Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ήταν 2 έμβρυα 3-ημερών άριστης μορφολογίας. Δεν είχαν ελεγχθεί βέβαια γενετικά. Λίγο πάντως που το έψαξα στο διαδίκτυο επιστημονικές δημοσιεύσεις υποστηρίζουν ότι στην εξωσωματική όσο πιο υψηλά είναι οι γαλακτοβάκιλλοι αυξάνεται η πιθανότητα εμφύτευσης των εμβρύων, ενώ τα εντεροβακτήρια την εμποδίζουν. 

μην σκεφτεσαι τωρα αυτο και εχεις αμφιβολιες. πραγματικα αναλογισου ποσες γυναικες μενουν εγκυες φυσιολογικα και με εξωσωματικη και δεν ξερουν καν τη λεξη γαλακτοβακιλος και μικροβιωμα. κι εγω να σου πω την αληθεια ειχα τρεις εμφυτευσεις χωρις να χω ελεγξει ποτε μικροβιωμα ουτε να παιρνω γαλακτοβακιλους. εξαλλου και τα εμβρυα δεν ηταν και πεμπτης μερας να πεις οτι ειχες μια πιο ασφαλη εικονα της δυναμικης τους. πιο πιθανο ειναι να μην ηταν αυτα αρκετα καλα. παρε τωρα τη θεραπεια σου να εισαι καλυμμενη κι απο εκει, να σου βγει απο το μυαλο σου το ενδεχομενο και μακαρι η επομενη να ειναι και η τυχερη! ολα αυτα ευτυχως ειναι αναστρεψιμα και σχετικα γρηγορα κιολας.

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τί μου κάνετε?

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΜΟΜΕΝΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ!!! μομεντάκι απίστευτες μοναδικές στιγμές ε? δεν το συζητώ.. θα τις ζούμε για πάντα :P

Μελετινάκι μου είσαι καλύτερα? καλέ αλήθεια πόσο είσαι τώρα?

Καραμελλάκι μου η μικρή μας καραμελλίτσα τι κάνει? πότε θα ανεβείτε στα ψηλά? ή δεν θα πάτε τελικά?

Δομνινάκι πρέπει να έγινε η βάφτιση ήδη! Ευχομαι να περάσατε τέλεια!!

Κουκάκι και μένα έκανε γρομπαλακια και έμπενα στο μπάνιο και άφηνα να τρέχει πάνω ζεστό νερό και έκανα μασάζ και έφευγε και τάιζα μια χαρα τον μπεμπάκο..

Ιονελίτα μου εσείς μάθατε τι θα ναι το μπεμπάκι? έκανες και την περίδεση ε? πονάει?

Νικόλ μου εύχομαι να προχωρήσετε όσο πιο σύντομα μπορείτε και πίστεψε με όλα τ'άλλα θα είναι παρελθόν..

Ντεσάκι μου τι κάνουν τα μικρούλια?

Δεσποινάκι μου συγχαρητήρια και εύχομαι να έρθει σύντομα το κοριτσάκι σας στο σπίτι!

prayer μου ξαναξεκινήσατε προσπάθεια?

Charma σου απάντησαν ήδη τα κοριτσάκια μας.. ευχομαι να είστε τυχεροί απο την 1η φορά..

εμείς κοριτσάκια μου μια χαρά.. :P ζούμε απίστευτες στιγμές με τον μπεμπάκο τον γλυκό μας.. κανει τα πάντα πλέον χιχι έγινε ολόκληρος άντρας.. δεν μπαίνω πολύ συχνά γιατι είναι η δουλειά το σπίτι ο μπέμπης οι επισκέψεις.. μπαίνω και στο δίπλα καφέ όποτε μπορώ και θα βλέπετε κι εκεί νέα μας..

Φιλάκια και σε όλες τις υπόλοιπες μανούλες και μπεμπάκια και εύχομαι να γίνουν όλες μανούλες σύντομα.. και μένα εύχομαι ο Θεούλης μου να μου στείλει σύντομα ακομα ένα μωράκι που τόσο επιθυμώ και όταν λέω σύντομα εννοώ σε κανενα χρόνο..ο αντρας μου θέλει να κάνουμε απο τώρα ακόμα ένα αλλά εγώ δεν είμαι έτοιμη.. απο τον επόμενο Δεκέμβρη και βλέπουμε.. αυτα απο εμάς.. φιλάκια πολλά!! :D

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Να μαι και πάλι...

