Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα στη δουλειά γίνεται της τρελλής και έχω τα νεύρα μου.. Μου τη σπάνε απίστευτα που δυο συναδέλφισες βρίσκουν συνεχώς δικαιολογίες για να μην πατάνε στη δουλειά και μας γίνεται εμάς το στομάχι τσίχλα από το στρες...

Ελπίζω με το καλό να φτάσω στον Φλεβάρη όπου και θα ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου...

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Γειά σας!!!!!!

Πάλι εν τάχει μιας και ο μικρός μόλις αποκοιμήθηκε μετά από ένα μαραθώνιο 4ωρου θηλασμου...!!!

Πήγαμε σήμερα στον παιδίατρο που είναι και πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας και με βοήθησε πολύ με συμβουλές και με κινήσεις που μου έδειξε!

Εχθές το βράδυ κοιμηθήκαμε και αρκετά οπότε νιώθω πολύ ξεκούραστη ελπίζω και απόψε να πάει το ίδιο καλά!

Ο παιδίατρος μου είπε το συντομότερο να κόψω το σκονόγαλα και να θηλάζω όσο μπορώ περισσότερο. Ο ποντικομικρούλης μας ευτυχώς δεν έχει ίκτερο είναι μικρούλης αλλά δυνατός!!

Ήρθε και μία κοπέλα από μία ομάδα στήριξης μητρικού θηλασμού, εχθές το βράδυ στο σπίτι και με βοήθησε πάρα πολύ δειχνοντάς μου πως να αδειάζω το στήθος τελείως γιατί μου είχε κάνει και κάτι γρομπαλάκια που με είχαν τρομάξει!!

Καραμελίτσα μου να σε ρωτήσω κάτι; τι πρέπει να αποφέυγω τώρα από διατροφή? Παίζει το κρεμύδι και οι ξηροί καρποί να έχουν αέρια? Είδα πως είναι πιο γκρινιάρης μετά που έφαγα αυτά..

Α!!!να σας πω και για την γέννα....!!

Πήγα το Σαββάτο για καρδιοτοκογράφημα και επανάληψη των εξετάσεων αίματος για ουρικό οξύ και εξέταση ούρων.

Τα αποτελέσματα έδειξαν λίγο αυξημένο ουρικό οξύ και στο καρδιοτοκογράφημα οι παλμοί του μωρού δείχναν πως είχαν πέσει κάπως και φοβήθηκε ο γιατρός πως στριμώχνεται και λόγω της ισχυακής προβολής αλλά φοβήθηκε και για προεκλαμψία λόγω του ουρικού σε εμένα οπότε μου είπαν ότι θα γεννήσω και έπαθα σοκ!!!

Ο άντρας μου ήταν στο Ρέθυμνο γιατί είχαν αγώνα μπάσκετ και εγώ στα Χανιά και μου λένε πες του να έρθει να φέρει και τα πραγματά σου και μετά μπαίνουμε.....

Τελικά όλα έγιναν σε χρόνο ρεκόρ και στις 12:30 το μεσημέρι ήρθε ο ποντικομικρούλης μας!!!

Α!!Εγώ εν τω μεταξύ έπαθα ταράκουλο με την ταχύτητα που εξελίχθηκαν τα πράγματα και έτσι αποφάσισα να μην κάνω επισκληρήδιο γιατί φοβομουν πως θα έκανα σενάρια στο μυαλό μου την ώρα του χειρουργείου οπότε τους είπα να κάνουμε ολική νάρκωση.Τελικά 13:00 βγήκα από το χειρουργείο και στις 14:30 είχα το μικρούλι μου στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά!!

Πάντως την καισαρική την περίμενα πιο δύσκολη γιατί σκεφτόμουν πως είναι χειρουργείο αλλά ευτυχώς τα πράγματα δεν έιναι τόσο δύσκολα! Στις 5 το απόγευμα της ίδιας μέρας με σηκώσανε κιόλας από το κρεβάτι και την άλλη μέρα στο πρωί έκανα βόλτα στο διάδρομο!!

