Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

και ηρθε και η μητερα μου απο εδω ετσι για να δεσει το γλυκο και μας λεει οτι μας αγαπαει ο θεος γιατι καταφερε να βρει το ψυχιατρο της που ειναι πλεον επικουρος καθηγηης στο πανεπιστημιο στα Γιαννενα...και μας αναλυει τωρα ολη την τηλεφωνικη της επικοινωνια.. διοτι βεβαιως αυτο ακριβως θελω τωρα !!! Και τι δε θα εδινα να με αφηναν μονη μου σημερα !

ε ρε γλεντια....εσυ εκει πανω θα με λυπηθεις ποτε?????

Αμα ειναι ετσι,χιλιες φορες μονη σου!Βαλε βαμβακι στα'υτια και πες οτι επαθες ψυξει!

Διαφημίσεις

αγαπακι μου βγες λιγο απο το σπιτι...

μονη σου...κατσε καπου για ενα καφεδακι να ξελαμπηκαρεις...

εφοσον δεν καταλαβαινουν δεν θα σκασεις κ γι'αυτο...

κ κανε κ ολη την αβανα αμα γουσταρεις...

κ ξερεις εεε???την φιλη σου την μαρια μην την ξεχνας...χιχιχιχι

ελα σκασε μου ενα γελακιιιιι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

τα χοντρα βρε τα καλα...τα γυναικεια δεν κανουν τιποτα

Εχεις γερα καρυδια!Εγω μια τσουρα τρβειξα μια φορα στην ζωη μου(απο το χοντρο πουρο) και εβλεπα οραματα επι πεντα λεπτα!!!!:D

αγαπακι μου βγες λιγο απο το σπιτι...

μονη σου...κατσε καπου για ενα καφεδακι να ξελαμπηκαρεις...

εφοσον δεν καταλαβαινουν δεν θα σκασεις κ γι'αυτο...

κ κανε κ ολη την αβανα αμα γουσταρεις...

κ ξερεις εεε???την φιλη σου την μαρια μην την ξεχνας...χιχιχιχι

ελα σκασε μου ενα γελακιιιιι

χαχα βασικα δεν εχω καμια ορεξη να βγω, να μεινω μονη θελω να κλειδαμπαρωσω και να μη μου μιλαει ανθρωπος και οχι να προσποιουμαι οτι ειμαι cool και ενταξει μωρε δεν πειραζει προχωραμε.... για να μη στεναχωρω κ αυτους....

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

σου εφερε κ 2ο τεστ ο μπαμπας?

στον αντρα σου το ειπες φανταζομαι εε??

μου εφερε ναι και κανονικο και ψηφιακο

αλλα προς το παρον δε θελω να παω τουαλετα :tongue:

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσάκια μου!

Μπήκα και εγώ όλο αγωνία να δ'ω τι έγινε με την δεσκολοριρα

και....................... ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ!!!

Τι στο καλό γίνεται?

έχω ακούσει για τεστ εγκυμοσύνης να δείχνουν αρνητικό αποτέλεσμα ενώ είναι έγκυος κάποια κοπέλα αλλά αυτο να βγεί θετικό το τεστ και αρνητική η χοριακή είναι τόσο σπάνιο!!

Κρατάω επιφυλάξεις και δεν στεναχωριέμαι ακόμα μόνο και μόνο για το γεγονός ότι πέρασε λίγη ώρα από την στιγμή λήψης του αίματος μέχρι να επεξεργαστεί!

Θα σου προτείνω να κάνεις πάλι μία εξέταση αύριο στο κέντρο μήπως και έχει γίνει κανένα λάθος!!!

Συνεχίζω να σε έχω έννοια.......................!!!!

Φιλακια και στα εγκυάκια μας, μαριλού, ιονελίτα, Αθή,νασούλα, μαριάμν,στελλίτσα,τουρτίτσα (μπες να μας πεις νέα-ανησυχώ!!) !!!!

Μαρία περιμένουμε νέα από την εξέλιξη στα γονιμοποιημένα ωαριάκια σου!!!

Νικολ, Μαρία10, φιλιάαααααα!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

κοριτσια εκανα το ψηφιακο και μου εβγαλε εγκυος 1-2 εβδομαδων...

καποιος μου κανει πλακα ... η ολα τα τεστ ειναι χαλασμενα...

κοριτσια υπαρχει περιπτωση να επηρεαζει το αποτελεσμα απο τα τεστ ουρων καποιο απο τα φαρμακα που παιρνουμε?

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημερα σε ολες και σε οσες γιορταζουν (αν εχουμε καμια) αλλιως να χαιρομαστε οσους εχουμε...!

Περιττο να σας πω οτι δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ...και καπου το ξημερωμα κατα τις 5μιση εκανα και το πρεντικτορ το οποιο βγηκε αρνητικο...εχω κ ενα clearblue το οποιο σκεφτομαι να κανω λιγο πιο μετα...

Ο μικροβιολογος δεν εχει ερθει ακομα...

Αν8η μου να σε καλως ορισω κ εγω στην παρεουλα μας και σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη και ευχαριστη εγκυμοσυνη...και συμφωνω μαζι σου να μην την πειραξεις την κυστουλα...εξαλλου δεν σε επηρεασε στο να φτασεις στο στοχο σου ! Τι προβλημα ειχατε εσεις και κανατε σπερματεγχυση?

Μαρια1981 με το καλο να ακουσεις τα ευχαριστα...περιμενουμε τα νεα σου !!!

Καλώς σε βρήκα Descolorita μου, σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να σου πάνε όλα όπως τα θέλεις!

Εμείς είχαμε πρόβλημα με το σπέρμα, πριν απο δύο χρόνια ο άντρας μου είχε κάνει εξετάσεις και ποσοτικά στην πρώτη εξέταση ήταν 6.000.000 και μετά απο έξι μήνες 3.000.000. Είχε κιρσοκήλη και μας έστειλαν επειγόντως για χειρουργείο. Η επέμβαση έγινε αλλά δυστυχώς μετά αν και ο αριθμός είχε αυξηθεί (γύρω στα 35.000.000) την τελευταία φορά, αποκτήσαμε πρόβλημα κινητικότητας. Πάντα μας έλεγαν οτι μπορούμε να κάνουμε παιδιά φυσιολογικά αλλά ποτέ δεν ερχόταν. Αγανάκτησα, είμαι παντρεμένη 6 χρόνια βλέπεις... Κάναμε την σπερματέγχυση και δόξω τον Θεό φανήκαμε τυχεροί!

ixhPp3.png

η μονη ορμονη που μπλοκαρει τα τεστ εινια η πρεγνυλ αλλα εφοσον εχουν περασει 10 μερες απο την ενεση δεν εχεις προβλημα...

αντε βρε κοριτσακι μου κ μην ξεχασεις μετα να τους παρεις να τους βρισεις

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...