Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Εγώ κοριτσάκια μου πέρα από τους πονκεφάλους:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

την Παρασκεύη κλεινω τις 18 εβδομάδες:D είχα παει και στο γιατρό την προηγούμενη εβδομάδα....όλα καλά.....αποκόλληση δεν υπάρχει......και δε μπορουσε εύκολα να δει το φυλο γιατι δεν ειχε καλή θέση αλλά του φάνηκε για κοριτσάκι..........άρα δεν έχουμε ιδέα.....πάντως έχουμε ακόύσει όλες τις απόψεις χαχαχα......αλλά γερό θέλουμε να είναι και δε μας πειράζει οτι και να ειναι......απλά έχω όμως την περιέργεια απλά να ξέρω τι είναι.:tongue:

Σε δυο εβδομάδες περίπου θα κλεισω να κάνουμε ένα υπέρηχο της καρδιάς του μωρού, είναι προεραιτική εξέταση αλλά θέλουμε να την κάνουμε.......και μετα την πρωτοχρονια έχουμε τη β επιπέδου.

Το καινούριο μας νεο το οποιο λιγο με έχει προβληματίσει είναι το εξής....εμεις ειχαμε πει να μην κάνουμε αμνιοπαρακέντηση λόγω του οτι βγήκε καλή η αυχενική και περισσοτερο για το γεγονος ότι δε θέλουμε να ρισκάρουμε έστω και αυτό το μικρό ποσοστό απώλειας του εμβρύου κατά την αμνιοπαρακέντηση.

Μίλησαμε και με το γιατρό και φυσικά καταλαβαινει αυτη μας την απόφαση , από την άλλη πάντα υπάρχει και η μια έστω σπάνια περίπτωση όσο αφορά τα στατιστικά της αυχενικής να υπάρχει κάποιο συνδρομο το οποιο και αυτό σαν γεγονός έχει μεγάλη βαρύτητα...........εγώ είπα στο γιατρό πως αυτό που δε θέλουμε είναι να παρουμε το ρισκο του 1 προς 200 να παει κατι στραβά στην αμνιοπαρακέντηση. Κορίτσια δε θα το άντεχα να χαθεί ενα μωράκι από μια εξεταση που οι περισσοτερες πιθανοτητες δείχνουν να ναι γερο αυτο το μωράκι. Ο γιατρός είπε πως υπάρχει και η δυνατότητα να κάνω αμνιοπαρακέντηση στην 32η εβδομάδα..........ώστε αν δεν παει κάτι καλά λόγω αμνιοπαρακέντησης να μπορει το μωρο να επιβιωσει γιατι θα χει φτάσει τα 2 κιλά. Η αλήθεια είναι πως τη βρήκαμε μια καλή μέση λύση.

Βέβαια αν το μωράκι χτυπα ξύλο έχει κάποιο συνδρομο (χτυπα ξύλο) εγω θα εχω φτασει στην 32η εβδομαδα που θα το ανακαλύψω......αλλά το προτιμώ να δωσω μια ευκαιρία στο μωρό αν κατι παει στραβα με την αμνιοπαρακέντηση

να έχει τις περισσοτερες πιθανοτητες με το μερος του στο να επιβιωσει.

Σκεφτομαστε πως αν κανουμε τωρα την αμνιοπαρακεντηση και δεν παει καλά το μωράκι σιγουρα θα χαθεί και δε μου παει καρδιά με τπτ να παω να κανω αυτη τη στιγμη την εξέταση.

Από την άλλη αν δεν κανω καθολου αμνιοπαρακεντηση ίσως να χω ενα μικρο αγχος για το αν ολα θα ναι καλά.......παντως βρε κοριτσια περισσοτερο φοβαμαι την εξεταση μη στραβωσει κατι..........και οχι οτι θα χει καποιο συνδρομο το μωρό(εννοώ το βρισκω πιο σπάνιο)

Και στη δικη μας περίπτωση αν χανοταν ενα μωράκι ξερετε όλες πολύ καλά πόσο δυσκολο θα ηταν να ξαναρθει άλλο......αλλά άσχετα απο αυτο που λεω πάλι το ιδιο πιστευω θα σκεφτομουνα......ενα μωράκι είναι μια ψυχουλα είτε έχεις δυσκολευτεί ειτε όχι και ειναι εξίσου πολύτιμο για μένα.

