Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

μια γλυκια καλημερα σε ολες!!!!!!! ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ,ΓΕΡΗ,ΔΥΝΑΤΗ,Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Κ ΤΡΙΠΛΗ!!!!!ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΤΗ ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Δέσποινα είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε πολύ πολύ καλά αυτή τη φορά!!!

Άραξε τώρα και ο Θεός θα κάνει αυτό που πρέπει για σένα

φιλιά πολλά

ΑΧ! Μαρκελιτσα μου ..μακαρι..κ σε σενα τα καλυτερα ευχομαι!!! κ αν θες πληροφοριες για δημοσιο νοσοκομειο εδω ειμαι.... οι διαδικασιες δεν διαφερουν απο ιδιωτικα.....

aKZup2.png?QGVNYpCf

να ρωτησω...εκανε καμια πρεγκνυλ μετα την εμβρυομεταφορα???ειναι να κανω την τέταρτη μερα, μιση ενεση, που τοτε γινεται η εμφυτευση...ετσι μου ειπαν...βοηθαει αραγε????????????

aKZup2.png?QGVNYpCf

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Για μας οικογενειακώς είναι μια υπέροχη μέρα.. Αφενός γιορτάζει ο μπαμπάς μας και αφετέρου είδαμε τον μικρό μας ο οποίος είναι υγιέστατος και κοτζάμ 431 γραμμάρια άντρας. Οι μετρήσεις όλες τέλειες, οι δείκτες όλοι αρνητικοί και ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος.. Και για να μην έχει ο μπαμπάς μας καμία αμφιβολία μας χαιρέτησε ο γιατρός με μόστρα τα καλούδια του γιού μας στην οθόνη!!

Κοριτσάκια μου είμαι τρισευτυχισμένη.. Το μωρό μας μεγαλώνει τέλεια και εγώ ζω ένα όνειρο.. Μη με ξυπνάτε.. Επόμενο ραντεβού στις 18 του μήνα με τον γυναικολόγο μας..

Πήραμε και τα πρώτα μας δωράκια από το Libero!

Χρόνια πολλά και πολλή αγάπη από μας στη Νικόλ μας.. Κοριτσάκι μου γλυκό από αύριο να είναι όλα διαφορετικά στη ζωή σου.. Πολύχρομα, χαρούμενα, αισιόδοξα πράγματα να βρεθούν στο δρόμο σου και να σου δημιουργήσουν ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη!

Δεσποινάκι 3 είναι υπέρ αρκετά.. Καλή υπομονή κορίτσι μου και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα χοριακής στις 19 του μήνα!

Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύ!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Για μας οικογενειακώς είναι μια υπέροχη μέρα.. Αφενός γιορτάζει ο μπαμπάς μας και αφετέρου είδαμε τον μικρό μας ο οποίος είναι υγιέστατος και κοτζάμ 431 γραμμάρια άντρας. Οι μετρήσεις όλες τέλειες, οι δείκτες όλοι αρνητικοί και ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος.. Και για να μην έχει ο μπαμπάς μας καμία αμφιβολία μας χαιρέτησε ο γιατρός με μόστρα τα καλούδια του γιού μας στην οθόνη!!

Κοριτσάκια μου είμαι τρισευτυχισμένη.. Το μωρό μας μεγαλώνει τέλεια και εγώ ζω ένα όνειρο.. Μη με ξυπνάτε.. Επόμενο ραντεβού στις 18 του μήνα με τον γυναικολόγο μας..

Πήραμε και τα πρώτα μας δωράκια από το Libero!

Χρόνια πολλά και πολλή αγάπη από μας στη Νικόλ μας.. Κοριτσάκι μου γλυκό από αύριο να είναι όλα διαφορετικά στη ζωή σου.. Πολύχρομα, χαρούμενα, αισιόδοξα πράγματα να βρεθούν στο δρόμο σου και να σου δημιουργήσουν ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη!

Δεσποινάκι 3 είναι υπέρ αρκετά.. Καλή υπομονή κορίτσι μου και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα χοριακής στις 19 του μήνα!

Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύ!

τελεια νεα!!!!!!! χρονια πολλα να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!! :tongue:φιλια πολλααα

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Δομνινάκι μου να χαίρεσαι να τον αντρούλη σου με το καλό να έρθει ο παίδαρος σας και να σας πάρει τα μυαλά γιατί αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά στη β΄επιπέδου μια χαρά μεγαλώνει ο μπέμπης.

