Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 6

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

A_c5O4aCUAETshJ.jpg

Καλή χρονιά σε όλη την παρέα μας!!!:-D

Ελπίζω υ νέα χρονιά να μας φέρει μόνο όμορφες στιγμές και ό,τι μας έλειπε την προηγούμενη χρονιά!!! Πάνω απ όλα υγεία γιατί αυτό είναι που έχει σημασία...και να μην ξεχνάμε πως η ζωή είναί πολύτιμη και η κάθε της στιγμή μοναδική!!!

Και συμφωνώ με το μαρκελλάκι! Τη νέα χρονιά θα πατάξουμε την υπογονιμότητα...θα την κάνουμε κομμάτια!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Μπήκα κι εγώ να ευχηθώ σε όλα τα κοριτσάκια της παρεούλας μας ένα 2013 γεμάτο μόνο ευχάριστες ειδήσεις.. Με το καλό να έρθουν τα μωράκια που περιμένουμε στην παρεούλα μας με πρώτο και καλύτερο το αστρομομεντάκι που θα κάνει την αρχή και σύντομα όλες οι μελλοντικές εν δυνάμει μανούλες να έχουν γεμάτη κοιλίτσα.

Σας αγαπώ όλες και σας σκέφτομαι καθημερινά!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλες!!

Έχω πολλές μέρες να μπω γιατί είμαστε στα Χανιά στο πατρικό μου τώρα για τις γιορτές και για να έχω λίγη βοήθεια από την μαμά μου γιατί είχα βγει νοκ άουτ τις προηγούμενες μέρες!!!

Prayer είδα τα νέα σου και λυπάμαι πολύ αλλά μην το βάλεις κάτω ο επιμένων νικά!!!

Δεν γράφω πολλά γιατί πάλι δεν προλαβαίνω το μόνο που θα σχολιάσω είναι ότι οι διδυμομανούλες είστε ΗΡΩΙΔΕΣ!!!!!!

Μομεντούλα ετοιμάσου!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλλες!!Εύχομαι το 2013 να είναι το ακόμα πιο καρπερό και τυχερό απότο 2012!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Καλημέραααααααααα....................

Η καλή μου, μου έκανε την χάρη να εμφανιστεί σήμερα...Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε να κάνουμε αλλή μια προσπάθεια αυτή τη φορά με χάπια για να καθορίσουμε την ωορηξία μου....

Ακόμα μια προσπάθεια λέμε να την κάνουμε και μετά βλέπουμε...

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!! υγεία, αγάπη και ευτυχία με τις οικογένειες μας είναι οι ευχές μου για το νέο έτος!!! πάνω απ' όλα υγεία και αγάπη! αυτό έχει σημασία και ευτυχώς η κρίση έκανε τους περισσότερους να το καταλάβουν και αυτό με κάνει χαρούμενη γιατι πάντα ήθελα ο κόσμος να σκέφτεται έτσι..

Με το καλό να έρθουν τα νέα μωράκια στην παρέα μας και να γεμίσουν όλεςςςςςς οι κοιλίτσες!!!!! ΟΛΕΣ!!!!

Εύχομαι όλες να περάσατε ωραίες οικογενειακές στιγμές..

Prayer μου κάντε ακόμα μία προσπάθεια γιατι ειχατε πολύ καλό σπέρμα και απλά μπορεί να μην ετυχε τώρα.. και τώρα που θα το ρυθμίσετε σου εύχομαι να γίνεις μανούλα και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο κοριτσάκι μου..

Κουκάκι να περνάτε τέλεια! έτσι είναι η αρχή.. μετά είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα.. φιλάκια στον μικρουλη μας..

Σας φιλώ όλες! μαράκια, ανθη, νασουλα, νικόλ, ντεσάκι, μομεντάκι, δομνινακι, τινκερμπελ, georkat, στελλίτσα, μαρκελλάκι, μελετινάκι και όποια άλλη ξεχνάω..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!καλη χρονια να χουμε!αντε καλο μο δεκατρια καλωσηρθες..ελπιζω να εχεις πολλα μωρακια να μοιρασεις!

Μαριαμνη που το ειδες το πιο χαλαρα να το δω κι εγω;χιχιχι!γιατι εγω ακομα ξενυχταω και ολη μερα τρεχω..κλεινω ραντεβου για να κανω μπανιο και γενικα τρεχω και δε φτανω!Ελπιζω ο κουκακος να ειναι φρονιμος μπεμπουλης και οχι.λυσσασμενος σα την καραμελιτσα!

prayer καλη επιτυχια στη νεα προσπαθεια!σ αυτο τον κυκλο ξεκινας;εσυ Μαρκελα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Μομεντακι πως εισαι;ξεκουραζεσαι καθολου η λυσσας;ελπιζω να ακολουθεις τις συμβουλες μας και να ξεκουραζεσαι να κανεις βολτες να χαλαρωωωωνεις γιατι το πλασματακι που ερχεται θ αλλαξει τα παααντααα!

α!και κανε μπαααανιοοο...με τις ωρες!χαχαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Γεια σας κοριτσακια μου!καλη χρονια να χουμε!αντε καλο μο δεκατρια καλωσηρθες..ελπιζω να εχεις πολλα μωρακια να μοιρασεις!