Εσάς κοριτσάκια πως σας φαίνονται όλα αυτά? δεν ξέρω τι θα επιλέγατε αν είσασταν σε αυτη τη θέση γιατι όλες οι αποφάσεις είναι δεκτές.

Αχχχχ μομεντακι μου επιτρέπεις και μενα να αγχωθώ λιγάκι?:tongue::tongue:

Για την ωρα είμαι αρκετα ψυχραιμη και προχωράμε κανονικά κάνοντας τον υπερηχο καρδιας εμβρυου και τη β επιπεδου.

Αυτα τα νεα μου κοριτσια.....δε θυμαμαι κατι άλλο για την ώρα.......φιλάκια πολλά πολλά πολλά....πάω να ξαπλώσω γιατί το κεφάλι μου ακόμα με τυραννάει........και ντεπον ή panadol που παιρνω και επιτρεπονται τπτ δεν μου κάνουν:rolleyes:

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Δεν κατάφερα να σας καλοδιαβάσω...ουφ...Αύριο ελπίζω να βρω περισσότερο χρόνο και να τα καταφέρω! Να πω όμως στο δεσποινάκι μας έστω και με καθυστέρηση καλοστέριωταααααααααααααα!!! Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίζουμε σε λίγες μέρες!

Επιτέλους έχει τελειώσει το πλύσιμο και το άπλωμα και το σιδέρωμα των ρουχων του αστρομομεντακίου μας! Ετοιμο και το δωμάτιο του...μείνανε μονάχα κάτι ηλεκτρολογικά...ένας διακόπτης που πρέπει να αλλάξει για να αυξομειώνεται το φως...και να μεγαλώσουμε το καλώδιο στην ηλεκτρική σόμπα που βάλαμε στον τοίχο....Κατα τ'αλλα εντάξει! Οπότε μελετινάκι μου τα ετοίμασα για να φύγεί κι αυτό άγχος!:P Καλέ έκλεισες κιόλας τις 18 βδομάδες; Πω πωωωωωωωωωωωωωω!!!! (το λέω και κάνω και γκριμάτσα το πω πωωωωωωωωω!;)) Οσο για το θέμα της αμνιοπαρακέντησης όντως όλα είναι σχετικά...και μόνο που τα διάβασα αγχώθηκα οπότε εντάξει! Σε αφήνω να αγχώνεσαι! Αλλα μόνο λίγο εντάξει; Δεν κάνει να αγχωνόμαστε πολύ (λέω για να το ακούω κι εγώ καλέ;)) Το να μην κάνεις καθόλου την εξέταση δεν παίζει;:rolleyes:

Καραμελλάκι θα είσαι η εκπρόσωπος τύπου μου δηλαδή;;) Εντάξει! Προσλαμβάνεσαι!:D Πώς είναι η καραμελλίτσα μας; Γιορτάζει αυτή τή βδομάδα ε;

Νικόλ μου να πεις της κοπελιάς μπατ ένερτζι πως είνα πια φανερό πως οι ευχές της δεν πιάνουνε....οπότε ας της κόψει;)

Δομνινάκι μου διαβάζω τα νέα του γιόκαρου σου (επισήμως πια) και χαμογελάωωωωωωωωωωωω!!!

Βαφτιστικούλα μου χριστουγεννιατικοπρωτοχρονιάτικο θα είναι το μομεντάκι...ουφ...μακάρι να πάνε όλα καλά!

Χμ....συγνώμη δεν θυμάμαι κάτι άλλο...

Κατα τ'αλλα το αστρομομεντάκι μας έφτασε σύμφωνα με τις μετρήσεις της προηγούμενης Τετάρτης που πήγαμε να το δούμε στα 2600 και κάτι...Τώρα ανυπομονώ να το ξαναδούμε γιατί αγχώνομαι η αλήθεια που δεν κλωτσάει τόσο δυνατά...το νιώθω να "μετακινείται" περισσότερο...όχι να κλωτσάει:rolleyes: Ουφ....

Αυτά! Είμαι κομμάτια! Σήμερα είχαμε καλεσμένα τα πεθερικά και τη μαμά μου για φαγητό και φύγανε πριν λίγο...Επειδή νηστεύουνε από το πρωί καθάρισα, έπλυνα και ψιλόκοψα μια ολόκληρη φρουταρία!:P

Τώρα ετοιμάζομαι να μπω για μπάνιο και είπα να σας γράψω πριν "βουλιάξω" μετά στον καναπέ!