Αυτά τα λίγα!!!Πάω να ετοιμαστώ για αρμεγμα!!χαχαχα!!Φιλάκια πολλά-πολλά-πολλά σε όλες!!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Γεια σας κ απο μενα....τι κανετε κοριτσια????? λοιπον... τα δικα μου τ νεα... Μπαινω για ωοληψια δευτερα πρωι!!!!!!!! ω ναι εφτασε η μεραααααα!!!! εχω 10 αυγουλακια 17 αρια,οποτε τη δευτερα θα ειμαστε εκει που πρεπει....να προλαβω να τακτοποιησω περι σπιτιου καταλαβαινετε τι εννοω ...μεχρι κ το δεντρακι να στολισουμε.,να ναι ολα κομπλε μεχρι την εμβρυομεταφορα...το πρωτολλο που ακολουθω ειναι με ανταγωνιστες αντε να δουμε θα ναι το τυχερο μου??????χεεχε αυτα απο μενα δε θυμαμαι κατι αλλο....τη δευτερα τα υπολοιπα....καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!φιλιααα πολλααααα

aKZup2.png?QGVNYpCf

Γεια σας κ απο μενα....τι κανετε κοριτσια????? λοιπον... τα δικα μου τ νεα... Μπαινω για ωοληψια δευτερα πρωι!!!!!!!! ω ναι εφτασε η μεραααααα!!!! εχω 10 αυγουλακια 17 αρια,οποτε τη δευτερα θα ειμαστε εκει που πρεπει....να προλαβω να τακτοποιησω περι σπιτιου καταλαβαινετε τι εννοω ...μεχρι κ το δεντρακι να στολισουμε.,να ναι ολα κομπλε μεχρι την εμβρυομεταφορα...το πρωτολλο που ακολουθω ειναι με ανταγωνιστες αντε να δουμε θα ναι το τυχερο μου??????χεεχε αυτα απο μενα δε θυμαμαι κατι αλλο....τη δευτερα τα υπολοιπα....καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!φιλιααα πολλααααα

Καλή επιτυχία Δεσποινάκι!!!

Σου εύχομαι του χρόνου να στολίσεις το δέντρο σου και να χαζεύει τα φωτάκια του το μωρουλινάκι σου!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Καλή επιτυχία Δεσποινάκι!!!

Σου εύχομαι του χρόνου να στολίσεις το δέντρο σου και να χαζεύει τα φωτάκια του το μωρουλινάκι σου!!!

σε ευχαριστωωωωωω!!!!!!!κουκομανουλαααα!!!!!! καλο σαραντισμο να εχεις! και μεγεια το καινουργιο τικερακι σου!! πολυ ωραιοοοο!!!!!!!φιλια κ στο μπεμπουλινο σου!!!:tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

καλησπερααα!

Δεσποινακι καλη ωοληψια και καλη γονιμοποιηση!!

Κουκακι μου θα εχεις τετοιους μαραθωνιους στην αρχη αλλα μεγαλωνοντας θα τρωει σε 5λεπτακια χεχε!απολαυσε το!

η διατροφη ειναι μεγαλο κεφαλαιο.υποτιθεται οτι δεν απαγορευεται τιποτα εκτος αν βλεπεις αντιδρασεις.μπορει η γκρινια να ηταν τυχαια.Αν η γκρινια ειναι επιμονη και αδικαιολογητη ξεκινας να μειωνεις αυτα που σου προλακουν αερια εσενα.οσπρια βαρια λαχανικα πχ λαχανο κουνουπιδι και οχι πολυ κρεμμυδι σκορδο κλπ αλλα μη τα κοψεις με τη μια..το παν ειναι η παρατηρηση.αν σε βοηθαει κρατα σημειωσεις τι εφαγες και πως αντεδρασε.τους ξηρους καρπους τους λενε να τους (ποφευγουμε για τις αλλεργιες.μη τα κοψεις ομως ολα με τη μια.παρατηρησε το και συζητα το και με τον παιδιατρο σας αφου λες ειναι και συμβουλος.μετα τις 15μερες μπορει να ξεκινησει κολικους.ευχομαι να μην εχει αλλα αν εχετε θεμα μου λες και παμε στο μαθημα 2!χαχα!μια χαρα τα πατε ομως και δε σας φοβαμε.μας μας πηρε γυρω στις 15μερες να κοψουμε τελειως το συμπληρωμα.οτι αλλο θες πες!φιλιααα σε οοολεεες

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Κορίτσια μου γλυκά εδώ κι εγώ.. 4 το πρωί και είμαι ξύπνια σχεδόν από τις 2.30 αλλά στριφογυρνούσα στο κρεβάτι.. Αντί να πίνω ουίσκυ τσακίζω μια σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου..ποιός, εγώ που είχα να βάλω σοκολάτα στο στόμα μου χρόνια..

Κουκάκι μου χαίρομαι που βρήκες και παιδίατρο υπέρμαχο του θηλασμού αλλά και κοπέλα από ομάδα υποστήριξης.. Νομίζω πως έτσι θα καταφέρεις πολύ σύντομα να ταίζεις τον ποντικομικρούλη σου αποκλειστικά..

Κι εγώ το έχω στο μυαλό μου να απευθυνθώ σε σύμβουλο γαλουχίας γιατί και εγώ το επιθυμώ διακαώς να θηλάσω το μωρό μου.. νομίζω ότι είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να του κάνω!

