Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

λοιπον με πηρε μολις τωρα η μητερα μου και μου λεει...''λοιπον εγω ακουσα τον Παρασχο και λεει οτι ο παραγοντας στρεσ παιζει πολυ μεγο ρολο'' και μου λεγε ολα τα παραδειγματα που αναφερθηκαν....και παλι μου θυμισε οτι εκεινη εκανε 12 χρονια να με αποκτησει και με εκανε μολις με ειχε ξεγραψει..με λιγα λογια...

Αχ μαναδες.....Πονεμενη ιστορια!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Αγαπημένα μου κοριτσάκια, σας χαιρετώ!

Κάθισα και διάβασα όλα τα νέα σας για να κατατοπιστώ...

Καταρχήν να ευχηθώ στη φρέσκια μανούλα, τη Nasy, έστω και τελευταία από όλες. Συγχαρητήρια κουκλίτσα! Τα καταφέρατε!! Μετά από τόσους κόπους και ταλαιπωρίες, ήταν γραφτό τελικά να έρθει με φυσικό τρόπο το μωράκι! Κι επειδή είμαι ακριβώς ο εκνευριστικός εκείνος τύπος ανθρώπου που του αρέσει να λέει "στα λεγα εγώ", παραθέτω ένα διάλογο από τις 22-10-10

-Ζηλευω λίγο(με την καλή έννοια) που όλες έχετε πάρει το δρόμο σας.Θα μου είναι λίγο δύσκολο να σας διαβάζω να προχωράτε και εγώ να είμαι στάσιμη και να περιμένω να γίνει το θαυμα.

-Nasy, ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι η επόμενη που θα μείνει έγκυος, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο :) :)

χεχεχεχεχεχε!

Χρόνια πολλά και στην εορτάζουσα Nicole. Με κίνδυνο να μη φανώ καθόλου πρωτότυπη, θα ευχηθώ ένα γερό μωράκι και μπόλικη ευτυχία. Μόνο χαρές!

Maria1981, πολλές ευχούλες για τη χοριακή που είναι προ των πυλών! Άντε και να δεις που όχι μόνο θα ανοίξουμε σαμπάνιες, θα ψήσουμε και γουρουνόπουλο!!!

Δυστυχώς τα υπόλοιπα νέα που διάβασα δεν ήταν και πολύ καλά...

Moments, τι κρίμα, πολύ λυπήθηκα. Ίσως τώρα που θα πάτε με βλαστοκύστες να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Κουράγιο, κουράγιο, κουράγιο!

Descolorira μου, τι θρίλερ ήταν αυτό που πέρασες... Μας έδειξες ότι κρύβεις απίστευτη δύναμη μέσα σου, ψυχική και σωματική. Τα πέρασες όλα αυτά και δε λύγισες. Κουράγιο κοριτσάκι μου, όλα καλά θα πάνε, γιατί το αξίζεις.

Ionelita, τι να πω και για σένα, ωραίες συμπτώσεις. Έχεις δίκιο που λες ότι είναι καλύτερο που έφυγε μόνο του παρά να το "φεύγατε" εσείς. Κι εγώ παρηγοριέμαι να σκέφτομαι ότι, αν και του κάναμε Την Ένεση (τύψεις-τύψεις), έτσι κι αλλιώς δεν ήταν βιώσιμο. Απλώς εξαιτίας μας "έφυγε" πιο γρήγορα. Τι να πεις, ο καθένας ψάχνει να αρπαχτεί από όπου μπορεί για να παρηγορηθεί. Σε 10 μέρες θα πάω στο γιατρό να δούμε αν τα άλλα δυο γλίτωσαν από τη δοκιμασία και αν καθάρισε το τοπίο ή έπεται συνέχεια...

Προτείνω να κάνουμε δώρο σε κάθε νέο μέλος του φόρουμ ένα τεράστιο πακέτο χαρτομάντηλα για να μπορεί να μας διαβάζει άνετα.