Καλό βράδυ λοιπόν! Θα τα πούμε αύριο!

Φιλάκια!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!

Μομεντούλα μου είναι λογικό τώρα να μη μπορεί να δίνει κλοτσιές ο χώρους του είναι πολύ περιορισμένος τώρα θα το καταλαβαίνεις ποιο πολύ να κουνιέται είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αχ κοντεύουν οι μέρες τι χαρά έχω δεν λέγετε που θα έρθει το μικρό μομεντάκι στη ζωή.

Μελετινάκι μου πολύ χάρηκα που εμφανίστηκες και περισσότερο που όλα είναι καλά με το μικρούλη μας. Βρε λες να είναι κοριτσάκι ??? Μακάρι γιατί πολλά αγοράκια μαζευτήκαμε και δεν θα βρίσκουμε νύφες χιχιχιιχιχι!!! Για την αμνιοπαρακέντιση εγώ μάλλον δεν θα έκανα αν η αυχενική μου ήταν καλή δεν βρίσκω το λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία έτσι στα καλά καθούμενα, φυσικά αυτό είναι η δική μου άποψη. Ο ροδακινούλης εξακολουθεί να είναι ένα πολύ ήσυχο και καλόβολο μωράκι.

Δεσποινάκι μου είμαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά θα γίνεις μανούλα ελπίζω να πάνε όλα καλά και σε λίγες μέρες να έχουμε πάρτι.

Ιονελιτάκι που είσαι ?????? Τι κάνεις ??? πως πάει με το σποράκι στη κοιλίτσα ??

Χθες ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα και ήμουν πολύ συγκινημένη. Σαν χθες είχαμε κάνει την εμβρυομεταφορά με πολύ άγχος βάλαμε 4 σποράκια και σήμερα έχω αγκαλίτσα το θαυματάκι μου είναι ένας άγγελος το πολυτιμότερο κόσμημα στο λαιμό αυτά τα χεράκια όταν με αγκαλιάζουν λιώνω !!!

Τα φιλιά μου σε όλα τα κορίτσια.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Εγώ κοριτσάκια μου πέρα από τους πονκεφάλους:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

την Παρασκεύη κλεινω τις 18 εβδομάδες:D είχα παει και στο γιατρό την προηγούμενη εβδομάδα....όλα καλά.....αποκόλληση δεν υπάρχει......και δε μπορουσε εύκολα να δει το φυλο γιατι δεν ειχε καλή θέση αλλά του φάνηκε για κοριτσάκι..........άρα δεν έχουμε ιδέα.....πάντως έχουμε ακόύσει όλες τις απόψεις χαχαχα......αλλά γερό θέλουμε να είναι και δε μας πειράζει οτι και να ειναι......απλά έχω όμως την περιέργεια απλά να ξέρω τι είναι.:tongue:

Σε δυο εβδομάδες περίπου θα κλεισω να κάνουμε ένα υπέρηχο της καρδιάς του μωρού, είναι προεραιτική εξέταση αλλά θέλουμε να την κάνουμε.......και μετα την πρωτοχρονια έχουμε τη β επιπέδου.

Το καινούριο μας νεο το οποιο λιγο με έχει προβληματίσει είναι το εξής....εμεις ειχαμε πει να μην κάνουμε αμνιοπαρακέντηση λόγω του οτι βγήκε καλή η αυχενική και περισσοτερο για το γεγονος ότι δε θέλουμε να ρισκάρουμε έστω και αυτό το μικρό ποσοστό απώλειας του εμβρύου κατά την αμνιοπαρακέντηση.

Μίλησαμε και με το γιατρό και φυσικά καταλαβαινει αυτη μας την απόφαση , από την άλλη πάντα υπάρχει και η μια έστω σπάνια περίπτωση όσο αφορά τα στατιστικά της αυχενικής να υπάρχει κάποιο συνδρομο το οποιο και αυτό σαν γεγονός έχει μεγάλη βαρύτητα...........εγώ είπα στο γιατρό πως αυτό που δε θέλουμε είναι να παρουμε το ρισκο του 1 προς 200 να παει κατι στραβά στην αμνιοπαρακέντηση. Κορίτσια δε θα το άντεχα να χαθεί ενα μωράκι από μια εξεταση που οι περισσοτερες πιθανοτητες δείχνουν να ναι γερο αυτο το μωράκι. Ο γιατρός είπε πως υπάρχει και η δυνατότητα να κάνω αμνιοπαρακέντηση στην 32η εβδομάδα..........ώστε αν δεν παει κάτι καλά λόγω αμνιοπαρακέντησης να μπορει το μωρο να επιβιωσει γιατι θα χει φτάσει τα 2 κιλά. Η αλήθεια είναι πως τη βρήκαμε μια καλή μέση λύση.

