Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Εεε να πάμε εκεί ρε παιδιά! Να δούμε τι γίνεται...μήοως δούμε άσπρη μέρα και ξεανχωθούμε λίγο....

Που είναι αυτός?

Μανουλίνα πήγα να σου στείλω πμ και δεν με αφήνει,λέει οτι το έχεις κλειδωμένο.Θέλω να σου στείλω την διευθυνση,να μην λένε οτι κάνω διαφήμηση.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια είχα λείψει για λίγο αλλα είδα οτι είμαι μόνη μου.

Σας καλυνηχτώ...

Descoloriraki μακάρι ο θεούλης εκει πάνω να ακουσει τις προσευχές μας και να ανατραπούν όλα αυριο.Μακάρι......

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Σας καλυνηχτώ...

Descoloriraki μακάρι ο θεούλης εκει πάνω να ακουσει τις προσευχές μας και να ανατραπούν όλα αυριο.Μακάρι......

Καληνυχτώ ήθελα να γράψω....

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Σας καλυνηχτώ...

μακαρι μακαρι ΜΑΚΑΡΙ !

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

δεν την προλαβα....

κοριτσακια μου σας ευχαριστω ΟΛΕΣ για την στηριξη σας...ειλικρινα δε ξερω πως θα περναγε η σημερινη μερα χωρις εσας...ηταν ταυτοχρονα η χειροτερη κ η καλυτερη μερα μου..η χειροτερη για το..."θριλερ" μου και η καλυτερη γιατι καταλαβα ποσο σημαντικες ειστε στη ζωη μου !

Σας λατρευω, σας ευχαριστω και μακαρι ολες μας να αποκτησουμε αυτο που θελουμε....ελπιζω αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα και να μην ειναι....ξερω οτι θα ειστε εσεις εδω να με βοηθησετε να βγει ο ηλιος...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

descoloriraki πάλι καλά που μου το θύμησες.

Λοιπόν ο ουρολόγος ήταν πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε να μείνω έγκυος όπως μας είχε πεί,φυσιολογικά δηλαδη.

Είπε οτι όλα τα κάναμε μόνοι μας και οτι δεν θεωρεί οτι έκανε,αυτός, κάτι σπουδαίο με την θεραπεία που μας έδωσε.Το σπερμοδιάγραμμα το βρήκε βελτιωμένο,μονο και μόνο για την μορφολογια που πήγε απο το 7 στο 10% τα φυσιολογικά.

Κατα τ'αλλα έκανε υπέρυχο και είδαν οτι έχει κάποιο απόθεμα στις κύστες που του είχε βρεί την προηγούμενη φορά.Ετσι του είπε να συνεχίσει την αντιβίωση για ακομη ένα μήνα και μετά δεν χρειάζεται να ξαναπάει.

Τον ρώτησε ο άντρας μου αν πρέπει ακόμα να κάνει τις εξετάσεις για τον καρυοτυπο και του απάντησε.... οχι φυσικά,θες να μας πάνε μέσα,το σπερμα έχει βελτιωθεί πολύ και απόδειξη είναι η εγκυμοσύνη.

Αυτά τα ολίγα.Εγώ τώρα γιατι το έβλεπα χειρότερο απο το προηγούμενο σε θέμα κινητικότητας και αριθμου,δεν έχω καταλάβει.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

xixixiii οπωσ κ να τα εβλεπες εσυ....δεν εχει σημασια!?! Σημασια εχει οτι σε λιγους μηνες θα πρεπει να αγορασεις ρουχα γιατι θα φουσκωσεις χιχιχι!!!! Ολα καλα!!! Φιλακια αγαπη καλη ξεκουραση κ στους 3 σας!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

xixixiii οπωσ κ να τα εβλεπες εσυ....δεν εχει σημασια!?! Σημασια εχει οτι σε λιγους μηνες θα πρεπει να αγορασεις ρουχα γιατι θα φουσκωσεις χιχιχι!!!! Ολα καλα!!! Φιλακια αγαπη καλη ξεκουραση κ στους 3 σας!!!

Περίμενα να μπείς για να μπορέσω να σε καληνυχτίσω.Και πάλι καλή επιτυχία για αυριο.Θα προσευχηθώ και για σένα σήμερα.Ούφ πολύ θρήσκια έχω γίνει τον τελευταίο καιρό.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλημέρα σας!!!

Χρονια Πολλά Στελλίτσα!!!!

Πολύχρονη και τρισευτυχισμένη!!!!

Να χαίρεσαι την οικογενειά σου!!!!!

Καλά να περάσεις σήμερα με όμορφη παρέα και καλή διάθεση!!!!

Πολλά φιλιά και του χρόνουουουουουουουουουουουουουουουουου !!!

Υ.Γ.Γλυκάκι????

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

descolorirakiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

Η αγωνία συνεχίζεται..............................................

Ευχομαι και ελπίζω για το καλύτερο!!!!

Φιλιά

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

descolorirakiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

Η αγωνία συνεχίζεται..............................................

Ευχομαι και ελπίζω για το καλύτερο!!!!

Φιλιά

καλημερουδια.....συνεχιζεται στο φουλ...μου εχει κοπει η ανασα κυριολεκτικως !

Εκανα ΚΙ ΑΛΛΟ τεστ σημερα και αυτο θετικο...περιμενω και τη χοριακη στις 12

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...