Καραμελλάκι μου τις ενέσεις τις κάνουμε κάθετα...Εγώ "σήκωνα" το δέρμα εκεί πιο ψηλά για να μην πονάει...μόλις έβαζα την ένεση μετά το άφηνα...Μετά δεν το τρίβέις γιατί μαυρίζει...Χμ...τι συγκεκριμένο θα ήθελε να μάθει η φίλη σου ;

Αχ τώρα τις σταμάτησα τις ενέσεις μετά από 9 μήνες και χαίρομαι γι 'αυτό!

Κουκάκι καλά τα πάω με το θηλασμό...αλλά δεν κάνω αποκλειστικό...Δίνω και λίγο συμπλήρωμα μετά γιατί βασικά αγχωνόμουνα πως δεν θα μπορούσα να το ελέγξω...άσε που πίστευα πως δεν θα ήμουνα καλή και ήθελα να έχω κι ένα εναλλακτικό σχέδιο...Εντούτοις το μωρό ήτανε πολύ συνεργάσιμο και όλα πήρανε την πορεία τους πολύ πιο ανώδυνα απ ότι περίμενα...Δεν είναι απίστευτο πως μου έμαθε τον θηλασμό το μωράκι; Απίστευτο συναίσθημα!

Δεσποινάκι μου εμένα μια χαρά που ακούγεται η χοριακούλα της φίλης σου...Απλά επειδή΄εχει χρωματάκια θα πρέπει να ξεκουράζεται! Θυμάσαι το καραμελλάκι μας και το μελετινάκί μας;

Αλήθεια το μελετινάκι μας πού είναί;

Νικόλ μου άντε τελείωσε και η καταστολή; Πολύ χαίρομαι! Κι εγώ είχα ταλαιπωρηθεί πολύ σε εκείνη τη φάση! Καθόλου ωραία περίοδος δεν είναι! Θυμάμαι τι χαρά έκανα μόλις είχα αδιαθετήσει!

Αχ..ξύπνησε ο μικρός! Πάω!

Καλό βράδυ!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σας και από μένα!!! 0002020B.gif

Καραμελλάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ...ήσουνα τέλεια στην αναμετάδοση των νεοτέρων από το μομεντομέτωπο!:D Και για τα μηνυματάκια...και που μας νοίαζεσαι...Πόσο θα θελα να ήσουνα εδώ:rolleyes:

Αχ δεν ξέρω τι να σας πρωτοπώ!!!! Εζησα τις πιο απίστευτες στιγμές και είναι γεγονός: το μομεντάκι είναι πια στο σπίτι το υ και αυτή τη στιγμή δίπλα στην κούνια του και κοιμάται!!!

Γεννήθηκε τη Δευτέρα λίγο μετά το μεσημέρι! Πήγα στο γιατρό το πρωί και κάναμε πρόκληση με ορρούς...αφού προηγήθηκε το συνταρακτικό κλίσμα έχοντας παράλληλα το μομέντο μες την τρελή χαρά με την κάμερα στο χέρι να προσπαθεί να αποθανατίσει ακόμη και το τρέξιμο μου στην τουαλέτα! :cool: Η επισκληρίδιος έκανε καλά τη δουλειά της αφού οι συσπάσεις ήτανε απανωτές κι εγώ τίποτα απολύτως δεν ένιωθα...Δυστυχώς μετά από 6 ώρες όμως έντονων συσπάσεων και ενώ το μωρό ήτανε ήδη πολύ χαμηλά στον τράχηλο και σφηνωμένο διαστολή γιοκ...σταθερά στο 1 δάκτυλο...Μου έβαλε ένα τζελ δύο φορές...έσπρωξε πάρα πολύ ο γιατρός με τα δάκτυλα του να βοηθήσει να αρχίσει η διαστολή αλλά τίποτα...Οταν σε 20 λεπτά έπεσαν οι παλμοί του μωρού στους 70 (πολύ ψυχοπλακωτικό να το ακούς αυτό εκείνη τη στιγμή ουφ) προχωρήσαμε σε καισαρική...

