Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 hours ago, Maraki S. said:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Καλησπέρα κορίτσι. Όλες μας χρειαζόμαστε ένα και καλό. Και εγώ στην πρώτη εξωσωματική είχα 6 βλαστοκυστες καλές τότε ηλικία 38 και τελικά όλες ήταν η παλλινδρομεςς η βιοχημικές. Στην δεύτερη εξωσωματικη 40 είχα 10 ωάρια και γονιμοποίηση μόνο 2 που φτάσανε βλαστοκυστες η μια κακή και η άλλη μέτρια. Κόλλησα κοβιντ τα βάλαμε κατάψυξη και στη απόψυξη άντεξε μόνο η μέτρια. Την έβαλα έπιασε και ήταν και αυτή βιοχημική. Αυτό που θέλω να πω είναι μην κολλάτε στην ποσότητα. Ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά,σας ευχομαι,πολύ σύντομα, να νιώσετε όλες αυτό το όμορφο συναίσθημα,που ένιωσα σήμερα.Να κλαίτε απο χαρά και απο ευτυχία.Αυτή τη μέρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

Αχ κορίτσια η αγωνία μου μέχρι να μπούμε μέσα είχε χτυπήσει κόκκινο.Ο γιατρός,δε, όταν μας είδε,μόνο που δεν μας φίλησε απο την χαρά του.

Λοιπόν......κάθομαι στην γνωστή καρέκλα,μου βάζει το γνωστο ματζαφλάρη και φωνάζει τον άντρα μου με αυτή ακριβώς την προσφώνηση ''μπαμπά έλα μέσα να δείς το παιδί σου''.

Και ναι είδαμε το μικρό μας το σποράκι.Και νάαααα τα δάκρυα....

Μας έκανε μια πλήρης περιγραφή,μας έδειξε το μικρό αυτό φωτεινό σημαδάκι που αναβόσβηνε και μας είπε οτι αυτό είναι η καρδούλα του.Μας λέει,περιμένετε να δουμε αν την ακούμε.

Ε λοιπόν επι 10 λεπτά προσπαθούσαμε να την ακούσουμε και τίποτα,μας λέει οτι είναι μικρό ακόμα και γι'αυτό δεν την ακούμε ακόμα.Και εκεί που λέμε δεν πειράζει την άλλη φορά,αλλάζει θέση το εβρυάκι και λέει ας δοκιμάσουμε άλλη μια φορα.

Και τότε ακουστηκε ο πιο απίστευτος ήχος που θα μπορούσα να φανταστώ.

Κορίτσια, ακούσαμε καρδούλα και οχι μια φορα αλλα τρείς.

Και να τα κλάματα η Νασούλα.Και να τα χαμόγελα απο τον γιατρό και τον άντρα μου.

Τι ευτυχία ένιωσα,δεν μπορώ να σας το περιγράψω με λόγια.

Το μικρό μου μπαμπουσκάκι είναι εκει μέσα και είναι καλά.Δόξα το θεό....

΄Με ζύγησαν οι μαίες μου πήραν και την πίεση και όλα καλά.Ο γιατρός, μου είπε κάπια πράγματα για τη διατροφή μου,μου έγραψε κάτι επιπλέον εξετάσεις,που δεν είχα κάνει και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου.

θα με ξαναδεί σε 2 βδομάδες.

Περιτό να σας πώ οτι ακόμα και οι μαίες ήταν μες στην τρελή χαρά.όλη την ώρα μου έλεγαν μπράβο,συγχαρητήρια κτλ

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.Πιάσαν τόπο.

Τώρα θέλω να βγώ έξω και να το φωνάξω σε όλον τον κόσμο.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!!!!!!

Και'γώ!!!!!!

Κλαίωωωωωωωωω!!!!!

Πολύ συγκινήθηκα ρε!!!!!!Αχ!!

Υπέροχα!!Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη και από εδώ και πέρα να κλαίτε μόνο από χαρά:D:D:D:D:D:D!!!

