Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ήταν 2 έμβρυα 3-ημερών άριστης μορφολογίας. Δεν είχαν ελεγχθεί βέβαια γενετικά. Λίγο πάντως που το έψαξα στο διαδίκτυο επιστημονικές δημοσιεύσεις υποστηρίζουν ότι στην εξωσωματική όσο πιο υψηλά είναι οι γαλακτοβάκιλλοι αυξάνεται η πιθανότητα εμφύτευσης των εμβρύων, ενώ τα εντεροβακτήρια την εμποδίζουν. 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια !!!!

Αναστασια μου , συγχαρητηρια κοριτσι μου....εισαι εγκυουλα...θα ανεβει πολυυυυυυυ η χοριακουλα σου , ειναι νωρις ακομα....

Δεσκολορ μου......ειμαι απολυτα σιγουρη η χοριακη θα εχει ανεβει....με γιατρο δε μιλησες ακομα απο το κεντρο ???

Πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσακια !!!!

Διαφημίσεις

:tongue:

Αναστασια μου δε χωραει λοιπον αμφιβολια !!! Ρωησε τον για προγεστερονη λογω των ροζ!!!

Αν8ι μου να ξερες ποσο σε νιωθω αγαπη μου !!

Κουκου μου αρκει να ερθεις και να περασεις καλα ! Κι εμεις εδω ειμαστε δε χανομαστε !!!!

Τα δικα μου νεα....με πηραν τηλ, ειναι 347 (Τη Δευτερα ηταν 108, και χτες 246) μου ειπαν οτι συνεχιζει να εξελισεται αργα οπως ξεκινησε ... του ειπα για το αιμα μου ειπε ακινησια και ξεκουραση και αν δω οτι αυξανεται το αιμα τοτε να παω το Σαββατο για χοριακη αλλιως να παμε τη Δευτερα για χοριακη και συμφωνα με το αποτελεσμα να κανονισουμε και για το 1ο υπερηχο.....

Σιγα μην κρατηθω εγω μεχρι τη Δευτερα...θα παω και Παρασκευη στην Ιατρικη Προληψη που απο οτι αποδειχτηκε εβγαλε σωστα αποτελεσματα χτες....

Τοσο το υπολόγισα... Καλε τι χαρα ειναι αυτη????

Ξαααααααααπλα τώρα εσυ..

Αναστασια μου δε χωραει λοιπον αμφιβολια !!! Ρωησε τον για προγεστερονη λογω των ροζ!!!

Κουκου μου αρκει να ερθεις και να περασεις καλα ! Κι εμεις εδω ειμαστε δε χανομαστε !!!!

Τα δικα μου νεα....με πηραν τηλ, ειναι 347 (Τη Δευτερα ηταν 108, και χτες 246) μου ειπαν οτι συνεχιζει να εξελισεται αργα οπως ξεκινησε ... του ειπα για το αιμα μου ειπε ακινησια και ξεκουραση και αν δω οτι αυξανεται το αιμα τοτε να παω το Σαββατο για χοριακη αλλιως να παμε τη Δευτερα για χοριακη και συμφωνα με το αποτελεσμα να κανονισουμε και για το 1ο υπερηχο.....

Σιγα μην κρατηθω εγω μεχρι τη Δευτερα...θα παω και Παρασκευη στην Ιατρικη Προληψη που απο οτι αποδειχτηκε εβγαλε σωστα αποτελεσματα χτες....

Μπραβο μωρο μου !!! ολα καλα θα πανε , να πας το Σαββατο για χοριακη, και εγω θα πηγαινα....

Το αιμα συνεχιζεται με την ιδια ροη ??

Διαφημίσεις

Μπράβο σου, αυτό είναι πολύ καλό!!! Η αύξηση είναι αύξηση και δείχνει οτι το μωράκι σου παλεύει! Θα δεις που θα έρθει και ο καιρός να κάνεις τον πρώτο υπέρηχο και ούτε θα το καταλάβεις!!!

