Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Ναι θα πάω,γιατι να μην πάω?:confused:

Παίζει αυτα τα πονάκια που έχω να είναι κάτι κακο?

Και εγώ έχω πονάκια. Μερικές φορές όταν σηκώνομαι νιώθω δυνατές κράμπες και άλλοτε με πονάει πιο ήπια, στην κοιλιά και την μέση σαν να έχω περίοδο. Έχω και πολλά υγρά και όλο τρέχω στην τουαλέτα μήπως αδιαθέτησα. Πηγαίνω όμως κανονικά στην δουλειά, μήπως δεν θα έπρεπε; Ξέχασα να σας πω, κάνω και εγώ σχετικά ήπια δουλειά, είμαι καθηγήτρια Αγγλικών.

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

δεν θυμαμαι ακριβως, την εκανα περισυ,

νομιζω περιπου 500Ε.. την εκανα πριν ξεκινησω σπερματεγχυσεις

οπως κ τη σαλπιγγογραφια. τωρα για εξω δεν νομιζω να βοηθαει σε κατι.

αυτος ηταν κ ο λογος που δεν εκανα λαπαρο...

Z58Ip2.png

Και εγώ έχω πονάκια. Μερικές φορές όταν σηκώνομαι νιώθω δυνατές κράμπες και άλλοτε με πονάει πιο ήπια, στην κοιλιά και την μέση σαν να έχω περίοδο. Έχω και πολλά υγρά και όλο τρέχω στην τουαλέτα μήπως αδιαθέτησα. Πηγαίνω όμως κανονικά στην δουλειά, μήπως δεν θα έπρεπε; Ξέχασα να σας πω, κάνω και εγώ σχετικά ήπια δουλειά, είμαι καθηγήτρια Αγγλικών.

καλημερα ανθη.. ρωτησε το γιατρο σου για τη δουλεια.

εκει εισαι ορθια συνεχεια ή μπορεις κ να καθεσαι?

Z58Ip2.png

δεσκολορ ξεχασα να σου πω οτι ηταν μονο διαγνωστικη σε μενα.

δεν βρηκε κατι, αν εβρισκε κ ηταν παρεμβατικη θα πηγαινε παραπανω.

λιγα μου πηρε παντως σχετικα με οτι εχω ακουσει..

Z58Ip2.png

καλημερα ανθη.. ρωτησε το γιατρο σου για τη δουλεια.

εκει εισαι ορθια συνεχεια ή μπορεις κ να καθεσαι?

Κανονικά πρέπει να τριγυρνάω, ξέρεις, να επιβλέπω, να γράφω στον πίνακα και τα λοιπά αλλά "κλέβω" λίγο. Είπα οτι έχω πρόβλημα στην μέση και κάθομαι τον περισσότερο καιρό.

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Κανονικά πρέπει να τριγυρνάω, ξέρεις, να επιβλέπω, να γράφω στον πίνακα και τα λοιπά αλλά "κλέβω" λίγο. Είπα οτι έχω πρόβλημα στην μέση και κάθομαι τον περισσότερο καιρό.

Καλα εκανες.. πρεπει να προσεχεις..

Z58Ip2.png

καλα εκανες ! Το 1ο τριμηνο ειναι και το πιο κρισημο !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Πάντα οι συγγενείς είναι οι χειρότεροι και εγώ το φίδι το έχω μέσα σχεδόν στο σπίτι μου... Ο ξένος κόσμος απλά μπορεί να το σχολιάσει, δεν έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το τι κάνεις. Οι συγγενείς απο την άλλη....

Για'υτο,οσο λογοτερα ξερουν ,τοσο καλυτερα!:D

Και σε άλλες προχωρούσε κανονικά και μετά παλλιδρόμησε(όπως το Δομνινάκι).Αλλα δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτο γιατι θα τρελαθώ.Ασε που θα μου θυμώσει και η Δομνίνα:P

Ναι την Τετάρτη θα πάω.

Εννοείται πως θα σου θυμώσω!:twisted: Είναι δυνατόν να σκέφτεσαι τέτοια πράγματα; Είπαμε πως το μωράκι σου ήρθε για να μείνει!:-P

Την καλησπέρα μου σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

με πεταξε εξω. δεν εφυγα!!

δεν σας ειπα. αδιαθετησα πριν 3 μερες. που σημαινει οτι αφηνω αυτο τον κυκλο γιατι πετυχαινω λιγο πριν χριστουγεννα που λειπει ο Παντος

κ τον επομενο γιατι πετυχαινω πρωτοχρονια.

δεν μου κανε τη χαρη να καθυστερησει λιγες μερες.

τωρα με το καλο για τελος γεναρη υπολογιζω.