Να προσέχεις πολύ και να χαϊδέψεις την κοιλίτσα σου από εμένα!!:tongue:

φιλιά!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα.Προχθες ημουν στην 9η ημερα μετα την σπερματεγχηση, εκανα τεστ φαρμακειου και βγηκε θετικο.Χθες εκανα και χοριακη και βγηκε κοντα στις 19 μοναδες.Ειναι καλα ή ειναι χαμηλη?Παραλληλα ειμαι στην τριτη μερα με λιγο ροζ αιματακι....λετε να ανεβει ή δεν παμε καλα?

Καλημέρα Αναστασία! Συμφωνώ με τα κορίτσια, ένα θετικό αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό οπότε το γιορτάζουμε!!!! Αυτό που ήθελα να σου πω όμως ( το τονίζω, χωρίς να είμαι σίγουρη) είναι οτι επειδή έκανα και εγώ σπερματέγχυση ο γιατρός μου είχε επιμείνει να ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ πριν την 13η μέρα επειδή μπορεί να έβγαινε θετικό χωρίς να είμαι έγκυος εξαιτίας της Πρεγκνίλ. Δεν ξέρω αν εσύ έκανες ενέσεις ή όχι, απλά επειδή ξέρω πως είναι να χαίρεσαι και μετά να σου παίρνουν όλη τη χαρά ρώτησε τον πρώτα για να σιγουρευτείς! Μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθείς άλλη φορά, στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου! Όσο για το ροζ μην σκας, δεν νομίζω οτι είναι κάτι σοβαρό.

ixhPp3.png

Αναστασια μου συγχαρητηρια !!!!! ειναο πολυ νωρις αγαπη μου ακομα για αυτο ειναι 19 !!!

να ξανακανεις αυριο κ αν εχει διπλασιαστει ...εχει παει 38 ειναι πολυ καλο !!!

Φαντασου οτι συνηθως κανουμε χοριακη 14η μερα απο τη σπερματεγχυση και οχι 9η - 10η χεχεχε!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ολα να πανε καλα !!!

Νασυ μου ειναι τελειο το τικερακι σου !!! Δειχνει ομως 12/7 σαν τελευταια ημερομηνια ...ποπο εχω καραμπερδυτει με τις ημερομηνιες !! Τελος παντων !!

Εγω πηγα το πρωι εδωσα αιμα περιμενω να με παρουν τηλ για τα αποτελεσματα... μου ειπαν επισης οτι καλυτερα ειναι να μιλησω με γιατρο αφου εχουμε το αποτελεσμα της χοριακης...οποτε περιμενω να με παρουν τηλ κ να μιλησω με το γιατρο...μακαρι Παναγια μου να εχει αυξηθει...[/quote

Θα αυξηθεί, να είσαι σίγουρη! Και εγώ έκανα χοριακή σήμερα αλλά θα βγει το απόγευμα:(:(:(. Θα σκάσω μέχρι τότε! Η δική σου θα βγεί τώρα το πρωί; Απο αίμα πως πας;

ixhPp3.png

Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω κάποια στιγμή την προσευχούλα που έκανα εγώ και λέει οτι αν την κάνεις για 9 ημέρες επι 7 φορές,η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί,όσο απαγματοποίητη και αν είναι.Εγώ την έκανα να φανταστείς λίγες μέρες μετά την ωορηξία μου και πέτυχε.

Και εγώ τι θέλω :-P:razz::-P

f13Fp2.png

καλημερα κ απο μας!!!

νασουλι μου πολυ χαρηκα που ολα πηγαν καλα....θα ζησεις συγκλονιστηκες στιγμες...

με το καλο λοιπον να εοχυμε μια ηρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη...

ντεσκολορ εχω μεγαλη αγωνια...ευχομαι να μη αργησουν...

η αναστασια εκανε χοριακη κ βγηκε θετικη...αρα ειναι εγκυουλα...απλα πρεπει να περιμενεις κοριτσακι κ να επαναλαβεις αρκετες φορες την χοριακη για να δεις εαν διπλασιαζεται...

οι υπολοιπες μου ειστε καλα?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Ανθη μου ,

η πρεγνυλ επηρεαζει μεχρι κ 10 μερες μετα αφου την κανεις...δεδομενου οτι την εκανε 2 μερες πριν την σπερματεγχυση νομιζω οτι ειναι καλα....