Να σας πω την αλήθεια ήτανε πολύ παράξενο το συναίσθημα στο χειρουργείο...Κρύο, φοβόμουνα για το αν θα βγει και να ειναι καλά το μωρό μου...Οταν το βγάλανε μου το έβαλε ο παιδίατρος πάνω μου και άρχισα τα κλάματα...κλάματα με λυγμούς! Ενα συναίσθημα που δεν ξέρω καν πώς να το περιγράψω...Μετά από τόσα πολλά που έγιναν τα τελευταία χρόνια ζούσα αυτή τη μοναδική στιγμή...και μόνο έκλαιγα...

Μετά άρχισαν οι επισκέψεις από το σόι και φίλους...Πολύ κουραστικό αυτό αλλά αναγκαίο και ευχάριστο φυσικά...Βγήκαμε την Πέμπτη ευτυχώς γιατί δεν άντεχα άλλο μέσα! Οι νοσοκόμες έλεγαν συνέχεια στο γιατρό πως δεν έχω σταματημό και όλα τα κάνω μόνημου...σελφ σέρβις! χαχαχαχα Πάλι καλά που δεν άρχισα να καθαρίζω το μαιευτήριο!:P

Η επιστροφή στο σπίτι ήτανε ένα δράμα την πρώτη μέρα και το μωρό εντελώς αποδιοργανωμένο...Χθες και σήμερα καλύτερα...θα τον βρούμε το ρυθμό μας πού θα μας πάει! Είναι υπέροχα όμως! Ετσι απλά!

Οσο για το μομεντάκι γεννήθηκε 3600 γρ...είναι ασπρούλικο και ξανθό...με ελάχιστα μαλλάκια...Και φυσικά μοιάζει σε μένα κατά το σόι μου και στο μομέντο κατά το σόι του!:P

Ευχαριστώ πάάάάάρα πολύ για τις ευχούλες σας και τα μηνυματάκια.Σας διάβαζα από την κλινική αλλά δεν κατάφερα να σας γράψω κάτι...Σας ευχαριστώ για όλα!!!:D

Εύχομαι με όόόόλη μου την ψυχή να ζήσουνε τέτοιες στιγμές όλα τα κορίτσια που προσπαθούν...μην το βάζετε κάτω γιατί αξίζει όλο αυτό...Μόνο αυτό θέλω να πω...και σας το εύχομαι με όλη μου την ψυχή...ειλικρινά...

ΜΟΜΕΝΤΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Πόσο χαίρομαι που πήγαν όλα κατ'ευχήν και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία!!!

Είμαι τόσο χαρούμενη!!!!Εύχομαι τα καλύτερα από δω και πέρα!!!

Τί ζώδιο έχουμε???Αιγοκαράκι???

Μια χαρά μου ακούγεταιιιιι

Καλή δύναμη εύχομαι και πάντα γεμάτες στιγμές στο σπιτικό σας σαν αυτές που θα ζείτε από δω και πέρα!!!

Σας αγαπάω πολύ πολύ:P:p:p:p

ΜΟΜΕΝΤΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Πόσο χαίρομαι που πήγαν όλα κατ'ευχήν και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία!!!

Είμαι τόσο χαρούμενη!!!!Εύχομαι τα καλύτερα από δω και πέρα!!!

Τί ζώδιο έχουμε???Αιγοκαράκι???

Μια χαρά μου ακούγεταιιιιι

Καλή δύναμη εύχομαι και πάντα γεμάτες στιγμές στο σπιτικό σας σαν αυτές που θα ζείτε από δω και πέρα!!!

Σας αγαπάω πολύ πολύ:P:p:p:p

Αχ σε ευχαριστώ πολύ μαρκελακι μου καλό! Κι εγώ και το μομεντακι σε αγαπάμε αααααλλλοοοο τόσο!

Εσύ τι γίνεσαι; Εχουμε κανένα νεότερο; Πάσης φύσεως; Ο αντρουλης σου καλά;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

να γραψω κι αλλα οταν βρω χρονο.Προς το παρον ηθελα να πω οτι πολυ μ αρεσει που προλαβαινει η μομεντομανουλα και μπαινει χεχε!πες μας για το μικρουλη!διψαμε!ειναι ησυχος;τκερακι θα βαλεις επιτελους;;;;και κουκονεακια θελουμε!δεν εισαστε πια ο πιο μικρουλης της παρεας χεχε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Αχ σε ευχαριστώ πολύ μαρκελακι μου καλό! Κι εγώ και το μομεντακι σε αγαπάμε αααααλλλοοοο τόσο!

