Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ρε παιδιά....για νακαταλάβω...450 τα χαπια και 250 η σπερματέγχυση?

το συνολικό κόστος ποιό είναι!!!!

γιατι εμένα μου είχαν πει 350 όλα...ή είμαι γκαου και δεν κατάλαβα....

χρυσακι τα χαπια αυτα στοιχιζουν περισσοτερο απο τις ενεσεις που εκανα εγω που ειχαν 200ευρω(αλτερμον)κ τις εγραψα στο βιβλιαριο κ πληρωσα 50.αλλα η σπερματεγχυση εχει 350 τα χαπια ειναι αλλη υποθεση δεν ειναι συνολικα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

θα πάρω σαπουνάκι αντισυπτικό μαζί μου......θα πλύνω κι εγώ τα χεράκια μου και.....:oops:το ξέρω οτι απαγορεύεται οτιδήποτε άλλο.....και όπως είπε και η fntag, αν χρειαστεί λέω να δώσω ένα χέρι βοηθείας κι εγώ!:lol: αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον ίδιο! εσάς σας είχανε ζητήσει κάτι τέτοιο οι άντρες σας;

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

λοιπόν κορίτσια ειμαι να σκασω!

τα νέα είναι ότι με τα αποτελέσματα της κατατμισης θα αποτύχει λεει η σπερματεγχυση...αρα πρεπει να πάρει τις βιταμίνες γαι τουλάχιστον 1 μηνα...αλλιώς χαλι μαυρο.....

τα ακους ανδριανούλα μου!

ρε χρυσακι τι ειναι 1 μηνας!εγω εχω 3 ακομα μπροστα μου.παρτου κ βασιλικο πολτο κανει δουλεια κ καθε μερα 1 φυσικο χυμο πορτοκαλι.το ξερω η αναμονη σκοτωνει αλλα ενας μηνας στους τοσους που περιμενα εγω μου φαινεται πολυ μικρος.3 μηνες αναμονη στο πρωτο κ 4 τωρα 7 μηνες συνολο απο τον αυγουστο ως τωρα.θα περασει σαν νερακι ο χρονος μην στεναχωριεσαι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω τον μαη θα πρεπει να ξαναβαλω μπροστα!!κανω αλλα πραγματα να απασχολω το εαυτο μου κανε το ιδιο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Kalliroi μου ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!!! Άν είναι δυνατόν. Πριν 17 μέρες είχα αδιαθετήσει και έκανα και την ένεση arvekap για διακοπή της περιόδου. Υποτίθεται 8 Μαρτίου θα έκανα τη δεύτερη και τελευταία ένεση και μετά περιμέναμε να αδιαθετήσω τέλη Απριλίου. Εντούτοις αδιαθέτησα σήμερα!

Πήρα το γιατρό τηλέφωνο και μου πε να πάω αύριο να με δει και μάλλον θα βάλω πιο νωρίς τη δεύτερη ένεση. Τι στο καλό ανωμαλία είναι αυτή; Την ένεση τι την βάζω; Τις εξάψεις τι τις έχω αφού η κυρία ακατανόμαστη συνεχίζει να έρχεται κανονικα; Τι κανονικά δηλαδή; Σε 17 μέρες!!!! Συνεχίζει απτόητη τις συχνές επισκέψεις λες και δεν αφαίρεσα την ενδομητρίωση πριν ένα μήνα!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ρε συ Kalliroi μου ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!!! Άν είναι δυνατόν. Πριν 17 μέρες είχα αδιαθετήσει και έκανα και την ένεση arvekap για διακοπή της περιόδου. Υποτίθεται 8 Μαρτίου θα έκανα τη δεύτερη και τελευταία ένεση και μετά περιμέναμε να αδιαθετήσω τέλη Απριλίου. Εντούτοις αδιαθέτησα σήμερα!

Πήρα το γιατρό τηλέφωνο και μου πε να πάω αύριο να με δει και μάλλον θα βάλω πιο νωρίς τη δεύτερη ένεση. Τι στο καλό ανωμαλία είναι αυτή; Την ένεση τι την βάζω; Τις εξάψεις τι τις έχω αφού η κυρία ακατανόμαστη συνεχίζει να έρχεται κανονικα; Τι κανονικά δηλαδή; Σε 17 μέρες!!!! Συνεχίζει απτόητη τις συχνές επισκέψεις λες και δεν αφαίρεσα την ενδομητρίωση πριν ένα μήνα!!!!!

μήπως δεν είναι κανονική περίοδος και είναι απλά μια αιμόρροια (αν υπάρχει τέτοιος όρος)...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...