Απο αιμα εγω συνεχιζω....ας ευχηθουμε τουλαχιστον να ειναι αυξημενη η χοριακη !!! Συνηθως με παιρνουν απο το κεντρο να μου πουν τα αποτελεσματα μεχρι τις 10:30...ποπο εχω μια αγωνια αλλο πραμα !!!!

Βοηθα Παναγια μου να πανε ολα καλα !

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημέρα Αναστασία! Συμφωνώ με τα κορίτσια, ένα θετικό αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό οπότε το γιορτάζουμε!!!! Αυτό που ήθελα να σου πω όμως ( το τονίζω, χωρίς να είμαι σίγουρη) είναι οτι επειδή έκανα και εγώ σπερματέγχυση ο γιατρός μου είχε επιμείνει να ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ πριν την 13η μέρα επειδή μπορεί να έβγαινε θετικό χωρίς να είμαι έγκυος εξαιτίας της Πρεγκνίλ. Δεν ξέρω αν εσύ έκανες ενέσεις ή όχι, απλά επειδή ξέρω πως είναι να χαίρεσαι και μετά να σου παίρνουν όλη τη χαρά ρώτησε τον πρώτα για να σιγουρευτείς! Μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθείς άλλη φορά, στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου! Όσο για το ροζ μην σκας, δεν νομίζω οτι είναι κάτι σοβαρό.

Τον ρωτησα μηπως ειναι απο την pregnyl και μου ειπε σε καμια των περιπτωσεων!Το οτι το εκανα νωρις ναι το καταλαβαινω κι εγω...αλλα αυτα τα ροζ....ουφ:cry:

Ενα θαυμα περιμενουμε!!!

Κούκου μου τέλεια η μαντινάδα για τις πεθερές,ευτυχώς η δικιά μου είναι γυναίκα μάλαμα.Πότε θα έρθεις Αθήνα?

Δεσποινάκι μου πολύ χαίρομαι που εμφανίστηκες με καλά νέα.Αντε έρχεται και η δική σου μεγάλη στιγμή.

Εγώ βρε κορίτσια το σκ θα πάω στο χωριό γιατι κάνει τα γενέθλιά του ένας φίλος μου και αναγκαστικά πρέπει να το πώ στα φιλαράκια μου γιατί δεν θα μπορώ να το κρατήσω κρυφό.Δέν ήθελα όμως να το μάθουν τόσο νωρίς,για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η εγκυμοσύνη.

Σας αφήνω γιατι έχω αργήσει για τη δουλειά.

desco...περιμένουμε...

Ερχομαι για σ/κ! επιτέλους αλλά είναι πολύ περιορισμένος ο χρόνος μου και δεν θα προλάβαινα να σας δω :(

Εχουν αλλάξει και τα δεδομένα τώρα αλλες δεν κάνει να μετακινούνται αλλες θα λείπεται αλλες είστε εγκυούλες οπότε γι' αυτό δεν σας ξεσήκωσα για συνάντηση! την άλλη φορά θα οργανωθουμε περισσότερο ε??:-P

f13Fp2.png

Ανθη μου ,

η πρεγνυλ επηρεαζει μεχρι κ 10 μερες μετα αφου την κανεις...δεδομενου οτι την εκανε 2 μερες πριν την σπερματεγχυση νομιζω οτι ειναι καλα....

Απο αιμα εγω συνεχιζω....ας ευχηθουμε τουλαχιστον να ειναι αυξημενη η χοριακη !!! Συνηθως με παιρνουν απο το κεντρο να μου πουν τα αποτελεσματα μεχρι τις 10:30...ποπο εχω μια αγωνια αλλο πραμα !!!!

Βοηθα Παναγια μου να πανε ολα καλα !

Αυξημένη θα είναι, να είσαι σίγουρη!