Βέβαια αν το μωράκι χτυπα ξύλο έχει κάποιο συνδρομο (χτυπα ξύλο) εγω θα εχω φτασει στην 32η εβδομαδα που θα το ανακαλύψω......αλλά το προτιμώ να δωσω μια ευκαιρία στο μωρό αν κατι παει στραβα με την αμνιοπαρακέντηση

να έχει τις περισσοτερες πιθανοτητες με το μερος του στο να επιβιωσει.

Σκεφτομαστε πως αν κανουμε τωρα την αμνιοπαρακεντηση και δεν παει καλά το μωράκι σιγουρα θα χαθεί και δε μου παει καρδιά με τπτ να παω να κανω αυτη τη στιγμη την εξέταση.

Από την άλλη αν δεν κανω καθολου αμνιοπαρακεντηση ίσως να χω ενα μικρο αγχος για το αν ολα θα ναι καλά.......παντως βρε κοριτσια περισσοτερο φοβαμαι την εξεταση μη στραβωσει κατι..........και οχι οτι θα χει καποιο συνδρομο το μωρό(εννοώ το βρισκω πιο σπάνιο)

Και στη δικη μας περίπτωση αν χανοταν ενα μωράκι ξερετε όλες πολύ καλά πόσο δυσκολο θα ηταν να ξαναρθει άλλο......αλλά άσχετα απο αυτο που λεω πάλι το ιδιο πιστευω θα σκεφτομουνα......ενα μωράκι είναι μια ψυχουλα είτε έχεις δυσκολευτεί ειτε όχι και ειναι εξίσου πολύτιμο για μένα.

Εσάς κοριτσάκια πως σας φαίνονται όλα αυτά? δεν ξέρω τι θα επιλέγατε αν είσασταν σε αυτη τη θέση γιατι όλες οι αποφάσεις είναι δεκτές.

Αχχχχ μομεντακι μου επιτρέπεις και μενα να αγχωθώ λιγάκι?:tongue::tongue:

Για την ωρα είμαι αρκετα ψυχραιμη και προχωράμε κανονικά κάνοντας τον υπερηχο καρδιας εμβρυου και τη β επιπεδου.

Αυτα τα νεα μου κοριτσια.....δε θυμαμαι κατι άλλο για την ώρα.......φιλάκια πολλά πολλά πολλά....πάω να ξαπλώσω γιατί το κεφάλι μου ακόμα με τυραννάει........και ντεπον ή panadol που παιρνω και επιτρεπονται τπτ δεν μου κάνουν:rolleyes:

Απαντάω στα γρήγορα και συγνώμη κορίτσια που δεν γράφω συχνά και πολλά αλλά ελπίζω σύντομα να μπούμε σε πρόγραμμα και να επιστρέψω δριμήτερη.....!!!

Λοιπόν Μελετινάκι μου άσε τα σενάρια και τις άσχημες σκέψεις όλα θα είναι μια χαρά το βιολογικό μωράκι σου είναι μια χαρά υγιέστατο και στην θέση σου δεν θα έκανα αμνιοπαρακέντηση ούτε τώρα ούτε και όταν θα είναι κοτζάμ "παιδάκι" στην 32η εβδομάδα, γιατί να την κάνεις τότε? για να σου πουν ότι είναι μια χαρά το μωρό? πήγαινε να κάνεις την β επιπέδου και αν λέμε αν βγει κάτι ανησυχητικό τότε το ξανασκέφτεσαι!!

Για την ώρα απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και άσε τις άσχημες σκέψεις και τα σχέδια για αμνιοπαρακέντηση!!:P:p;)

Φιλάκια πολλά σε σένα στην κοιλίτσα σου και....... σε όόόόόόόλα τα κορίτσια!!!!:P

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Γεια σας και από μένα!