Εντάξει, ψέματα λέω, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ, αλλά τι να κάνουμε, όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε!

ixhPp3.png

Καλημερα Μαρακι. Πως εισαι?

Τωρα που μιλάμε ο πεθερος μου ειναι στην επιτροπη του ΙΚΑ. Ουφ αγχος..........

Προσπαθω να κανω θετικες σκεψεις , να ειμαι ηρεμη , ψυχραιμη...Εχω φοβερους πονους στο εντερο , δεν αντεχω αλλο σημερα θα παρω το γιατρο τηλ.να μου πει τι να κανω...Κατα τα αλλα ξαπλα και καθισιο...

Νομιζω ειχε παει χαρτι απο Δημοσιο νοσοκομειο , δε νομιζω να μην το κανουν δεκτο...ολα καλα θα πανε...

ρε αγαπακι συγνωμη γιατι θα μας τρελανουν...

γιατι προχωραει αργα?

τους ειπες πως χτες εκανες κ βγηκε τοσο...

μεσα σε μια μερα αυξηθηκε 100 μοναδες...ειναι λιγες??

εαν πηγαινες αυριο για χοριακη θα ειχε διπλασιαστει...

ρε μια χαρα τα πας...απλα με το αιμα που εχεις κατσε ξαπλα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημερα μαρακι κ ανθη...

πλησιαζουν οι μερες μαρακι μου...πρεπει να ειναι μεγαλος πονος το εντερακι εε??

κουραγιο βρε ματια μου...να τον παρεις γιατι τωρα που θα εισαι εγκυουλα θα εχεις προβλημα με το εντερακι να ξερεις τι πρεπει να περνεις

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Προσπαθω να κανω θετικες σκεψεις , να ειμαι ηρεμη , ψυχραιμη...Εχω φοβερους πονους στο εντερο , δεν αντεχω αλλο σημερα θα παρω το γιατρο τηλ.να μου πει τι να κανω...Κατα τα αλλα ξαπλα και καθισιο...

Νομιζω ειχε παει χαρτι απο Δημοσιο νοσοκομειο , δε νομιζω να μην το κανουν δεκτο...ολα καλα θα πανε...

Καλά κάνεις Μαρία μου, ηρεμία πάνω απο όλα. Με το έντερο νομίζω οτι όλες λίγο πολύ έχουμε ένα θεματάκι... υπομονή. Συνέχισε να ξαπλώνεις και αν σε ενοχλεί τόσο πολύ πάρε τον γιατρό να του το πεις. Πότε είναι να κάνεις χοριακή;

ixhPp3.png

:tongue:

Τοσο το υπολόγισα... Καλε τι χαρα ειναι αυτη????

Ξαααααααααπλα τώρα εσυ..

Μακαρι να πανε ολα καλα !! Συνεχιζω αναπαυλα !! Αντε που εισαιιιι ακομα να εεερθεις?????????

δεσκολόριράκι η αγωνία συνεχίζεται και σήμερα...............:P

Με πολύ αισιοδοξία ομως αυτή την φορά ;););););)

Και θα συνεχιστει ακομα μεχρι τη Δευτερα !

Μπραβο μωρο μου !!! ολα καλα θα πανε , να πας το Σαββατο για χοριακη, και εγω θα πηγαινα....

Το αιμα συνεχιζεται με την ιδια ροη ??

Καλα στανταρ θα παω νωριτερα ! Δεν μπορω τοση αγωνια !!! Συνεχιζει ακομα ακαθεκτο...αλλα εχω και τραμουντανες απο την ωρα που ξυπνησα...5μιση το πρωι...

Μπράβο σου, αυτό είναι πολύ καλό!!! Η αύξηση είναι αύξηση και δείχνει οτι το μωράκι σου παλεύει! Θα δεις που θα έρθει και ο καιρός να κάνεις τον πρώτο υπέρηχο και ούτε θα το καταλάβεις!!!

Εντάξει, ψέματα λέω, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ, αλλά τι να κάνουμε, όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε!

Ας πηγαινουν ολα καλα και ας βασανιζομαστε !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...