Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 8

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κριμα κοριτσι μου...μη το βαζεις κατω....η πρωτη φορα δεν ητανε;αληθεια ποιο ηταν το προβλημα δε θυμαμαι συγγνωμη...

φιλια θα ξαναμπω το βραδυ...ελπιζω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Τα έφαγα τα μούτρα πάλι........ΑΡΝΗΤΙΚΟ

Λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου :cry: Μη χάνεις το κουράγιο σου όμως.. Είμαι σίγουρη πως κάπου εκεί έξω είναι ένα ζουμπουρλούδικο μωράκι που περιμένει τη σειρά του για να γίνει το μωράκι σου:P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα πλέον...ο καλός μου είχε ένα θέμα με το σπέρμα αλλά το φτιάξαμε...Η σαλπιγγογραφία μου ήταν καλή...Κάναμε σπερμάτεγχυση σε φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα...το σπέρμα που χρησιμοποίησαν μετά τον εμπλουτισμό ήταν 19εκ με 91% κινητικότητα...αλλά δεν.....μάλλον σήμερα θα μου έρθει η περίοδος.......

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, ακόμα δεν ξέρω αν θα ξαναπάμε για σπερματέγχυση ξανά....

Γεια σας και από μένα! Χρόνια πολλά και καλά!

Prayer μου όπως και σε φυσιολογικές προσπάθεις ενός ζευγαριού για παιδάκι...δεν έρχεται από την πρώτη έτσι και με σας κοριτσάκι μου...Λυπάμαί για το αρνητικό αποτέλεσμα...αλλά αφού προβληματάκι δεν υπάρχει ήτανε θέμα τύχης και πιθανοτήτων...Οπότε δεν τα βάζουμε κάτω ε; Πάμε παρακάτω και εμείς εδώ μαζί σου!!!!

Οσο για μένα...ναι ναι! Είμαι ακόμη εδώ...και με γεμάτη κοιλίτσα! Για να μην σας μπαίνουνε ιδέες! Είναι ο μομέντος με άδεία και γι αυτό χάθηκα λιγάκι...σήμερα καθαρίσαμε κιόλας...μετά ήρθανε από δω θείες και ξαδέρφες για καφεδάκι και γλυκό...και τώρα μόλις κάθισα στον καναπέ και ετοιμαζόμαστε να δούμε χριστουγεννιάτικη ταινιούλα!

Το αστρομομενταντάκι πήρε ακόμη 100 γραμμάρια και φτάσαμε αισίως στα 3100...Ο γιατρός μου είπε για πρόκληση για να μπορέσουμε έτσι να ρυθμίσουμε και τις κλιξάν που κάνω τις αντιπηκτικές γιατί λέει καλύτερα να σταματήσω τη δόση τουλάχιστον 24 ώρες πριν τον τοκετό...Η πρόκληση όμως θα γίνει εφόσον ο τράχηλος φαίνεται να είναι έτοιμος και γενικά να είναι όλα κάπως έτοιμα...δεν κατάλαβα! χαχαχαχα Πάντως μου έκανε και τη συγκλονιστική εξέταση όχι του υπερήχου αλλά του...δακτύλου:oops: Μπλιαξ! Ε τίποτα στο μέτωπο...και το μομεντάκι ναι μεν είναι σε καλή θέση ανάποδα...αλλά δεν είναί αρκετά χαμηλά...Οπότε περιμένουμε..θα ξαναπάω από βδομάδας...Ομολογώ πως ανυπομονώ σαν τρελή...και άλλο τόσο αγχώνομαι για το πώς θα είναι η γέννα...πώς θα πάει...αν θα τα καταφέρω...αν θα πάνε όλα καλά...Χμ...τίποτα δεν με απασχολεί βλέπετε!:P

Αχ...ξεκίνησε η ταινιούλα! Πάω! Φιλάκια πολλά!Καλό βράδυ!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα πλέον...ο καλός μου είχε ένα θέμα με το σπέρμα αλλά το φτιάξαμε...Η σαλπιγγογραφία μου ήταν καλή...Κάναμε σπερμάτεγχυση σε φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα...το σπέρμα που χρησιμοποίησαν μετά τον εμπλουτισμό ήταν 19εκ με 91% κινητικότητα...αλλά δεν.....μάλλον σήμερα θα μου έρθει η περίοδος.......

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, ακόμα δεν ξέρω αν θα ξαναπάμε για σπερματέγχυση ξανά....

Κρίμα βρε prayer αλλά δες το σαν μια φυσιολογική προσπάθεια αφού ούτε φάρμακα πήρες. Άλλωστε κάθε σπερματέγχυση έχει πιθανότητες 13 τοις εκατό.

