Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 hours ago, Maraki S. said:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Καλησπέρα κορίτσι. Όλες μας χρειαζόμαστε ένα και καλό. Και εγώ στην πρώτη εξωσωματική είχα 6 βλαστοκυστες καλές τότε ηλικία 38 και τελικά όλες ήταν η παλλινδρομεςς η βιοχημικές. Στην δεύτερη εξωσωματικη 40 είχα 10 ωάρια και γονιμοποίηση μόνο 2 που φτάσανε βλαστοκυστες η μια κακή και η άλλη μέτρια. Κόλλησα κοβιντ τα βάλαμε κατάψυξη και στη απόψυξη άντεξε μόνο η μέτρια. Την έβαλα έπιασε και ήταν και αυτή βιοχημική. Αυτό που θέλω να πω είναι μην κολλάτε στην ποσότητα. Ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

τι να πρωτογραψω!!!!

δομνινακι η αδερια αυτη θα ειναι η καλυτερη σοιυ αδεια! ολα θα πανε καλα και η μεγαλη στιγμη πλησιαζει!

μομεντακι μου οπως τα περιεγραψες ειναι...μαγικη στιγμη! ο μικρουλης μας πως ειναι? εσυ? την παλευεις??

καραμελλο μου...χαρας στο κουραγιο σου που ξυπναει τοσο συχνα η μικρη!

μελετινακι θα σε παρω να τα πουμε και τηλεφωνικως!! ποπο προσπαθω να σε φανταστω με κοιλιτσα...θα εισαι σουπερ!!!

ιονελιτα μου αθηνα ειστε τωρα? αλλαξατε σπιτι??? θα σε παρω και σενα να τα πουμε! Φιλια στη μικρη σου !

Τουρτιτσα...ενα εχω να σου πω ...το σπιτι μας ειναι μολις 75 τετραγωνικα...απο το σαλονι εχουν εξαφανιστει τα παντα...ειναι μονο ενας τριθεσιος καναπες ενα σκαμπο 2 καρεκλακια φαγητου και ενα μικρο ξυλινο τραπεζι καθιστικου (το οποιο εχει δαγκωνιες απο την Ιωαννα μου)...και φυσικα πολλααααααααααα πολλαααααααααα παιχνιδια...παντου παιχνιδια τουβλακια κουδουνιστρες και καπου αναμεσα αν ειμαι τυχερη θα ενοτπισω και το κινητο μου...αλλα..ειλικρινα...ΓΟΥΣΤΑΡΩ απιστευτα...Δεν μου λειπουν οι μερες που ηταν ολα στην εντελεια...δεν με νοιαζει αν 8α ερθει κοσμος η οχι...σε οποιον αρεσει..εμενα μου αρεσει...ακομα και το τζαμι που το βραδυ το καθαριζω και το πρωι το τρωνε το γλυφουν το γεμιζουν δαχτυλιες...

Κουκακιιιιιιιιιιιιιι στειλε κ αλλη φωτο να δουμε!!! κι εσυ Μομεντακι!!! Ο μικρος με το βαρος του ειναι οκ μη σε ανησυχεια...κι εμεις ελλειποβαρης ειμαστε...(τα δικα μου παιδια ελλειποβαρη...jesus christ!) χεχεχε

Εμεις ακομα παλευουμε με τη μανα μου...

Τα μικρα κοντευουν 11 μηνων...ειναι μια τρελλα μια απολαυση...βεβαια με βγαζουν νοκ αουτ ...

Η μικρη εχει 15 μερες που περπατησε, ηταν που ηταν μες την τρελλη χαρα τωρα εχει ξεφυγει χεχεχε, μας κοροιδευει και γενικα μας κανει σκερτσα...κ επισης συνενοουμαστε μαζι της...οτι της ζηταμε να μας φερει...αμς το φερνει...ο Κωνσταντινος μου...σαν αγορακι...ειναι πως να το πω...πιο μπουνταλας...δεν περπαταμε ακομα...δεν κανουμε σκερτσα εχουμε νευρα...αλλα γελαμε λεμε γεια μαμα μπαμπα και μπεεεεε (προβατακι..)