Φυσικό είναι να έχεις αγωνία και εγώ τρέμω σήμερα... Μου τα χάλασε και η μικροβιολόγος, σήμερα έχει πολύ δουλειά και ενώ τις άλλες φορές τα έβγαζε μέχρι τις 12 σήμερα μου είπε στις 7 το άπόγευμα. Πως να περάσουν τόσες ώρες;

ixhPp3.png

Τον ρωτησα μηπως ειναι απο την pregnyl και μου ειπε σε καμια των περιπτωσεων!Το οτι το εκανα νωρις ναι το καταλαβαινω κι εγω...αλλα αυτα τα ροζ....ουφ:cry:

Αυτό είναι πολύ καλό τότε! Μην ανησυχείς και όλα θα πάνε καλά, όσο πιο πολύ αγχώνεσαι τόσο περισσότερο κακό κάνεις στο μωρό σου. Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου ( γιατί και εγώ είχα για τρείς μέρες καφέ υγρά) μου είπε οτι το 99% των γυναικών έχουν και περίεργα υγρά και πόνους αλλά τις περισσότερες φορές όλα πάνε καλά!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μας!!!

νασουλι μου πολυ χαρηκα που ολα πηγαν καλα....θα ζησεις συγκλονιστηκες στιγμες...

με το καλο λοιπον να εοχυμε μια ηρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη...

ντεσκολορ εχω μεγαλη αγωνια...ευχομαι να μη αργησουν...

η αναστασια εκανε χοριακη κ βγηκε θετικη...αρα ειναι εγκυουλα...απλα πρεπει να περιμενεις κοριτσακι κ να επαναλαβεις αρκετες φορες την χοριακη για να δεις εαν διπλασιαζεται...

οι υπολοιπες μου ειστε καλα?

Καλή σου μέρα Μαριλού και φιλάκια στα μικρά σου!

ixhPp3.png

Kαλημερα σε ολες. Αμαν 10 σεδες γεμισατε.... Χαρουμενες όμως!!!!!!!

Δεσποινα καλή αρχη και να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σου.

Νασυ-μαμαααααααααα............Τελεια περιγραφη... Εγω στις 6 εβδομαδες ακουσα καρδια και στις 9 φυλο.... Ετοιμασου οταν θα ξαναπας μηως σου πει...

Χτες πηγαμε στην αδερφη μου και γυρισαμε στις 2. Ο Βασιλάκης κυριος, ετρεχε μεσα στο σαλονι-γηπεδο. χιχιχι

Ντεσκολορακιιιιιιιιιιιιιιι....................

Αναστασία Συγχαρητήρια για την θετική χοριακή μην σε αγχώνει το 19!!Σε λίγες μέρες που θα ξανακάνεις θα έχει αυξηθεί και όλα καλά!

Πρόσεχε μην κουράζεσαι και μην σηκώνεις βάρη, τα ρόζ μπορεί να είναι από τις αλλαγές που προσπαθεί να προσαρμοστεί το σώμα σου;);)

f13Fp2.png

δεσκολόριράκι η αγωνία συνεχίζεται και σήμερα...............:P

Με πολύ αισιοδοξία ομως αυτή την φορά ;););););)

f13Fp2.png

Αναστασια μου δε χωραει λοιπον αμφιβολια !!! Ρωησε τον για προγεστερονη λογω των ροζ!!!

Αν8ι μου να ξερες ποσο σε νιωθω αγαπη μου !!

Κουκου μου αρκει να ερθεις και να περασεις καλα ! Κι εμεις εδω ειμαστε δε χανομαστε !!!!

Τα δικα μου νεα....με πηραν τηλ, ειναι 347 (Τη Δευτερα ηταν 108, και χτες 246) μου ειπαν οτι συνεχιζει να εξελισεται αργα οπως ξεκινησε ... του ειπα για το αιμα μου ειπε ακινησια και ξεκουραση και αν δω οτι αυξανεται το αιμα τοτε να παω το Σαββατο για χοριακη αλλιως να παμε τη Δευτερα για χοριακη και συμφωνα με το αποτελεσμα να κανονισουμε και για το 1ο υπερηχο.....

Σιγα μην κρατηθω εγω μεχρι τη Δευτερα...θα παω και Παρασκευη στην Ιατρικη Προληψη που απο οτι αποδειχτηκε εβγαλε σωστα αποτελεσματα χτες....

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...