Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Ανθη μου εγω δεν ξερω να σου απαντησω...Ας σου απαντησει καποια αλλη κοπελα που γνωριζει..

Κοριτσια εκλεισα ραντεβου με τον Μαστρομηνα στις 10/01!θα μου πειτε απο τωρα????ναι ναι απο τωρα για ναμαι σιγουρη οτι θα βρω τοτε που μου πε..αυτος βεβαια μου χε πει μεσα αλλα καλυτερα τοτε μηπως προλαβω και κανω την επομενη μου προσπαθεια τελη Ιανουαριου!!!!Αντε να ξεκινησει καλα αυτο το 11!!!!!

Διαφημίσεις

Ανθη μου εγω δεν ξερω να σου απαντησω...Ας σου απαντησει καποια αλλη κοπελα που γνωριζει..

Κοριτσια εκλεισα ραντεβου με τον Μαστρομηνα στις 10/01!θα μου πειτε απο τωρα????ναι ναι απο τωρα για ναμαι σιγουρη οτι θα βρω τοτε που μου πε..αυτος βεβαια μου χε πει μεσα αλλα καλυτερα τοτε μηπως προλαβω και κανω την επομενη μου προσπαθεια τελη Ιανουαριου!!!!Αντε να ξεκινησει καλα αυτο το 11!!!!!

Καλά έκανες και έκλεισες απο τώρα. Στον γιατρό που θέλω να με παρακολουθεί στην Θεσσαλονίκη έκλεισα μόλις έμαθα οτι είμαι έγκυος ( στις 22 Νοεμβρίου) για να με δει στις 9 Δεκ. Καλύτερα απο νωρίς και να είσαι σίγουρος παρά να τρέχεις τελευταία στιγμή.

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!!!

ixhPp3.png

Τα παιξα με την Ινελιτα μας...ε πηρε η Στελλιτσα κ μου το πε και δεν το πιστευα και τις εκανα ενα σωρο ηλιθιες ερωτησεις !!

Καλε Ανθη...παιζουν και τα διδυμα !! Γιατι δεν πας γιατρο? και σακο και καρδια θα δειτε / ακουσετε τωρα με τετοια τιμη !!!

Νικολ μου καλα εκανες !! Ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις?? ακαρι κοριτσακι μου να ξεκινησεις τον Ιανουαριο και το 2011 να ειναι ΤΕΛΕΙΟ και ΤΥΧΕΡΟ !

Εγω πηρα στην Ιατρικη Προληψη τηλεφωνο και θα ερθουν αυριο εδω να μου παρουν αιμα για χοριακη..να δουμε ποσο και αν θα εχει ανεβει μεχρι αυριο γιατι τα ειδα ολα σημερα με τοσο αιμα....πανικοβληθηκα

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλά έκανες και έκλεισες απο τώρα. Στον γιατρό που θέλω να με παρακολουθεί στην Θεσσαλονίκη έκλεισα μόλις έμαθα οτι είμαι έγκυος ( στις 22 Νοεμβρίου) για να με δει στις 9 Δεκ. Καλύτερα απο νωρίς και να είσαι σίγουρος παρά να τρέχεις τελευταία στιγμή.

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!!!

Ευχαριστω!!!

Τα παιξα με την Ινελιτα μας...ε πηρε η Στελλιτσα κ μου το πε και δεν το πιστευα και τις εκανα ενα σωρο ηλιθιες ερωτησεις !!

Καλε Ανθη...παιζουν και τα διδυμα !! Γιατι δεν πας γιατρο? και σακο και καρδια θα δειτε / ακουσετε τωρα με τετοια τιμη !!!

Νικολ μου καλα εκανες !! Ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις?? ακαρι κοριτσακι μου να ξεκινησεις τον Ιανουαριο και το 2011 να ειναι ΤΕΛΕΙΟ και ΤΥΧΕΡΟ !

Εγω πηρα στην Ιατρικη Προληψη τηλεφωνο και θα ερθουν αυριο εδω να μου παρουν αιμα για χοριακη..να δουμε ποσο και αν θα εχει ανεβει μεχρι αυριο γιατι τα ειδα ολα σημερα με τοσο αιμα....πανικοβληθηκα

Έκλεισα για τις 9 του μηνός..

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Αν ολα πανε καλα οπως τα υπολογιζω με τον κυκλο μου θα αδιαθετησω μεσα με τελη Ιανουαριου...οποτε θαναι μια χαρα.....

