Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQIhcAZj3EQJ41LAviWrSa54twUTssj36_8L-P3D8CcW73Vs3K9eATshyDF

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!!

ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΜΟΜΕΝΤΑΚΙ!:P:p:p!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΜΕΛΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ-JUNIOR (ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΙΧΙΧΙ)ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΆ ΖΟΥΛΙΓΜΑΤΑ (ΚΟΥΚΑΚΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΝΤΥΣΕΙΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΧΙΧΙΧΙ)

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙς ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!!ΘΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΩΣ, ΣΤΙΣ ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ, ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ, ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΟΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!

LOVE U!

:P:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες τις φιλες μου!

Δεν εχω διαβασει ολα τα νεα...δυστυχως επεσα πανω στα νεα της δεσποινας μας...

Το ποσο σε νιωθω νομιζω το ξερεις καλα...Κουραγιο δεσποινακι μου!!!δωσε χρονο-οσο χρειαστεις-στον εαυτο σου και αυτο το διαστημα μην πιεζεσαι!κανε οτι σε ευχαριστει για να περνανε οι μερες...και το βραδυ της Παραμονης..οταν θα νιωσεις περιεργα...κλεισε τα ματακια σου..σφιξε την καρδουλα σου και κανε μια ευχη..το 2013 επιτελους ναναι τυχερο και να γεμισει την αγκαλια σου με ενα μωρο!!!

Ευχες για Καλα Χριστουγεννα σε ολους!!!!!!!

Γειααααα σαααας!

Μαρκελα μου τι ομορφη ευχη!

Το 12 εφερε μωρακια και κοιλιτσες σε κοριτσακια που ειχαν δυσκολευτει πολυ!Ειθε το 13 να διαψευσει τη γρουσουζικη φημη του και να μη μεινει κανενα κοριτσακι χωρις μωρακι μεχρι του χρονου τα χριστουγεννα!Καλα Χριστουγεννα λοιπον!

prayer ελπιζω η χρονια να τελειωσει με τα δικα σου ευχαριστα!τωρα το πως περνανε οι μερες...ειναι μεγαλο βασανο.καπου υπαρχει ενας διακοπτης και πρεπει να το κλεισεις για να.μη σκεφτεσαι αλλα συνηθως ειναι δυσκολο γι αυτο προσπαθησε να κανεις πραγματα να ξεχνιεσαι.καμια βολτιτσα κανενα βιβλιο..οτι σ αρεσει τελοσπαντων!φαγαμε τα μισα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQIhcAZj3EQJ41LAviWrSa54twUTssj36_8L-P3D8CcW73Vs3K9eATshyDF

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!!

ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΜΟΜΕΝΤΑΚΙ!:P:p:p!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΜΕΛΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ-JUNIOR (ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΙΧΙΧΙ)ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΆ ΖΟΥΛΙΓΜΑΤΑ (ΚΟΥΚΑΚΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΝΤΥΣΕΙΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΧΙΧΙΧΙ)

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙς ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!!ΘΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΩΣ, ΣΤΙΣ ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ, ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ, ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΟΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!

LOVE U!

Μαρκελλακι μου!!!!!!!!σε ευχαριστωωωωω εχεις κ απο μενα πολλες ((((()))))αγκαλιτσες!!!! ευχομαι κ γω το 2013 να εχουμε το θαυμα αυτο που περιμενουμε με τοοοοση ανυπομονησια!!!! οποτε πολλααααα μωρακια σε ολες μας!!!!!!!!!!φιλιααα πολλααα:tongue::tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Γειααααα σαααας!

Μαρκελα μου τι ομορφη ευχη!

Το 12 εφερε μωρακια και κοιλιτσες σε κοριτσακια που ειχαν δυσκολευτει πολυ!Ειθε το 13 να διαψευσει τη γρουσουζικη φημη του και να μη μεινει κανενα κοριτσακι χωρις μωρακι μεχρι του χρονου τα χριστουγεννα!Καλα Χριστουγεννα λοιπον!

prayer ελπιζω η χρονια να τελειωσει με τα δικα σου ευχαριστα!τωρα το πως περνανε οι μερες...ειναι μεγαλο βασανο.καπου υπαρχει ενας διακοπτης και πρεπει να το κλεισεις για να.μη σκεφτεσαι αλλα συνηθως ειναι δυσκολο γι αυτο προσπαθησε να κανεις πραγματα να ξεχνιεσαι.καμια βολτιτσα κανενα βιβλιο..οτι σ αρεσει τελοσπαντων!φαγαμε τα μισα!

συμφωνω καραμελλο μου!!:P

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες τις φιλες μου!

