Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 hours ago, Maraki S. said:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Καλησπέρα κορίτσι. Όλες μας χρειαζόμαστε ένα και καλό. Και εγώ στην πρώτη εξωσωματική είχα 6 βλαστοκυστες καλές τότε ηλικία 38 και τελικά όλες ήταν η παλλινδρομεςς η βιοχημικές. Στην δεύτερη εξωσωματικη 40 είχα 10 ωάρια και γονιμοποίηση μόνο 2 που φτάσανε βλαστοκυστες η μια κακή και η άλλη μέτρια. Κόλλησα κοβιντ τα βάλαμε κατάψυξη και στη απόψυξη άντεξε μόνο η μέτρια. Την έβαλα έπιασε και ήταν και αυτή βιοχημική. Αυτό που θέλω να πω είναι μην κολλάτε στην ποσότητα. Ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

:DΓεια σας και από μένα!!!

Σας διαβάζω αλλά δεν καταφέρνω να γράψω γιατί συνήθως από το κινητό μπαίνω...Τώρα όμως έκανα την ανατροπή και άναψα τον υπολογιστή! Ελπίζω να προλάβω να ποστάρω κιόλας!!!

Prayer μου για σένα μπήκα...Πολύ λυπάμαι...Αλλά τι είναι αυτά που λες; Δεν τα βάζουμε κάτω! Είναι σπαστική και χρονοβόρα η διαδικασία το ξέρουμε όλες πολύ καλά...΄Σιγά σιγά θα φύγει η απογοήτευση και θα ξαναπροσπαθήσεις με τον΄ενα ή τον άλλο τρόπο! Πάντως έτσι πληροφοριακά ακόμη και με περίοδο πάλι κάνουμε χοριακή...

Μαρκελάκι μου αρέσει που έστελνες την prayer για χοριακή...το διάβαζα και γέλαγα γιατί με εμένα αποκλείεται να μου έλεγες κάτι τέτοιο...Μάλλον θα μου έλεγες "σταμάτα να κάνεις χοριακές":p Το μομεντάκι σου στέλνει ένα μεγάάάάάλο ζουμερό με γάλα φιλάκι!!!! Ειδικά για σένα!:D Ετσι μου είπε να σου πω...!!!!

Ντεσάκιμου εμφανίστηκες και πολύ χάρηκα...Αχ χαμός στο σπίτι ε; Αλλά τρελαίνομαι που σου αρέσει! Αν κι εγώ κάνω το μαζοχιστικό που κάνει το καραμελλάκι συγυρίζω τα πάντα πριν πάμε για ύπνο...Εντάξει ΄το μομεντάκι δεν κάνει τίποτα ακόμη αλλά μαζεύω μπιμπερά, χαρτομάντιλα, σαλιαρίστρες κλπ...Γενικώς πριν πάω για ΄υπνο είναι όλα στη θέση τους...οπότε με βλέπω να ακολουθώ αυτή την άκρως μαζοχιστική πορεία και μετά!χχαχαχαχαχα Καλέ καραμελλάκι τελικά θα πάτε πάνω; Δεν έγινε τίποτα με την ένσταση; Για ενημέρωσε πλιζ!!!

Το λοιπόν εμείς μεγαλώνουμε...ειδικά βάζουμε τοπικό πάχος στα μάγουλα! Αρχισε μια μικρή αλληλεπίδραση τώρα που γίναμε μεγάλοι άντρες...και γυρνάει στη φωνή της μαμάς και του μπαμπά...Μας ρίχνει κάτι βλέματα που με κάνουνε να λιώνω...Γενικω΄ς γελάω πολύ με τα ύφη που παίρνει...και συνεχώς τον κοροιδεύω πως κάνει γιόγκα αφού καρφώνει το βλεμμα του στους πιο κουφούς "προορισμούς"¨και μένει εκεί αποσβολωμένος!

Εγώ δε συνεχίζω να είμαι υπερκινητική...αφού τις ώρες που κοιμάται αντί να ξεκουράζομαι καθαρίζω, μαγειρεύω, βάζω πλυντήρια, σιδερώνω...Σαν ζόμπι είμαι! Υπερκινητικό ζόμπι! Τώρα άρχισα να ξεκλέβω και καμιά ωρίτσα για να κοιμάμαι και λιγάκι...

