Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 6

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημερααα!!

γραφω στα πολυ γρηγορα δεν εχω μιλησει πολυ με το μομεντακι μονο με μηνυματα χτες πονουσε αρκετα απο την καισαρικη προσπαθουν με το θηλασμο αλλα παιρνει και συμπληρωμα. Θα ξαναμιλησουμε σημερα αν εχω κατι νεοτερο!

Κουκου θα σε διαβασω σε λιγακι σορυ της εχω αργησει το φαγητο! φιλιααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κουκου καποιοι ισχυριζονται οτι το γαα γινεται αλμυρο οταν υπαρχει πετρωμα γι αυτο ισως δε το θελει αλλα ειναι γεγονος οτι μονο το μωρο μπορει να σε αποσυμφορισει τραβαει δεκα φορες πιο δυνατα απο το θηλαστρο.Νομιζω το οτι δεν ειναι ζεστο και κοκκινο πια ειναι καλο.με το γιατρο εχεις μιλησει;Θα μπορουσαν να σε βοηθησουν ακι στα γκρουπακια στο φειςμπουκ εχεις μπει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ήρθαμε κι εμείς!

Είμαστε 986 ολόκληρα γραμμάρια.. άντρες με τα όλα μας.. Όλες οι μετρήσεις τέλειες, βάρος δεν πήρα καθόλου και πολύ το χάρηκα διότι περίμενα ότι με όλα αυτά τα γλυκά που κατέβασα στις γιορτές θα είχα χτυπήσει το δίκιλο.. πίεση φυσιολογικότατη και έτσι αεράτοι και αισιόδοξοι έχουμε τις ευλογίες του γιατρού μας για το ταξιδάκι μας που ξεκινάει την Παρασκευή!

Ο μικρός είναι με το κεφάλι προς τα πάνω δεξιά, με ισχιακή προβολή λοξή αλλά δεν μας ανησυχεί καθόλου μιας και έχει τον άπλετο χρόνο να γυρίσει.. Η τροφοδοσία του πλακούντα άψογη και ο γιατρός υπέρ - αισιόδοξος..

Είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη..

Αύριο πάω για την καμπύλη ζαχάρου και τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και επόμενο ραντεβού στις 29 Γενάρη όπου θα είμαστε κοντά στις 30 βδομάδες!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

ΚΑΙ ΝΑΙ!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!

ΤΟ ΑΣΤΡΟΜΟΜΕΝΤΑΚΙ ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ! ΖΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!:P ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΟΜΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ - ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!"

Να μας ζήσει το πρώτο μωρό του 2013! Να μας ζήσει το αστρομομεντάκι μας!

Παρακαλείται όποιο κοριτσάκι γνωρίζει πως να βάζει εικονίτσες να βάλει μια και για μένα!

Είμαι τόσο χαρούμενη σήμερα!:-P:rolleyes::tongue::P

Μομεντουλα να σας ζισει γερο και δυνατο ο μπεμπις σας και το ονειρο θα συνεχιστει για πολλλλλαααα χρονια ακομι μεσα απο τα πιο αθωα ματακια του γιου σας!:D:D:D

Ήρθαμε κι εμείς!

Είμαστε 986 ολόκληρα γραμμάρια.. άντρες με τα όλα μας.. Όλες οι μετρήσεις τέλειες, βάρος δεν πήρα καθόλου και πολύ το χάρηκα διότι περίμενα ότι με όλα αυτά τα γλυκά που κατέβασα στις γιορτές θα είχα χτυπήσει το δίκιλο.. πίεση φυσιολογικότατη και έτσι αεράτοι και αισιόδοξοι έχουμε τις ευλογίες του γιατρού μας για το ταξιδάκι μας που ξεκινάει την Παρασκευή!

Ο μικρός είναι με το κεφάλι προς τα πάνω δεξιά, με ισχιακή προβολή λοξή αλλά δεν μας ανησυχεί καθόλου μιας και έχει τον άπλετο χρόνο να γυρίσει.. Η τροφοδοσία του πλακούντα άψογη και ο γιατρός υπέρ - αισιόδοξος..

Αύριο πάω για την καμπύλη ζαχάρου και τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και επόμενο ραντεβού στις 29 Γενάρη όπου θα είμαστε κοντά στις 30 βδομάδες!

Σας φιλώ όλες!

