Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Kαλημεραααα!!!

Καλως την prayer! Πολλες προσευχουλες και για σενα, οπως λεει και το ονομα σου να πανε ολα καλα και να τα καταφερετε με την πρωτη προσπαθεια!! Να μας ενημερωσεις!

Μαρκελακι τι σπαστικη η παλιοπεριοδος!Τι εγινε τελικα;θα προλαβετε πριν τις γιορτες;

Εγω ποτε θα σας δω;;;;

Κουκακι μου πως παει ο μπεμπης;! Φιλια πολλα!

Που ειναι τα υπολοιπα κοριτσακια μας;

Νασουλα ολα καλα με το σπορακι;Ιονελιτα εσεις;

Μελετινα αποφασισες τι θα κανεις;

Εμεις καλα....πονοκεφαλο εχω απο χτες....ουφ....φιλιαα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα ......τι κάνετε?

Άλλη μια μερα με πονοκεφαλο .....αλλά εντάξυ ήπιο σήμερα....δηλαδή υποφέρετε.....καραμελλάκι ομοιοπαθουσα και συ ε?:rolleyes:

Εμείς τελικά είπαμε να κάνουμε τον υπέρηχο καρδιας εμβρυου την επόμενη εβδομάδα.......τον άλλο μήνα την Β επιπέδου και τοτε θα δουμε τι στοιχεία έχουμε.....ίσως αν όλα πάνε καλά να μην την κάνουμε την αμνιοπαρακέντηση.....προς το παρον αναμενουμε την άλλη βδομάδα την εξέταση.

Δομνινάκι μου εγώ δε φοβάμαι τη βελόνα....πιο πολύ η ιδέα είναι.....εγώ την τυχόν αποβολή φοβάμαι τπτ άλλο:tongue:

Prayer καλως ηρθες κοριτσάκι:D εύχομαι ολόψυχα καλη σας επιτυχία....το κουκάκι σου τα εξήγησε πάρα πολύ καλά......αν εχεις οποιαδήποτε άλλη απορία εδώ είμαστε.

Κουκάκι....καλή μανουλίτσα:D πως τα πάτε? είμαι σίγουρη πως τα καταφέρνεις μια χαρά και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα:D

Μαρκελλάκι που πολλά κόλπα μας κάνει αυτη η περίοδος ....γιαυτό και συ να την εκδικιθείς....να την αφανίσεις για κανένα 9μηνο τι λες?;)

Μομεντάκι πες μας ποια βδομαδούλα είσαι? και πότε τωρα εχεις ξανα ραντεβου με το γιατρό? είναι έτοιμο για όλα το μομεντάκι?:D

Να μην ανησυχεις που δεν πολυκλωτσάει.......μια χαρά είναι......αφου μετακινείται το μωρό και βολτάρει μια χαρά είναι;)

Ροδακινούλα χαίρομαι πολύ που είναι τόσο καλό το μωράκι σου......έτσι να μην την ταλαιπωρεί τη μανούλα;)

Από τη Νασουλα έχουμε καιρό να ακουσουμε νέα....ελπίζω να ναι καλά το μωράκι σου και έχω μια αγωνια για το μωράκι της κοπέλας που μας έλεγες.........όποτε μπορέσεις γράψε μας νεα.

Σας ευχαριστώ πολύ που μου γράψατε τη γνώμη σας για το θέμα της αμνιοπαρακέντησης που με απασχολεί......οι γνώμες σας ηταν πολύ σημαντικες για μένα .

Τα φιλιά μου σε όλα τα κοριτσάκια:D πάω να ξαπλώσω τώρα για νάνι.

Kαλημεραααα!!!

Καλως την prayer! Πολλες προσευχουλες και για σενα, οπως λεει και το ονομα σου να πανε ολα καλα και να τα καταφερετε με την πρωτη προσπαθεια!! Να μας ενημερωσεις!

Μαρκελακι τι σπαστικη η παλιοπεριοδος!Τι εγινε τελικα;θα προλαβετε πριν τις γιορτες;

Εγω ποτε θα σας δω;;;;

Κουκακι μου πως παει ο μπεμπης;! Φιλια πολλα!

Που ειναι τα υπολοιπα κοριτσακια μας;

Νασουλα ολα καλα με το σπορακι;Ιονελιτα εσεις;

Μελετινα αποφασισες τι θα κανεις;

Εμεις καλα....πονοκεφαλο εχω απο χτες....ουφ....φιλιαα!!

