Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

χεχεχε ναι ναι !!!

Τελικα μια γκαντεμια με τους γιατρους την εχω δεν μπορειτε να πειτε..... ετσι για να σας εχω στην τσιτα

Αααα δε σας ειπα....εχω γεμισει και κοκκινα εξανθηματα στα μπουτια....καλο ε??

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Τι να σας πω ρε κοριτσια...

ο γιατρος μου με κανει μπαλακι στο κεντρο...

απο το κεντρο καθε φορα που τους το λεω μου λενε κατσε να δουμε και αυτη η χοριακη τι θα δειξει.. κ την τελευταια φορα μου ειπανε αν δεις να αυξανεται το αιμα να ρθεις και το σαββατο για τη χοριακη...τωρα αυριο παλι τι να τους πω??

Με εχει πιασει λιγο η αναισθησια μου σημερα γιατι δεν την παλευω....οτι ειναι να γινει ας γινει...ωχου πια

α αφηστε που εχω κ τη μανα μου εδω να εκτελει τραγωδια....αχουυυυ το παιδι μου θα μεινει χωρις παιδι...αχουυυυ που δε θα ρθει το εγγονακι μου...και παπαρια μαντολες χαχαχα

Ενταξει λοιπον το αποφασισα..Στελλιτσα μου ετοιμασου...θα βγαλουμε την ιστορια μου σε σηριαλ...προσεχως στους δεκτες σας κοριτσια !!!!

Ωχ Παναγια μου....αυτο που δεν θα αντεχα με τιποτα ειναι η κλαψα....αλλα βρε κοριτσια μου , εαν ερθουμε και στη θεση των μαναδων μας ανησυχουν και εκεινες...

χεχεχε ναι ναι !!!

Τελικα μια γκαντεμια με τους γιατρους την εχω δεν μπορειτε να πειτε..... ετσι για να σας εχω στην τσιτα

Αααα δε σας ειπα....εχω γεμισει και κοκκινα εξανθηματα στα μπουτια....καλο ε??

Εχεις και φαγουρα ???

μηπως σε εχει πειραξει καποιο φαρμακο ??

Με το γιατρο τον Ματζαβινο μιλησες ???

Διαφημίσεις

Ευτυχως δεν εχω φαγουρα !!!

Οχι δεν τον πηρα τον Ματζαβινο θα τον παρω ΑΝ ειναι να προχωρησω σε αλλη προσπαθεια....

Και δε διαβασα και καλα σχολια γα το κεντρο του στο parents.gr

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλησπερα κ απο μενα!!

Δεσκολοριρακι τι κανεις?τα ειδα τα νεα σου..

δεν ξερω πραγματικα τι να σου πω.

μονο υπομονη κουκλα μου, τιποτα αλλο.

μαριλου που με ξεχασες πριν:tongue: τι κανεις?

η ιονελιτα μας δεν μπηκε καθολου?

τι να κανει?

ιονελιτα μολις νιωσεις καλυτερα, σε

περιμενουμε! σε σκεφτομαι...

γεια κ στις υπολοιπες!!!!!

Z58Ip2.png

Καλησπερα κ απο μενα!!

Δεσκολοριρακι τι κανεις?τα ειδα τα νεα σου..

δεν ξερω πραγματικα τι να σου πω.

μονο υπομονη κουκλα μου, τιποτα αλλο.

μαριλου που με ξεχασες πριν:tongue: τι κανεις?

η ιονελιτα μας δεν μπηκε καθολου?

τι να κανει?

ιονελιτα μολις νιωσεις καλυτερα, σε

περιμενουμε! σε σκεφτομαι...

γεια κ στις υπολοιπες!!!!!

Γεια σου Μαρακι μου , τι κανεις εσυ ??

Γεια σου Μαρακι μου , τι κανεις εσυ ??

Περιμενω να περασει η μερα.

Κουρασμενη ειμαι, ελπιζω σ/κ να ξεκουραστω

αν κ εχω πολλες δουλειες.. τιποτα σημαντικο κατα τα αλλα..

τα δικα σου νεα τα διαβασα. μια χαρα ολα!!!

περιμενουμε κ εμεις μαζι σου!!!

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Περιμενω να περασει η μερα.

Κουρασμενη ειμαι, ελπιζω σ/κ να ξεκουραστω

αν κ εχω πολλες δουλειες.. τιποτα σημαντικο κατα τα αλλα..

τα δικα σου νεα τα διαβασα. μια χαρα ολα!!!

περιμενουμε κ εμεις μαζι σου!!!

Τελικα περνανε γρηγορα οι μερες της αναμονης....4 και σημερα....εαν γλυτωσω την ακατανομαστη και προλαβω και κανω χοριακη θα αρχισω να ελπιζω....Νομιζω εγω και εσυ δεν εχουμε προλαβει να φτασουμε ποτε στη χοριακη....Ενα παραπονο το εχουμε...

Αντε να ερθει το Σαββατοκυριακο να ξεκουραστεις και εσυ , γιατι εγω εχω βαρεθει την ξεκουραση...

Τελικα περνανε γρηγορα οι μερες της αναμονης....4 και σημερα....εαν γλυτωσω την ακατανομαστη και προλαβω και κανω χοριακη θα αρχισω να ελπιζω....Νομιζω εγω και εσυ δεν εχουμε προλαβει να φτασουμε ποτε στη χοριακη....Ενα παραπονο το εχουμε...