Εσύ τι γίνεσαι; Εχουμε κανένα νεότερο; Πάσης φύσεως; Ο αντρουλης σου καλά;

Μομεντάκι μου!!!ολα καλά και σε μένα!!δεν έχω αρχίσει προσπάθεια περιμένω περίοδο

Κατά τ'άλλα προσπαθώ να τελειώσω με το Μεταπτυχιακό μου!!!

Σε σκέφτομαι

Φωτό άμεσα!:P

Γειά σας κορίτσια....Πήγα στον γιατρό την Δευτέρα και μου είπε ότι η ωορηξία μου ακόμα είναι σε χαμηλά επίπεδα και θα ξαναπάω αύριο να δούμε πως πάει...Μάλλον από βδομάδα θα την κάνω....Και για το τι φάρμακα θα πάρω θα μου πεί αύριο....

Α ρε Μαρκελα διαβαστερο κοριτσι χαρα στο κουραγιο σου!Αντε τελειωνε με τα μεταπτυχιακα γιατι μετα θα εχεις να διαβαζεις για εγκυμοσυνες μωρα θηλασμους ..μετα παραμυθακια χεχε!

Η Μελετινα μας που χαθηκε παλι;

Νικολ μου λυπαμαι που σ ακουω ετσι.και για τη σμδουλεια και για τις προσπαθειες.Καλα κανεις ομως και δινεις οσο χρονο χρειαζεσαι γιατι πανω απ ολα πρεπει να εισαι εσυ καλα.

prayer με το καλο η προσπαθεια σου!Αντε να μετρησουμε μερες για χοριακηηηη!

Εμεις εδω καλα.Λυσσαμε περπαταμε καθε μερα μαθαινουμε και λεμε πολλες λεξουλες.Αλλες πετυχημενες αλλες οχι τοσο αλλα συνεννοουμαστε!

φιλια σε ολες

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

κοριτσάκια μου τι μου κάνετε? εμεις καλά.. :D

Μαρκελλάκι μου τι ωραία που τελειώνεις το μεταπτυχιακο σου! με το καλό.. εγώ μου φαίνεται ποτέ δεν θα το ξεκινήσω... αν κάνεις μωρό δεν έχεις χρόνο οπότε ευτυχώς που το τελειώνεις τώρα..

Μομεντάκι μου τι κανει ο παίδαρος? πες μας νεάκια!

Prayer μου μακάρι αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου!!!!! Μέσα απο την καρδιά μου σου το εύχομαι και να κρατήσεις ένα υγιες μωράκι στην αγκαλίτσα σου!

Νικόλ μου δώσε τον χρόνο σου.. εμένα με έχει τρελλάνει ο άντρας μου να κάνουμε άλλη προσπάθεια μόλις έχω περίοδο αλλά δεν θελω.. δεν ξέρω.. δεν νιώθω έτοιμη.. μετά το τελευταίο που ταλαιπωρήθηκα και σωματικά και ψυχικά και μόνο στη σκέψη όλων αυτών δεν μπορώ.. τσακωνόμαστε για το ότι είμαι αρνητική αλλά θέλω τον χρόνο μου.. και συ φαντάζομαι πέρα απο το οικονομικό θέλεις τον χρόνο σου.. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!

Καραμελλάκι απο δω και περα θα βλέπει πάρα πολλά που θα κάνει η καραμελλίτσα σου και θα τρελλαίνεσαι απο χαρά!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μου τι κάνουν? πεσμένη η κίνηση στο καφέ μας αλλά με τα νέα μωράκια η μανούλες δεν έχουν χρόνο και οι πιο παλιές τρέχουν με τα μπεμπίνια χιχι αχ μου λείπει πολύ που ήμουν στο σπίτι και μιλούσαμε..