Δεσποινάκι καλή επιτυχία κοριτσάκι μου.. Θα περιμένουμε τη Δευτέρα να ακούσουμε ευχάριστα..

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια και μπεμπέκια!

L2qIp2.png

Καλημεραααα!!!!!!κ καλο μηναααα!!!σε ολες!!! δεν σας ειπα....ευχομαι αυτος ο μηνας ο τελευταιος του 12 να ειναι τυχερος κ ευτιχισμενος!!!!!!!!! τι κανετε???πως ειστε????? εγω αναμενω την αυριανη μερα!! προσευχειθειτε μαζι μου να πανε ολαα καλα ....το χω τοσο αναγκη!!!! σας φιλωωω

aKZup2.png?QGVNYpCf

Λίγο αργοπορημένα :)

Γέννησε το Κουκάκι μας??!! Συγχαρητήρια!! Να είναι πάντα γερό και χαρούμενο το μωράκι (κι εσείς μαζί βέβαια)

Δεν ζηλεύω καθόλου αυτές τις στιγμές που ζείτε τώρα. Μπα. Καθόλου. Σας το είπα, ε? Καθόλου. Αχ...

Μομεντάκι δε θέλω να σε αγχώσω αλλά είσαι η επόμενη, χαχα! Ετοιμάσου για πολλές εύχούλες...

Εμείς εδώ τα ίδια, έκανα άλλο ένα χειρουργείο πριν δυο εβδομάδες αλλά δεν ήταν πολύ μεγάλο αυτή τη φορά και δεν μπόρεσα να εκβιάσω πολλή προσοχή και φροντίδα από τους δικούς μου, γκρρρ. Ρουτινιάσαμε πια! Στο επόμενο θα μου πουν "πηγαίνοντας κατεβάζεις και τα σκουπίδια?"

Χαίρομαι που γενικά διαβάζω καλά νέα από τα κοριτσάκια μας...

Ξύπνησε ο ταλιμπάν-μπέμπης, πώς είναι δυνατόν, ούτε μισή ώρα δεν είναι που κοιμήθηκε. Μα!

Φιλιά βιαστικά παντού! Μια στιγμούλα μόνο γιατί θέλω να κάνω και κάτι άλλο ;) ;) ;)

8He6p3.png

oiFnp3.png

Διαφημίσεις

ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΑΣ

Moments = 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις (διπλές), αφαίρεση ενδομητρίωσης, τεχνητή εμμηνόπαυση για 5 μήνες, 1 αποτυχημένη εξωσωματική, 1 εμβρυομεταφορά κατεψυγμένων αποτυχημένη, 2η εμβρυομεταφορά κατεψυγμένων-ματαίωση λίγες μέρες πριν λόγω πτώσης οιστρογόνων. Σε λίγο καιρό νέα προσπάθεια...

Descolorira= μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις, και 1 παλίνδρομη εξωσωματική...βρέθηκαν πυοσφαίρια στο σπέρμα, θεραπεία με αντιβίωση.

Κούκου =Αναμονή αποτελέσματος εξωσωματικής μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις

NicoleG= Έναρξη Εξωσωματικής με πρωτόκολλο ανταγωνιστών!

Caramello=1η προσπάθεια εξωσωματικής, χοριακη 11/3.

Despoina= Μετά από 1 σπερματεγχυση και 2 εξωσωματικές με αρνητικό αποτέλεσμα, προχωράμε στην 3 και τελευταία εξωσωματική!

Μελετίνα=2 σπερματεγχύσεις -με αρνητικό αποτέλεσμα.

Μαρίλου1981=πρωτη σπερματέγχυση, αναμονή χοριακής!!!

Γεράσιμος =Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσης και 2 επεμβάσεις

κυρσοκοίλης και λαπαροσκόπηση λόγω συμφύσεων, επανάληψη σαλπιγγογραφίας και σπερματέγχυσης

Ionelita = Έγκυος!! Μπέμπα!

Mariamnee 1987 = ΕΓΚΥΟΣ με την 4η σπερματέγχυση!!!! (Μπεμπουλίνος)

Stellitsa1978=Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! (2 στα 2 επιτυχία 2 σπερματεγχύσεις=>2

εγκυμοσύνες! Βασιλάκης, Μπέμπα-Αργυρώ!))

Marilou85= Έγκυος!!! Χ2!!! Μπέμπης και Μπέμπα!

Elpida78= Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! Χ2!!!

