Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Εγω Στελλιτσα μου το εχω κανει και πραξη....Εχει παρει αδεια και ο αντρας μου για αυτη την εβδομαδα και μου τα εχει ολα στο χερι...Πριν εβαλε πλυντηριο....εχω ενα ταιραστιο και αναπαυτικο στρωμα στο κρεββατι...ελα να ειμαστε παρεα !!! ααα για το Βασιλακι μην ανησυχεις....ο αντρας μου πεθαινει για τα παιδια και τα παει τελεια μαζι τους...

Α μια χαρά. Ρωτα και την Ντεσκολορ τι ησυχουλης που ειναι... Με επεισε θα έρθω αν εχεις κι αναπαυτικο στρωμα. Το δικο μου ειναι βλακεια.

Διαφημίσεις

Κυστική ίνωση δεν έχω κάνει ούτε ελεγχο θρομβοφιλίας ακόμα!θα το συζητήσω και με τον καλό μου το απόγευμα και θα πάρω να κλείσω ραντεβού!!!

Ευχαριστώ βρε κορίτσια το ήξερα πως θα συμφωνούσατε αλλά έπρεπε να το διαβάσω κιόλας για να πάρω κι'άλλη ώθηση;):P

Μαράκι έχεις δίκιο την Παρασκευή πήρα τηλεφωνα πολλά, ξεσήκωσα όλο το νοσοκομείο Χανίων στο πόδι.....!!Προσπάθησα να πάρω μία απάντηση πιο συγκεκριμένη και μετά από πολύ επιμονή κατάφερα και μίλησα με μία κοπέλα στο εργαστήριο που επεξεργάζονται τα δείγματα, η οποία μου είπε αυτό ακριβώς ότι όταν παραλαμβάνουν τα δείγματα γίνεται μία πρώτη επεξεργασία και μετά ότι δεν είναι επείγων το αφήνουν σε δεύτερη προτεραιότητα.Εγώ βέβαια της είπα ότι περιμένω τα αποτελέσματα για να ξεκινήσω εξωσωματική και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά το καλύτερο που μπορούσε να κάνει την προκειμένη στιγμή ήταν να μου πεί να ξανά πάρω τηλ στις 15/12:shock:

Να κανεις το ελεγχο θρομβοφιλιας,πριν απ'ολα!

Α μια χαρά. Ρωτα και την Ντεσκολορ τι ησυχουλης που ειναι... Με επεισε θα έρθω αν εχεις κι αναπαυτικο στρωμα. Το δικο μου ειναι βλακεια.

Ναι καλε ο κουκλος μας...πολυ ησυχος ειναι.....Ακομα θυμαμαι ομως το κλαμα του που φευγατε....σου λεει το παιδι που θα πετυχω ξανα τοσες παλαβες μαζεμενες, δεν ηθελε να φυγετε ...

Διαφημίσεις

Μπεικες στην λιστα!χι χι χι !Αν και δεν σε βλεπω να τηρεις τους κανονες!Ξαπλαααααα!:D

Οντως και οι κανονες ειναι αυστηροι....επιτρεπονται μονο :

ξαπλα στο κρεββατι

ξαπλα σε αναπαυτικο καναπε

Οι μετακινησεις επιτρεπονται μονο:

για γεμισμα καυσιμων (κοινως μασα)

Φυσικες αναγκες (τσισα κ.τ.λ.)

και τελος για ελαφρυ ντουζακι χωρις πολλα σκυψιματα...

Οντως και οι κανονες ειναι αυστηροι....επιτρεπονται μονο :

ξαπλα στο κρεββατι

ξαπλα σε αναπαυτικο καναπε

Οι μετακινησεις επιτρεπονται μονο:

για γεμισμα καυσιμων (κοινως μασα)

Φυσικες αναγκες (τσισα κ.τ.λ.)

και τελος για ελαφρυ ντουζακι χωρις πολλα σκυψιματα...

Μια προσθεση ,με αδεια γιατρου,ενα μαγειρεμα που και που!Αλλιος θα ψοφεισω της πιενας!:tongue:

Ναι του αρεσε... Αλλη μια φορα μου το εχει κανει στις κουνιες.

Που θα έβρισκε τοσες γυναικες μαζεμενες?χιχι

Αχ ,σε βλεπω να τον χανεις τον παλικαρη μας!χι χι χι:D

Γυναικας θα μας βγει ο Βασιλακης μας!:D

Μια προσθεση ,με αδεια γιατρου,ενα μαγειρεμα που και που!Αλλιος θα ψοφεισω της πιενας!:tongue:

χιχιχιχιχι....αντε να ειμαστε λιγο ελαστικες...

Παω τωρα για νανι....νυσταξα παλι...

Θα τα πουμε το απογευμα κοριτσια μου....

Πολλα φιλια !!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου συγγνωμη που εξαφανιστηκα ετσι αλλα με επιασαν πονοι και πηγα και κοιμηθηκα....

ακομα ποναω σαν πονους περιοδου υποφερτοι ακομα...

Μαρια1981 ο Βασιλακης ειναι απιστευτος, χτες ειχαν ερθει απο εδω με τη μαμα του, καθοταν στο καροτσακι του και εμεις στον καναπε λαλια δεν εβγαλε !!! Μονο μας κοιταζε κ ελεγε κανα μαμα ο γλυκος μου !!!

Κουκου μου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Να κλεισεις ραντεβου στο γιατρο και να κανεις ολες τις απαραιτητες εξετασεις που χρειαζοντε..ετσι κ αλλιως κ αυτες ειναι χρονοβορες... κυστικη ινωση κανει καμια 10αρια μερες να βγει οπωσδηποτε !!!! Ας μην αφηνουμε χρονο να περναει...τουλαχιστον και για τη ψυχολογια μας να νιωθουμε οτι κατι κανουμε !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Bρε σεις ποσα γραψατε???

Δεσκολοριτακι πως εισαι?? Ευχομαι κ ελπιζω το καλυτερο για σενα!!!

Αυτο που ειπε ο αντρας της νικολ, να σου πω το σκεφτηκα κ εγω..

οπως κ να χειω να προσεχεις πολυ!!

Να πω μια καλησπερα κ στα υπολοιπα κοριτσια στα γρηγορα γιατι πρεπει να φυγω.. παω να κανω εξεταση για θρομβοφιλια..

μου εχει καρφωθει στο μυαλο αυτες τις μερες..

οτι χειροτερο να μεινεις εγκυος κ να το χασεις απο αυτο το πραγμα..

ρωτησα αιματολογο γνωστο μου κ μου ειπε οτι οταν υπαρχει δυσκολια

στο να μεινεις εγκυος καλο ειναι να γινεται για να σαι σιγουρη.

στις 5 εχω ραντεβου.

θα μπω μετα να σας πω.. φιλακια...

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...