Μπραβο Δομνινα και ετσει τελεια να συνεχιστει η εγκυμοσινη μεχρι το αστερακι σας να σας γεμισει την αγκαλιτσα !:D:D:D

Διαφημίσεις

ναι καραμελο μου!! γιατι οχι??ολα τα παιδια του θεου ειναι....τωρα για να παω στο γιατρο στο παντο δεν υπαρχει μια...οποτε ειπαμε ας ερθει ενα παιδακι σπιτι κ παμε πιο μετα,να μαζεψουμε κ λιγα λεφτακια....τωρα πιστευουμε μεσα σε 6 μηνες να το εχουμε αλλιως θα μετραει μερες το τικερ κ οποτε ερθει....;) φιλια πολλα σε σενα κ στη μικρη σου!!!

Δεσποινακι χιλια συγχαρητιρια και να σου πω θα ειναι λιγα !:D:D:DΚαι ειμαι συγουρη οτι το κορητσακι σας δεν θα μινει χωρις αδελφακι!!!!!!!!!!!!

Μομεντακι μουσ/ λυσσασμενο θα πω στο μομεντο να σε δεσει!ελεος πια!και με τοση λυσσα το μομεντακι ειναι ακομα ψηλα;αντε ενημερωσε μας ο5αν ξερεις...αυτο σημαινει οτι θα χασω το στοιχειο του αιφνιδ8ιασμου στα κοριτσια σαν εκπροσωπος τυπου ε;και αν εχει και οντερνετ η κλινικη θα μας πεις κατευθειαν αποβκει;αν δε μπορεις να μας παρει.τηλ ο μομεντος και αν δεν απανταω να παρει τον.καραμελλο...δεν αγωνιω καθολου!ολα καλα θα πανεεε οοοομμμ!απιστευτο εεεε;;η μικρη περπαταει αρκετα καλα.δε την αφηνω ακομα εξω.γιατι τρωει τουμπες συνεχεια.τωρα εχει αλλαξει το τρεξιμο θελει κηνυγητο γιατι ανοιγει τα συρταρια κλπκλπ και επισης οταν θελω να κανω δουλεια ερχεται και μου τραβαει τη φορμα και γκρινιαζει να ασχοληθω μαζι της!

μαρκελα χαιρομαι που περασες ωραια!τωρα βουρ στο ψητοοο!

ιονελιτα μου μας ελειψες!κανατε κι ολας αυχενικη;βρε πως περναει ετσι ο καιροοος!και περιδεση παλι ε;αυ5ο γιατι;εχεις κοντο τραχηλο;

Εχω ανεπαρκεια ταχηλου Κραμελλο!

Καραμελίτσα μου σου γραφω με την παγωμένη κομπρέσα στο χέρι!!!

Το περιεργο αυτη την φορα ειναι ότι δεν είναι οιδημα τώρα!! δηλαδή ενώ το Σαββάτο ήταν ζεστο, κοκκινο και είχα πυρετό τώρα μου εχει μείνει μόνο το πέτρωμα το οποίο δεν είναι ζστό ούτε πονάει αλλά δεν μαλακώνει με τίποτα!!!

είμαι όλη τη ημέρα με το βυζί αγκαλιά και κάνω μασαζ και κομπρέσες εντωμεταξυ ο μικρούλης όταν τον βάζω σε αυτό το στήθος (που τον βαζω συνεχεια) εκνευρίζετε και κλαιει γιατί δεν βρίσκει γάλα και με κοιταζει με παράπονο αλλα τι να κάνω........ είναι ο μόνος που μπορει να τραβηξει τα παλιο πετρωματα!!!

ουφ.....φοβαμαι μην εχω χειροτερα...........

Ελπίζω όμως να τα καταφέρω να τα απομακρύνω!!!!

ότι άλλο μπορει να θυμηθείτε σαν πληροφορία, ευπρόσδεκτη!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!