Μαριαμνη που το ειδες το πιο χαλαρα να το δω κι εγω;χιχιχι!γιατι εγω ακομα ξενυχταω και ολη μερα τρεχω..κλεινω ραντεβου για να κανω μπανιο και γενικα τρεχω και δε φτανω!Ελπιζω ο κουκακος να ειναι φρονιμος μπεμπουλης και οχι.λυσσασμενος σα την καραμελιτσα!

prayer καλη επιτυχια στη νεα προσπαθεια!σ αυτο τον κυκλο ξεκινας;εσυ Μαρκελα;

Ναι caramello μου σ'αυτό τον κύκλο θα κάνω την 2η προσπάθεια...Την Πέμπτη θα πάω στον γιατρό να με δεί και θα μάθω λεπτομέρειες για το φάρμακα πρέπει να πάρω...

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Εγώ τα τελευταία βράδια ξυπνάω με κράμπες στα πόδια.. Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε να κόψω το αλάτι σχεδόν τελείως γιατί οι μύες κάνουν κατακράτηση και να μην ξεχνάω να παίρνω το μαγνήσιο..

Επόμενο ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη και ανυπομονώ να δω τον πιτσιρίκο μου!

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεεεεραααα!

Δομνινα μου κι εγω υπεφερα απο κραμπες και πετρωματα το βραδυ παρολο που το αλατι.παντα το προσεχω και επαιρνα πολυ μαγνησιο απ την αρχη...δυστυχως δε βρηκα λυση γι αυτο..

Prayer αυτη η φορα θα ειναι η τυχερηηη!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουνε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημέρα και από μένα!!!

Τί κάνετε? Εγώ πέρασα τόσο όμορφα τις γιορτές που ξέχασα σε τί φάση είμαι χαχαχαχα

Αφού με τον άντρα μου το συζητήσαμε πρώτη φορά εχθές

ίσως παίζει ρόλο το ότι είμαστε εντελώς έτοιμοι (έτοιμοι στο όριο που θέλαμε εμείς όσο αφορά τις εξετάσεις γτ έτοιμος δεν είσαι ποτέ!) βασικό τελικά στην ψυχολογία.

δεν ξέρω να σας πω πότε αρχίζω κλπ κλπ γτ όπως έχετε καταλάβει ο κύκλος μου είναι κουκουρούκου!!!

εσείς πώς περάσατε? ελπίζω να ξεκουραστήκατε να γεμίσατε μπαταρίες και να είστε ετοιμοπόλεμες για να αντιμετωπίσουμε το νέο έτος!

Prayer καλή επιτυχία! Ίσως με τα φάρμακα πετύχεις το στόχο σου αυτή τη φορά!

Να ξέρεις ότι εδώ όταν ευχόμαστε να πετύχει είναι από την καρδιά μας (σωστά κορίτσια?), τόσο που πιό πολύ δε γίνεται!!!χαχαχα

φιλιά

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΚΟΥΚΟΛΕς ΤΗς ΠΑΡΕΑς ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑς!!!!!

Οπως καταλαβατε ειματσε Αθηνα.Γυρεισαμε την ημερα της Πρωτοχρονιας τριτη και τεταρτη εκανα εισαγωγη στο Αρεταιειο για να κανω πεμτη πρωι την περιδεση.Ολα πειγαν καλα και παρασκευη(εχτες)βγεικα .Στο μωρακι καναμε και αυκενικη διαφανεια 21 δεκεμβριου και ο γιατρος ειταναι πολυ ευχαριστιμενος για τα αποτελεσμα.Το επομενο ραντεβουνμε τον γιατρο μας ειναι 25 ιανουαριου.Αυριο κλεινω 14 ευδομαδες και μπαινω στην 15-η.Η Ανδριανα οσο πιο ανεξαρτιτη γεινεται τοσο πιο ζωιρη μας βγαινει.Ενωειται εγω ειμαι ο κακος λυκος αναμεσα σε ολους που της κανουν τα χατιρια με εγκεφαλο τον μπαμπα της που του εχει τρελη αδυναμια(..ευτιχος που ξεκωλισε λιγακι απο επανω μου μπορω να κανω καμια δουλιτσα;)).Η γλωσσα της παει ροδανι ολη μερα:eek::).

PRAYER καλη επιτυχεια και αν δεν κανεις 4 προσπαθεις με φαρμακα στην σπερματεγχυση δε θα θεωριται ανεποτελεσματικη σαν μεθοδος για μια γυναικα.Και γω με σπερματεγχυση χωρις φαρμακα(7) δεν πιασαμε τοιποτα.Με φαρμακα(ενεσουλες σε μικρη δοσολογια +Πρεγνυλ)στην σπερματεγχυση εκανα την Ανδριανα μου και τωρα ειμαι εγκυος!

Μομεντακι πως εισαι;ξεκουραζεσαι καθολου η λυσσας;ελπιζω να ακολουθεις τις συμβουλες μας και να ξεκουραζεσαι να κανεις βολτες να χαλαρωωωωνεις γιατι το πλασματακι που ερχεται θ αλλαξει τα παααντααα!

α!και κανε μπαααανιοοο...με τις ωρες!χαχαχα!

Χαχαχαχαχα Λυσσάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω λέμε! Ολη μέρα καθαρίζω για να μην μείνω αδρανής, να σκέφτομαι και να αγχώνομαι!

Το μόνο που έμεινε να κάνω είναι να βγάλω τα πλακάκια, να τα βουρτσίσω και μετά να τα ξαναπλώσω! Δεν πάμε καλά λέμε!

;)

Καλέ ακόμή τρέχεις...δεν έπρεπε να ηρεμήσουνε τα πράγματα υποτίθεται μέχρι τώρα με τη μικρή; Αλήθεια για πες...περπατάει, τρέχει...κάνει ιππασία πάνω στη Μπέτι; :D Νέα από το ψυχρό μέτωπο της Ορεστιάδας είχαμε; Για πες!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...