Αφιερωμένο στην descolorira, την ionelita, τη Moments, τη Nicole, την tourtitsa (οπς, εγώ είμαι αυτή), τη Δομνίνα και γενικά σε κάθε κοριτσάκι που κάποια στιγμή έπεσε σε ένα βαθύ πηγάδι μαύρης θλίψης. Ο ήλιος θα λάμψει ξανά!

http://www.youtube.com/watch?v=TundchcwGzA

8He6p3.png

oiFnp3.png

Το πινακάκι μας

Ionelita = 'Εγκυος!! Χ2!!!!

Descolorira = Έγκυος!!! Επαναληψη χοριαης Δευτερα 29/11 (μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις, εγκυος με την 1η εξωσωματικη)

Moments = 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις (διπλές), αφαίρεση ενδομητρίωσης και 1 αποτυχημένη εξωσωματική 1 με κατεψυγμένα. Η συνέχεια αυτό το μήνα!!!!

Mariamnee 1987 = ΕΓΚΥΟΣ με την 4η σπερματέγχυση!!!! (Μπεμπουλίνος)

Stellitsa1978 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! (2 στα 2 επιτυχία 2 σπερματεγχύσεις=>2 εγκυμοσύνες! Βασιλάκης,Μπέμπα-Αργυρώ!))

Tzio1978 = ?

Marilou85 = Εγκυος!!! Χ2!!!

Elpida78 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! Χ2!!!

CMarita = Μία αποτυχημένη σπερματέγχυση τον Ιούνιο και μία βιοχημική εγκυμοσύνη τον Ιούλιο. Πάω για το ρεκόρ Γκίνες της γκαντεμιάς σ' αυτόν τον τομέα...????

Κούκου = μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις.......περιμένω ακόμα τις απαντήσεις των ιστολογικών από την αφαίρεση του θυροειδή μου...... Γ@..ΜΩΤΟ!!!

Tourtitsa = ΕΓΚΥΟΣ με εξωσωματική (μετά από λαπαροσκόπηση λόγω ενδομητρίωσης, εξάμηνη διακοπή περιόδου, μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και μια μείωση). Ισως...αν όλα πάνε καλά...μέσα Ιουνίου να έχουμε τα δυο μωράκια μας.

Γεράσιμος =Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσης και 2 επεμβάσεις κυρσοκήλης και λαπαροσκόπηση λόγω συμφίσεων περιμένουμε νέα.......????

Nasy - 1978=Έγκυος μετά από 5 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις τα κατάφεραν μόνοι τους!!!

Αrgyro30 =??

jolitsa = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!!

Μaria1981 = Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις συνέχεια με εξωσωματική και περιμένουμε!

maria10=Mετα απο 5 σπερματεγχυσεις προχωραμε σε εξωσωματικη τον Ιανουαριο

Anthi= Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!! (Μετά απο σπερματέγχυση!)

Μανουλίνα =

Αναστασία33=1 βιοχημικη, 1 σπερματεγχυση σε αναμονη για θετικο!!

8He6p3.png

oiFnp3.png

Γειά σας ήρθα και εγώ αλλα όχι για πολύ.Θα πάμε επίσκεψη στους κουμπάρους μας,να τους πούμε τα νέα...

Τουρτίτσα μου γλυκιά,πόσο χάρηκα που ήρθες πάλι κοντά μας.Μας έλειψες.Όλα καλά θα πάνε με τα δύο σου ζουζούνια.Να μπαίνεις πιο συχνά να τα λεμε.Σ'ευχαριστώ και για τις ευχές σου.Με έστειλες που θυμήθηκες τα λόγια μου,το είχα ξεχάσει οτι τα είχα πεί.Πόσο δίκιο είχες!!!!!

Ιονελιτάκι τι ωραία νέα είναι αυτά καλέ.1:9000 είναι απλα τέλειο νούμερο.Το μωράκι σου είναι εκεί γερό και δυνατό.Αντε να χαμογελάσουν και λίγο τα χειλάκια σου.