αυτα...μου λειπετε πολυ...!

τι θα γινει με τη συναντηση μας...οεο???

Σας φιλω!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

τι να πρωτογραψω!!!!

δομνινακι η αδερια αυτη θα ειναι η καλυτερη σοιυ αδεια! ολα θα πανε καλα και η μεγαλη στιγμη πλησιαζει!

μομεντακι μου οπως τα περιεγραψες ειναι...μαγικη στιγμη! ο μικρουλης μας πως ειναι? εσυ? την παλευεις??

καραμελλο μου...χαρας στο κουραγιο σου που ξυπναει τοσο συχνα η μικρη!

μελετινακι θα σε παρω να τα πουμε και τηλεφωνικως!! ποπο προσπαθω να σε φανταστω με κοιλιτσα...θα εισαι σουπερ!!!

ιονελιτα μου αθηνα ειστε τωρα? αλλαξατε σπιτι??? θα σε παρω και σενα να τα πουμε! Φιλια στη μικρη σου !

Τουρτιτσα...ενα εχω να σου πω ...το σπιτι μας ειναι μολις 75 τετραγωνικα...απο το σαλονι εχουν εξαφανιστει τα παντα...ειναι μονο ενας τριθεσιος καναπες ενα σκαμπο 2 καρεκλακια φαγητου και ενα μικρο ξυλινο τραπεζι καθιστικου (το οποιο εχει δαγκωνιες απο την Ιωαννα μου)...και φυσικα πολλααααααααααα πολλαααααααααα παιχνιδια...παντου παιχνιδια τουβλακια κουδουνιστρες και καπου αναμεσα αν ειμαι τυχερη θα ενοτπισω και το κινητο μου...αλλα..ειλικρινα...ΓΟΥΣΤΑΡΩ απιστευτα...Δεν μου λειπουν οι μερες που ηταν ολα στην εντελεια...δεν με νοιαζει αν 8α ερθει κοσμος η οχι...σε οποιον αρεσει..εμενα μου αρεσει...ακομα και το τζαμι που το βραδυ το καθαριζω και το πρωι το τρωνε το γλυφουν το γεμιζουν δαχτυλιες...

Κουκακιιιιιιιιιιιιιι στειλε κ αλλη φωτο να δουμε!!! κι εσυ Μομεντακι!!! Ο μικρος με το βαρος του ειναι οκ μη σε ανησυχεια...κι εμεις ελλειποβαρης ειμαστε...(τα δικα μου παιδια ελλειποβαρη...jesus christ!) χεχεχε

Εμεις ακομα παλευουμε με τη μανα μου...

Τα μικρα κοντευουν 11 μηνων...ειναι μια τρελλα μια απολαυση...βεβαια με βγαζουν νοκ αουτ ...

Η μικρη εχει 15 μερες που περπατησε, ηταν που ηταν μες την τρελλη χαρα τωρα εχει ξεφυγει χεχεχε, μας κοροιδευει και γενικα μας κανει σκερτσα...κ επισης συνενοουμαστε μαζι της...οτι της ζηταμε να μας φερει...αμς το φερνει...ο Κωνσταντινος μου...σαν αγορακι...ειναι πως να το πω...πιο μπουνταλας...δεν περπαταμε ακομα...δεν κανουμε σκερτσα εχουμε νευρα...αλλα γελαμε λεμε γεια μαμα μπαμπα και μπεεεεε (προβατακι..)

αυτα...μου λειπετε πολυ...!

τι θα γινει με τη συναντηση μας...οεο???

Σας φιλω!

Που είσαι βρε παλιοσειρά???????????Υπομονή με τη μανούλα σου....

Καλημέρα σε όλες όλες!!!

Prayer αύριο έχουμε χοριακούλα???4/2 θυμάμαι καλά????