Tourtitsa = Γεννήθηκαν Μάιο 2011 μπέμπης και μπέμπα! Με εξωσωματική (μετά από λαπαροσκόπηση λόγω ενδομητρίωσης, εξάμηνη διακοπή περιόδου και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση)

Nasy - 1978=Έγκυος μετά από 5 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις τα κατάφεραν μόνοι τους!!! Μπέμπης!

Μaria1981 = ΕΓΚΥΟΣ με την 1η εξωσωματική! Χ2! μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις

maria10=ΕΓΚΥΟΣ με την 1η εξωσωματική (Χ3??????),μετά από 5 σπερματεγχύσεις

Anthi= Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!! (Μετά από σπερματέγχυση!) Χ2! Δυο Μπέμπηδες(?) πανομοιότυποι!

Elpid-a= Έγκυος!!! Μετά από σπερματέγχυση

katerinahara=Σε στάδιο παρακολούθησης

Sandy= Σε στάδιο σπερματέγχυσης

EVI_AL=1 αποτυχημένη σπερματέγχυση,26/02 2η σπερματέγχυση αναμονή για χοριακή

εφακη=μετα απο απξεση 21/8 λογο παλλινδρομης,χοριακη 11/3

Κοριτσάκια, θυμάστε το πινακάκι μας? Έβαλα τα δικά μου νέα, ελπίζω να βάλετε κι εσείς τα δικά σας, και πιο πολύ η φρεσκομανουλίτσα Κούκου! :D

8He6p3.png

oiFnp3.png

ηρθα κ γω....μολις ξυπνησα κ ειπα να σας πω νεα...λοιπον η ωοληψια πηγε τελεια κ εχω 6 αυγουλακια πολυ καλα απο τα 10 που υπηρχαν...αυριο θα με παρουν τηλ να μου πουν ποσα γονιμοποιηθηκαν! οποτε υπομονη μεχρι αυριο.εγω καλα ειμα δεν ποναω απλα ξεκουραση σημερα λογω ημερας..αυτα..φιλια πολλαααα!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Μα πώς το χαίρομαι όταν εμφανίζεσαι τουρτίτσα μας καλή!:D Απολαυστικότατη όπως πάντα! Περαστικά σου από το χειρουργειό...και εύχομαι αυτό με τα σκουπίδια να μην επαληθευτεί!;)

Δεσποινάκι μου μπήκα να δω νέα σου! Μπράβο κοριτσάκι μου ! Πάει κι αυτό! Αντε τώρα θα περιμένουμε τα ωραία της γονιμοποίησης! Τι ώρα θα ξέρουμε περίπου; (καθόλου δεν αγωνιώ βλέπεις!;))

Αχ καλέ το πινακάκι μας! Εχουμε πολλές διορθώσεις να κάνουμε! Αύριο με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω κι εγώ ΄τις "παρεμβάσεις" μου!

Μαρκελλάκιιιιιιι; Γουέαρ αρ γιου;

Καραμελλάκιπώς πάει το νέο σπιτάκι; Κανένα νεότερο από ορεστιάδα μεριά;

Αχ με φωνάζει ο μομέντος να δούμε καμιά ταινιούλα! Θα τα πούμε αύριο καλύτερα!

Φιλιά! Καλό βράδυ!

Σπέσιαλ φιλάκια στο νιου έντρι κουκάκι τζούνιορ!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εδώ είμαι μομέντα!

Σας διαβάζω κάθε μέρα!!!

Δεν έχω νέα για το κυρίως θέμα

Νομίζω θα έχω τις επόμενες μέρες

(δεν έχω κάνει κάτι ακόμα Μομεντάκι γτ εσύ θα ονειρέυεσαι χοριακές!!)χιχιχι

Καλή επιτυχία Δεσποινάκι μια χαρά ακούγεται ο αριθμός!!!

Κουκάκι ένα μεγάλο φιλί αλλά ένα πιό μεγάλο στον Κουκάκο!!!

Φιλιά σε όλες όλες:P:p:p:p:p

Καλημέρα είπα; δεν είπα.. Καλημέρα λοιπόν!

Είμαστε καλά και χθες ευχαριστήθηκα ύπνο κορίτσια.. Ξάπλωσα στις 22:30 και σηκώθηκα σήμερα το πρωί στις 7.30! Το είχε ανάγκη ο οργανισμός μου φαίνεται..

Μεθαύριο είναι να κάνω τη β' επιπέδου και ένα σωρό σκέψεις και αγωνίες περνάνε από το μυαλό μου! Ελπίζω να είναι όλα καλά, ο μπέμπης να μεγαλώνει όπως πρέπει και μετά να αρχίσω να κάνω σχέδια.. Αν και ότι είναι να ψωνίσουμε θα το ψωνίσουμε όταν με το καλό μπω στον 8ο αλλά έτσι κάτι να έχω να περιμένω!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...