Χαλαρώστε και σύντομα θα βρείτε τη λύση και πως θα συνεχίσετε και μετά αυτή η αποτυχία θα σου φαίνεται σαν το πρώτο σκαλοπάτι στην επιτυχία.

Καλή χρονιά!

Κοριτσάκια μου χάθηκα για λίγο γιατι δεν είχα υπολογιστή αλλά επανήλθα!

Prayer μου κρίμα κοριτσάκι μου.. ξέρουμε πως νιώθεις.. πάρε δυνάμεις και ευχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου! κάποιες μικρές καθυστερήσεις υπάρχουν κάποτε εξ αιτίας των φαρμάκων..

Δεσποινάκι μου πως νιώθεις? καλύτερα? στεναχωρέθηκα κοριτσάκι μου.. εύχομαι σύντομα να επιστρέψει το χαμόγελο στα χειλη σας.. όπως το πες και θα επιστρέψει πίστεψε με!!!!

Μομεντάκι και Δομνινάκι μου εμείς τα λέμε και δίπλα :rolleyes:

Νασούλι μου εύχομαι να είστε καλά!

Ντεσάκι μου ωχ.. το τι κάνουν οι παππούδες δεν θα το σχολιάσω.. θυμάσαι τι είχαμε πάθει εμείς το καλοκαίρι με το τούβλο... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!

Μελετινάκι μου εγώ δεν θα έκανα την αμνιο που σκεφτόσουν.. και γιατι να ρισκάρεις ρε κοριτσάκι όταν όλα θα είναι οκ με τις εξετάσεις..

Μελετινάκι μου πως πάει? ο σύζυγος?

Καραμελλάκι μου πες μας νεάκια απο την καραμελλιτσα σου.. στείλε και καμιά φωτο να την δουμε που μεγάλωσε.. επίσης Ανθή, Μαράκια και Στελλίτσα!

Στελλίτσα μου τίποτα ακομα απο δουλειά?

Νικόλ μου πως είσαι κοριτσάκι μου?

κουκάκι πως περάσατε το πρώτα Χριστούγεννα με το μπεμπάκι? μεγαλώνει ε? τωρα τα πρώτα του ρουχαλάκια δεν θα τον χωράνε.. χιχι με το θηλασμό καλα? η δυσκολία είναι στην αρχή..

Georkat και Tinkerbell σε τι φάση βρίσκεστε?

Αχ αν ξέχασα καμία την φιλώ διπλά!! αλλά απ' ότι βλέπω πεσμένη η κίνηση στο καφέ μας.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!! :P

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια...έτσι είναι όπως το λέτε...το περίεργο είναι ότι η περίοδος ακόμα δεν έχει έρθει....Να χάλασε ο κύκλος μου;;;

Εγώ μετά τη 2η προσπάθεια για 3 μήνες είχα πρόβλημα με την περίοδο (άλλαξε η ροή η διάρκεια κλπ) ΑΠό τον 4ο άρχισε να είναι όπως πριν οπότε μην αγχώνεσαι όλα θα επανέλθουν όταν η φύση το ορίσει ξανά

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια...έτσι είναι όπως το λέτε...το περίεργο είναι ότι η περίοδος ακόμα δεν έχει έρθει....Να χάλασε ο κύκλος μου;;;

Αποσυντονιζεται μετά από τέτοιες διαδικασίες prayer μου! Λίγη υπομονή και θα ξαναφτιάξει!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κορίτσια...

Άρα και χωρίς φάρμακα παθαίνει ένα τραλαλά ο κύκλος;;;

Μίλησα και με τον γιατρό μου και μου είπε να περιμένω μέχρι την Παρασκευή και αν δεν να πάω να με δεί....Τι να πω υπομονή..........Ευχαριστώ πάντως......

jul.gif

Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε όλες με το καλό να έρθει το καινούργιο έτος . Ελπίζω όλα τα κοριτσάκια μας του χρόνου τέτοια μέρα να είναι με μωράκια στη κοιλίτσα τους. Με το καλό να έρθουν τα μωράκια του καφέ μας στη ζωή με το νέο έτος και οι μανούλες του καφέ να χαίρονται τις οικογένειες τους. Να έχουμε υγεία και αγάπη στα σπιτικά μας.

0233343.jpg

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλή χρονιά κορίτσια!!!!!!!!!!!

Υγεία και ευτυχία δημιουργία και ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟ 13??? Συμφωνείτε????

Φιλιά πολλά σε όλες και όλα τα μπεμπάκια εκτός και εντός κοιλίας!!!

:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...