Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

Ίσως έχεις δίκιο, είναι που δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, ψάχνω να βρω ίχνη θετικής εξέλιξης για να νιώσω κάπως καλύτερα. Επίσης,Καλό μήνα!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

chryssaki τότε μια χαρά...αν είναι για μισή ωρίτσα ξάπλα θα ξεκουραστώ κιόλας! και καλά λες οτι ξεδίνουν....σιγά την αγγαρεία!:lol: χεχε

moments μια παρέα, ε; κάπως έτσι ήταν και στην υστεροσαλπιγγογραφία που έκανα.....στην αρχή ντρεπόμουνα πάαααααααρα πολύ αλλά ο γιατρός ήταν σούπερ και με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα!:-P

kalliroi αν σου πω οτι όταν γέννησα αυτό που ευχαριστήθηκα περισσότερο ήταν το κλύσμα, τι θα μου πεις; σε ανακουφίζει.....συν το οτι δεν χρειάζεται να ζοριστείς κιόλας....:D:D

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

ε ναι ρε συ νατασα! δηλαδη όταν εκανα τη σαλπιγγογραφία, που είμαι από τις περπτώσεις που πόνεσα..., είχα τέτοια νευρα με όλα ατ αερσενικά που δε λεγονται!

αντε τωρα...από πότε ο αυνανισμός κατάντησε επίπονη δουλειά...μην τρελαθούμε κίολας!

εμείς πάντως το πάμε έτοιμο το δείγμα και βοηθάω στη διαδικασία

ή μάνα θα γίνω ή στο τέλος θα πάω να μάθω pole dancing και θα βάλω στην κρεβατοκάμαρα έναν σωλήνα, θα με ρωτάνε μάνα και πεθερά τι το θες αυτό παιδάκι μου

μη ρωτάτε θα λέω εγώ!!!!!

α. εθελόντρια στο πυροσβεστικό σώμα

β. θέλω να εξαλείψω την κυτταρίτιδα και είναι η τελευταία λέξη στο personal training

γ. σαν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά...

Διαφημίσεις

ρε παιδιά....για νακαταλάβω...450 τα χαπια και 250 η σπερματέγχυση?

το συνολικό κόστος ποιό είναι!!!!

γιατι εμένα μου είχαν πει 350 όλα...ή είμαι γκαου και δεν κατάλαβα....

λοιπόν προς τις νέες στη διαδικασία:

κατά τη δειγματοληψία δεν πρέπει να χαθεί υλικό (οι πρώτες σταγόνες είναι και οι

πιο σημαντικές), στην αρχή είναι τα κατοστάρια ;)!!

αν είναι πιο εύκολο για το σύζυγο (είναι και θέμα ψυχολογίας) πάτε κάπου κοντά στο κέντρο ή στο ιατρείο του γυναικολόγου, που θα κάνετε τη διαδικασία (δε μπορεί όλο και κάποιο ξενοδοχείο θα έχει εκεί κοντά)

έτσι ώστε να μην αγχωθείτε και στο 15' να το έχετε πάει

παραμάσχαλα κυριολεκτικά, θα το βάλετε κάτω από τη μασχάλη σας για να διατηρείται σε θερμοκρασία σώματος..

και να σκέφτεστε μόνο θετικά!!!!!!

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια ξέρετε τι σκέφτηκα; δεν γίνεται να πάω μαζί του σε μια τουαλέτα να.....βοηθήσω κι εγώ λιγάκι; τόσες τουαλέτες έχει το μητέρα, κάπου θα βρούμε να τρυπώσουμε! τι λέτε; γίνεται;

u1114782.png

dev364pfs__.png

όταν βοηθάτε.. μην ξεχνάτε!!

μπορείτε να αποτελείτε θέαμα προς εγκεφαλική και λοιπή διέγερση..

δεν πιάνετε, και ο καλός σας έχει πλύνει καλά χεράκια και "the one" με σαπουνάκι ουδέτερου pH μη τρυπώσουν και στοιχεία που δε θέλουμε στο δείγμα μας,

απαγορεύεται η διείσδυση..

it's a one man's job!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by kalliroi.

καλημερα fntag, η σπερματεχγυση δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι δεν ποναει καθολου σαν να κανεις τεστ παπ, το δυσκολο ειναι μετα που πρεπει να περιμενεις 15 μερες για να μαθεις. Τουλαχιστον για μενα. Μην φοβασαι ξεκινα!!! Σου ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερεις με την πρωτη, εγω παω για την δευτερη τον Μαρτιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...