Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Το θέμα είναι να αποφασίσεις τι θες να κάνεις εσύ και πόσο σημαντικό είναι για εσένα να προσπαθήσεις έστω. Το λέω γιατί οι προτεραιότητες για τον καθένα διαφέρουν, το θέμα είναι να είμαστε καλά πάνω απ’όλα.

Σωστά το θέτεις , εννοείται ότι θα προσπαθήσω όσο μπορώ απλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο ....αυτό ,βασικά θέλω να είμαι καλά και να μην αισθάνομαι ότι πιέζομαι και στεναχωριέμαι κάθε μήνα , γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν λειτουργεί καλά στις ορμόνες αυτό ....θα ηρεμήσω αυτόν τον μήνα θα πω μόνο για υπέρηχο και θα δω ....

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

μαλλον θελει ακινησια...

τι ειχαμε τι χασαμε δλδ...τεσπα...ολα καλα να πανε κ τπτ αλλο

δλδ βρε ντεσκολορ εαν παρεις ενα μια ηρεμια δεν θα την νιωσεις??

καλημερα κουκου μου...

μαρακι θα φωναζω μεχρι να την κανετε αυτη την εξεταση...ειδες με μενα...σε παρακαλω να πας

Την Τεταρτη που ειναι και η χοριακη θα παρω τηλ.στο Λητω να κλεισω ραντεβου...

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια τα αποτελεσματα κανουν το πολυ κανα 15νθημερο...

μην το αφηνεται...ποτε δεν ξερετε τι αναγκη θα εχει ο οργανισμος σας εαν κ εφοσον βγειτε θετικες..

θα γινω πολυ πρηκτικη με αυτη την εξεταση

Έχεις δίκιο και εσύ και η Ιονελίτα που μας παρακινείται να την κάνουμε!

Απορώ πως και δεν μας τις γράφουν οι γιατροί από τις πρώτες κιόλας επισκέψεις:!::roll::roll:

Εγώ σήμερα θα πάρω να κλείσω ραντεβού στον γιατρό να πάω να με δεί να μιλήσουμε και να κάνω και εγώ κάτι επιτέλους!!!:P

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Έχεις δίκιο και εσύ και η Ιονελίτα που μας παρακινείται να την κάνουμε!

Απορώ πως και δεν μας τις γράφουν οι γιατροί από τις πρώτες κιόλας επισκέψεις:!::roll::roll:

Εγώ σήμερα θα πάρω να κλείσω ραντεβού στον γιατρό να πάω να με δεί να μιλήσουμε και να κάνω και εγώ κάτι επιτέλους!!!:P

Εμενα ο γιατρος με ρωτησε για ιστορικο αλλα δεν μου την εδωσε...:confused:

ασε κουκου μου ολα ειναι θεμα χρηματων...

να στο πω απλα κ πολυυυ ωμα....

παρολο που η θρομβοφιλια εχει καταντησει να οφειλεται στις περισσοτερες αποβολες δεν μας λενε να την κανουμε γιατι θα υπηρχαν λιγοτερες αποβολες,αρα λιγοτερα χειρουργεια αρα λιγοετρα χρηματα...ασε που η εξεταση ειναι τοσο ακριβη γιατι δεν γινεται απο πολλες γυναικες...ας ηταν μια απλη εξεταση κ θα σου ελεγα εγω...

ειναι αμαρτια να πασχιζουμε για παιδι κ να το χανουμε απο αυτο εφοσον υπαρχει λυση..

εγραψες με την μαντιναδα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ουτε εγω στην οικογενεια εχω κανενα ιστορικο....

για να υπαρχει το ιστορικο καποιος πρεπει να το ξεκινησει...

ε αυτο το λαχειο ετυχε σε μενα...

κ μεις την καναμε(παρολο που επεμενα εγω) επειδη εχουμε τραβηξει τοσα μην τυχει κ εχω κ τετοιο

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μαριλου μου εχεις απολυτο δικιο με την αιτιολογια που εδωσες !! και για ακμα μια φορα επιβεβαιωνουμε την αποψη μου οτι οι γιατροι ειναι ολοι τους π0υ$τηδ?$

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

κοιτα για να μην τους παρει ολους η μπαλα γιατι δεν ειναι δικαιο δεν ειναι ολοι ετσι..

ξερω πως εχεις καει με αυτο το θεμα αλλα υπαρχουν κ καλοι επιστημονες...

το εχω ξαναπει κ θα το λεω συνεχεια...