Καραμελλάκι μου και γω θέλω να σε δω τώρα που είσαι εδώ .....γιαυτό οποιο άλλο κοριτσάκι θέλει να μας πει να κανονισουμε καμμια συναντησουλα.

Εγώ μέσα είμαι......απογευματάκι όμως μπορώ γιατι το πρωι δουλευω.

Καραμελλάκι μου και γω θέλω να σε δω τώρα που είσαι εδώ .....γιαυτό οποιο άλλο κοριτσάκι θέλει να μας πει να κανονισουμε καμμια συναντησουλα.

Εγώ μέσα είμαι......απογευματάκι όμως μπορώ γιατι το πρωι δουλευω.

Κι εγώ μπορώ απογευματάκι μετά τις 7 όποτε θέλετε!

Μελετινάκι μου καλά νομίζω το σκεφτήκατε.. Αυτή είναι άλλωστε και η σωστή σειρά των γεγονότων.. Πρώτα ο υπέρηχος καρδιάς (που θα είναι τέλειος), μετά η β' επιπέδου (που θα είναι άψογη) και να δεις που τελικά δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτε άλλο..

Υπομονή με τους πονοκεφάλους.. Εγώ παρατήρησα ότι όταν λούζομαι με πονάει το κεφάλι μου (στιγμιαία όμως) και το είπα στο γιατρό και μου είπε ότι αν δω ότι αυξάνεται ο πόνος θα μου δώσει περισσότερο μαγνήσιο.. Μήπως εσύ δεν παίρνεις μαγνήσιο; Για κοίταξέ το!

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη.. Ο μπέμπης δίνει καθημερινά το παρόν πλέον, μπορώ και κοιμάμαι συνεχόμενα και από συμπτώματα και ενοχλήσεις σχεδόν τίποτε.. Που και που κάποια ελαφριά καούρα.. Τι καλό παιδάκι που έχω!:tongue: Μακάρι μέχρι τέλους να είμαστε έτσι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!

Τελικά την κάναμε την πρώτη προσπάθεια χθές...!!!!!!

Με τον εμπλουτισμό του σπέρματος το πήγαν σε κιν.91% και συνολο σπερματ.19εκ. Ο γιατρός είπε ότι ήμουν στο τέλειο σημείο και πως όλα θα πάνε καλά...Αν μας κάνει την χάρη και η τύχη θα έχουμε καλά νέα μέσα στις γιορτές....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να γίνει το θαύμα....

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!

Τελικά την κάναμε την πρώτη προσπάθεια χθές...!!!!!!

Με τον εμπλουτισμό του σπέρματος το πήγαν σε κιν.91% και συνολο σπερματ.19εκ. Ο γιατρός είπε ότι ήμουν στο τέλειο σημείο και πως όλα θα πάνε καλά...Αν μας κάνει την χάρη και η τύχη θα έχουμε καλά νέα μέσα στις γιορτές....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να γίνει το θαύμα....

καλη επιτυχιααααα!!!!!!!!! ολα καλα να πανε!!!!!!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

prayer καλη επιτυχιααα!ποτε με το καλο χοριακη;

Μομεντακιιιι;;;που εισαιιι;;;ειμαι εκπροσωπος τυπου!μη με εκθεσεις!αλλα ακομα εχουμε ε;δε βιαζεται το μομεντακι και καλα κανει!σε ποια βδομαδα ειστε;;;

δεσποινακι κοντευουμεεε!αντε να κλεισει καλα ο χρονος!

φιλια σε ολες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλή επιτυχία prayer!!

Ξεχάσαμε να σου πούμε ότι όποια καινούρια κοπέλα μπαίνει στν παρέα τον τελευταίο χρόνο για σπερματέγχυση πιάνει με την πρώτη!

ε, δε θα χαλάσεις την παράδοση!!!!

Τί κάνετε κορίτσια?

Εγώ αδιαθέτησα αλλά έχασα τον κύκλο γτ τα Χριστούγεννα είναι κλειστά και δε θα προλάβαινα!!!

Δεν πειράζει την υγειά μας να έχουμε και ο επόμενος μήνας είναι όλος δικός μας δεν αγχώνομαι πια για τπτ. Ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!