Δομνινάκι μου τώρα συνειδητοποίησα ακόμη περισσότερο πως πλησιάζειιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςς!!! Αντε κοριτσάκι μου! Ολα έτσι καλά να πάνε μέχρι τέλους! Κι εγώ έτσι ευχόμουνα να είναι μέχρι το τέλος όλα καλά αφού η πορεία της εγκυμοσύνης μου ήτανε ανώδυνη...Αντε κοριτσάκι μου! Είμαι τόσο χαρού μενη για σένα!!!

Αχ αυτά! Δεν θυμάμαι κάτι άλλο! Συγνώμη! Πάω να μαγειρέψω κοτόπουλο στη σχάρα...Προσέχω τη διατροφή μου ...σήμερα!;) Δύο κιλάκια μου μείνανε αλλά το σώμα μου είναί αλλιώς:rolleyes: Ξέρω ακόμη μήνας δεν πέρασε και πρέπει να κάνω ακόμη λίγη υπομονή!!! Τέσπα...

Φιλάκια σε όόόόόόλες ανεξαιρέτως!!!και φυσικά έξτρα φιλάκια στα μπεμπίνια της παρέας![/quote

με όποιον δάσκαλο καθήσεις;)

Διαφημίσεις

Κάτι ήξερα μάλλον που δεν ήθελα να πάω για χοριακή...Μου ήρθε χθές κανονικά η περίοδος...Πάει και η 2η προσπάθει και μαζί μα'αυτήν και οι προσπάθειες γενικότερα... Λέω να σταματήσω εδώ και αν είναι να έρθει θα έρθει, αν πάλι όχι η ζωή συνεχίζεται με ή χωρίς παιδί...

Καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια και σας ευχαριστώ για την υποστήριξη...!!!!!!!!!!

Κρίμαααααα!!!

αλλά επιμένω ότι δε θα μείνεις πολύ καιρό άνευ προσπάθειας ότι και να λες τώρα!!!

ειδικά εσύ που δε χρειάζεσαι φαρμακάκια

μια συνάδελφος του άντρα μου έπιασε με την 5η φορά και έκανε μόνο πρεγκνύλ σα και σένα...μήπως να πάρεις σβάρνα στις σπερματεγχύσεις με μερικά ενδιάμεσα φυσιολογικά???καλά ο γιατρός θα σου πει αλλά οι προσπάθειες είναι κόλλημα!!!ρώτα και τα κοριτσάκια εδώ ξέρουν πολύ καλά....και το 80 τοις εκατό πια ξεσκατίζει ή είναι στο 1ο και μερικές κοπέλες στο 2ο!!!!!!!;);)μήπως όλο αυτό λέει ότι αξίζει τον κόπο????φιλάκια και είμαστε μαζί σου σε ότι κάνεις!!!!:P

Γειά σας!!! Είχα πολλές μέρες να μπω γιατί δεν είχαμε ίντερνετ και μου λείψατε!!!

Χαίρομαι που διαβάζω πανικόβλητες μαμάδες να μαζεύουν τους σαλονοπαιδότοπους!!!

Μομεντούλα μου διάβαζα το μηνυμά σου και ήταν λες και έβλεπα τον εαυτό μου!! Τα ίδια κάνω!! μόλις κοιμηθεί ο μικρός τρέχω σαν τρελλή!! και φυσικά πριν πέσω για ύπνο ή ακόμα και τα ξημερώματα που ξυπν'αω για να θηλάσω τον μπέμη μαζεύω ότι μπορώ!καλά δεν βάζω και ηλεκτρική αλλά μπορεί να πλένω πιάτα κατά τις 4 τα ξημερώματα!! Η αλήθεια είναι πως καθώς περνάει ο καιρός ο μικρός έχει καλύτερο πρόγραμμα και εγώ περισσότερο χρόνο!!

Σήμερα κάναμε και πολύ ωραίες βολτες με το καρότσι μας στον ήλιο και μάλιστα χωρίς άγχος μήπως κρυώσει γιατί ήταν σχεδόν καλοκαιρινή η μέρα!! Βέβαια ο μπεμπάκος δεν έχει δει και πολύ τον έξω κόσμο γιατί μόλις μπει στο αυτοκίνητο κοιμάται και ξαναξυπνάει όταν ανεβαίνουμε στο σπίτι :-Ρ!!

Ποοοοοολλάάάάάάα φιλιά σε όλες σας και εύχομαι να γεμίσει το καφέ μας σύντομα με περισσότερους σαλονοπαιδότοπους!!!

Δομνινάκι ετοιμάσου!!!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Γειά σας!!! Είχα πολλές μέρες να μπω γιατί δεν είχαμε ίντερνετ και μου λείψατε!!!

Χαίρομαι που διαβάζω πανικόβλητες μαμάδες να μαζεύουν τους σαλονοπαιδότοπους!!!