Δεσποινάκι μου καλή επιτυχία να έχεις είμαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε σούπερ. Τα τρία αυτά εμβρυάκια θα σε κάνουν μανούλα θα το δεις.

Νασούλα μου και Μελετινάκι που είστε ????? Χαθήκατε τι κάνουν τα σποράκια σας?????

Νουνά μου κοντοζυγώνεις αχ πόσο χαίρομαι θα είναι Χριστουγεννιάτικο το μωράκι σου εεεεεεεεεεε????

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

να ρωτησω...εκανε καμια πρεγκνυλ μετα την εμβρυομεταφορα???ειναι να κανω την τέταρτη μερα, μιση ενεση, που τοτε γινεται η εμφυτευση...ετσι μου ειπαν...βοηθαει αραγε????????????

Εγώ έκανα πρεγκνύλ και τις δύο φορές μετά απο την εμβρυομεταφορά την πρώτη όπως ξέρεις πιάσαμε πάτο την δεύτερη όμως μου έδωσε το αγγελούδι μου, να έχεις πίστη και όλα θα πάνε καλά.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και τα μηνυματα σας!!!Με συγκινησατε πολυ γιατι ξερω πως οι ευχες ερχονται μεσα απο την καρδια σας!!

δεσποινακι μου ασχετα με το πως εξελιχθηκαν τα πραγματα με μενα ειχα κανει κι εγω πρεγκνιλ συγκεκριμενες ημερομηνιες που μου ειχε δωσει ο γιατρος μας και θυμαμαι οτι τα υπολογιζε με μεγαλη προσοχη και..για πρωτη φορα εγινε εμφυτευση..ασχετα ξαναλεω αν δεν προχωρησαμε...εγω?οχι κοριτσακι μου..μεχρι το Πασχα δεν θα κανουμε κατι...ειμαι σε καταστολη ετσι κι αλλιως...

δομνινακι μου!!!!μεγαλωνετε!!!:P Να χαιρεσαι τον αντρα σου!!

μαρκελλακι μου κι εγω σ' αγαπω πολυ!

κουκακι μου απο τωρα σε τρεχει ο γιοκας σου??;) να του δωσεις μια αγκαλιτσα απο μενα!!!!

κοριτσια εγω σημερα..ετσι..χωρις λογο ειμαι χαρουμενη..με θυμηθηκαν τοσοι πολλοι...δε σταματαγε να χτυπαει το τηλεφωνο...

τωρα να σας πω και κατι που θα με θεωρησετε χαζη αλλα εγω το πιστευω?με πηρε γαμωτο και μια φιλη μου που συγχωρεστε με αλλα ειναι πολυ γρουσουζα...και το ξερει και η ιδια...μες στην αρνητικη ενεργεια και γενικα επειδη εχει χωρισει η ιδια ξερω πως ζηλευει την δικη μου σχεση...και βρε κοριτσια..(μαρκελα μη γελας!) καθε φορα με την καθε ευκαιρια μου ευχεται ''και του χρονου με ενα μωρακι'' που ξερει ποσο το θελω...

ακουσε ο αντρας μου την ευχη..μου λεει..''παει και του χρονου..'':cry:

α στο καλο πια...την επομενη φορα-στα γενεθλια μου-δεν θα κρατηθω θα της πω..''αν σταματησεις να μου ευχεσαι..μπορει και να ερθει..''

αμα πια....:rolleyes::rolleyes:

φιλια σε ολες σας!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και τα μηνυματα σας!!!Με συγκινησατε πολυ γιατι ξερω πως οι ευχες ερχονται μεσα απο την καρδια σας!!

δεσποινακι μου ασχετα με το πως εξελιχθηκαν τα πραγματα με μενα ειχα κανει κι εγω πρεγκνιλ συγκεκριμενες ημερομηνιες που μου ειχε δωσει ο γιατρος μας και θυμαμαι οτι τα υπολογιζε με μεγαλη προσοχη και..για πρωτη φορα εγινε εμφυτευση..ασχετα ξαναλεω αν δεν προχωρησαμε...εγω?οχι κοριτσακι μου..μεχρι το Πασχα δεν θα κανουμε κατι...ειμαι σε καταστολη ετσι κι αλλιως...

δομνινακι μου!!!!μεγαλωνετε!!!:P Να χαιρεσαι τον αντρα σου!!