Αντε να ερθει το Σαββατοκυριακο να ξεκουραστεις και εσυ , γιατι εγω εχω βαρεθει την ξεκουραση...

Eχουμε κ αλλο κοινο εκτος απο ονομα κ ηλικια.

Κ εγω ετσι πιστευω, οταν θα προλαβω να κανω χοριακη

θα ναι για καλο.. Αυτη τη φορα θα προλαβεις κ θα ναι κ θετικη!!!

Ζηλευω, θελω κ εγω ξαπλες!!!!!!

Z58Ip2.png

Καλησπερα και απο μενα που ειμαι κρυωμενη απο χθες και δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ επειδη με ποναγε τρομερα ο λαιμος μου..καταρχας να στειλω μια πρωτη αγκαλιτσα στην ionelitaμας που πεναει δυσκολες στιγμες και μια δευτερη στην descolor μας που βασανιζεται τοσο καιρο κι ευχομαι ν'αξιζει ο κοπος πραγματικα και να ηρεμησει συντομα παιρνοντας ενα σιγουρο αποτελεσμα στα χερια της!!!!!επισης κοριτσακι μου εγω θα σου ελεγα να μην βιαζεσαι τοσο να παιρνεις γρηγορες αποφασεις!και να ψαχνεις για αλλα κεντρα ενω εχεις μεσα σου το μωρακι σου!εαν κατι δεν παει καλα (που εγω δεν το πιστευω) θα εχεις πολυ καιρο μπροστα σου μεχρι να αποφασισεις ποια θα ειναι η επομενη κινηση σου..επισης πρεπει να σου θυμισω οτι χαρη στον Μαστρομηνα και στην ομαδα του εισαι αυτη τη στιγμη εγκυος με την πρωτη σου εξωσωματικη και αν θελεις να μιλησεις με τον ιδιο δεν εχεις παρα να τον παρεις τηλ εσυ η ο αντρας σου στο κινητο του!Δεν γνωριζω τιποτα για τον αλλο γιατρο που μου αναφερεις αλλα σιγουρα εμενα προσωπικα (το ξαναλεω εμενα!) δεν μου κανει καθολου καλη εντυπωση ενας επαγγελματιας γιατρος να αποκαλει ενα συναδελφο του με μεγαλη εμπειρια στο χωρο και πολλες επιτυχιες στο ενεργητικο του ''απροσωπο'' και ''πανακριβο''...δεν θεωρω οτι πρεπει με αυτους τους τροπους να ''κερδιζεις''τους μελλοντικους σου πελατες...ελπιζω να μην με παρεξηγησεις..εγω απλα αναφερω την προσωπικη μου αποψη..αλλωστε δεν μου λεει κανενας οτι θα καταφερω να κανω παιδι με τη βοηθεια του Μαστρομηνα..απλα πρεπει να παραδεχτω οτι ηταν ο ανθρωπος που μου βρηκε ακριβως τα προβληματα που αντιμετωπιζαμε (και τα τσεκαρα και ολα επαναλαμβανοντας ιδιες εξετασεις και παιρνοντας γνωμη απο 3 διαφορετικους αλλους γιατρους) σταθηκε διπλα μου στην επεμβαση που μου εκανε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ και οσον αφορα το οικονομικο οταν εκανα την επεμβαση στο ΙΑΣΩ μαζι του μου ειπε να σταματησω να το σκεφτομαι και αν υπαρχει προβλημα ..οποτε μπορω!τουλαχιστον απο μενα (ξαναλεω ασχετα με το αποτελεσμα που θα εχω και αν εχω μαζι του μονο καλα λογια θα ακουσετε)

stellitsa μου ερχομαι να σου πλυνω κι εγω πιατακια οποτε θελεις και το εννοω!!!!!!!

κατα τ'αλλα εγω σημερα μαγειρεψα, μαζεψα, εκανα και μια καρυδοπιτα για την Κυριακη για οποιον ερθει σπιτι, μουκανε και η μητερα μου ωραια σοκολατακια...Α!και ο αντρας μου πηρε τη μανουλα του κ της ειπε οτι το αλλο Σαββατο εχουμε να παμε σε μια εκδηλωση της δουλειας του και τοχε ξεχασει οποτε δεν θα μπορει να ερθει!!!!!!!μεταξυ μας παιδια...χεστηκε!αυτη ηθελε να την τραπεζωσω γιαυτο και τον ρωτησε αν θα κανω τραπεζι!σου λεει τωρα ''σιγα μην παω να της παρω δωρο αφου δεν μου κανει ενα τραπεζι''βρε δεν πανε απο κει που ηρθαν?

Α!αποφασισα οταν ξεκινησω τη δευτερη εξωσωματικη μετα την εμβρυομεταφορα να πω σε ολους οτι θα λειπω ταξιδι για να μην με ζαλιζει κανενας....

Σας στελνω μια μεγαλη αγκαλια!!!!

Υ.Γ. Ανθουλα την προσευχουλα την ξεκινησα!!!!

Καλε Μαρια περασαν οι μερες..... ποποπο αντε να χαρουμε και πάλι.

Πλησιαζουν οι μερες Στελλιτσα μου ....Για να δουμε και εμεις τι καναμε αυτη τη φορα...

Ασχετο , αυριο θα στολισουμε το σπιτι....θελω να το εχω στολισμενο γιατι μετα δεν ξερω πως θα ειμαι ψυχολογικα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...