Μομεντούλα μου διάβαζα το μηνυμά σου και ήταν λες και έβλεπα τον εαυτό μου!! Τα ίδια κάνω!! μόλις κοιμηθεί ο μικρός τρέχω σαν τρελλή!! και φυσικά πριν πέσω για ύπνο ή ακόμα και τα ξημερώματα που ξυπν'αω για να θηλάσω τον μπέμη μαζεύω ότι μπορώ!καλά δεν βάζω και ηλεκτρική αλλά μπορεί να πλένω πιάτα κατά τις 4 τα ξημερώματα!! Η αλήθεια είναι πως καθώς περνάει ο καιρός ο μικρός έχει καλύτερο πρόγραμμα και εγώ περισσότερο χρόνο!!

Σήμερα κάναμε και πολύ ωραίες βολτες με το καρότσι μας στον ήλιο και μάλιστα χωρίς άγχος μήπως κρυώσει γιατί ήταν σχεδόν καλοκαιρινή η μέρα!! Βέβαια ο μπεμπάκος δεν έχει δει και πολύ τον έξω κόσμο γιατί μόλις μπει στο αυτοκίνητο κοιμάται και ξαναξυπνάει όταν ανεβαίνουμε στο σπίτι :-Ρ!!

Ποοοοοολλάάάάάάα φιλιά σε όλες σας και εύχομαι να γεμίσει το καφέ μας σύντομα με περισσότερους σαλονοπαιδότοπους!!!

Δομνινάκι ετοιμάσου!!!!!

χαχαχαχαχαχα Πάνω κάτω τα ίδια κι εγώ κουκάκι μου! Και να μαι κομμάτια και να συνεχίζχω απτόητη!!!

Κι εμάς την ίδια επαφή με τον έξω κόσμο έχει...με το που μπαίνει στο αυτοκίνητο ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!

Αχ ανυπομονώ να ρθει η άνοιξη για να μπορούμε να βγαίνουμε βολτιτσες...Πώς αλλάζουνε τα πράγματα...μέχρι τώρα αγαπημένή μου εποχή ήτανε ο χειμώνας...τώρα θέλω ωραίες μέρες για να μπορώ να τον παίρνω βολτούλα!!!

Όταν λες πως έχει καλύτερο πρόγραμμα προγραμμα προσπάθησες να τον βάλεις εσύ σε κάποιο πρόγραμμα ή από μόνος του; Ρωτάω για να μαθαίνω!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κρίμαααααα!!!

αλλά επιμένω ότι δε θα μείνεις πολύ καιρό άνευ προσπάθειας ότι και να λες τώρα!!!

ειδικά εσύ που δε χρειάζεσαι φαρμακάκια

μια συνάδελφος του άντρα μου έπιασε με την 5η φορά και έκανε μόνο πρεγκνύλ σα και σένα...μήπως να πάρεις σβάρνα στις σπερματεγχύσεις με μερικά ενδιάμεσα φυσιολογικά???καλά ο γιατρός θα σου πει αλλά οι προσπάθειες είναι κόλλημα!!!ρώτα και τα κοριτσάκια εδώ ξέρουν πολύ καλά....και το 80 τοις εκατό πια ξεσκατίζει ή είναι στο 1ο και μερικές κοπέλες στο 2ο!!!!!!!;);)μήπως όλο αυτό λέει ότι αξίζει τον κόπο????φιλάκια και είμαστε μαζί σου σε ότι κάνεις!!!!:P

ΈΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ΈΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

Ευχαριστώ teacher είμαι λίγο πριν το πτυχίο!!!!

Χρόνια πολλά και από δω καλό μας Μομεντάκι!!!!(έκανες καμμιά χοριακή λόγω γενεθλίων???χιχιχιχι)-πλάκα κάνω γτ έχεις ήδη το μωράκι σου δίπλα αλλιώς το ξέρω δεν παίζουμε με αυτά αλλά μ'αρέσει να σε πειράζω πολλά φιλιά και τα περισσότερα στον Μομέντοτζουνιοράκι:P

Καλημέρα!

Θέλω κι εγώ σαλονοπαιδότοπο!!!! Πλάκα πλάκα έχουμε ήδη αρχίσει να φανταζόμαστε με τον Δομνίνο που θα κάνουμε τη γωνιά παιχνιδιού... Μάλλον κάπου στο σαλόνι.. βέβαια δεν είναι και τεράστιο και θα στριμωχτούμε λιγουλάκι αλλά δεν πειράζει!