Ντεσακι κι εμας το σαλονι ειναι παιδοτοπος! Φυσικα και μ αρεσει αλλα και σας ψυχαναγκαστικος παρθενος καθομαι το βραδυ και μαζευω...για να ξαναγινει πανικος την επομενη! αλλα αυτο ειναι το νοημα! ΜΠραβο στη μικρουλα που περπατησε!

Σας προσκαλουμε στο σαλονοπαιδοτοπο ας να παιξουμε οποτε θελετε και θελω να οργανωσομε επιτελους αυτη τη συναντηση με οσες μπορειτε! Ο Καραμελλος φευγει μεθαυριο για πανω και καποια στιγμη θα παμε κι εμεις! Θελω να σας δω καλεεεεεεε!!!

Απλα δεν εχω πλεον αυτοκινητο...αλλα θα παρω κι ενα ταξι τι να κανουμε θα τη βρω την ακρη! θα σας καλουσα ολες εδω δεν εχω προβλημα αν δε σας πειραζει να καθισετε κατω στο στρωμα παζλ της καραμελλιτσας! Οκ εχω και διθεσιο πολυθρονα και μερικες καρεκλες χιχι! αλλα αν το κανουμε παρτυ θα βγει στρωματσαδα!:P

Σκεφτειτε τι προτιματε! σπιτι καφετερια παιδικη χαρα παρκο οτι θετεεε!!αλλα ας οργανωθουμεεεε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Που είσαι βρε παλιοσειρά???????????Υπομονή με τη μανούλα σου....

Καλημέρα σε όλες όλες!!!

Prayer αύριο έχουμε χοριακούλα???4/2 θυμάμαι καλά????

Καλημέρα............:D

Ναι κανονικά έπρεπε να έχω πάει σήμερα να την κάνω αλλά δεν πήγα τελικά...Δεν έχω διάθεση γιατί νομίζω ότι πάλι θα πάρω κουλούρες....

Μ'έπιασε η βλακεία μου πάλι....Είπα να μην με πιέσω και αν είναι πάω αύριο ή την Τετάρτη να την κάνω....

Διαφημίσεις

Καλημέρα............:D

Ναι κανονικά έπρεπε να έχω πάει σήμερα να την κάνω αλλά δεν πήγα τελικά...Δεν έχω διάθεση γιατί νομίζω ότι πάλι θα πάρω κουλούρες....

Μ'έπιασε η βλακεία μου πάλι....Είπα να μην με πιέσω και αν είναι πάω αύριο ή την Τετάρτη να την κάνω....

Να κάνεις ότι σου χει πει ο γιατρός

αν είναι αρνητικό θα το μάθεις τί τώρα τί μετά

αν είναι θετικό πάλι, μπορεί να θέλει μια μικρή βοήθεια για να στεριώσει

οπότε ότι μας λέει ο γιατρός και τα συναισθήματα στην άκρη για το καλό του αποτελέσματος...τρέχααααααααααααα το χρωστάς στην προσπάθειά σου και τα λεφτά που έδωσες!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Κι εμείς λογικά καλά είμαστε.. πρέπει να τρώμε όλο μας το φαί, να μεγαλώνουμε και να γινόμαστε τσουπωτά παιδάκια για να μη φοβάται ο μπαμπάς μας να μας πιάσει!

Δυο μέρες τώρα και συγκεκριμένα το βράδυ εκεί που κάθομαι αισθάνομαι μια ζαλάδα και μου πέφτει η πίεση απότομα και πολύ.. Μιλάμε για τιμές 8 η μεγάλη και 5.5 με 6 η μικρή.. Ίσως από τη θέση που κάθομαι ζορίζεται καμιά αρτηρία, ίσως από το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από το απόγευμα μέχρι το βράδυ που πρέπει να φάω.. Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Θα το παρακολουθήσω και αν συνεχιστεί εννοείται ότι θα ενημερώσω το γιατρό.

Οι μετρήσεις του ζαχάρου εξακολουθούν να είναι μια χαρά..