Ντεσάκι και Στελίτσα πολύ ζηλευω τις συναντήσεις σας.Κρίμα που εγώ δουλευω τα πρωινά,θα ήθελα πολύ να σας ξαναδώ.Και τον Βασιλάκη,που μου έχει λείψει.Θα πρέπει να έχει μεγαλώσει πολύ,ε?Ντεσάκι το είπαμε στους γονείς και πεθερικά και αδέρφια,σε κανέναν άλλον.΄Θέλω να τους το πώ όταν θα κάνω την αυχενική,να δώ αν όλα είναι εντάξει.

Νικόλ μου,θα πάρεις τηλ το Λητώ και θα πείς οτι θέλεις να κλείσεις ραντεβού για να κάνεις τις εξετάσεις θρομβοφιλίας.Θα σου κλείσουν γρ΄ηγορα ραντεβού.Δεν χρειάζεται να στις έχει γραμμένες ο γιατρός σου.

Εγώ ρώτησα και σε νοσοκομεία και ή θα ήταν πανάκριβες ή θα τις έκανα μετα απο 4-5 μήνες:tongue::twisted:

Μαράκι1981 πλησιάζει η μεγάλη μέρα.Μακάρι να μας πείς ευχάριστα νέα.Πάντως όλα αυτά που μας γράφεις για καλό σημάδι μου ακούγονται.Μακάρι κοπέλα μου.

κουκου μου,τι καλά που πέρασες?Να ξαναέρθεις σύντομα για να δείς και εμάς,τις νέες φίλες σου;);)

Δεσποινακι τι ωραία,πλησιάζει και η δική σου η σειρά.Να μας λές τα νέα σου,μην μας ξεχνάς,ε?

Μαριλούκο,Μαράκι10,Μομεντάκι,Ανθούλα,Μαριαμνάκι,Εφούλα και σε οποια ξεχνάω σας στέλνω πολλά πολλά φιλάκια.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Το πινακάκι μας

Ionelita = 'Εγκυος!! Χ2!!!!

Descolorira = Έγκυος!!! Επαναληψη χοριαης Δευτερα 29/11 (μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις, εγκυος με την 1η εξωσωματικη)

Moments = 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις (διπλές), αφαίρεση ενδομητρίωσης και 1 αποτυχημένη εξωσωματική 1 με κατεψυγμένα. Η συνέχεια αυτό το μήνα!!!!

Stellitsa1978 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! (2 στα 2 επιτυχία 2 σπερματεγχύσεις=>2 εγκυμοσύνες! Βασιλάκης,Μπέμπα-Αργυρώ!))

Tzio1978 = ?

CMarita = Μία αποτυχημένη σπερματέγχυση τον Ιούνιο και μία βιοχημική εγκυμοσύνη τον Ιούλιο. Πάω για το ρεκόρ Γκίνες της γκαντεμιάς σ' αυτόν τον τομέα...????

Κούκου = μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις.......περιμένω ακόμα τις απαντήσεις των ιστολογικών από την αφαίρεση του θυροειδή μου...... Γ@..ΜΩΤΟ!!!

Tourtitsa = ΕΓΚΥΟΣ με εξωσωματική (μετά από λαπαροσκόπηση λόγω ενδομητρίωσης, εξάμηνη διακοπή περιόδου, μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και μια μείωση). Ισως...αν όλα πάνε καλά...μέσα Ιουνίου να έχουμε τα δυο μωράκια μας.

Γεράσιμος =Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσης και 2 επεμβάσεις κυρσοκήλης και λαπαροσκόπηση λόγω συμφίσεων περιμένουμε νέα.......????

Nasy - 1978=Έγκυος μετά από 5 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις τα κατάφεραν μόνοι τους!!!

Αrgyro30 =??

Μaria1981 = Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις συνέχεια με εξωσωματική και περιμένουμε!