Αν κανονίσετε συνάντηση κοινοποιήστε το και θα χαρώ πολύ να είμαι κοντά σας

Φιλάκια σε όλες όλες, σας διαβάζω και σας σκέφτομαι κάθε μία ξεχωριστά!:P

Kαλησπέρα κοριτσούδια;)

Τι κάνετε?

Prayer καλή επιτυχία κορίτσι μου, να μην αγχώνεσαι (δύσκολο :-P:razz:).....αλλά προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρή όχι τπτ άλλο αλλά για να περάσουν ευκολότερα οι μέρες. Ποια ημερομηνία θα κάνεις χοριακή?

Δεσποινάκι πως είσαι? πες μου πότε θα κάνεις χοριακή? Αχ θέλουμε με θετικές χοριακές να κλείσει ο χρόνος;)

Δομνινάκι μου μου αρέσει πολύ ο τρόπος που εκφράζεσαι για τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου;)(υπέρηχος καρδιάς τέλειος-β επιπέδου άψογη) αχχχχ μακάρι.

Όσο για τον πονοκέφαλο ναι τα βρεγμενα μαλλια έχουν την τάση να σου δημιουργουν πονοκεφαλο....ακομα και οταν τα στεγνωσω έχω την ταση.......αυτο μου συνεβαινε καμμια φορά και πριν την εγκυμοσυνη και ειδικα οταν έχει κρυο. Μαγνήσιο δεν έχω πάρει ακόμα.

Χαιρομαι πολυ που ειισαι καλά και συ και το αγοράκι σου:D

Εγω πριν δυο βδομαδες όταν τα πρωινα είμουνα στη δουλειά είχα παρατηρησει πως καποια στιγμη της ημερας με επιανε μια ζαλάδα ......και δεν ενιωθα πολυ καλά.......καποιες φορες ειπα αν συνεχισει ετσι θα λυποθυμίσω αλλά όλες τις φορες τη γλίτωσα....βεβαια με επιανε και φοβος μην λυποθυμίσω....μετα από κάποια λεπτά σνερχόμουν και ειμουνα μια χαρα. Τωρα δεν μου συμβαινει κατι τετοιο ή αν νιωσω λιγακι μια αδιαθεσια δεν ειναι σε εντονο βαθμο και μετα περναει. Προσπαθησα να μην ειμαι νηστική, να κουναω και λιγάκι τα ποδια ή να σηκωνομαι λιγο γιατι είμαι καθιστη ......και να μη με πιανει φοβος οτι κατι θα παθω εκει μεσα.

Προσπάθησε και συ να μην αφησεις το στομαχακι αδειο.....δε λεω να τρως πολύ ......εχω τρωω απο μια μπουκιτσα ανα ωρα ίσα ισα να μην ξεμεινω απο καυσιμα:tongue::tongue:

Ακουω ομως οτι τωρα εισαι μια χαρά.....στιγμαια ίσως ηταν και τωρα να εφυγαν......στο καλο και να μην ξαναρθουν:tongue:

Εμενα μου χει μεινει λιγακι ενα αγχος αν καθε φορα στη δουλεια θα καταφερνω να ειμαι καλά και να περνάει η μέρα χωρις δυσκολίες.

Μομεντάκι που είσαι? δώσε μας το παρόν και πες μας σε ποια μερα βρισκεσαι.....θα ανατρέξω όμως σε παλια σου μηνυματα να μάθω τωρα:tongue: Κάθε φορά που μπαίνω λέω λες να διαβασω για τη γεννηση του μικρου μομεντακιου?;)

Εγώ θα σου ευχηθώ με το καλό να έρθει το μωράκι σου και να μην φοβηθείς στον τοκετό .....σκέψου πως ειναι μια σημαντική στιγμή και όσο μπορεις να την δεις με μεγάλη χαρά......είναι η στιγμή που περίμενες τόσο καιρό:D

Σκεφτόμαστε λοιπόν θετικά για τον ερχομο του μικρού μας ε?;)

Κουκάκι μου όλα καλά με το μικρούλη μας?

