Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Εμένα στο τηλέφωνο τα πράγματα που μου είπε είναι να μην ανεβαίνω σε μηχανή,να μην περπατάω πολύ,να παίρνω τις βιταμίνες με το φολικο οξύ και να μην βάψω τα μαλλιά μου.

Εμένα μου είπε μαλλιά βάφουμε κανονικά, δεν σταματάμε σε καμία περίπτωση το ούτρο, αρχίζουμε φολικό οξύ, όχι σκάλες και κούραση. ΚΑι πάλι θυμήθηκα, το φολικό οξύ που παίρνεις είναι Filicine; Είναι των 5mg; Διάβασα στο φυλλάδιο του φαρμάκου οτι υπάρχει και του 1mg και φοβήθηκα μήπως πήρα λάθος χάπι. Σόρι που σας ζαλίζω, απλά είμαι γεμάτη απορίες...:confused:

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις απογοητεύτηκα κι άλλο!!!! Του δικού μου δυστυχώς ήταν στο 2 % τον Ιούλιο που κάναμε εξετάσεις...Πόσο να ανέβει????

Τώρα προσπαθώ να τον πείσω να ξαναπάει άλλη μια φορά μήοως δείξει διαφορά μιας και τότε δεν ήταν και στα καλύτερα του...

Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογική κατάσταση και η κούραση. Το σπέρμα όπως κ το αίμα επηρεάζονται απο όλα. Θα σου πρότεινα να ξανακάνει μια εξέταση και αναλόγως κάνετε.

ixhPp3.png

Προς το παρόν όχι...και δεν ξέρω αν θα κάνω και στο μέλλον.... δεν νομίζω να μας βοηθήσει. Πιο πολύ το σπέρμα του συζύγου θέλει βοήθεια παρά εγώ. Το ενισχύουν κιόλας????

Καλως ήρθες μανουλίνα.Για τη σπερματέγχυση σου απάντησαν τα κορίτσια.

Αν και οι περισσότεροι γιατροί σε έχουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι για 30-45 λεπτά και μετά σου λένε για την ίδια μέρα καλό θα είναι να μην κουράζεσαι,εδώ βλέπουμε την περίπτωση της Στελίτσας και της ανθής που δεν έκαναν τίποτα απο αυτά και όμως έμειναν με την πρώτη.

Βρε λέτε να έφταιγε αυτό τελικά που μετα απο 5 σπερματεγχύσεις δεν καταφέραμε τίποτα χιχιχι:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλως ήρθες μανουλίνα.Για τη σπερματέγχυση σου απάντησαν τα κορίτσια.

Αν και οι περισσότεροι γιατροί σε έχουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι για 30-45 λεπτά και μετά σου λένε για την ίδια μέρα καλό θα είναι να μην κουράζεσαι,εδώ βλέπουμε την περίπτωση της Στελίτσας και της ανθής που δεν έκαναν τίποτα απο αυτά και όμως έμειναν με την πρώτη.

Βρε λέτε να έφταιγε αυτό τελικά που μετα απο 5 σπερματεγχύσεις δεν καταφέραμε τίποτα χιχιχι:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μάλλον αυτό ήταν, έπρεπε να πας κ εσύ για ψώνια!;)

ixhPp3.png

Μόλις απογοητεύτηκα κι άλλο!!!! Του δικού μου δυστυχώς ήταν στο 2 % τον Ιούλιο που κάναμε εξετάσεις...Πόσο να ανέβει????

Τώρα προσπαθώ να τον πείσω να ξαναπάει άλλη μια φορά μήοως δείξει διαφορά μιας και τότε δεν ήταν και στα καλύτερα του...

Μανουλίνα οι περισσότεροι γιατροί προτείνουν τον Λυμπερόπουλο για το σπερμοδιάγραμμα.Είναι απο τα καλύτερα κέντρα.Για τα άλλα έχουν πάντα αμφιβολίες.Μένεις Αθήνα?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον αυτό ήταν, έπρεπε να πας κ εσύ για ψώνια!;)

Ναι μάλλον,θα το δοκιμάσω στο μέλλον στη σπερματέγχυση, όταν θα πάω για το δευτερο,γιατι δεν νομίζω να είμαι πάλι τόσο τυχερή και να μείνω μόνη μου.:tongue:

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Ναι μάλλον,θα το δοκιμάσω στο μέλλον στη σπερματέγχυση, όταν θα πάω για το δευτερο,γιατι δεν νομίζω να είμαι πάλι τόσο τυχερή και να μείνω μόνη μου.:tongue:

Ας κάνουμε τα πρώτα μας με το καλό και θα δεις που τα δεύτερα θα τα πιάσουμε αμέσως, χωρίς προσπάθεια!

ixhPp3.png

Μανουλίνα οι περισσότεροι γιατροί προτείνουν τον Λυμπερόπουλο για το σπερμοδιάγραμμα.Είναι απο τα καλύτερα κέντρα.Για τα άλλα έχουν πάντα αμφιβολίες.Μένεις Αθήνα?