Κουκακι γλυκο το πετρωμα θελει εντονο(οχι απαλο)και επιμονο μασαζ που ειναι και καπως επιπονο.Παπο πανω προς τα κατω και κυκλικες κινησεις στο σημειο που νιωθεις το πετρομα.Το οτι δεν ειναι πια ζεστο οπως πριν ειναι καλο σημαδι.Υπομονη και επιμονη,δεν περναει δυστιχος σε 2 ,3 μερουλες και οσο λιγο καλα και αν βγαζει βγαλτω με το θυλαστρο ανα 2 ωρο.Ετσει εκανα και'γω οταν την ειχα πατισει με το πετρομα του στιθους.Και μη βαζεις σουτιεν καθολου μεχρη να το'' καθαρισεις''

Γεια σας κοριτσια!!! Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας στο θεμα σπερματεγχυνση!! Στο επομενο μηνα θα μπω στη διαδικασια για πρωτη φορα. θα ηθελα να μου πειτε περιπου πως γινεται ( εμπειρικα) αν ποναει και λοιπα..

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Γεια σας κοριτσια!!! Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας στο θεμα σπερματεγχυνση!! Στο επομενο μηνα θα μπω στη διαδικασια για πρωτη φορα. θα ηθελα να μου πειτε περιπου πως γινεται ( εμπειρικα) αν ποναει και λοιπα..

CHARMA ,σαν διαδικασια δεν ποναει καθολου,θα σου τοποθετισουν με ενα μικρο καθετιρακι το σπερμα επεξεργασμενο του ανδρα σου στο κολπο .Προιγουμενος απο την 3 με 4 μερα περιοδου για 4 μερες περειπου μπορει να σου δωσουν Σερπαφαρ(χαπια) και μια μερα πριν την σπερματεγχυση να κανεις μια ενεση Πρεγνυλ.Ολη η διαδικασια κοστιζει 300 Ευρο με 500 Ευρο ,αναλογα με το κεντρο!Σου ευκομαι να ειναι πρωτη και τελυταια φορα που θα μπεις σ'αυτη την διαδικασια και να ερθει ενα γερο μωρακη στην κοιλιτσα σου!:D

Διαφημίσεις

CHARMA ,σαν διαδικασια δεν ποναει καθολου,θα σου τοποθετισουν με ενα μικρο καθετιρακι το σπερμα επεξεργασμενο του ανδρα σου στο κολπο .Προιγουμενος απο την 3 με 4 μερα περιοδου για 4 μερες περειπου μπορει να σου δωσουν Σερπαφαρ(χαπια) και μια μερα πριν την σπερματεγχυση να κανεις μια ενεση Πρεγνυλ.Ολη η διαδικασια κοστιζει 300 Ευρο με 500 Ευρο ,αναλογα με το κεντρο!Σου ευκομαι να ειναι πρωτη και τελυταια φορα που θα μπεις σ'αυτη την διαδικασια και να ερθει ενα γερο μωρακη στην κοιλιτσα σου!:D

Σε ευχαριστω πολυ ionelita!! και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι!!

Εχει επιτυχια η διαδικασια;

Εμενα μου ειπε οτι θα βαζω κατι ενεσουλες.. αλλα γενικα οδηγιες θα μου δωσει την αλλη εβδομαδα..

Εχει διαφορα απο το να παρεις χαπακια;

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Κοριτσάκια μου καλά, καλησπέρα σας!!!

Έχω πολύ καιρό να σας γράψω αν και διαβάζω συνεχώς τα νέα σας και ανυπομονούσα για τον ερχομό του μικρού μομεντακίου μας:D

Μομεντάκι μου να σας ζήσει το μωράκι σας , να ναι πάντα γερό και ευτυχισμένο και είμαι σίγουρη πως θα ναι πολύ τυχερό που θα χει τέτοιους γονείς όπως εσείς.

Μου χει μεινει αυτό που έγραφες κάποια στιγμή εδώ στο φόρουμ.....πως ο μομεντος σου λεγε πως καποτε θα θελε να χετε το δικο σας παιδάκι και να κάνετε ετοιμασίες για τα παιδικά του πάρτυ;) Είναι πολύ κοντά αυτες οι στιγμές, φαντάζομαι τωρα θα σαι μια ευτυχισμενη μανουλα:D Να δώσεις τις ευχές μου και στο μομεντο :D

Είδα όμως και κάτι μη ευχάριστο...το ότι δεν πέτυχε η σπερματεγχυση της prayer.....κοριτσάκι μη το βάζεις κάτω.......και μια προσπαθεια σε φυσιολογική επαφή δεν ειναι ευκολο να πετυχει με την πρωτη.....και γω θα συμφωνησω να ξαναπροσπαθησετε με σπερματεγχυση....σου ευχομαι τα καλύτερα την επόμενη φορά:D

Κοριτσάκια εγώ σημερα έχω έναν πονοκεφαλο και γενικότερα έχουν συμβει διάφορα..........και ειδικά σημερα δεν ηταν καθολου η μερα μου.......θα σας τα πω καποια στιγμη.

