Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Νικόλ μου πρόσεχε με τα λαμπάκια..

Καλα κορίτσια εγώ τσάκισα ένα παγωτό και νιώθω απίστευτες τύψεις αλλά το τράβηξε η όρεξη μου.. Ουφ θα προστεθεί ακόμα ένα κιλό στη ζυγαριά.. Εκπλήσσω τον εαυτό μου με αυτά που θέλω να τρώω. Εγώ ολο σαλάτες και φρούτα ήμουν πριν την εγκυμοσύνη και τώρα τρώω ΤΙΣ βλακείες.. Τι τηγανητές πατάτες, πατατάκια, παγωτά, σοκολάτες... Το θέμα είναι θα καταφέρω μετά τη γέννα να επανέλθω στην υγιεινή διατροφή;;; ιδού η απορία.. Ωχ.. Και αυτά κάνουν και κυτταρίτιδα.. 2 φορές την βδομάδα τα τρώω φυσικά αλλά..

Στο ειχα πει θυμασαι? Εγώ τρωω μονο τυροπιτες σοκολατες και μακαρονια...... Αυτα θελω. Αντε και κανενα σουβλακι.:shock:

Διαφημίσεις

Στο ειχα πει θυμασαι? Εγώ τρωω μονο τυροπιτες σοκολατες και μακαρονια...... Αυτα θελω. Αντε και κανενα σουβλακι.:shock:

Παιδιά, δεν ξέρω αν είναι λόγω του μωρού ή λόγω των ούτρο τα πρώιμα συμπτώματα αλλά εγώ δεν θέλω γλυκά. Αλμυρό να είναι και ότι να'ναι!

ixhPp3.png

Ionelita = 'Εγκυος!! Χ2!!!!

Descolorira = Έγκυος!!! Επαναληψη χοριαης Δευτερα 29/11 (μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις, εγκυος με την 1η εξωσωματικη)

Moments = 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις (διπλές), αφαίρεση ενδομητρίωσης και 1 αποτυχημένη εξωσωματική 1 με κατεψυγμένα. Η συνέχεια αυτό το μήνα!!!!

Mariamnee 1987 = ΕΓΚΥΟΣ με την 4η σπερματέγχυση!!!! (Μπεμπουλίνος)

Stellitsa1978 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! (2 στα 2 επιτυχία 2 σπερματεγχύσεις=>2 εγκυμοσύνες! Βασιλάκης,Μπέμπα-Αργυρώ!))

Tzio1978 = ?

Marilou85 = Εγκυος!!! Χ2!!!

Elpida78 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! Χ2!!!

CMarita = Μία αποτυχημένη σπερματέγχυση τον Ιούνιο και μία βιοχημική εγκυμοσύνη τον Ιούλιο. Πάω για το ρεκόρ Γκίνες της γκαντεμιάς σ' αυτόν τον τομέα...????

Κούκου = μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις.......περιμένω ακόμα τις απαντήσεις των ιστολογικών από την αφαίρεση του θυροειδή μου...... Γ@..ΜΩΤΟ!!!

Tourtitsa = ΕΓΚΥΟΣ με εξωσωματική (μετά από λαπαροσκόπηση λόγω ενδομητρίωσης, εξάμηνη διακοπή περιόδου και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση)

Γεράσιμος =Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσης και 2 επεμβάσεις κυρσοκήλης και λαπαροσκόπηση λόγω συμφίσεων περιμένουμε νέα.......????

Nasy - 1978=Έγκυος μετά από 5 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις τα κατάφεραν μόνοι τους!!!

Αrgyro30 =??

jolitsa = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!!

Μaria1981 = Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις συνέχεια με εξωσωματική και περιμένουμε!

maria10=Mετα απο 5 σπερματεγχυσεις προχωραμε σε εξωσωματικη τον Ιανουαριο

Anthi= Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!! (Μετά απο σπερματέγχυση!)

Μανουλίνα =

Αναστασία33=

Z58Ip2.png

stellitsa μου σε καταλαβα..γι'αυτο σε εκανα...;) τι κανεις?εγω εχω σκοτωθει στις δουλειες...στολισα σημερα το γραφειο μου για να χαρουν τα μικρα και αυριο εχω γυναικα στο σπιτι οπου θα κανω κι εγω πολλες δουλειες..θελω να ετοιμαστει το σπιτι για να ειναι ετοιμο για..στολισμο...αφου ξεμπερδεψα με το γραφειο....αλλα ποναει η μεση μου απο το πρωι πολυ μαλλον απο το ανεβα κατεβα στις σκαλες και το βαρος....ευτυχως σημερα τελειωνω νωρις και θα ξεκουραστω το βραδυ...