κ αυτοι ειναι ανθρωποι κ οχι θεοι ....γι'αυτο ειναι σημαντικο να ανταλλασουμε πληροφοριες κ εμπειριες ετσι ωστε να μη πηγαινουμε σαν τα αρνια στην σφαγη...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μαριλου μου εχεις απολυτο δικιο με την αιτιολογια που εδωσες !! και για ακμα μια φορα επιβεβαιωνουμε την αποψη μου οτι οι γιατροι ειναι ολοι τους π0υ$τηδ?$

χιχιχιχι πως νομιζεις οτι γινονται οι βιλες , τα σκαφη κ.τ.λ.???

Απ' την αλλη ομως πλευρα πιστευω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα...απλα ειναι λιγο δυσκολο να τους βρεις.

Ασχετο διπλα στο καφε της εξω περιμεναν 2 χοριακες χθες και οι 2 βγηκαν αρνητικες...Στεναχωρηθηκα...

Διαφημίσεις

Απ' την αλλη ομως πλευρα πιστευω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα...απλα ειναι λιγο δυσκολο να τους βρεις.

Ασχετο διπλα στο καφε της εξω περιμεναν 2 χοριακες χθες και οι 2 βγηκαν αρνητικες...Στεναχωρηθηκα...

ναι το διαβασα κι εγω χτες και στεναχωρηθηκα...με τη μια κοπελα μαλιστα ειμαστε στο ιδιο κεντρο

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Και εγώ εχθές είχα τέτοια ανυπομονησία και τελικά βγαίνει η πρώτη αρνητική και λέω δεν μπορεί η άλλη θα είναι θετική αλλά να σου και η δευτερη κατραπακιά!

όσο χαρά και αισιοδοξία έχουμε στην αναμονή, μετά είναι λές και μας κόβεται το αίμα!

Μαράκι μου όμως εσύ μη διαβάζεις τέτοια!!! Αισιοδοξία ε!!! 7 και σήμερα!!!!

Α!!!Εχω νέα!!!!!!

14/12 η μεγάλη μέρα!!! Εκλεισα Ραντεβού!!!!:D:D:D:D:D

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

μπραβο κοριτσακι μου !

Αντε να πατε στο γιατρο και να μπεις σε μια σειρα γιατι κ οι εξετασεις ειναι χρονοβορες !!!

Αντε και θα δειτε...κ εγω μαζι) μολις φυγει το 2010 θα φυγουν κ οι κακες στιγμες μαζι του....

Προσωπικα με πηγε λιγο μαμιοντ@$ :tongue:

EsnLp2.png

PmLSp3.png

τα νεύρα μου!! γιατί έβγαλαν το ;edit και δεν μπορούμε να διορθώνουμε τα μηνύματα!!!!!

Ηθελα να στείλω στην μαρία κάτι ωραία για τις πεθερές και έκανα quote το μηνυμά της αλλά πάτησα την απάντηση χωρίς να τα βάλω!

Τελωσπάντων τα παρακάτω αφιερωμένα σε Μαρία1981 και Νικόλ ε, και σε όποια άλλη κοπέλα νιώθει ότι την εκφράζουν :lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ!!!

Την πεθερά μου έβαλα ψηλά στον Ψηλορείτη

να τηνε βλέπουν οι οχτροί να μην πατούν στην Κρήτη.

Άμε να πεις τση μάνας σου, να κόψει τα κουμάντα,

να πάει να δίνει διαταγές, στο-ε-δικό τζη άντρα.

Θε μου μεγαλοδύναμε, πάρε τη πεθερά μου,

κι εγώ θα γράψω στσ΄εκκλησιές, ότί ΄χω στ΄όνομά μου.

Την πεθερα μου οψες αργα στον υπνο μου την ειδα

και θαρουνα πως παλευα με την λερναια υδρα.

Όταν κοντά στο σπίτι μου η πεθερά ζυγώνει,

με πιάνει σοκ αλλεργικό και παίρνω κορτιζόνη

Κακό είναι συναπάντημα, να δεις παπά μπροστά σου,

μα πιό κακό είναι το πρωί, να δεις την πεθερά σου.

Εγώ είδα και τον χάροντα μα εμένα δεν με νοιάζει

το μόνο που κατάλαβα της πεθεράς μου μοιάζει ....... !!!!!

Να'σαι καλά Κούκου μου, φοβερά τα στοιχάκια σου, πολύ γέλασα! Μου έφτιαξες το κέφι πρωινιάτικα! Και εγώ παθούσα, δηλητηριώδης η πεθερά μου, μόνο τώρα που έμεινα έγκυος με αγαπάει λίγο (μέχρι να βγει απο μέσα μου το μωρό δηλαδή, μην φανταστείς...)!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...