Δεν κατάφερα να σας καλοδιαβάσω...ουφ...Αύριο ελπίζω να βρω περισσότερο χρόνο και να τα καταφέρω! Να πω όμως στο δεσποινάκι μας έστω και με καθυστέρηση καλοστέριωταααααααααααααα!!! Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίζουμε σε λίγες μέρες!

Επιτέλους έχει τελειώσει το πλύσιμο και το άπλωμα και το σιδέρωμα των ρουχων του αστρομομεντακίου μας! Ετοιμο και το δωμάτιο του...μείνανε μονάχα κάτι ηλεκτρολογικά...ένας διακόπτης που πρέπει να αλλάξει για να αυξομειώνεται το φως...και να μεγαλώσουμε το καλώδιο στην ηλεκτρική σόμπα που βάλαμε στον τοίχο....Κατα τ'αλλα εντάξει! Οπότε μελετινάκι μου τα ετοίμασα για να φύγεί κι αυτό άγχος!:P Καλέ έκλεισες κιόλας τις 18 βδομάδες; Πω πωωωωωωωωωωωωωω!!!! (το λέω και κάνω και γκριμάτσα το πω πωωωωωωωωω!;)) Οσο για το θέμα της αμνιοπαρακέντησης όντως όλα είναι σχετικά...και μόνο που τα διάβασα αγχώθηκα οπότε εντάξει! Σε αφήνω να αγχώνεσαι! Αλλα μόνο λίγο εντάξει; Δεν κάνει να αγχωνόμαστε πολύ (λέω για να το ακούω κι εγώ καλέ;)) Το να μην κάνεις καθόλου την εξέταση δεν παίζει;:rolleyes:

Καραμελλάκι θα είσαι η εκπρόσωπος τύπου μου δηλαδή;;) Εντάξει! Προσλαμβάνεσαι!:D Πώς είναι η καραμελλίτσα μας; Γιορτάζει αυτή τή βδομάδα ε;

Νικόλ μου να πεις της κοπελιάς μπατ ένερτζι πως είνα πια φανερό πως οι ευχές της δεν πιάνουνε....οπότε ας της κόψει;)

Δομνινάκι μου διαβάζω τα νέα του γιόκαρου σου (επισήμως πια) και χαμογελάωωωωωωωωωωωω!!!

Βαφτιστικούλα μου χριστουγεννιατικοπρωτοχρονιάτικο θα είναι το μομεντάκι...ουφ...μακάρι να πάνε όλα καλά!

Χμ....συγνώμη δεν θυμάμαι κάτι άλλο...

Κατα τ'αλλα το αστρομομεντάκι μας έφτασε σύμφωνα με τις μετρήσεις της προηγούμενης Τετάρτης που πήγαμε να το δούμε στα 2600 και κάτι...Τώρα ανυπομονώ να το ξαναδούμε γιατί αγχώνομαι η αλήθεια που δεν κλωτσάει τόσο δυνατά...το νιώθω να "μετακινείται" περισσότερο...όχι να κλωτσάει:rolleyes: Ουφ....

Αυτά! Είμαι κομμάτια! Σήμερα είχαμε καλεσμένα τα πεθερικά και τη μαμά μου για φαγητό και φύγανε πριν λίγο...Επειδή νηστεύουνε από το πρωί καθάρισα, έπλυνα και ψιλόκοψα μια ολόκληρη φρουταρία!:P

Τώρα ετοιμάζομαι να μπω για μπάνιο και είπα να σας γράψω πριν "βουλιάξω" μετά στον καναπέ!

Καλό βράδυ λοιπόν! Θα τα πούμε αύριο!

Φιλάκια!

Μομεντούλα μου τώρα που μεγάλωσε ο μπεμπάκος έτσι θα είναι οι κινήσεις του νωχελικές και μόνο σαν να στριφογυρίζει λιγάκι όχι όπως παλιότερα που ένιωθες τις κλωτσιές!!

Μια χαρά είναι το μωράκι σας!! και με το καλό να έρθει στο σπιτάκι σας και να μπει στο όμορφο δωματιάκι του!

Ο δικός μου μόνο την μέρα το βλέπει το δωματιό του το βράδυ κοιμάται στο πορτ μπεμπε δίπλα μας ή δίπλα μου στο κρεβάτι...:|:rolleyes:

Κακό αυτό το ξέρω αλλά με τους μαραθώνιους θηλασμού πολλές φορές καταλήγουμε να κοιμόμαστε κρατώντας μου το δάχτυλο με την χουφτίτσα του και άντε να τον ξεκολλήσω εγά μετά......:|:rolleyes:

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!