Και είμαι πολύ χαρούμενη διότι το ζευγάρι που είναι η πρώτη μας επιλογή για νονοί χθες ήρθαν σπίτι και μας είπαν ότι δέχονται να βαφτίσουν τον μπέμπη! Είναι ο καλύτερος φίλος του άντρα μου με τη γυναίκα του τους οποίους τους συμπαθώ ιδιαιτέρως! Οπότε έχουμε και νονούς!

Το μόνο που θέλω για το παιδάκι μου είναι να μεγαλώνει σωστά και να γεννηθεί υγιέστατο με το καλό!

Καραμελλίτσα εγώ όλα τα σβκ είμαι ελεύθερη αλλά και από 18 Φλεβάρη μπορώ και τα πρωϊνά... Συμφωνώ κι εγώ, ας οργανωθούμε επιτέλους..

Ντέσκο μου χάρηκα τόσο πολύ που διάβασα μηνυματάκι σου ύστερα από τόσο καιρό! Τσαπερδόνα βγήκε η Ιωάννα μας.. περπάτησε κιόλας τόσο γρήγορα! τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου θα είστε! Τα αγοράκια βαριούνται λίγο περισσότερο.. κι εγώ το ξέρω αυτό!

Prayer καλά αποτελέσματα!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κάτι ήξερα μάλλον που δεν ήθελα να πάω για χοριακή...Μου ήρθε χθές κανονικά η περίοδος...Πάει και η 2η προσπάθει και μαζί μα'αυτήν και οι προσπάθειες γενικότερα... Λέω να σταματήσω εδώ και αν είναι να έρθει θα έρθει, αν πάλι όχι η ζωή συνεχίζεται με ή χωρίς παιδί...

Καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια και σας ευχαριστώ για την υποστήριξη...!!!!!!!!!!

:DΓεια σας και από μένα!!!

Σας διαβάζω αλλά δεν καταφέρνω να γράψω γιατί συνήθως από το κινητό μπαίνω...Τώρα όμως έκανα την ανατροπή και άναψα τον υπολογιστή! Ελπίζω να προλάβω να ποστάρω κιόλας!!!

Prayer μου για σένα μπήκα...Πολύ λυπάμαι...Αλλά τι είναι αυτά που λες; Δεν τα βάζουμε κάτω! Είναι σπαστική και χρονοβόρα η διαδικασία το ξέρουμε όλες πολύ καλά...΄Σιγά σιγά θα φύγει η απογοήτευση και θα ξαναπροσπαθήσεις με τον΄ενα ή τον άλλο τρόπο! Πάντως έτσι πληροφοριακά ακόμη και με περίοδο πάλι κάνουμε χοριακή...

Μαρκελάκι μου αρέσει που έστελνες την prayer για χοριακή...το διάβαζα και γέλαγα γιατί με εμένα αποκλείεται να μου έλεγες κάτι τέτοιο...Μάλλον θα μου έλεγες "σταμάτα να κάνεις χοριακές":p Το μομεντάκι σου στέλνει ένα μεγάάάάάλο ζουμερό με γάλα φιλάκι!!!! Ειδικά για σένα!:D Ετσι μου είπε να σου πω...!!!!

Ντεσάκιμου εμφανίστηκες και πολύ χάρηκα...Αχ χαμός στο σπίτι ε; Αλλά τρελαίνομαι που σου αρέσει! Αν κι εγώ κάνω το μαζοχιστικό που κάνει το καραμελλάκι συγυρίζω τα πάντα πριν πάμε για ύπνο...Εντάξει ΄το μομεντάκι δεν κάνει τίποτα ακόμη αλλά μαζεύω μπιμπερά, χαρτομάντιλα, σαλιαρίστρες κλπ...Γενικώς πριν πάω για ΄υπνο είναι όλα στη θέση τους...οπότε με βλέπω να ακολουθώ αυτή την άκρως μαζοχιστική πορεία και μετά!χχαχαχαχαχα Καλέ καραμελλάκι τελικά θα πάτε πάνω; Δεν έγινε τίποτα με την ένσταση; Για ενημέρωσε πλιζ!!!