Καραμελλάκι να δουμε και ποιο άλλο κοριτσάκι θέλει να έρθει.....κοριτσάκια δηλώστε συμμετοχή:-P:razz::-P Για μέρος δεν ξέρω....ισως καλυτερα να δουμε ποια κοριτσάκια θα έρθουν και απο που και να δουμε πως βολευει....ίσως να βολευει κάπου που να υπάρχει κοντα μετρο για να εξυπηρετηθουμε όλες? δεν ξέρω ....πειτε και σεις βρε κορίτσια.

Μαρκελλάκι εμφανίστηκε λοιπόν η ατιμη ε?:tongue: Δεν πειράζει που δε θα γινει τωρα.......να περάσετε όμορφα στις γιορτούλες και ο ερχομός του νέου χρόνου να σας φέρει αυτό που επιθυμείτε:D:D:D

Γιολάντα μου τι κάνεις? Αχ μου είχες ευχηθεί και σε παλιότερο μηνυματάκι αλλά δε το είχα δει τότε......σ ευχαριστώ πολύ πολύ.....και γω θέλω πολύ να σε δω............αν θα κανονίσουμε θα σου πούμε ....ε Δομνινάκι?

Να δωσεις πολλά φιλάκια στη μικρή σου, χάρηκα πολύ που μας έγραψες εδώ:D:D:D:D:D

Εγώ κορίτσια την Πέμπτη που πηγα να γραψω κάποιες εξετασεις είπα στο γιατρο να μου κανει εναν υπερηχο ....και ετσι ειδα το μωράκι μας.......που ειχε μεγαλώσει και κουναγε τα χεράκια του......και λύθηκε και το μυστηριο του φυλου του όπου αυτη τη φορά μας ειπαν 100% αγοράκι.

Κατα τα άλλα την αλλη εβδομάδα έχουμε τον υέρηχο καρδιάς και ανυπομονώ λέμε;)

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες, εύχομαι να στε όλες καλά!!!!!

γεια σας κ απο μενα... πως ειστε??εγω ειμαι μια χαρα !τελειωνει αυτη η αναμονη!!! τεταρτη παω για χοριακη αλλα τ αποτελεσμα το απογευμα θα το χω...ειμαι αισιοδοξη οτι κατι θα πιασαμε εκει μεσα στη κοιλιτσα μου!!χεχε!! δε νομιζω να με διαψευσει το ενστικτο μου!! αν μπορεσω θελω κ γω να βρεθουμεεεε!!!!!! περιμενω ωρα κ μερος...εμενα με βολευει κ το μετρο οποτε σας φτανω!χαχαχα τα φιλια μου σε ολες!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Kαλησπέρα κοριτσούδια;)

Τι κάνετε?

Prayer καλή επιτυχία κορίτσι μου, να μην αγχώνεσαι (δύσκολο :-P:razz:).....αλλά προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρή όχι τπτ άλλο αλλά για να περάσουν ευκολότερα οι μέρες. Ποια ημερομηνία θα κάνεις χοριακή?

Δεσποινάκι πως είσαι? πες μου πότε θα κάνεις χοριακή? Αχ θέλουμε με θετικές χοριακές να κλείσει ο χρόνος;)

Δομνινάκι μου μου αρέσει πολύ ο τρόπος που εκφράζεσαι για τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου;)(υπέρηχος καρδιάς τέλειος-β επιπέδου άψογη) αχχχχ μακάρι.

Όσο για τον πονοκέφαλο ναι τα βρεγμενα μαλλια έχουν την τάση να σου δημιουργουν πονοκεφαλο....ακομα και οταν τα στεγνωσω έχω την ταση.......αυτο μου συνεβαινε καμμια φορά και πριν την εγκυμοσυνη και ειδικα οταν έχει κρυο. Μαγνήσιο δεν έχω πάρει ακόμα.

Χαιρομαι πολυ που ειισαι καλά και συ και το αγοράκι σου:D

Εγω πριν δυο βδομαδες όταν τα πρωινα είμουνα στη δουλειά είχα παρατηρησει πως καποια στιγμη της ημερας με επιανε μια ζαλάδα ......και δεν ενιωθα πολυ καλά.......καποιες φορες ειπα αν συνεχισει ετσι θα λυποθυμίσω αλλά όλες τις φορες τη γλίτωσα....βεβαια με επιανε και φοβος μην λυποθυμίσω....μετα από κάποια λεπτά σνερχόμουν και ειμουνα μια χαρα. Τωρα δεν μου συμβαινει κατι τετοιο ή αν νιωσω λιγακι μια αδιαθεσια δεν ειναι σε εντονο βαθμο και μετα περναει. Προσπαθησα να μην ειμαι νηστική, να κουναω και λιγάκι τα ποδια ή να σηκωνομαι λιγο γιατι είμαι καθιστη ......και να μη με πιανει φοβος οτι κατι θα παθω εκει μεσα.