μαρκελλακι μου κι εγω σ' αγαπω πολυ!

κουκακι μου απο τωρα σε τρεχει ο γιοκας σου??;) να του δωσεις μια αγκαλιτσα απο μενα!!!!

κοριτσια εγω σημερα..ετσι..χωρις λογο ειμαι χαρουμενη..με θυμηθηκαν τοσοι πολλοι...δε σταματαγε να χτυπαει το τηλεφωνο...

τωρα να σας πω και κατι που θα με θεωρησετε χαζη αλλα εγω το πιστευω?με πηρε γαμωτο και μια φιλη μου που συγχωρεστε με αλλα ειναι πολυ γρουσουζα...και το ξερει και η ιδια...μες στην αρνητικη ενεργεια και γενικα επειδη εχει χωρισει η ιδια ξερω πως ζηλευει την δικη μου σχεση...και βρε κοριτσια..(μαρκελα μη γελας!) καθε φορα με την καθε ευκαιρια μου ευχεται ''και του χρονου με ενα μωρακι'' που ξερει ποσο το θελω...

ακουσε ο αντρας μου την ευχη..μου λεει..''παει και του χρονου..'':cry:

α στο καλο πια...την επομενη φορα-στα γενεθλια μου-δεν θα κρατηθω θα της πω..''αν σταματησεις να μου ευχεσαι..μπορει και να ερθει..''

αμα πια....:rolleyes::rolleyes:

φιλια σε ολες σας!

Σε πάω γτ έχεις πραγματικό χιούμορ χαχαχαχαχααααααα λιώνω μιλάμε

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!!!

Να' μαι και εγώ!!!! Όπως συνήθως δεν έχω αρκετό χρόνο να διαβάσω πολλά οπότε θα με συγχωρήσετε για τα περιορισμένα μου σχόλια...

Νικολινάκι μου χρόνια σου πολλά! Να είσαι γερή και ευτυχισμένη! Αν και κάπως αργοπορημένα... Και άλλη φορά μην σηκώνεις το τηλέφωνο όταν παίρνει η γρουσούζα!!!

Μαρκελλάκι μου πολύ θα ήθελα παρτάκι, να θυμηθούμε τα παλιά... Αχ, τι ωραία που ήταν... Τώρα χαθήκαμε εντελώς...

Καραμελλάκι μου χρόνια πολλά στην Καραμελίτσα μας! Δεν θυμάμαι να σου ευχήθηκα! Γερή και καλότυχη να είναι η μπουμπούκα μας!!!

Κουκάκι μου... ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΑΚΟΣ!!!! Μπήκα να σου ευχηθώ και προχθές στο θέμα των ευχών, δεν σε ξέχασα!

Δομνινάκι μου, με το καλό να πάρεις στην αγκαλίτσα σου ένα γερό αγοράκι! Θα σε γεμίσει ευτυχία! Το ίδιο και ο Μομεντομπεμπούλης μας που πλησιάζει! Με το καλό!

Δέσποινα σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή στις 19 του μήνα! Αυτή η φορά θα είναι και η τυχερή!

Εμείς είμαστε καλά. Μεγαλώνουμε, δαγκωνόμαστε και όχι, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ... Περπατάνε πια και οι δύο. Δεν μιλάνε όμως. Τουλάχιστον όχι όταν θέλω εγώ. Λένε πράγματα αλλά όταν θέλουν αυτοί. Και μιλάνε μεταξύ τους, τι γέλιο!!!

Αρχίσαμε και συννενοούμαστε λίγο λίγο. Καταλαβαίνουν όταν τους λέω να μην πάνε κάπου ή να μην κάνουν κάτι αν και έχουν άποψη απο τώρα και δυνατό χαρακτήρα και θυμώνουν. Ο μικρός ιδίως είναι πολύ τσαμπουκάς. Αν δεν γίνει το δικό του τσιρίζει και κλωτσάει και χτυπιέται. Τον αγνοώ. Ο μεγάλος μου είναι ένας αγαθός γίγαντας (ναι, ακόμα έχουν ένα κιλό διαφορά). Είναι πολύ πιο ήσυχος απο τον μικρό και πολύ πιο βολικός. Φυσικά και τα δύο παιδιά έχουν τα καλά τους και τα κακά τους όπως όλοι μας :)