Το λοιπόν εμείς μεγαλώνουμε...ειδικά βάζουμε τοπικό πάχος στα μάγουλα! Αρχισε μια μικρή αλληλεπίδραση τώρα που γίναμε μεγάλοι άντρες...και γυρνάει στη φωνή της μαμάς και του μπαμπά...Μας ρίχνει κάτι βλέματα που με κάνουνε να λιώνω...Γενικω΄ς γελάω πολύ με τα ύφη που παίρνει...και συνεχώς τον κοροιδεύω πως κάνει γιόγκα αφού καρφώνει το βλεμμα του στους πιο κουφούς "προορισμούς"¨και μένει εκεί αποσβολωμένος!

Εγώ δε συνεχίζω να είμαι υπερκινητική...αφού τις ώρες που κοιμάται αντί να ξεκουράζομαι καθαρίζω, μαγειρεύω, βάζω πλυντήρια, σιδερώνω...Σαν ζόμπι είμαι! Υπερκινητικό ζόμπι! Τώρα άρχισα να ξεκλέβω και καμιά ωρίτσα για να κοιμάμαι και λιγάκι...

Δομνινάκι μου τώρα συνειδητοποίησα ακόμη περισσότερο πως πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςς!!! Αντε κοριτσάκι μου! Ολα έτσι καλά να πάνε μέχρι τέλους! Κι εγώ έτσι ευχόμουνα να είναι μέχρι το τέλος όλα καλά αφού η πορεία της εγκυμοσύνης μου ήτανε ανώδυνη...Αντε κοριτσάκι μου! Είμαι τόσο χαρού μενη για σένα!!!

Αχ αυτά! Δεν θυμάμαι κάτι άλλο! Συγνώμη! Πάω να μαγειρέψω κοτόπουλο στη σχάρα...Προσέχω τη διατροφή μου ...σήμερα!;) Δύο κιλάκια μου μείνανε αλλά το σώμα μου είναί αλλιώς:rolleyes: Ξέρω ακόμη μήνας δεν πέρασε και πρέπει να κάνω ακόμη λίγη υπομονή!!! Τέσπα...

Φιλάκια σε όόόόόόλες ανεξαιρέτως!!!και φυσικά έξτρα φιλάκια στα μπεμπίνια της παρέας!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Είμαι καινούργια στο φόρουμ και βασικά μπήκα γιατί έχω να δώσω σε όποια τα χρειάζεται τα φάρμακα για την σπερματεγχυση. Να πω και εγώ την ιστορία μου.... Προσπαθούσαμε με τον αντρα μου ένα χρόνο για μωράκι αλλά τπτ και ετσι πήγαμε στο γιατρο για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την σπερματεγχυση. Όλα μια χαρά! Πήγα και πήρα τα φάρμακα και περιμέναμε να περάσουν οι γιορτές (περισυ τα Χριστούγεννα) για να ξεκινήσουμε την διαδικασία. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εκανα για πλάκα ένα τεστ που είχα σπίτι επειδή είχα λαιμαργία και τελικά ήταν θετικό!! Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε! Τώρα έχουμε ένα αγοράκι 5 μηνών!!! Τέσπα. Όποια κοπέλα έχει ανάγκη από τα φάρμακα (έχουμε και την κρίση) ας μου πει και ευχαρίστως να της τα δώσω. Αμαρτία είναι να τα πετάξω.

Κοριτσάκια μου γλυκά εδώ είμαι κι εγώ!

Prayer λυπάμαι πολύ.. όπως πολύ σωστά είπε και το Μομεντάκι ακόμη και με περίοδο κάνουμε χοριακή διότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με αιμορραγία και κύηση! Αν παρόλα αυτά αποφασίσεις να μην κάνεις χοριακή μην το βάλεις κάτω!