Μομεντάκι μέχρι πότε θα έχεις άδεια από το σχολείο; Ελπίζω να γυρίσεις τον Σεπτέμβρη στη δουλειά για να απολαύσεις το Μομεντάκι σου σε όλο του το μεγαλείο όσο γίνεται περισσότερο!

Κουκάκι μου κάνεις πολύ καλά που βγάζεις τον μπέμπη βόλτα έξω! Όντως έχει φοβερές μέρες και εσείς που είστε και επαρχία έχετε πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα από εμάς εδώ στην πρωτεύουσα!

Εγώ προσωπικά δε νομίζω ότι θα έχω αντοχές στις 4 το πρωί που θα ξυπνάμε να μαζεύω το σπίτι!

Ερώτηση προς τις φρέσκες μανούλες.. Πόσα μπιμπερό πήρατε στην αρχή και τι ηλικίας;

L2qIp2.png

χαχαχαχαχαχα Πάνω κάτω τα ίδια κι εγώ κουκάκι μου! Και να μαι κομμάτια και να συνεχίζχω απτόητη!!!

Κι εμάς την ίδια επαφή με τον έξω κόσμο έχει...με το που μπαίνει στο αυτοκίνητο ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!

Αχ ανυπομονώ να ρθει η άνοιξη για να μπορούμε να βγαίνουμε βολτιτσες...Πώς αλλάζουνε τα πράγματα...μέχρι τώρα αγαπημένή μου εποχή ήτανε ο χειμώνας...τώρα θέλω ωραίες μέρες για να μπορώ να τον παίρνω βολτούλα!!!

Όταν λες πως έχει καλύτερο πρόγραμμα προγραμμα προσπάθησες να τον βάλεις εσύ σε κάποιο πρόγραμμα ή από μόνος του; Ρωτάω για να μαθαίνω!:D

Απο μόνος του μομεντούλα μου άλλαξε τελείως μετά που σαραντήσαμε και μέρα με την μέρα ακόμα περισσότερο!!!

κάποιες μέρες παθαίνει κάποιες κρίσεις που θέλει να τρώει όλη την ημέρα και είναι γκρινιαρούλης αλλά δεν είναι πολλές αυτές οι μέρες τον πιο πολύ καιρό είναι ήσυχος και χαμογελαστός και τα βράδια πλέον ξυπνάει ανα 4 ώρες πρίπου!!;)

το μόνο που προσπάθησα να βάλω σε πρόγραμμα είναι το μπανάκι του που φροντίζουμε να τον κάνουμε το βραδάκι κατά τις 8 οπότε μετά χαλαρώνει και κοιμάται σαν πουλάκι:D

f13Fp2.png

Ευχαριστώ teacher είμαι λίγο πριν το πτυχίο!!!!

Χρόνια πολλά και από δω καλό μας Μομεντάκι!!!!(έκανες καμμιά χοριακή λόγω γενεθλίων???χιχιχιχι)-πλάκα κάνω γτ έχεις ήδη το μωράκι σου δίπλα αλλιώς το ξέρω δεν παίζουμε με αυτά αλλά μ'αρέσει να σε πειράζω πολλά φιλιά και τα περισσότερα στον Μομέντοτζουνιοράκι:P

χαχαχαχαχα!!!:lol::lol::lol:

Χοριακή για δώρο γενεθλίων καλόοοο!!χαχαχαχα!!!

Μομεντούλα πολύχρονη και από εδώ!!!:D:D

f13Fp2.png

Καλημέρα!

Θέλω κι εγώ σαλονοπαιδότοπο!!!! Πλάκα πλάκα έχουμε ήδη αρχίσει να φανταζόμαστε με τον Δομνίνο που θα κάνουμε τη γωνιά παιχνιδιού... Μάλλον κάπου στο σαλόνι.. βέβαια δεν είναι και τεράστιο και θα στριμωχτούμε λιγουλάκι αλλά δεν πειράζει!

Μομεντάκι μέχρι πότε θα έχεις άδεια από το σχολείο; Ελπίζω να γυρίσεις τον Σεπτέμβρη στη δουλειά για να απολαύσεις το Μομεντάκι σου σε όλο του το μεγαλείο όσο γίνεται περισσότερο!

Κουκάκι μου κάνεις πολύ καλά που βγάζεις τον μπέμπη βόλτα έξω! Όντως έχει φοβερές μέρες και εσείς που είστε και επαρχία έχετε πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα από εμάς εδώ στην πρωτεύουσα!