Μανουλίνα =

δέσποινα=μετα απο:μια σπερματεγχυση αποτυχημενη ,προχωρησαμε σε εξωσωματικη ,αποτυχημενη ,κ τωρα ξεκιναμε την δευτερη προσπαθεια για εξωσ.

aKZup2.png?QGVNYpCf

Τουρτιτσα μου ,αφου δεν μας ερθουν ολα ροδινα και δεν εχουμε χασει ακομι τον στοχο μας,να γεινουμε μανουλες,τι να κανουμε,πιον να δειρουμε?Θα παλεψουμε και θα ειμαστε ευχαριστιμενες με αυτο που εχουμε στην κοιλιτσα μας και που δεν ειναι λιγο.Ας ειναι γερα τα μικρουλια μας και'μεις δεν θα το βαλουμε κατω.

Τυψεις μην εχεις για την ενεσουλα γιατι και'γω θα την ειχα κανει αν υειρχε τετοιος λογος!Η φυση αποφασισε για μας.

Θα δεις,σε 10 μερες θα ηρεμισεις και θα χαρεις με ολη την καρδια σου για της δυο ψυχουλες που μεγαλωνουν μεσα σου!

Σε καταλαβενω τοσο πολυ αυτα που περνας και σε εχω συνεχεια στο μυαλο μου!Μια μεγαλη αγκαλια σου στελνω((((((((((((((:D)))))))))))))))

Γειά σας ήρθα και εγώ αλλα όχι για πολύ.Θα πάμε επίσκεψη στους κουμπάρους μας,να τους πούμε τα νέα...

Τουρτίτσα μου γλυκιά,πόσο χάρηκα που ήρθες πάλι κοντά μας.Μας έλειψες.Όλα καλά θα πάνε με τα δύο σου ζουζούνια.Να μπαίνεις πιο συχνά να τα λεμε.Σ'ευχαριστώ και για τις ευχές σου.Με έστειλες που θυμήθηκες τα λόγια μου,το είχα ξεχάσει οτι τα είχα πεί.Πόσο δίκιο είχες!!!!!

Ιονελιτάκι τι ωραία νέα είναι αυτά καλέ.1:9000 είναι απλα τέλειο νούμερο.Το μωράκι σου είναι εκεί γερό και δυνατό.Αντε να χαμογελάσουν και λίγο τα χειλάκια σου.

Ντεσάκι και Στελίτσα πολύ ζηλευω τις συναντήσεις σας.Κρίμα που εγώ δουλευω τα πρωινά,θα ήθελα πολύ να σας ξαναδώ.Και τον Βασιλάκη,που μου έχει λείψει.Θα πρέπει να έχει μεγαλώσει πολύ,ε?Ντεσάκι το είπαμε στους γονείς και πεθερικά και αδέρφια,σε κανέναν άλλον.΄Θέλω να τους το πώ όταν θα κάνω την αυχενική,να δώ αν όλα είναι εντάξει.

Νικόλ μου,θα πάρεις τηλ το Λητώ και θα πείς οτι θέλεις να κλείσεις ραντεβού για να κάνεις τις εξετάσεις θρομβοφιλίας.Θα σου κλείσουν γρ΄ηγορα ραντεβού.Δεν χρειάζεται να στις έχει γραμμένες ο γιατρός σου.

Εγώ ρώτησα και σε νοσοκομεία και ή θα ήταν πανάκριβες ή θα τις έκανα μετα απο 4-5 μήνες:tongue::twisted:

Μαράκι1981 πλησιάζει η μεγάλη μέρα.Μακάρι να μας πείς ευχάριστα νέα.Πάντως όλα αυτά που μας γράφεις για καλό σημάδι μου ακούγονται.Μακάρι κοπέλα μου.

κουκου μου,τι καλά που πέρασες?Να ξαναέρθεις σύντομα για να δείς και εμάς,τις νέες φίλες σου;);)

Δεσποινακι τι ωραία,πλησιάζει και η δική σου η σειρά.Να μας λές τα νέα σου,μην μας ξεχνάς,ε?

Μαριλούκο,Μαράκι10,Μομεντάκι,Ανθούλα,Μαριαμνάκι,Εφούλα και σε οποια ξεχνάω σας στέλνω πολλά πολλά φιλάκια.