Μομεντάκι μου ναι, πλησιάζω κι εγώ και δεν το πιστεύω! Όμως πρέπει να ξεκουράζεσαι κοριτσάκι όσο περισσότερο μπορείς διότι όσο περνάει ο καιρός ο μπέμπης θα μένει περισσότερο ξύπνιος και εσύ δεν θα αντέχεις κοριτσάκι μου και ξενύχτι και μπέμπη και δουλειές και όλα τα συνακόλουθα.. Αλήθεια, τελικά πόσα κιλάκια πήρες συνολικά; Εγώ μέχρις στιγμής 7 και ελπίζω να μην πάρω άλλα.. Θηλάζετε; πως τα πάτε με το θηλασμό; Σε έπρηξα στις ερωτήσεις αλλά έχω περιέργεια.

Να σου στείλω και το mail μου να μου στείλεις φωτό του αστρομομεντακίου; σίγουρα θα είναι χαρισματικός!

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

Ναι φυσικα δομνινακι μου να μου στειλεις το μειλ σου και θα σου στειλω φωτος:-)

Πολυ καλα τα κιλακια σου! Κι εγω συνολο 7! Βασικα στον 9ο ειχα παρει 2! Οσο για το θηλασμο δεν κανω αποκλειστικο! Καθε 3 περιπου ωρες θηλαζω κ δινω κ συμπληρωμα!τωρα εκ των υστερων καταλαβα πως αυτο εχει τα αρνητικα του αφου το μικρουλη χρειαζεται πολληωρα για να φαει!εχει ομως κ τα θετικα του ως προς την αυξηση βαρους και στο οτι συμμετεχει κ ο μομεντος στη διαδικασια κατι που θελαμε κ οι δυο!

Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις; σκεφτηκες καθολου;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα σε όλες! Είμαι καινούργια στο φόρουμ και βασικά μπήκα γιατί έχω να δώσω σε όποια τα χρειάζεται τα φάρμακα για την σπερματεγχυση. Να πω και εγώ την ιστορία μου.... Προσπαθούσαμε με τον αντρα μου ένα χρόνο για μωράκι αλλά τπτ και ετσι πήγαμε στο γιατρο για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την σπερματεγχυση. Όλα μια χαρά! Πήγα και πήρα τα φάρμακα και περιμέναμε να περάσουν οι γιορτές (περισυ τα Χριστούγεννα) για να ξεκινήσουμε την διαδικασία. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εκανα για πλάκα ένα τεστ που είχα σπίτι επειδή είχα λαιμαργία και τελικά ήταν θετικό!! Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε! Τώρα έχουμε ένα αγοράκι 5 μηνών!!! Τέσπα. Όποια κοπέλα έχει ανάγκη από τα φάρμακα (έχουμε και την κρίση) ας μου πει και ευχαρίστως να της τα δώσω. Αμαρτία είναι να τα πετάξω.

Να σας ζησει το αγορακι myrtog! Τελικα ολα τα 'βιολογικα' μωρακια ειναι αγορακια; απορω!:-)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ναι φυσικα δομνινακι μου να μου στειλεις το μειλ σου και θα σου στειλω φωτος:-)

Πολυ καλα τα κιλακια σου! Κι εγω συνολο 7! Βασικα στον 9ο ειχα παρει 2! Οσο για το θηλασμο δεν κανω αποκλειστικο! Καθε 3 περιπου ωρες θηλαζω κ δινω κ συμπληρωμα!τωρα εκ των υστερων καταλαβα πως αυτο εχει τα αρνητικα του αφου το μικρουλη χρειαζεται πολληωρα για να φαει!εχει ομως κ τα θετικα του ως προς την αυξηση βαρους και στο οτι συμμετεχει κ ο μομεντος στη διαδικασια κατι που θελαμε κ οι δυο!

Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις; σκεφτηκες καθολου;

Εγώ θα προσπαθήσω εξ αρχής για αποκλειστικό θηλασμό και αν τα καταφέρουμε θα είμαστε πανευτυχείς! Αν πάλι όχι, δεν χάθηκε ο κόσμος.. ούτε το πρώτο μωράκι θα είναι που μεγαλώνει με ξένο γάλα ούτε το τελευταίο!

Σου στέλνω αμέσως το mail μου με π.μ. για αποστολή φωτογραφιών αστρομομεντακίου!:tongue:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...