Προσπαθώ να τους μάθω τα κάλαντα. Προχθές η μαμά μου λέει "αν δεν μας πούνε τα μωρά τα κάλαντα δεν σας δίνω λεφτά φέτος". Και σκέφτομαι... Εδώ δεν μπορώ να τους μάθω να λένε μαμά, σιγά μην πούνε και κάλαντα, φράγκο δεν θα πάρουμε, χαχαχαχαχα :) :) :)

Τρελαίνονται για βόλτα έξω. Αλλά ο καιρός μας τα χαλάει και συνήθως μένουμε κλεισμένοι στο σπίτι και γκρίνιααααα.... Και όπως είπα και πριν δεν κοιμόμαστε πάλι τα βράδια. Δεν πειράζει, όλα μια συνήθεια είναι τελικά... Οπότε κοιμηθείτε τώρα που προλαβαίνετε...

Αυτά τα νέα μας μικρούλες μου. Σας στέλνω πολλά φιλιά και ελπίζω οτι θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Επεξεργάστηκαν by Anthi29
Έλεος, αντί για γρουσούΖα έγραψα γρουσούΣα, χαχαχαχα

ixhPp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλό σαββατοκύριακο..

Είμαι μες τις ετοιμασίες σήμερα διότι θα έρθουν 3 φιλικά μας ζευγάρια το βράδυ για την γιορτή του άντρα μου και καταλαβαίνετε.. φαί δεν θα φτιάξω.. θα πάρουμε πίτσες απ' έξω αλλά πήγαμε σούπερ για τα αναψυκτικά, τα ποτά και τα σνακ και πήρα και υλικά να φτιάξω μια τούρτα.. Του πήρα κι ένα ζευγάρι μποτάκια που ήθελε για τη γιορτή του και με είχε "πρήξει" εδώ και καιρό και ηρεμήσαμε.. Σκάσαμε 150 Ευρώ και για τα ψώνια και για τα μποτάκια και ηρεμήσαμε. Καλά να είμαστε, την υγεία μας να έχουμε και χαλάλι μας..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε όμορφα..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

καλημερα!καλη κυριακη!

δομνινα τι ωραια νεα!μια χαρα ο μικρουλης μας!ανδροκρατουμενο το φορουμακι!αντε να ερχονται νυφες παρακαλωωω!

Δεσποινακι περνανε οι μερες!εχουμε ακομα αλλα κραταμε γερα!αληθεια εισαι ξαπλα η κανονικα;

Ντεσακι που εισαιιι;;μελετινααα;;;

Μομεντακι κανονισε να γεννησεις και να το μαθουμε αφου γυρισεις σπιτι!θελω μηνυμα στο δρομο για το μαιευτηριο!

ανθη μου τρεξιμο ε;εμεις λυσσαμε στο μαμα ολη μερα αλλα απο περπατημα 2-3 βηματακια.ξερουμε ομως ολα τα ζωακια πως κανουν και δειχνουμε σχεδον ολα τα μερη του σωματος και μας αρεσει το διαβασμα.αδειαζουμε ολα τα συρταρια τσαντες σακκουλες πορτοφωλια και οταν παει η μαμα στο μπανιο χτυπαμε την πορτα απ εξωκαι κλαιμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημερα κ καλη εβδομαδα να χουμε!!!! πως ειστε?????????πως το βλεπετε τον καιρο??????χειμωνιατικο κ κρυοοοοο!!ε??????? εδω μυριζουν τα τζακια ολη μερα ουτε να απλωσεις ρουχα δε μπορεις!!!! κατα τ αλλα εδω σπιτι..ξαπλωνω ,σηκωνομαι,περπαταω μες στο σπιτι τα γνωστα...την αλλη βδομαδα ειναι το τεστ...για να δουμε!!!! τα φιλια μου σε ολες!!!!!!!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Koριτσάκια καλησπέρα σας, έχω πολύ καιρό να μπω αλλά σας διαβάζω καθημερινά.....είμαι τις τελευταιες μερες πολύ συχνά με πονοκέφαλο και με πιάνει δυσφορία γιατί κρατουν ώρες, πιθανότατα να ναι απο τον αυχένα γιατι πονάει ο αυχένας μου και κατεπέκταση έχω τους πονοκεφάλους.....είναι και η αλλαγή του καιρού που πιάνει και πολύ κρύο και με κάνει ακόμα χειρότερα......όλο θέλω να καθίσω μια μερα να σας γράψω τόσα πολλά και ποτε δε τα καταφέρνω. Εχω πιάσει και πρωινή δουλίτσα και δεν κάθομαι ως αργούτσικα οπως παλιότερα.....τωρα κοιμαμαι σχετικά νωρίς.