αγαπη μου γλυκια θελω να τις εχω γραμμενες γιατι ο αντρας μου λογω της δουλειας του εχει πολυ καλη εκπτωση (μπορει και 200 ευρω διαφορα)στην euromedica(εκει νομιζω μου ειπε)..γι'αυτο και μου ζητησε να τις εχω αναλυτικα και να παρει τηλ.....

μολις εμαθα οτι μια φιλη μου στο ιδιο κεντρο με το δικο μου εκανε σημερα εμβρυομεταφορα με 2 κατεψυγμενα τα οποια τα ειχε μεταφερει απο αλλο κεντρο...ειναι μεγαλη βεβαια σε ηλικια αλλα για να δουμε...

Ionelita = 'Εγκυος!!!!!!

Tzio1978 = ?

Αrgyro30 =??

Μανουλίνα =

δέσποινα=μετα απο:μια σπερματεγχυση αποτυχημενη ,προχωρησαμε σε εξωσωματικη ,αποτυχημενη ,κ τωρα ξεκιναμε την δευτερη προσπαθεια για εξωσ.

Νασουλα μου σου ευκομαι να πανε ολα καλα για σενα και το μωρακι σου με ολη μου την καρδια!Καλα να περασετε!

Διαφημίσεις

Νασουλα μου σου ευκομαι να πανε ολα καλα για σενα και το μωρακι σου με ολη μου την καρδια!Καλα να περασετε!

Ευχαριστώ κουκλίτσα και σε σένα το ίδιο με όλη μου την αγάπη.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

αγαπη μου γλυκια θελω να τις εχω γραμμενες γιατι ο αντρας μου λογω της δουλειας του εχει πολυ καλη εκπτωση (μπορει και 200 ευρω διαφορα)στην euromedica(εκει νομιζω μου ειπε)..γι'αυτο και μου ζητησε να τις εχω αναλυτικα και να παρει τηλ.....

μολις εμαθα οτι μια φιλη μου στο ιδιο κεντρο με το δικο μου εκανε σημερα εμβρυομεταφορα με 2 κατεψυγμενα τα οποια τα ειχε μεταφερει απο αλλο κεντρο...ειναι μεγαλη βεβαια σε ηλικια αλλα για να δουμε...

Νικόλ μου και εγώ έκανα του προγεννετικού στη euromedica λόγω έκπτωσης που έχει και εμένα ο άντρας μου,αλλα τελικά μαζί με την έκπτωση μας πήγε πολύ πιο ακριβά απο άλλα κέντρα.

Θα σου στείλω αυριο τις εξετάσεις που έγραφε το χαρτί για την θρομβοφιλία και πάρε να ρωτήσεις.Θυμησέ το μου,όμως ξανά αυριο.Εντάξει?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Nasy καλά να περασετε.

Εμεις για να ζηλευετε ολες, θα πάμε στον θειο του άντρα μου που 93 χρονων. Ευτυχως ειναι στην διπλανη πολυκατοκια.... Θελω να μεινω σπιτιιιιιιιιιι....................

Nasy καλά να περασετε.

Εμεις για να ζηλευετε ολες, θα πάμε στον θειο του άντρα μου που 93 χρονων. Ευτυχως ειναι στην διπλανη πολυκατοκια.... Θελω να μεινω σπιτιιιιιιιιιι....................

Βρε ,ασε τα παραμιθια!Πας στον θειο να παρεις την ευχη του!Ποσα σκοπεβεις να πιασεις?Τα 100? χι χι:D

Νικόλ μου και εγώ έκανα του προγεννετικού στη euromedica λόγω έκπτωσης που έχει και εμένα ο άντρας μου,αλλα τελικά μαζί με την έκπτωση μας πήγε πολύ πιο ακριβά απο άλλα κέντρα.

Θα σου στείλω αυριο τις εξετάσεις που έγραφε το χαρτί για την θρομβοφιλία και πάρε να ρωτήσεις.Θυμησέ το μου,όμως ξανά αυριο.Εντάξει?

o.k.θα βεβαιωθω οτι προκειται γι'αυτο το κεντρο και στο ξαναθυμιζω αυριο...φιλακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...