διάβαζα και δεν είχα το κουράγιο να συμμετάσχω στις κουβέντες σας αλλά ποτέ να μην χάνετε τις ελπίδες σας! Εύχομαι όλα να πάνε καλά σε όλες μας!

Συγχαρητηρια πρωτα απο ολα!!! Να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!

κ η αυριανη χοριακη θα ειναι σουπερ!!

Δεν ειχες κανει τιποτα αλλο αυτα τα 6 χρονια?

Ειμαστε φοβερη παρεα παντως, επρεπε να μπεις πιο νωρις

αλλα ποτε δεν αργα:P:p!!!

Z58Ip2.png

Ανθη καλως ηρθες και συγχαρητηρια.... Ολα θα πάνε τελεια! Εδω παρεχουμε και συμβουλες εγκυμοσυνης εκτος από σπερματεγχυσης και εξωσωματικης. χιχιχιχι

Μαρακι καλή επιτυχια αυριο. Να εχεις πολλά καλά αυγουλάκια που θα γινουν εμβρυακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...