Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ειχα κι ενα ακομα ωοθηλακιο πιο ωριμο το οποιο το καταλαβα οτι εσπασε νωριτερα.Δεν καταλαβα ομως τον 17 χιλ να εσπασε...επρεπε να το καταλαβω το βραδυ της Δευτερας?ή εστω την Τριτη?

Κοιταξε δενειναι απαραιτητο οτι αυτο που ενιωθες ειναι μονο το ενα ! Μπορει να ηταν και τα 2! Μην κρινεις απο το πο οναγες γιατι οι πονοι αντανακλουν και αυτο μας μαραπλανει !

Αλλα ακομα κ ετσι οπως τα λες να ειναι μη ξεχνας οτι και το ωαριο αλλα και τα σπερματοζωαρια ζουν στην κοιλιτσα μας 36 ωρες

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Ειχα κι ενα ακομα ωοθηλακιο πιο ωριμο το οποιο το καταλαβα οτι εσπασε νωριτερα.Δεν καταλαβα ομως τον 17 χιλ να εσπασε...επρεπε να το καταλαβω το βραδυ της Δευτερας?ή εστω την Τριτη?

Αναστασία καλή επιτυχία και wellcome!!

πήγες σε φυσιολογικό κύκλο σε αυτή την προσπάθεια ή με διέγερση???

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Ionelita = 'Εγκυος!! Χ2!!!!

Descolorira = Έγκυος!!! Επαναληψη χοριαης Δευτερα 29/11 (μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις, εγκυος με την 1η εξωσωματικη)

Moments = 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις (διπλές), αφαίρεση ενδομητρίωσης και 1 αποτυχημένη εξωσωματική 1 με κατεψυγμένα. Η συνέχεια αυτό το μήνα!!!!

Mariamnee 1987 = ΕΓΚΥΟΣ!!!! (Μπεμπουλίνος)

Stellitsa1978 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! (Μπέμπα-Αργυρώ!)

Tzio1978 = ?

Marilou85 = Εγκυος!!! Χ2!!!

Elpida78 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!!

CMarita = Μία αποτυχημένη σπερματέγχυση τον Ιούνιο και μία βιοχημική εγκυμοσύνη τον Ιούλιο. Πάω για το ρεκόρ Γκίνες της γκαντεμιάς σ' αυτόν τον τομέα...????

Κούκου = μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις.......περιμένω ακόμα τις απαντήσεις των ιστολογικών από την αφαίρεση του θυροειδή μου...... Γ@..ΜΩΤΟ!!!

Tourtitsa = ΕΓΚΥΟΣ με εξωσωματική (μετά από λαπαροσκόπηση λόγω ενδομητρίωσης, εξάμηνη διακοπή περιόδου και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση)

Γεράσιμος =Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσης και 2 επεμβάσεις κυρσοκήλης και λαπαροσκόπηση λόγω συμφίσεων περιμένουμε νέα.......????

Nasy - 1978=Έγκυος μετά από 5 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις τα κατάφεραν μόνοι τους!!!

Αrgyro30 =??

jolitsa = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!!

Μaria1981 = Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις συνέχεια με εξωσωματική και περιμένουμε!

maria10=Μετά από 4 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις συνέχεια το Ιανουάριο με εξωσωματική

Anthi=

Μανουλίνα =

Αναστασία33=

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Υποτιθεται οτι κανοντας την ενεση κυριακη στις 10.00, επρεπε λογικα να σπασει το ωοθηλακιο 10.00 το βραδυ τις επομενης σωστα?36 ωρες μετα.Εμεις καναμε την σπερματεγχυση στις 33 ωρες.Δεν θα επρεπε να αισθανθω κατι?

Το αλλο ωοθηλακιο ηταν πιο ωριμο και το καταλαβα το σαββατο το απογευμα που εσπασε!

Ενα θαυμα περιμενουμε!!!

Διαφημίσεις

Αναστασία καλή επιτυχία και wellcome!!

πήγες σε φυσιολογικό κύκλο σε αυτή την προσπάθεια ή με διέγερση???

Πηρα clomophine citrate και εκανα και Pregnyl

Ενα θαυμα περιμενουμε!!!

Υποτιθεται οτι κανοντας την ενεση κυριακη στις 10.00, επρεπε λογικα να σπασει το ωοθηλακιο 10.00 το βραδυ τις επομενης σωστα?36 ωρες μετα.Εμεις καναμε την σπερματεγχυση στις 33 ωρες.Δεν θα επρεπε να αισθανθω κατι?

Το αλλο ωοθηλακιο ηταν πιο ωριμο και το καταλαβα το σαββατο το απογευμα που εσπασε!

δεν ειναι απαραιτητο....επαμε...36 ωρες ζουν τα ωαρια και τα σπερματοζωαρια μεσα στην κοιλιτσα οποτε και παλι μεσα εισαι στα χρονικα περιθωρια !

Με την πρεγκνυλ σιγουρα θα εσπασε αλα δε θα το καταλαβες

EsnLp2.png

PmLSp3.png

δεν ειναι απαραιτητο....επαμε...36 ωρες ζουν τα ωαρια και τα σπερματοζωαρια μεσα στην κοιλιτσα οποτε και παλι μεσα εισαι στα χρονικα περιθωρια !