Δεν εχω διαβασει ολα τα νεα...δυστυχως επεσα πανω στα νεα της δεσποινας μας...

Το ποσο σε νιωθω νομιζω το ξερεις καλα...Κουραγιο δεσποινακι μου!!!δωσε χρονο-οσο χρειαστεις-στον εαυτο σου και αυτο το διαστημα μην πιεζεσαι!κανε οτι σε ευχαριστει για να περνανε οι μερες...και το βραδυ της Παραμονης..οταν θα νιωσεις περιεργα...κλεισε τα ματακια σου..σφιξε την καρδουλα σου και κανε μια ευχη..το 2013 επιτελους ναναι τυχερο και να γεμισει την αγκαλια σου με ενα μωρο!!!

Ευχες για Καλα Χριστουγεννα σε ολους!!!!!!!

το ξερωωω.....κουκλιτσα μου...αλλα θα ερθει κ η δικια μας η σειρα,αυτο ειναι σιγουρο...δεν το βαζουμε κατω..:mad:θελουμε μωρακια κ θα ερουν...καλα χριστουγενναααααααα το 2013 θα ειμαστε εγκυουλες....:-P

aKZup2.png?QGVNYpCf

αγαπες μου καλησπερα κ απο εμενα..

μπηκα με τοση χαρα να σας γραψω επιτελους και επεσα πανω στα δυσαρεστα ...δεσποινακι μου, 400ε ειναι υποθεση βεβαιως αλλα δεν ειναι κ απαγορευτικο...ευχομαι γρηγορα να μαζεψετε αυτα τα λεφτα κ τα κουραγια σας και να συνεχισετε...

μομεντακι μου δεν καθεσαι στα αυγα σου και να ετοιμασεις καμια βαλιτσουλα σιγα σιγα'?? χεχε πλακα πλακα,..κοντευεις να γεννησεις και ακομα τικερακι δεν εβαλες!!!

μελετινακι τι κανεις εσυ??? με τη δουλεια την παλευεις???

δομνινακι μου ειναι τοσο ομορφο αυτο που ζεις και χαιρομαι που το απολαμβανεις στο επακρο!!! ποπο ηδη 24 εβδομαδων...:D

prayer υπομονη καλη μου...μια εβδομαδουλα...δεν ειναι λιγο το ξερω...αλλα προσπαθησε να κανεις πραγματα να μην το σκεφτεσαι,,,

κουκακιιιιιιιιιιι αγαπη μου!!! ο μικρος σου ειναι κουκλος !!! τελειοοοος!!! αααχ αυτα τα ξενυχτια και η κουραση...εγω θυμαμαι μεχρι 3 μηνων τα ταιζα καθε μιση ωρα μια το ενα μια το αλλο επι 24ωρου βασεως...ημουν ετοιμη ν απηδηξω απο το μπαλκονι απο την κουραση... ε και τωρα μου λειπει λιγακι αυτη η φαση του νεογεννητου χεχεχε μαζοχαααααααα

μαρκελακι μου !!! Καλα Χριστουγεννα κ σε εσενα καρδια μου!!!

καραμελακι να μας ζησει η μικρη!!! ποπο 7 Γεναρη 8α γιορταζει κ η δικια μου η 8κατουλα και δεν το χα συνειδητοποιησει...η νονα της που το επισημανε χαχαχαχα

τι θα γινει με αυτη τη συναντηση!!!!!!!!!!!!!!!

νασουλα οντως εχουμε πολυ καιρο να σε ακουσουμε...ευχομαι ολα καλα...

ιονελιτα κ εσενα επισης...

σιγουρα ξεχναω πολλα...αλλα η μνημη μου δεν ειναι πλεον το δυνατο μιυ σημειο...και μεταξυ μας πολυ αμφιβαλλω αν μου εχει μεινει δυνατο σημειο!!!!

Δεν την παλευω λεμε...

παμε στα δικα μου να γελασουμε...

Θα αρχισω με το μπουρδ$λ0 που δουλευω οπου αποφασισαν οτι δεν τους νοιαζει ποσες μερεσ κ ωρες θα δουλευω...θα παιρνω ομως στανταρ μισθο...της ξεφτυλας...ουτε για το ενοικιο δεν φτανει!