Συγνωμη που δε θα αναφερθω στην καθε μια ξεχωριστά......αλλά θελω να κλεισω τον υπολογιστη επειδη κουραζονται τα ματια μου τωρα που χω και τον πονοκεφαλο ...να παω να κανω ενα μπανακι και να ξεραθω.

Μπηκα να ευχηθω στο μομεντακι μας και να πω μια καλησπέρα.

Το εμβρυάκι μου καλά πιστευω ότι είναι....το ακουω καθημερινά να κανει κινησεις....εδω και αρκετο καιρό και ετσι ειμαι πιο ησυχη.

Θα ξαναμπω που θα είμαι καλύτερα να σας γράψω περισσοτερα. Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες σας!!!!

Ήρθαμε κι εμείς!

Σας φιλώ όλες!

Τε.......λει.........αααααααααααααααααααα!!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p

Μπράβο Δομνίνα μου και Δομνινομικρούλη!!!!!

Καλό ταξίδι να προσέχεις πάρα πολύ και να μην κουραστείς πολύ!!!!

Καλά να περάσετε και πάντα άξιοι νονοι!!!:P

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Κουκου καποιοι ισχυριζονται οτι το γαα γινεται αλμυρο οταν υπαρχει πετρωμα γι αυτο ισως δε το θελει αλλα ειναι γεγονος οτι μονο το μωρο μπορει να σε αποσυμφορισει τραβαει δεκα φορες πιο δυνατα απο το θηλαστρο.Νομιζω το οτι δεν ειναι ζεστο και κοκκινο πια ειναι καλο.με το γιατρο εχεις μιλησει;Θα μπορουσαν να σε βοηθησουν ακι στα γκρουπακια στο φειςμπουκ εχεις μπει;

Ναι το διάβαζα για το αλμυρό γάλα και το δοκίμασα κιόλας κάποια στιγμή να δω πως είναι αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Βέβαια ο μικρούλης το αντιλαμβάνετε αλλιώς!!

Τωρα το εχω αποσυμφορήσει αρκετά και έχει μείνει μονάχα ένα μικρό γρομπαλάκι που παλεύω όλη την ημέρα να διαλύσω για να ησυχάσω!!

Τουλάχιστον ο μικρός τρώει τώρα και από αυτό το στήθος!

Εχθές πήγαμε και στον παιδίατρο και μας βγήκε πολύ αδύνατούλης μόλις 3580 αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν ανησυχεί :rolleyes: γιατί έχει πάρει και 4 πόντους ύψος οπότε πάει να πει ότι μεγαλώνει λέει. Δεν ξέρω :confused:

Το μόνο που ξέρω ειναι πως στην καμπύλη ανάπτυξης είμαστε στις χαμηλές-χαμηλές θέσεις και αυτό με αγχώνει......:|

f13Fp2.png

Κουκακι γλυκο το πετρωμα θελει εντονο(οχι απαλο)και επιμονο μασαζ που ειναι και καπως επιπονο.Παπο πανω προς τα κατω και κυκλικες κινησεις στο σημειο που νιωθεις το πετρομα.Το οτι δεν ειναι πια ζεστο οπως πριν ειναι καλο σημαδι.Υπομονη και επιμονη,δεν περναει δυστιχος σε 2 ,3 μερουλες και οσο λιγο καλα και αν βγαζει βγαλτω με το θυλαστρο ανα 2 ωρο.Ετσει εκανα και'γω οταν την ειχα πατισει με το πετρομα του στιθους.Και μη βαζεις σουτιεν καθολου μεχρη να το'' καθαρισεις''

Ιονελίτα μου χάρη σε σένα τα κατάφερα και το αποσυμφόρεσα το στήθος γιατί πριν μιλήσουμε στο τηλ είχα καταρεύσει ψυχολογικά οτι δεν θα τα κατάφερνα αλλά μετά πηρα κουραγιο και το παλεψα μέχρι που τα ψιλοκαταφερα!!!

Σ'ευχαριστω για όλαααααααα!!!:P:p:p:p:p:p:p

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...