Σας φιλώ όλες!!!!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! τι κανετε??? εγω ειμαι μια χαρα,βρηκα μια δουλιτσα κ συναμα ψαχνουμε κ σπιτι πιο μικρο κ φτηνο γιατι εχει πολυυυ υγρασια , βγαζει κ μουχλα και δεν την μπορω καθουλου!!!δε βιαζομαστε σιγα ,σιγα μεχρι να βρουμε τ καταλληλο..κατα τ αλλα ολα καλα.ενα δυσαρεστο εμαθα σημερα για την φιλεναδα μου οτι τελικα το χασε το μωρακι ,ναι αυτη που σας ελεγα...στεναχωρηθηκα γμτ!!!!!και δεν μπορουσα να μουν κοντα της...αφου μενει βολο.. εκανε χοριακη κ ειχε φτασει 100!!!απο 1000 που ηταν..ηταν κ πρωτη φορα,οποτε καταλαβαινετε..τελος παντων ..αυτα απο μενα ...σας φιλω ολες!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Κοριτσάκια μου γλυκά γύρισα!

Έλειπα 10 ολόκληρες μέρες και πραγματικά γύρισα άλλος άνθρωπος.. Ξεκουράστηκα, χαλάρωσα, ηρέμησα, ξέφυγε το μυαλό μου.. Ταυτόχρονα έγινα και νονά σε ένα καταπληκτικό, χαμογελαστό και αγαπησιάρικο αγοράκι και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό..

Το θέμα μου είναι ότι η καμπύλη ζαχάρου βγήκε παθολογική, πράγμα που σημαίνει ότι έχω διαβήτη κύησης.. Μίλησα με τον γυναικολόγο και με κατηύθυνε σε διαβητολόγο εξειδικευμένο σε εγκυμοσύνες. Έκλεισα ραντεβού μαζί του για αύριο το βράδυ στις 20:00 και μπορώ να πω ότι έχω αγχωθεί λίγο. Όχι για τη διατροφή που τυχόν θα μου δώσει ή για το πως μπορεί να επηρεάσει ο διαβήτης το μωρό.. Είμαι σίγουρη ότι αφού θα με παρακολουθεί ο γιατρός όλα θα πάνε καλά.. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να μετράω το ζάχαρο τρεις φορές τη μέρα με το ειδικό μηχανάκι και δεν θέλω καθόλου.. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή μελλοντολογώ και αύριο θα δούμε τι πραγματικά θα γίνει αλλά δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι..

Μομεντάκι μου γλυκό είμαι σίγουρη πως είσαι μια καταπληκτική μανούλα και καθημερινά γεμίζεις το μομεντάκι με χαδάκια, αγκαλίτσες και φιλάκια που τόσο λαχταρούσες όλο αυτό τον καιρό.. Και αφού το θηλασμό τα πας μια χαρά είστε σε πολύ καλό δρόμο..

Νικόλ μου πάρε το χρόνο σου. Σε καταλαβαίνω απολύτως πως νιώθεις μιας και το ίδιο είχα ζήσει κι εγώ.. Από πέρισυ τον Νοέμβρη που είχα κάνει την τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια με δικά μου ωάρια μέχρι και τέλος Απριλίου που πήρα την απόφαση να προχωρήσω παρακάτω ούτε που ήθελα να ακούω για προσπάθειες και τα συναφή.. Μόλις αλλάξει η διάθεσή σου είμαι σίγουρη πως θα δεις το όλο θέμα αλλιώς!

Μαρκελλάκι καλή επιτυχία στο διδακτορικό σου.. Και σε σένα βλέπω ότι όλα μπαίνουν σε μια σειρά και το μωράκι θα έρθει στην ώρα του..

Καραμέλλο μου η μικρή Ελευθερία είναι στην καλύτερή της φάση τώρα και τρέχει τη μανούλα ε? Χαλάλι της όλα..

Κουκάκι τι κάνει το μωράκι σου; Κοντεύει 2 μηνών κιόλας.. Παναγία μου... Έρχεται η σειρά μου λέμε και δεν το πιστεύω..

Μαριάμνη μου να κάνεις όπως αισθάνεσαι.. Τίποτε με το ζόρι.. Να ακούς την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή σου.. Είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι!

Ο πιτσιρίκος μου είναι ζωηρότατος και αυτό με κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενη.. Ελπίζω όλες να είστε καλά και τα μπεμπέκια εντός και εκτός κοιλίτσας ιδιαιτέρως ζωηρά και χαρούμενα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Γεία σας κορίτσια...Την κάναμε σήμερα την 2η προσπάθεια..Το Σάββατο έκανα την pregnyl και σήμερα κάναμε την σπερματέγχυση...Ο γιατρός είπε ότι κάναμε καλή δουλειά...Θα φανεί σε λίγες μέρες....