Τα μικρα συνεχιζουν και τα φυλανει η πεθερα μου κ ο πατερας μου...και οι 2 τα κακομαθαινουν..αλλα αυτο ειναι σιγουρα το λιγοτερο οταν τιθεται θεμα ασφαλειας των παιδιων...1 φορα της εχει πεσει η μικρη με το κεφαλι ανασκελα γιατι αποφασισε να την αφησει μονη της σε ενα αυτοκινητακι, 1 φορα συγκαηκε γιατι δεν την αλλαξε απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 3 που γυρισα εγω...και αλλη μια που πηγε να σηκωθει απο το πατωμα με τη μικρη αγκαλια και παραπατησε λογω ασταθειας και σωριαστηκε στο πατωμα μαζι με την μικρη...

κ αλλα διαφορα...]

τα μικρα ειναι καλα κατα τα αλλα...οργιαζουν..θελουν συνεχεια να τα κραταμε για να περπατανε..κ φυσικα μονιμως καποιος να ασχολειται μαζι τους...(εργο παππουδων!)

ΣΤο καροτσι δεν καθονται με τπτ...ουρλιαζουν σαν να τα σφαζει καποιος...σημερα ειχαμε παει river west και 3-4 ωρες που ημαστε εκει ουρλιαζαν και σταματαγανε μονο οταν τα περναμε αγκαλια...:evil:

φιλια σε ολεεεεεεεεεςν και καλες γιορτες !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Πω πω! Φάνηκε και το ντεσάκι μας! Μας έλειψεεεεςςς!!! Αχ οι παππούδες και οι γιαγιάδες είναι ειδικοί στο να κακομαθαίνουν τα μικρά! Αλλά αυτό με την ασφάλεια είναι το χειρότερο...Πω πωωωωωωω!!!

christmas-tree-clipart-clip-art-christmas-tree-free-christmas-clipart-christmas-tree-image-1med.gifΜπήκα να σας ευχηθώ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! και καλά να περάσετε αύριο όόόλλλεεεςςςς...ό,τι και να κάνετε! όπου και να είστε!!! Μακάρι η μέρα μας να είναι γεμάτη με όμορφες και μόνο στιγμές!!!

Φιλάκια! Χρόνια πολλάάάάάά!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κορίτσια.....Εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλές πολλές ευχές για να γίνουν τα όνειρα σας πραγματικότητα.....!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά και αύριο εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

Καλά δε θυμάμαι?

Φιλιά!

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά!

Εδώ κι εγώ στη δουλειά σήμερα.. κρατάω τις Θερμοπύλες.. Εντάξει, έχω δουλειά να κάνω αλλά θα προτιμούσα 1000 φορές να είμαι σπίτι μου χαλαρή.. Τις τελευταίες μέρες έχω κάτι χαζοπονάκια στην κοιλιά και νομίζω ότι είναι το έντερο... εντάξει, δεν είναι κάτι τραγικό αλλά που και που είναι ενοχλητικό..

Ο μπέμπης λογικά μεγαλώνει μια χαρά και δίνει πολύ έντονα το παρόν, οπότε η μανούλα είναι ήρεμη και χαλαρή..

Μετράω μέρες αφενός για να πάμε στον γιατρό να τον δούμε και αφετέρου για να φύγουμε να πάμε στην Ξάνθη για να βαφτίσουμε το 2ο βαφτιστήρι μας.. Ανυπομονώ λέμε..

Τα Χριστούγεννα τα περάσαμε πολύ ήσυχα. Το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό στην κουνιάδα μου όπου χάρηκα το 1ο βαφτιστήρι μου πάρα πολύ, όχι όμως και το φαγητό διότι ήταν ανάλατο και κακοψημένο (τουλάχιστον το ρολό χοιρινό που είχαν στο φούρνο).. έφαγα όμως ρύζι με τυρί και κάτι έγινε.. Το βράδυ πήγαμε επίσκεψη σε μια φίλη μας που γιόρταζε και 2η μέρα Χριστουγέννων τη βγάλαμε στο σπίτι με απόλυτη ξεκούραση..

Δεν έχω ιδιαίτερα καλή διάθεση, το ομολογώ.. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα Χριστούγεννα και διάφορα περνούσαν από το μυαλό μου.. Όμως στο επόμενο δευτερόλεπτο σκεφτόμουν το γιο μου και το χαμόγελο εγκαθίστατο και πάλι στο πρόσωπό μου!

Ελπίζω να περάσατε όλες υπέροχα και ο καινούργιος χρόνος να μας βρει όλες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μονιασμένες και αγαπημένες..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Χρόνια πολλά και αύριο εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

Καλά δε θυμάμαι?

Φιλιά!

Έτσι είναι αύριο θα πάω να κάνω το πρωί χοριακή αν και δεν νομίζω να έχω τα νέα που θέλω...

Τα αποτελέσματα θα τα ξέρω το απόγευμα, θα σας ενημερώσω πάντως...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...