Να πω και πάλι στο Κουκάκι να της ζήσει το αγγελούδι της, σε σκέφτομαι συχνά Κουκάκι μου και φαντάζομαι το πόσο ευτυχισμένη θα είσαι:D

Φυσικά και θέλω να σε πάρω και τηλ αλλά είπα να αφήσω λιγάκι τη μανουλα με το μωράκι της να βρουν το ρυθμό τους , καταλαβαίνω πως είναι λιγάκι δύσκολη η κατάσταση αυτή τη στιγμή μέχρι να προσαρμοστείτε.

Αααα σε είδα και στον ύπνο μου μια μέρα και σένα και το μικρό κουκάκι και ήταν ένα κουκλί το μικρό.....φαντάζομαι έτσι θα είναι και στην πραγματικότητα;)

Δεσποινάκι μου , διαβάζω για την προσπάθειά σου και εύχομαι ολόψυχα αυτη τη φορά να έρθει το μωράκι-ια που επιθυμεις τοσο πολύ:D

Μομεντάκιιιιιιιιιιιι καλέ κοντεύεις:D Γέλασα σε ενα μηνυμα σου που άκουσες οτι το κουκακι μπηκε εκτακτως να γεννησει και αγχωθηκες που δεν ειχες ετοιμάσει εσυ τα πραγματα και σκεφτηκες μη σου συμβει και σένα το ίδιο.....μομεντίνι μου ελπίζω να ετοιμασες τα πράγματα και να σαι ηρεμη τωρα ε?:tongue: Αλλά και τι έγινε? σιγά το πράγμα ....ας γεννουσες εσυ με το καλό και όλα να πήγαιναν καλά και δεν πρόκειται τπτ να παθαινες ουτε εσυ ουτε το μωρακι χωρις τα πραγματακια:tongue::tongue: τώρα όμως θα τα χεις ετοιμάσει ε?;)

Νασούλα μου πως τα πας? γράψε μας όποτε μπορέσεις, έχω αγωνία και για το εμβρυάκι της γυναίκας του αδελφού σου? πήγαν όλα καλά στην αμνιοπαρακέντηση? Εσυ όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου?

Δομνινάκι δε μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά και η β επιπέδου σου βγήκε πολύ καλή:D

Μαριαμνάκι πως είσαι? με τις αιμορραγίες που είχες είσαι εντάξυ? τι ήταν και αυτό....ελπίζω να σαι καλά τώρα κοριτσάκι ;) Φιλάκια στο πανέξυπνο μωράκι σου:D

Καραμελλάκι μου τι κάνετε? πως είστε? Θα μεινετε αρκετούτσικο καιρό Αθήνα? φιλακια στην καραμελλίτσα μας......που δε μπορεί να αποχωριστει τη μανουλα οταν κάνεις μπανάκι......είναι πολύ δεμενη μαζί σου βλέπω;)

Νικολινάκι μου πως είσαι? αυτή η φίλη σου επίμονη με την ευχή της.....ας μη σου ευχηθεί και μια φορά έτσι για αλλαγή:tongue: :tongue:

Έγώ πάντως λέω θα πιάσει η ευχή της ........είτε ευχηθεί είτε όχι:tongue:

Ροδακινούλα τι κάνει ο μικρός? είναι ακόμα ήσυχο μωράκι?;)

Μαρκελλάκι μουουουου σε έχω χάσει........και συ δεν το πολυξενυχτάς βλέπω......μαζεύεις από τώρα δυνάμεις για να χεις όταν θα έρθει το μωράκι σου ε?.....καλά που κάνεις:D:D:D

Τίνκερμπελλ, Μαράκι 1981, ανθουλα, Ιονελιτάκι ( εύχομαι να πηγαινουν ολα καλα με το εμβρυάκι σου) τουρτίτσα (εύχομαι σιδερένια)και να ταν η τελευταια φορά που μπηκες χειρουργείο.......να τα ξεσυνηθίσεις τώρα:tongue:, Ντεσάκι φιλιά στα μωράάάά σου, Τινάκι , Στελλίτσα και σε όλα τα κορίτσια πολλά πολλά φιλάκια!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...