Γεία σας κορίτσια...Την κάναμε σήμερα την 2η προσπάθεια..Το Σάββατο έκανα την pregnyl και σήμερα κάναμε την σπερματέγχυση...Ο γιατρός είπε ότι κάναμε καλή δουλειά...Θα φανεί σε λίγες μέρες....

Καλή επιτυχία prayer!!!!!!!!!!!!!περιμένουμε τα καλύτερα νέα σε 15!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά γύρισα!

Έλειπα 10 ολόκληρες μέρες και πραγματικά γύρισα άλλος άνθρωπος.. Ξεκουράστηκα, χαλάρωσα, ηρέμησα, ξέφυγε το μυαλό μου.. Ταυτόχρονα έγινα και νονά σε ένα καταπληκτικό, χαμογελαστό και αγαπησιάρικο αγοράκι και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό..

Το θέμα μου είναι ότι η καμπύλη ζαχάρου βγήκε παθολογική, πράγμα που σημαίνει ότι έχω διαβήτη κύησης.. Μίλησα με τον γυναικολόγο και με κατηύθυνε σε διαβητολόγο εξειδικευμένο σε εγκυμοσύνες. Έκλεισα ραντεβού μαζί του για αύριο το βράδυ στις 20:00 και μπορώ να πω ότι έχω αγχωθεί λίγο. Όχι για τη διατροφή που τυχόν θα μου δώσει ή για το πως μπορεί να επηρεάσει ο διαβήτης το μωρό.. Είμαι σίγουρη ότι αφού θα με παρακολουθεί ο γιατρός όλα θα πάνε καλά.. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να μετράω το ζάχαρο τρεις φορές τη μέρα με το ειδικό μηχανάκι και δεν θέλω καθόλου.. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή μελλοντολογώ και αύριο θα δούμε τι πραγματικά θα γίνει αλλά δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι..

Μομεντάκι μου γλυκό είμαι σίγουρη πως είσαι μια καταπληκτική μανούλα και καθημερινά γεμίζεις το μομεντάκι με χαδάκια, αγκαλίτσες και φιλάκια που τόσο λαχταρούσες όλο αυτό τον καιρό.. Και αφού το θηλασμό τα πας μια χαρά είστε σε πολύ καλό δρόμο..

Νικόλ μου πάρε το χρόνο σου. Σε καταλαβαίνω απολύτως πως νιώθεις μιας και το ίδιο είχα ζήσει κι εγώ.. Από πέρισυ τον Νοέμβρη που είχα κάνει την τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια με δικά μου ωάρια μέχρι και τέλος Απριλίου που πήρα την απόφαση να προχωρήσω παρακάτω ούτε που ήθελα να ακούω για προσπάθειες και τα συναφή.. Μόλις αλλάξει η διάθεσή σου είμαι σίγουρη πως θα δεις το όλο θέμα αλλιώς!

Μαρκελλάκι καλή επιτυχία στο διδακτορικό σου.. Και σε σένα βλέπω ότι όλα μπαίνουν σε μια σειρά και το μωράκι θα έρθει στην ώρα του..

Καραμέλλο μου η μικρή Ελευθερία είναι στην καλύτερή της φάση τώρα και τρέχει τη μανούλα ε? Χαλάλι της όλα..

Κουκάκι τι κάνει το μωράκι σου; Κοντεύει 2 μηνών κιόλας.. Παναγία μου... Έρχεται η σειρά μου λέμε και δεν το πιστεύω..

Μαριάμνη μου να κάνεις όπως αισθάνεσαι.. Τίποτε με το ζόρι.. Να ακούς την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή σου.. Είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι!

Ο πιτσιρίκος μου είναι ζωηρότατος και αυτό με κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενη.. Ελπίζω όλες να είστε καλά και τα μπεμπέκια εντός και εκτός κοιλίτσας ιδιαιτέρως ζωηρά και χαρούμενα..

Σας φιλώ όλες!

Ευχαριστώ Δομνίμα μου!!Και συ εύχομαι καλή έκβαση με το διαβήτη!!!(και γω έχω ιστορικό θέλει προσοχή) φιλιά πολλά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...