Μομεντούλα μου είναι λογικό τώρα να μη μπορεί να δίνει κλοτσιές ο χώρους του είναι πολύ περιορισμένος τώρα θα το καταλαβαίνεις ποιο πολύ να κουνιέται είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αχ κοντεύουν οι μέρες τι χαρά έχω δεν λέγετε που θα έρθει το μικρό μομεντάκι στη ζωή.

Μελετινάκι μου πολύ χάρηκα που εμφανίστηκες και περισσότερο που όλα είναι καλά με το μικρούλη μας. Βρε λες να είναι κοριτσάκι ??? Μακάρι γιατί πολλά αγοράκια μαζευτήκαμε και δεν θα βρίσκουμε νύφες χιχιχιιχιχι!!! Για την αμνιοπαρακέντιση εγώ μάλλον δεν θα έκανα αν η αυχενική μου ήταν καλή δεν βρίσκω το λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία έτσι στα καλά καθούμενα, φυσικά αυτό είναι η δική μου άποψη. Ο ροδακινούλης εξακολουθεί να είναι ένα πολύ ήσυχο και καλόβολο μωράκι.

Δεσποινάκι μου είμαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά θα γίνεις μανούλα ελπίζω να πάνε όλα καλά και σε λίγες μέρες να έχουμε πάρτι.

Ιονελιτάκι που είσαι ?????? Τι κάνεις ??? πως πάει με το σποράκι στη κοιλίτσα ??

Χθες ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα και ήμουν πολύ συγκινημένη. Σαν χθες είχαμε κάνει την εμβρυομεταφορά με πολύ άγχος βάλαμε 4 σποράκια και σήμερα έχω αγκαλίτσα το θαυματάκι μου είναι ένας άγγελος το πολυτιμότερο κόσμημα στο λαιμό αυτά τα χεράκια όταν με αγκαλιάζουν λιώνω !!!

Τα φιλιά μου σε όλα τα κορίτσια.

like,like,like!!!τι ωραία που το έγραψες!! το πολυτιμότερο κόσμημα στο λαιμό σου!!! Πραγματικά!!! λιώνω!!!! :P:p:p

f13Fp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά..

Καλά είμαστε κι εγώ κι ο μπέμπης.. Σήμερα πήγα και οδοντίατρο γιατί μου έφυγε ένα σφράγισμα, έκανα και καθαρισμό και ανακαλύψαμε ακόμη ένα δοντάκι που θέλει ψιλοφτιάξιμο... Όση ώρα ήμουν στην καρέκλα ο μπέμπης κύριος.. Με το που σταμάτησε να δουλεύει ο οδοντίατρος ο μπέμπης έκανε τούμπες! Σε μένα θα μοιάσει που ένα άγχος με τον οδοντίατρο το έχω, το ομολογώ!

Εγώ πλέον μπορώ να πω ότι από τη μέρα που έκανα τη β' επιπέδου κοιμάμαι το βράδυ κανονικότατα και συνεχόμενα.. Μάλλον θα ήταν το άγχος της εξέτασης!

Χθες πάλι στο γραφείο αισθάνθηκα μια φοβερή ζαλάδα και ευτυχώς που καθόμουν.. Ειδοποίησα μια συνάδελφο και μου έφερε το οινόπνευμα και με εισπνοές βαθιές ηρέμησα κάπως.. Το είχα πάθει άλλη μια φορά, τη μέρα που γέννησε η αδερφή μου και ήμουν στο Μετρό αλλά όρθια.. Νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω αλλά ευτυχώς τη γλύτωσα.. Τι να είναι τώρα αυτό;

Μελετινάκι μου κι εγώ δεν θα έκανα αμνιοπαρακέντηση αν η αυχενική ήταν καλή.. και είμαι σίγουρη ότι με τον υπέρηχο καρδιάς που θα κάνετε αλλά και τη β' επιπέδου άριστη δεν θα υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά ακούω ότι μπορεί να γίνει αμνιοπαρακέντηση στην 32η βδομάδα αλλά και πάλι δεν θα το διακινδύνευα.. Βέβαια δεν είμαι και αντικειμενικός κριτής μιας και φοβάμαι τρομερά τις βελόνες.. Όταν έκανα τη β' επιπέδου έκανα συνεχώς την προσευχή μου να μη βρεθεί τίποτε και χρειαστεί να προχωρήσουμε στην αμνιοπαρακέντηση αλλά ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια..

