Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

δωσε κ λιγο σιδερο προς επανω μερια...κ πες στον αντρα σου να φερει μπανανουλες για τον γλυκουλη μας....για σενα το λεω κοριτσακι μου...εσυ ξερεις καλυτερα...

καλα ειμαι ματια μου....εδω πιτακι μου...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα !!!!!!

Εγω σημερα αργησα να ξυπνησω εν σχεση με τις αλλες μερες , σηκωθηκα κατα τις 9μιση γιατι χθες δεν μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα , τελευταια φορα που ειδα το ρολοι πριν κοιμηθω ηταν 3μιση....

Ντεσκολορ μου απο οτι εχω ηδη καταλαβει εχεις χασει αρκετο αιμα τωρα , μηπως εκτος απο χοριακη να κανεις και εναν αιματοκριτη μηπως χρειαστεις σιδηρο ???

Μπορει να λεω βλακεια αλλα τι να πω....περιμενω με αγωνια τα αποτελεσματα...

Μαριλου μου...οοοοοοοομμμμμμμμμμμ οοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμ ολα καλα θα πανε , θα γινει η περιδεση και θα ηρενησεις πολυ...

Στελλιτσα μου καλα λεει η Μαριλου , ζητα βοηθεια στην τελικη εαν δεν στην προσφερουν απο μονοι τους , ξεκουρασου λιγο...Οσο περναει ο καιρος νομιζω οτι θα βαραινεισ και θα κουραζεσαι παραπανω...

Να ευχηθω καλη επιιτυχια , και καλα αποτελεσματα στην Κικη που εαν θυμαμαι καλα , θα κανει σημερα χοριακη...

Πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσακια και μωρακια της παρεας !!!!!

καλημερα μαρακι μου γιατι καλε τετοιες αυπνιες? πονουσες η απλα ειχες νευρικοτητα?

Στελλιτσα μου θα συμφωνησω με την μαριλου σε αυτα που σου ειπε...δλαδη συνετισου καποια στιγμη....ελεος

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καλημερα μαρακι μου γιατι καλε τετοιες αυπνιες? πονουσες η απλα ειχες νευρικοτητα?

Στελλιτσα μου θα συμφωνησω με την μαριλου σε αυτα που σου ειπε...δλαδη συνετισου καποια στιγμη....ελεος

Με ειχε πιασει αγχος , μετα αρχισαν οι σκεψεις εεεε ειχα και τη γλυκια μελωδια (ροχαλητο) του αντρουλη μου στα αυτια μου....δεν ηθελε και πολυ , παντως σηκωθηκα κατα τις 2μιση και ετρωγα μανταρινια...το μονο σιγουρο ειναι οτι ανεξαρτητως αποτελεσματος μονο η ορεξη δεν μου κοβεται...

Αντε εσενα δεν σε πηραν τηλ.ακομα ??? Το αιμα συνεχιζει ή ξεσπασε και σταματησε ??

Διαφημίσεις

παρε το γιαατρο να σου πει....τι μπορει να ειναι δηλ. , τι σημαινει το 50 50 ??? Τι εννοει ???

50 να τα καταφερουμε 50 οχι,,,

αλλα τωρα με τοση μικρη ανοδο...παει για βιοχημικη....

επαναληψη αυριο κ μετα Δευτερα στο κεντρο

EsnLp2.png

PmLSp3.png

50 να τα καταφερουμε 50 οχι,,,

αλλα τωρα με τοση μικρη ανοδο...παει για βιοχημικη....

επαναληψη αυριο κ μετα Δευτερα στο κεντρο

Τι να σου πω ρε μωρο μου....Πραγματικα κανε υπομονη να δεις και αυριο τι θα γινει...Εγω κοριτσι μου σου ευχομαι να γινει το καλυτερο δυνατο για σενα....

Τι να σου πω ρε μωρο μου....Πραγματικα κανε υπομονη να δεις και αυριο τι θα γινει...Εγω κοριτσι μου σου ευχομαι να γινει το καλυτερο δυνατο για σενα....

ποσο πια υπομονη...ας ηταν απο την αρχη αρνητικο γιατι να πρεπει να περασω ΚΑΙ αυτο?

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Ντεσκολορ ανεβηκε τουλαχιστον. Δεν ειναι 2 μερες για να 2πλασιαστει. ποτε θα ξανακανεις?

Μαριλου δεν εχω βοηθεια. Τι να κάνω? Να βρομισουμε?

Μαρια τι κάνεις?

Διαφημίσεις

ποσο πια υπομονη...ας ηταν απο την αρχη αρνητικο γιατι να πρεπει να περασω ΚΑΙ αυτο?

αχ βρε κοριτσι μου εχεις χιλια δικια:(:(:( .... τουλαχιστον εαν ισχυει αυτο να περασει οσο πιο αναιμακτα γινεται για σενα....να μην ταλεπωρηθεις αλλο....

Ναι αυτο που λεγαμε. ΑΝ δεν παει καλά τουλάχιστον να ηταν αρνητικο απο την αρχη...

Μαρια εσυ πως εισαι? Σπιτι ξαπλα?

Στελλιτσα μου....εχω ερθει στη μανουλα μου , ειμαι ξαπλα στον καναπε και κανουμε ονειρα....εχουμε μπει μεσα στο Λητω και κοιταμε βρεφικα ειδη....Η μανα μου τα κοιταει και θελει να μου τα παρει ολα....τωρα εχουμε μια διαφωνια για το κρεββατακι αλλα θα τη βρουμε την ακρη....και εαν αναρωτιεστε απο που πηρα την τρελλα που κουβαλαω , φυσικα απο τη μανα μου....Εσυ Στελλιτσα μου εισαι καλυτερα ???

Πηρα παλι μπουσκοπαν. Περπαταω καλύτερα αλλα καλά δεν με λες. Μια κλιση προς τα αριστερα την εχω....

Να σου πω το συζητουσαμε και με την Ντεσκολορ οτι εγώ μεχρι τον 7ο δεν ηθελα να ακουσω για αγορες. Ουτε βιτρινες δεν κοιτουσα... Περιεργο.

Πηρα παλι μπουσκοπαν. Περπαταω καλύτερα αλλα καλά δεν με λες. Μια κλιση προς τα αριστερα την εχω....

Να σου πω το συζητουσαμε και με την Ντεσκολορ οτι εγώ μεχρι τον 7ο δεν ηθελα να ακουσω για αγορες. Ουτε βιτρινες δεν κοιτουσα... Περιεργο.

Θα σου πω , οταν ειχα ξεκινησει τη διαδικασια για σπερματεγχυση ειχα παει σε πολυκαταστηματα και ειχε και βρεφικα ειδη , θυμαμαι με ειχαν πιασει τα κλαματα και ειχα φυγει απο το μαγαζι σε κακο χαλι , δεν ηθελα να βλεπω τιποτα....τωρα ομως που εχει περασει και ο καιρος εχω αποδεκτει τον τροπο που θα ακολουθησω μωρακι και ξερω οτι καποια στιγμη (μπορει τωρα , μπορει με την επομενη προσπαθεια ή μπορει και πολυαργοτερα) θα το αποκτησω μου αρεσει να κοιταω τετοια ειδη , χαιρομαι και ελπιζω οτι καποια στιγμη θα το ζησω και εγω το ονειρο...

Μηπως βρε Στελλιτσα μου φταιει και το στρωμα που κοιμασαι ?? Ειναι και η εγκυμοσυνη σου που σε κουραζει , σηκωνεις και συνεχεια τον Βασιλακη....δικιο εχεις και εσυ αλλα προσεχε λιγο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...