Καλα εκανες!για να μην εχεις την εννοια και να ηρεμησεις..

Γεια σας και από μένα!!!

Descolorira μου είδα τα νέα σου και δίπλα και πολύ χάρηκα που ανέβηκε η χοριακούλα σου!!! Αλλά τώρα βλέπω πως ανησυχείς που είχες πολύ αίμα...Αχ!!! Επιμένω να είμαι σίγουρη πως τίποτα δεν είναι...και θα τελειώσει σύντομα αυτό! Καλά κάνεις που θα επαναλάβεις τη χοριακή αύριο για να ηρεμήσεις!!! Αυτό που μου τη δίνει περισσότερο είναι που δεν βρέθηκε ένας γιατρός που να σου εξηγήσει γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό να ξέρεις κι εσύ και να μην αγχώνεσαι!!! Ουφ!!!!

Νικόλ μου άντε καλή μου να μπει το 11!!! Κοντά είναι...και θα ξεκινήσεις!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Γεια σας όλες! Νασούλα (σου έστειλα π.μ.), ιονελίτα, μαριλού, στελλίτσα, ανθή, κούκου, τουρτίτσα...Χαιρετώ όόόόόλεεεεεεεεςςςςς!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ μου απαντησε η Ιονελιτα μας.

Δυστυχως δεν εχω καλά νεα. Το ενα εμβρυακι ειναι μια χαρα, το άλλο σταματησε η καρδουλα του. Αχ εχω στεναχωρεθει πάρα πολύ. Κριμα ειναι γιατι προσεχε πάρα πολυ.... Ουφ !

Τιιιιιιιιιιιιιι;;; Αχ δεν το περίμενα καθόλου αυτό!!! Αχ Θεούλη μου φύλαξε το άλλο εμβρυάκι να είναι καλά!!! Και φύλαξε και την Ιονελίτα μας!!! Πολύ λυπήθηκα...ουφ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Μαρία μου πώς είσαι; Περνάνε οι μέρες΄....ηθικό;

Αχ...πολύ στενοχωρέθηκα με την ιονελίτα μας...

Εδω ειμαι αλλα δεν πολυμιλαω γιατι εχω στεναχωρηθει με την Ιονελιτα μας....

Καλα ειμαι εγω , ειχα φοβερους πονους στο εντερο απο χθες , πηρα το υποθετακι μου και ....καταλαβαινεις και τωρα ειμαι μια χαρα...

Πλησιαζουν οι μερες για τη χοριακη 6 και σημερα και εχω ψιλοανχωθει...εαν με ακουγε τωρα ο γιατρος θα με εκραζε...

Αντε τωρα να ερθει και η Δευτερα να πας και εσυ στο γιατρο (σωστα δε θυμαμαι ?)να σου πει ποτε θα ξεκινησετε....Αυτη τη φορα εχω πολυ καλο προαισθημα για σενα και να ξερεις οτι παντα πεφτω μεσα στις προβλεψεις μου ασχετο εαν δεν τις εξωτερικευω παντα...

Ποτε με το καλο θα ξεκινησεις εφοσον βεβαια ειναι ολα οκ ???

Εδω ειμαι αλλα δεν πολυμιλαω γιατι εχω στεναχωρηθει με την Ιονελιτα μας....

Καλα ειμαι εγω , ειχα φοβερους πονους στο εντερο απο χθες , πηρα το υποθετακι μου και ....καταλαβαινεις και τωρα ειμαι μια χαρα...

Πλησιαζουν οι μερες για τη χοριακη 6 και σημερα και εχω ψιλοανχωθει...εαν με ακουγε τωρα ο γιατρος θα με εκραζε...

Αντε τωρα να ερθει και η Δευτερα να πας και εσυ στο γιατρο (σωστα δε θυμαμαι ?)να σου πει ποτε θα ξεκινησετε....Αυτη τη φορα εχω πολυ καλο προαισθημα για σενα και να ξερεις οτι παντα πεφτω μεσα στις προβλεψεις μου ασχετο εαν δεν τις εξωτερικευω παντα...

Ποτε με το καλο θα ξεκινησεις εφοσον βεβαια ειναι ολα οκ ???

Αν μη τι άλλο βοήθησε το υποθετάκι....ευτυχώς...να μην ταλαιπωρείσαι άλλο...