Αυτη ειναι κουραση, οχι η δικη μου... Να εισαι καλά και να στολίσεις και του χρονου με το μωρό σου!:eek:

Διαφημίσεις

Ειλικρινά κι εγώ μόνο αυτά που σας είπα τρώω. Σαλάτες τις αηδιάζω τώρα και ήταν οι αγαπημένες μου..

Ανθή κι εγώ στην αρχή δεν ήθελα να τρώω γλυκά μόνο αλμυρά αλλά μετά θα έχεις εναλλαγές :) αυριο έχω ραντεβού στην διατροφολόγο και θα με σκοτώσει.. Μέχρι το τέλος μου είπε ότι 7 - 8 κιλά πρέπει να πάρω κι εγώ πήρα ήδη 3 :{ δεν είναι καλά για 4 μηνών που είμαι; και όλη μέρα κάθομαι οπότε δικαιολογούμαι λίγο

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Θα θες και εναλλαγες. Μια αλμυρο μια γλυκο. Εγώ πριν λίγες μερες εφαγα παριζακι με μελι......

ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!! Θα τους αηδιάζω όλους κ θα αφήνουν το φαί για μένα! Πρώτη φορά στην ζωή μου αγριοκοιτάζω κόσμο αν απειλείται το φαγητό μου!

ixhPp3.png

Αστα μεχρι και ο αντρας μου που δεν συχαινεται τιποτα κοντεψε να τα βγαλει. Εχω φαει και αυγο με μερεντα και πολλα αλλα που θα ανακατευτουν πολλα στομαχια αν τα πω.

Αυτη ειναι κουραση, οχι η δικη μου... Να εισαι καλά και να στολίσεις και του χρονου με το μωρό σου!:eek:

Ωραια θα ηταν...περσι ειχα βαλει ενα γραμμα (για πλακα)στον Αη-Βασιλη κατω απο το δεντρο μας...ειχε πολλη πλακα ετσι που τοχα γραψει...τελικα ουτε περσι ουτε φετος μουφερε το δωρο μου...:mad:Ας ελπισουμε οτι του χρονου θα μου κανει την τιμη να ασχοληθει και λιγο μαζι μου...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!! Θα τους αηδιάζω όλους κ θα αφήνουν το φαί για μένα! Πρώτη φορά στην ζωή μου αγριοκοιτάζω κόσμο αν απειλείται το φαγητό μου!

εεεεετσι. Θα υπάρχουν στιγμες που θα λες τωρα να φαω αλμυρο η γλυκο? Θα τρως και τα 2 μαζι... χχιχιχιχι

Ωραια θα ηταν...περσι ειχα βαλει ενα γραμμα (για πλακα)στον Αη-Βασιλη κατω απο το δεντρο μας...ειχε πολλη πλακα ετσι που τοχα γραψει...τελικα ουτε περσι ουτε φετος μουφερε το δωρο μου...:mad:Ας ελπισουμε οτι του χρονου θα μου κανει την τιμη να ασχοληθει και λιγο μαζι μου...

Θα σου την κάνει την τιμη... ;);)

Ειλικρινά κι εγώ μόνο αυτά που σας είπα τρώω. Σαλάτες τις αηδιάζω τώρα και ήταν οι αγαπημένες μου..

Ανθή κι εγώ στην αρχή δεν ήθελα να τρώω γλυκά μόνο αλμυρά αλλά μετά θα έχεις εναλλαγές :) αυριο έχω ραντεβού στην διατροφολόγο και θα με σκοτώσει.. Μέχρι το τέλος μου είπε ότι 7 - 8 κιλά πρέπει να πάρω κι εγώ πήρα ήδη 3 :{ δεν είναι καλά για 4 μηνών που είμαι; και όλη μέρα κάθομαι οπότε δικαιολογούμαι λίγο

Μια χαρά είναι! Η αδερφή μου είναι νοσηλεύτρια και όλο μου λέει "Πρόσεχε γιατί τους πρώτους τρείς μήνες πρέπει να πάρεις πολύ λίγα κιλά, μην τρως συνέχεια!" Εγώ αν και δεν της το είπα απο την σπερματέγχυση και μετά που άρχισα τα ούτρο έβαλα δύο!

ixhPp3.png

Θα θες και εναλλαγες. Μια αλμυρο μια γλυκο. Εγώ πριν λίγες μερες εφαγα παριζακι με μελι......

Εγώ έκανα το πιο κουλό.. Παστίτσιο με παγωτό φράουλα και πορτοκάλι. Μπλιάχ.. Αν δεν ήμουν έγκυος θα ξερνούσα άνετα.. Χιχι το παριζάκι με το μέλι μια χαρά είναι. Ο άντρας μου με κοροιδεύει ακόμα. Με έβλεπαν όλοι γιατί ήμουν στη μαμά μου και στέκονταν 7 άτομα με μία αηδία και μία τρομάρα στο μάτι και με έβλεπαν παράξενα ενώ εγώ το απολάμβανα χιχι :)

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...