Στη Βιοιατρική το έκανε. Λέτε να παίζει ρόλο το κέντρο???

bV53p3.png

Εμένα μου είπε μαλλιά βάφουμε κανονικά, δεν σταματάμε σε καμία περίπτωση το ούτρο, αρχίζουμε φολικό οξύ, όχι σκάλες και κούραση. ΚΑι πάλι θυμήθηκα, το φολικό οξύ που παίρνεις είναι Filicine; Είναι των 5mg; Διάβασα στο φυλλάδιο του φαρμάκου οτι υπάρχει και του 1mg και φοβήθηκα μήπως πήρα λάθος χάπι. Σόρι που σας ζαλίζω, απλά είμαι γεμάτη απορίες...:confused:

Εμένα στο τηλέφωνο μου είπε να παίρνω το folidex.Eγω όμως παίρνω τις βιταμίνες pregnacare που περιέχουν 400μγ φολικου οξυ,τόσο όσο πρέπει να παίρνουμε στην εγκυμοσύνη.Του το είπα και μου είπε τοτε να συνεχίσω να τις παίρνω γιατι είναι πολύ καλές.Απλά είναι πολύ πιο ακριβές.

Για τα μαλλιά εγώ θα έλεγα να μην τα βάψεις, ειδικά ΄στο πρώτο τρίμηνο.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Εμένα στο τηλέφωνο μου είπε να παίρνω το folidex.Eγω όμως παίρνω τις βιταμίνες pregnacare που περιέχουν 400μγ φολικου οξυ,τόσο όσο πρέπει να παίρνουμε στην εγκυμοσύνη.Του το είπα και μου είπε τοτε να συνεχίσω να τις παίρνω γιατι είναι πολύ καλές.Απλά είναι πολύ πιο ακριβές.

Για τα μαλλιά εγώ θα έλεγα να μην τα βάψεις, ειδικά ΄στο πρώτο τρίμηνο.

Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι... Θα δούμε, αν αρχίσω να μοιάζω με τρελή θα το ξανασυζητήσουμε ( κάνω και ανταύγειες ξανθές τρομάρα μου!)

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Στη Βιοιατρική το έκανε. Λέτε να παίζει ρόλο το κέντρο???

Απαπα έχω τις χειρότερες εντυπώσεις απο την βιοατρική,μου έχουν κάνει πολές φορές λάθος σε εξετάσεις.

Πρέπει να πάει σε εξειδικευμένο κέντρο που είναι μόνο για αυτη τη δουλεία.Και ο ΛΥμπερόπουλος είναι το καλύτερο.Να φανταστείς ακόμα και στον ουρολόγο που πήγαμε επειδή είχαμε σπερμοδιάγραμμα απο αυτόν δεν μας είπε να το ξαναεπαναλάβουμε,ενώ σε κάτι άλλες κοπέλες που είχαν πάει οι άντρες τους αλλου τους είπε να τα ξανακανουν γιατι δεν είναι αξιόπιστα.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Απαπα έχω τις χειρότερες εντυπώσεις απο την βιοατρική,μου έχουν κάνει πολές φορές λάθος σε εξετάσεις.

Πρέπει να πάει σε εξειδικευμένο κέντρο που είναι μόνο για αυτη τη δουλεία.Και ο ΛΥμπερόπουλος είναι το καλύτερο.Να φανταστείς ακόμα και στον ουρολόγο που πήγαμε επειδή είχαμε σπερμοδιάγραμμα απο αυτόν δεν μας είπε να το ξαναεπαναλάβουμε,ενώ σε κάτι άλλες κοπέλες που είχαν πάει οι άντρες τους αλλου τους είπε να τα ξανακανουν γιατι δεν είναι αξιόπιστα.

Καλέ σαν πολύ να τον διαφήμισα.Απλα σου λέω τι συστήνουν οι γιατροί.

Εμείς είχαμε κάνει όλο το πακέτο,μαζί με καλλιέργεια και dna κατάτμηση(που εκεί είχαμε θέμα)

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Aνθη μην ανησυχεις το σωστο πηρες. αυτο που κυκλοφορει ειναι των 5.

κ δεν μας ζαλιζεις, αν μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι

ειμαστε εδω..

Z58Ip2.png

Μανουλινα καλως ηρθες!!!!!

Παντως αν θες τη γνωμη μου μην αφηνεις το χρονο να περναει,

ψαξτε το.. Στο λεω γιατι αφησα πολυ χρονο να παει χαμενο ετσι.

ποσο καιρο προσοαθειτε? κ να θες πες μας ποσο χρονων εισαι.

αν θες βεβαια.

ανθη εσυ εισαι 29? το 1981? κ γω τοτε ειμαι..

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...