Δεν πειράζει μαρία μου...Ένας μήνας πάνω ένας μήνας κάτω...το αποτέλεσμα είναι που μετράει!!!! Να ξεκουραστείς τώρα τις γιορτές και μετά σε περιμένουνε μεγάλες στιγμές!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

μαριλου που περαστικουλια και προσεχετε !!!

μομεντακι μακαρι να επιβεβαιωθεις !!! για την ΝΚ δινουν κ οι 2 αιμα?

μαρια10 ποσο σου κοστισε η υστεροσκοπηση?

Μόνο εσύ δίνεις για τη NK. Και οι δύο δώσαμε για τον καρυότυπο ζεύγους και για μια άλλη εξέταση HLA...Τώρα την θυμήθηκα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, που χαθήκατε όλες τώρα που είμαι στενοχωρημένη; Για πείτε μου λίγο την γνώμη σας, έχω έναν κούταβο 8 μηνών στο σπίτι, φυσικά εμβολιασμένο, αποπαρασιτωμένο και πεντακάθαρο και απο όταν μάθαμε για το μωρό όλοι άρχισαν να στραβοκοιτάζουν το σκυλί. Η πεθερά μου λέει να φύγει, ο παπούς μου να το δώσω κάπου αλλού μέχρι να γεννήσω, ακόμα και οι γονείς μου (που μένουμε μαζί τους αυτό τον καιρό) και τον λατρεύουν άρχισαν να μου λένε να μην τον αγκαλιάζω, να μην κοιμάται μαζί μου και ίσως να σκεφτώ να τον δώσω κάπου μέχρι να γεννήσω. Είμαι καταστενοχωρημένη. Αυτό το σκυλάκι είναι το γούρι μου, απο όταν τον πήρα άλλαξε η ζωή μου προς το καλύτερο και δεν θέλω καν να σκέφτομαι να τον αποχωριστώ. Εσείς τι λέτε;

ixhPp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, που χαθήκατε όλες τώρα που είμαι στενοχωρημένη; Για πείτε μου λίγο την γνώμη σας, έχω έναν κούταβο 8 μηνών στο σπίτι, φυσικά εμβολιασμένο, αποπαρασιτωμένο και πεντακάθαρο και απο όταν μάθαμε για το μωρό όλοι άρχισαν να στραβοκοιτάζουν το σκυλί. Η πεθερά μου λέει να φύγει, ο παπούς μου να το δώσω κάπου αλλού μέχρι να γεννήσω, ακόμα και οι γονείς μου (που μένουμε μαζί τους αυτό τον καιρό) και τον λατρεύουν άρχισαν να μου λένε να μην τον αγκαλιάζω, να μην κοιμάται μαζί μου και ίσως να σκεφτώ να τον δώσω κάπου μέχρι να γεννήσω. Είμαι καταστενοχωρημένη. Αυτό το σκυλάκι είναι το γούρι μου, απο όταν τον πήρα άλλαξε η ζωή μου προς το καλύτερο και δεν θέλω καν να σκέφτομαι να τον αποχωριστώ. Εσείς τι λέτε;

ανθη μου δεν υπαρχει κανενα απολυως προβλημα εφοσον ειναι εμβολιασμενο και πεντακαθαρο !!! Ρωτα και το γιατρο σου !!

Ισα ισα που θα ειναι και καλο για το μωρακι και θα αποκτησει και αντισωματα !

Και η κουμπαρα μου οτανεμεινε εγκυος ειχε ενα αγχος με το σκυλακι αλλα της ειπε ο γιατρος οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα !!!

Ρωτα λοιπον και το γιατρο σου για να νιωσεις καλυτερα και μετα μετεφερε τα λογια του γιατρου στους δικους σου!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

ανθη μου δεν υπαρχει κανενα απολυως προβλημα εφοσον ειναι εμβολιασμενο και πεντακαθαρο !!! Ρωτα και το γιατρο σου !!

Ισα ισα που θα ειναι και καλο για το μωρακι και θα αποκτησει και αντισωματα !

Και η κουμπαρα μου οτανεμεινε εγκυος ειχε ενα αγχος με το σκυλακι αλλα της ειπε ο γιατρος οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα !!!

Ρωτα λοιπον και το γιατρο σου για να νιωσεις καλυτερα και μετα μετεφερε τα λογια του γιατρου στους δικους σου!

Ρώτησα τον πρώτο γυναικολόγο και μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα. Τους δύο κτηνίατρους που τον πηγαίνω και μου είπαν το ίδιο. Αλλά με έχουν τρελάνει μωρέ, μη το ένα και μη το άλλο και να ρωτήσεις και τον καινούριο γιατρό... Μέχρι τις 9 του μηνός που θα πάω για υπέρηχο το καημένο το κουτάβι το έχω σε καραντίνα. Εσύ πως είσαι;

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...