Βέβαια δική σας είναι η απόφαση!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Ε δε το πιστευω! μολις ηθλα να πατησω αποστολη πατησε κατι το μαγικο χερακι της καραμελλιτσας ουτε ξερω τι και εξαφανιστηκε το μηνυμα μου και δεν ειναι πουθενα!

Αντε παλι απ την αρχη!

Ελεγα λοιπον...

Μομεντακι πολυ χαιρομαι που θα ειμαι επισημος ανταποκριτης!Σε ποια βδομαδα εισαι;

Ετοιμα ολα εεεε;;;;;αααχ απιστευτο μυ φαινεται! οταν εφυγα απο κυπρο οτι ειχε αρχισει να σκαει μια κοιλιτσα!

Δομνινακι εγω αυτο το

παθαινα απο τον 5ο μηνα και μετα καθε μερα.ειχε αρχισει ομως και η ζεστη και πιστευα οτι αυτο με πειραζει.ισως ανεβαινει η πεφτει η πιεση για λιγο.Εγω το ειχα μεχρι που γεννησα ειδικα το πρωι εβγαζα το σκυλο και καθομουν στα εζοδρομια να συνελθω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Κουκακι μου δεν ειναι κακο αυτο που λες που τον εχετε στο δωματιο και θηλαζει οποτε και οσο θελει.Ετσι ειναι τα νεογεννητα που θηλαζουν.Το προσφερεις αυτοπου χρειαζεται και ειναι πολυυυυ μικρο για να κακομαθει! Κανε αυτο που κανεις και αυτο που νιωθεις σωστο και μην ακους κανεναν γιατι σιγουρα καποιος καλοθελητης θα βρεθει να σου πει οτι το κακομαθαινεις οτι θα τον κανεις μαμακια οτι δε θα ξεκολλαει και τα γνωσταααααα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Γεια σας και απο μενα κοριτσακια!!!

Τί κάνετε??

Αχ τί ωραία νεάκια ακούω για τα νέα μωράκια, για τις εγκυούλες τις ετοιμογεννούλες!!! Να βγει όμορφα το 2012 και ακόμα καλύτερα να μπει το 2013!!!

Εγώ δεν έχω κάτι να σας γράψω ακόμα, είμαι πανέτοιμη αλλά μας τα χαλάνε λίγο οι γιορτές και η περίοδος που κλασσικά με ταλαιπωρεί εκ γενετής...

Ποτέ στην ώρα της αυτή η "τύπισσα" πια...

Μελετινάκι και γω θα σου έλεγα να μη βάλεις τον εαυτό σου σε αυτή τη διαδικασία για τόσο λίγες πιθανότητες...αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα πάνω από όλους προκειμένου να νιώσετε οκ με τους εαυτούς σας!!!

Δεσποινάκι μία βδομαδούλα έμεινε..άντε φάγαμε το μισό:rolleyes:

Φιλάκια σε όλες όλες:P:p

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...Είμαι καινούργια στην παρέα σας...

Εμείς ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε νινί...Προσπαθούμε 16 μήνες...

Είχαμε βρεί κιρσοκήλη στο σύζηγο, κάναμε την επέμβαση πρις 3 μήνες περίπου και όλα δείχνουν καλά, δεν έχουμε κάνει ακόμα σπερμοδιάγραμμα μετά την επέμβαση...

Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έκανα σαλπιγγογραφία και όλα είναι καλά...

Είπαμε στον γιατρό μας ότι θέλουμε να κάνουμε σπερματέγχυση και κανονίσαμε ραντεβού αύριο να με δεί και αν όλα είναι καλά την Παρασκευή να κάνουμε την 1η προσπάθεια...Έχω άγχος...Δεν ξέρω πολλά για την όλη διαδικασία...Ο γιατρός μου είπε ότι την κάνουμε σε φυσικκό κύκλο και δεν μου έδωσε χάπια....

Κόριτσια αν μπορείτε πειτε μου τι ξέρετε εσείς για την όλη διαδικασία...