Οσο περνάνε οι μέρες μαράκι μου το άγχος μεγαλώνει...και όταν μείνουνε κάποιες "ωρες" ...εκεί να δεις! Είμαι σίγουρη όμως πως όλα καλά θα πάνε!!!

Οσο για μένα μακάρι να επαληθευτείς μαράκι μου...Αν και είναι λίγο δύσκολα τα πράματα αυτή τη φορά γιατί εχω και το άγχος αν θα μείνει κανένα εμβρυάκι ζωντανό γιατί θα πάμε σε βλαστοκύστες και στην καλύτερη των περιπτώσεων 1 ή 2 θα αντέξουνε...Εχω και το άγχος δηλαδή αν θα καταφέρω να φτάσω σε εμβρυομεταφορά..:confused:

Καλά θυμάσαι...Δευτέρα βράδυ θα πάω στο γιατρό...τότε θα ξέρω και πότε θα ξεκινήσω τελικά...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αν μη τι άλλο βοήθησε το υποθετάκι....ευτυχώς...να μην ταλαιπωρείσαι άλλο...

Οσο περνάνε οι μέρες μαράκι μου το άγχος μεγαλώνει...και όταν μείνουνε κάποιες "ωρες" ...εκεί να δεις! Είμαι σίγουρη όμως πως όλα καλά θα πάνε!!!

Οσο για μένα μακάρι να επαληθευτείς μαράκι μου...Αν και είναι λίγο δύσκολα τα πράματα αυτή τη φορά γιατί εχω και το άγχος αν θα μείνει κανένα εμβρυάκι ζωντανό γιατί θα πάμε σε βλαστοκύστες και στην καλύτερη των περιπτώσεων 1 ή 2 θα αντέξουνε...Εχω και το άγχος δηλαδή αν θα καταφέρω να φτάσω σε εμβρυομεταφορά..:confused:

Καλά θυμάσαι...Δευτέρα βράδυ θα πάω στο γιατρό...τότε θα ξέρω και πότε θα ξεκινήσω τελικά...

Εχεις πολλα εμβρυακια και σιγουρα θα μεινουν τουλαχιστον δυο....Εμενα ειχαν μεινει 2 εμβρυακια τα αφησαμε για βλαστοκυστες με πηρε η εμβρυολογος ζησαν και τα δυο αλλα φαντασου οτι ηταν και τα πιο αδυναμα απο αυτα που βαλαμε αλλα η εξεταση που εκανε δεν εδειξε καλο μεταβολισμο και τα κατεστρεψε....αλλα και παλι σου λεω ηταν δυο οχι καλης ποιοτητας και παλι αντεξαν και τα δυο που ειχαν μενει...Εσας σας κανουν εξεταση στα εμβρυακια πριν σας τα τοποθετησουν??

Εχεις πολλα εμβρυακια και σιγουρα θα μεινουν τουλαχιστον δυο....Εμενα ειχαν μεινει 2 εμβρυακια τα αφησαμε για βλαστοκυστες με πηρε η εμβρυολογος ζησαν και τα δυο αλλα φαντασου οτι ηταν και τα πιο αδυναμα απο αυτα που βαλαμε αλλα η εξεταση που εκανε δεν εδειξε καλο μεταβολισμο και τα κατεστρεψε....αλλα και παλι σου λεω ηταν δυο οχι καλης ποιοτητας και παλι αντεξαν και τα δυο που ειχαν μενει...Εσας σας κανουν εξεταση στα εμβρυακια πριν σας τα τοποθετησουν??

Αν το κάναμε όταν ήτανε φρέσκα δεν θα ανησυχούσα τόσο μαράκι μου...Επειδή θα περάσουνε και απόψυξη και μετά θα γίνουνε βλαστοκύστες επειδή είναι παγωτάκια αυτό με ανησυχεί...Δεν ξέρω αν κάνουνε εξέταση πριν μας τα τοποθετήσουν...Ξέρω πως ΄σιγουρα κάνουνε περισσότερους ελέγχους σε μεγαλύτερες ηλικίες κλπ...Δεν το έψαξα να ξέρω τι παίζει στο συγκεκριμένο θέμα...

Εσύ εκτός απ το άγχος...πώς περνάς τημέρα σου; Παρεούλα έχεις; ή είσαι μόνη σπίτι;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...