Προσπάθησε και συ να μην αφησεις το στομαχακι αδειο.....δε λεω να τρως πολύ ......εχω τρωω απο μια μπουκιτσα ανα ωρα ίσα ισα να μην ξεμεινω απο καυσιμα:tongue::tongue:

Ακουω ομως οτι τωρα εισαι μια χαρά.....στιγμαια ίσως ηταν και τωρα να εφυγαν......στο καλο και να μην ξαναρθουν:tongue:

Εμενα μου χει μεινει λιγακι ενα αγχος αν καθε φορα στη δουλεια θα καταφερνω να ειμαι καλά και να περνάει η μέρα χωρις δυσκολίες.

Μομεντάκι που είσαι? δώσε μας το παρόν και πες μας σε ποια μερα βρισκεσαι.....θα ανατρέξω όμως σε παλια σου μηνυματα να μάθω τωρα:tongue: Κάθε φορά που μπαίνω λέω λες να διαβασω για τη γεννηση του μικρου μομεντακιου?;)

Εγώ θα σου ευχηθώ με το καλό να έρθει το μωράκι σου και να μην φοβηθείς στον τοκετό .....σκέψου πως ειναι μια σημαντική στιγμή και όσο μπορεις να την δεις με μεγάλη χαρά......είναι η στιγμή που περίμενες τόσο καιρό:D

Σκεφτόμαστε λοιπόν θετικά για τον ερχομο του μικρού μας ε?;)

Κουκάκι μου όλα καλά με το μικρούλη μας?

Καραμελλάκι να δουμε και ποιο άλλο κοριτσάκι θέλει να έρθει.....κοριτσάκια δηλώστε συμμετοχή:-P:razz::-P Για μέρος δεν ξέρω....ισως καλυτερα να δουμε ποια κοριτσάκια θα έρθουν και απο που και να δουμε πως βολευει....ίσως να βολευει κάπου που να υπάρχει κοντα μετρο για να εξυπηρετηθουμε όλες? δεν ξέρω ....πειτε και σεις βρε κορίτσια.

Μαρκελλάκι εμφανίστηκε λοιπόν η ατιμη ε?:tongue: Δεν πειράζει που δε θα γινει τωρα.......να περάσετε όμορφα στις γιορτούλες και ο ερχομός του νέου χρόνου να σας φέρει αυτό που επιθυμείτε:D:D:D

Γιολάντα μου τι κάνεις? Αχ μου είχες ευχηθεί και σε παλιότερο μηνυματάκι αλλά δε το είχα δει τότε......σ ευχαριστώ πολύ πολύ.....και γω θέλω πολύ να σε δω............αν θα κανονίσουμε θα σου πούμε ....ε Δομνινάκι?

Να δωσεις πολλά φιλάκια στη μικρή σου, χάρηκα πολύ που μας έγραψες εδώ:D:D:D:D:D

Εγώ κορίτσια την Πέμπτη που πηγα να γραψω κάποιες εξετασεις είπα στο γιατρο να μου κανει εναν υπερηχο ....και ετσι ειδα το μωράκι μας.......που ειχε μεγαλώσει και κουναγε τα χεράκια του......και λύθηκε και το μυστηριο του φυλου του όπου αυτη τη φορά μας ειπαν 100% αγοράκι.

Κατα τα άλλα την αλλη εβδομάδα έχουμε τον υέρηχο καρδιάς και ανυπομονώ λέμε;)

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες, εύχομαι να στε όλες καλά!!!!!

μακαρι!! εγω κ ολα τα κοριτσια που κανουν εξωσ.κανουμε οτι περναει απο το χερι μας μελετινακη μου..απο κει κ περα ειναι θελημα θεου!!!κ αυτο ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις!!! αγορακι ε???????? συγχαρητητρια!!! καλα πολυ αγορι βλεπω!!.....αντε θα σας φερω εγω κοριτσια χαχααχαχα απο γαμπρους εχουμε αρκετους!!!!:tongue::tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...