Με την πρεγκνυλ σιγουρα θα εσπασε αλα δε θα το καταλαβες

Μακαρι να εγινε ετσι κι ας μην το καταλαβα.Σημερα εχω κατι πονακια που με χτυπανε πισω στα νεφρα....

Ενα θαυμα περιμενουμε!!!

Μακαρι να εγινε ετσι κι ας μην το καταλαβα.Σημερα εχω κατι πονακια που με χτυπανε πισω στα νεφρα....

Αναστασία την ίδια αγωγή είχα ακολουθήσει και εγώ στην 2η σπερματέγχυση.

Μην αγχώνεσαι θα πάνε όλα καλά αφού εσύ είσαι οκ τότε όλα θα πάνε καλά!

Υπομονή μέχρι την χοριακή! τα πονάκια είναι φυσιολογικά να τα έχεις μην σε αγχώνουν είναι κάτι τσιμπιματάκια μία δεξιά μία αριστερά και καμιά φορά αντανακλούν πίσω στην μέση!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Αναστασία την ίδια αγωγή είχα ακολουθήσει και εγώ στην 2η σπερματέγχυση.

Μην αγχώνεσαι θα πάνε όλα καλά αφού εσύ είσαι οκ τότε όλα θα πάνε καλά!

Υπομονή μέχρι την χοριακή! τα πονάκια είναι φυσιολογικά να τα έχεις μην σε αγχώνουν είναι κάτι τσιμπιματάκια μία δεξιά μία αριστερά και καμιά φορά αντανακλούν πίσω στην μέση!

Εσυ κουκου ειχες νιωσει το σπασιμο?

Ενα θαυμα περιμενουμε!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Να τα τα καλά όλα σήμερα!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΤΕΣΚΟΛΟΡΙΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!!! Είδες που όλα πήγαν καλά; Μην στενοχωριέσαι, ξεκουράσου και να έχεις ελπίδα!!!!

Στελίτσα μου χρόνια σου πολλά, να σε χαίρονται οι δικοί σου και με το καλό το μωράκι σου.

Μαριλού μην στενοχωριέσαι, συμφωνώ με αυτό που είπε η Ιονελίτα. Ότι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει για τα μωρά μας, απλά εμείς δεν κάνουμε βλακείες ( όσο μπορούμε τουλάχιστον) και κάνουμε ότι καλύτερο για αυτά.

Την καλημέρα μου και στα άλλα κορίτσια, φιλάκια πολλά!

ixhPp3.png

Μανουλινα καλως ηρθες!!!!!

Παντως αν θες τη γνωμη μου μην αφηνεις το χρονο να περναει,

ψαξτε το.. Στο λεω γιατι αφησα πολυ χρονο να παει χαμενο ετσι.

ποσο καιρο προσοαθειτε? κ να θες πες μας ποσο χρονων εισαι.

αν θες βεβαια.

ανθη εσυ εισαι 29? το 1981? κ γω τοτε ειμαι..

Ναι, το 81, είμαστε σειρούλες!

ixhPp3.png

Αναστασία μου δεν είναι απαραίτητο να το έχεις νιώσει. Σίγουρα έγινε η ωορηξία με την πρεγκνυλ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Τα πονάκια είναι φυσιολογικά.

Κούκου τέλεια το έφτιαξες το πινακάκι, το χάσαμε για λίγο και δεν ξέραμε τι μας γινόταν.. Τώρα ξέρουμε και αυτό το μπεμπουλίνος που έβαλες δίπλα σε μένα μου αρέσει πολύ :) μπορεις να βάλεις δίπλα από την Ελπίδα 2 γιατί είναι διδυμάκια και στο δικό μου μετά από 4η σπερματέγχυση; γιατι απο το κινητό δεν μπορώ να το κάνω εύκολα.. Και στη Στελλίτσα 2 στα 2 :)

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Aνθη μην ανησυχεις το σωστο πηρες. αυτο που κυκλοφορει ειναι των 5.

κ δεν μας ζαλιζεις, αν μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι

ειμαστε εδω..

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ, εκτός απο πολύ χαρούμενη και λίγο σαστισμένη είμαι και γεμάτη απορίες!!!!

ixhPp3.png

Εχουμε χαμηλη κινητικοτητα, εγω ειμαι ενταξει σε ολα!Αποφασισαμε να κανουμε 3 φορες σπερματεγχηση και μετα να παμε σε εξωσωματικη.Απλα εχω την εξης απορια...την ενεση pregnyl μου ειπε να την κανω οταν το ενα ωοθηλακιο ηταν 17 χιλ και μου φανηκε πως την εκανα νωρις...εσεις τι λετε?

Γειά σου Αναστασία μου και καλωσήρθες! Και εγώ την ένεση την έκανα όταν ήταν 18 χιλ, μην στενοχωριέσαι, σε αυτές τις περιπτώσεις όλα είναι σχετικά και φυσικά θέμα γιατρού. Τώρα να κάνεις μόνο λίγο υπομονή και να σκέφτεσαι θετικά, έχει μεγάλη σημασία!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...