Είχαμε βρεί κιρσοκήλη στο σύζηγο, κάναμε την επέμβαση πρις 3 μήνες περίπου και όλα δείχνουν καλά, δεν έχουμε κάνει ακόμα σπερμοδιάγραμμα μετά την επέμβαση...

Είπαμε στον γιατρό μας ότι θέλουμε να κάνουμε σπερματέγχυση και κανονίσαμε ραντεβού αύριο να με δεί και αν όλα είναι καλά την Παρασκευή να κάνουμε την 1η προσπάθεια...Έχω άγχος...Δεν ξέρω πολλά για την όλη διαδικασία...Ο γιατρός μου είπε ότι την κάνουμε σε φυσικκό κύκλο και δεν μου έδωσε χάπια....

καλημέρα καλως μας ήρθες και καλή επιτυχία!

Μπήκα να διαβάσω τα νέα μας και σε πέτυχα1 οπότε θα σου πω να μην έχεις καθόλου άγχος η σπερματέγχυση δεν πονάει είναι κάπως σαν τεστ ΠΑΠ δηλαδή δεν πονάει καθόλου! κάθεσαι στην γνωστή και "αγαπημένη" καρέκλα μας και ο γιατρός με ένα καθετήρα εγχύει το σπέρμα αφού πρώτα το έχουν επεξεργαστεί ώστε να αυξηθεί η κινητικότητά του.

Η σπερματέγχυση θα γίνει 36 ώρες μετά που θα κάνεις μία ένεση που λέγεται pregnyl και είναι υπεύθυνη ώστε να γίνει ωορηξία αυτό το χρονικό διάστημα, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες το ωαριάκι σου με τους σπερματούληδες να συναντηθούν.

Θα σου εξηγήσουν και τα υπολοιπα κορίτσια!! Αν σε μπέρδεψα συγνώμη αλλά γράφω βιαστικά γιατί φωνάζει ο "γίγαντας"!!!:tongue:

Γειάάάάάάά σας!!!!;)

f13Fp2.png

καλημέρα καλως μας ήρθες και καλή επιτυχία!

Μπήκα να διαβάσω τα νέα μας και σε πέτυχα1 οπότε θα σου πω να μην έχεις καθόλου άγχος η σπερματέγχυση δεν πονάει είναι κάπως σαν τεστ ΠΑΠ δηλαδή δεν πονάει καθόλου! κάθεσαι στην γνωστή και "αγαπημένη" καρέκλα μας και ο γιατρός με ένα καθετήρα εγχύει το σπέρμα αφού πρώτα το έχουν επεξεργαστεί ώστε να αυξηθεί η κινητικότητά του.

Η σπερματέγχυση θα γίνει 36 ώρες μετά που θα κάνεις μία ένεση που λέγεται pregnyl και είναι υπεύθυνη ώστε να γίνει ωορηξία αυτό το χρονικό διάστημα, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες το ωαριάκι σου με τους σπερματούληδες να συναντηθούν.

Θα σου εξηγήσουν και τα υπολοιπα κορίτσια!! Αν σε μπέρδεψα συγνώμη αλλά γράφω βιαστικά γιατί φωνάζει ο "γίγαντας"!!!:tongue:

Γειάάάάάάά σας!!!!;)

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ....

Δεν με μπέρδεψες καθόλου...Μακάρι να προλάβουμε και να κάνουμε την πρώτη μας προσπάθεια αυτό το μήνα...!

Να σου ζήσει ο "γιγαντάς" σου...:P:p:p:D:D:D:p:p:p

Καλώς ήλθες!!

Είναι όντως κάτι πολύ απλό και ειδικά αν δεν παίρνεις φάρμακα!

Καλή επιτυχία και περιμένουμε την εμπειρία σου!!

φιλιά πολλά και θετική διάθεση;)

Καλώς ήλθες!!

Είναι όντως κάτι πολύ απλό και ειδικά αν δεν παίρνεις φάρμακα!

Καλή επιτυχία και περιμένουμε την εμπειρία σου!!

φιλιά πολλά και θετική διάθεση;)

Σ'ευχαριστώ πολύ Markela19...Σήμερα θα πάμε στον γιατρό να δούμε αν είμαι στις μέρες μου για να την κάνουμε αύριο....Ελπίζω να μην την χάσαμε την μέρα.....:oops:

Θα σας ενημερώσω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...