Εγώ προσωπικά δε νομίζω ότι θα έχω αντοχές στις 4 το πρωί που θα ξυπνάμε να μαζεύω το σπίτι!

Ερώτηση προς τις φρέσκες μανούλες.. Πόσα μπιμπερό πήρατε στην αρχή και τι ηλικίας;

Δομνίνα μου σου εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου να μην χρειαστείς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως μπιμπερό γιατί θα θηλάζεις!!;););)

Πάντως εντάξει επειδή ίσως χρειαστεί να βγάζεις γάλα και με το θήλαστρο εγώ είχα ένα μπιμπερό Dr Brown μικρό που μου είχαν κάνει δώρο από ένα μαγαζί και αγόρασα και δύο γυάλινα μεγαλύτερα 250ml Dr Brown επίσης και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.

Παρεπιπτόντως τα συγκεκριμένα μπιμπερό είναι πολύ καλά γιατί δεν ρουφάει αέρα το μωρό οπότε και το μητρικό γάλα που βάζω και του δίνω κάποιες φορες το ρουφάει μέχρι τελευταίας σταγόνας χωρίς να καταπίνει φυσαλίδες και να πονάει η κοιλίτσα του μετά!

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα μου σου εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου να μην χρειαστείς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως μπιμπερό γιατί θα θηλάζεις!!;););)

Πάντως εντάξει επειδή ίσως χρειαστεί να βγάζεις γάλα και με το θήλαστρο εγώ είχα ένα μπιμπερό Dr Brown μικρό που μου είχαν κάνει δώρο από ένα μαγαζί και αγόρασα και δύο γυάλινα μεγαλύτερα 250ml Dr Brown επίσης και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.

Παρεπιπτόντως τα συγκεκριμένα μπιμπερό είναι πολύ καλά γιατί δεν ρουφάει αέρα το μωρό οπότε και το μητρικό γάλα που βάζω και του δίνω κάποιες φορες το ρουφάει μέχρι τελευταίας σταγόνας χωρίς να καταπίνει φυσαλίδες και να πονάει η κοιλίτσα του μετά!

Ελπίζω κουκάκι μου ολόψυχα να πιάσει η ευχούλα σου και να καταφέρω να θηλάσω.. Για τα Dr Brown έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα, ακριβώς διότι έχουν ειδική κλίση και δεν ρουφάει αέρα το μωρό και βοηθάνε πολύ στους κολικούς. Κι εγώ προσανατολίζομαι σε αυτά! Φιλάκια στον κουκάκο junior!

L2qIp2.png

Prayer μου λυπαμαι πολυ αλλα αν ησουν μαζι μας λιγο περισσοτερο καιρο θα εβλεπες ποσο δυσκολα εχουν περασει και ακομα περνανε μερικα κοριτσακια μας!Καταλαβαινω οτι τωρα εισαι αρνητικη γιατι η αναμονη της χοριακης τσακιζει νευρα οχι αστεια αλλα παρε το χρονο σου και θα δεις οτι σε λιγο θα εχεις παλι δυναμεις να συνεχισεις! Αλλα φυσικα δε ξεχναμε και το παραδοσιακο!;););)

Αχ τι τελεια τα Μομεντοκουκομανουλο νεακιααα!! λιωωωνωωω οταν σας διαβαζωωωωω!!!!

Δομνινα μου εγω ειχα παρει τα tommee tippee που κι αυτα εχουν βραβευτει και υποτιθεται ειναι σχεδιασμενα για τους κολικους κλπ και η θηλη μιμειται της μαμας αλλα δε με βολεψε στις τελευταιες σταγονες λογω σχηματος.Επρεπε να γυρω πολυ το κεφαλακι της.Για τα doctor brown εχω ακουσει πολυ καλα λογια. αλλα επεδη ειναι γυαλινα δε θα αντεχαν πολυ στα χερια μου!:oops: Σου ευχομαι να καταφερεις να θηλασεις και ακομα και αν δεν ερθει ευκολα αν επιμεινεις θα τα καταφερεις!!!

Ο καραμελλος εφτασε πανω.Δε θα επισρεψει θα παμε εμεις οταν ειμαστε ετοιμες....

Η καραμελλιτσα λυσσαει τρεχει τρωει τουμπες με βασανιζει μια ωρα για να κοιμηθει μια ωρα για να φαει και ολο σκανταλιες και οταν της λεω τι κανεις εκει; τι εχουμε πει; λεει απαπααααα! και γενικα λεμε πολλααα λογακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Πολύ καλημέρα σας!

Ιδιαιτέρως πρωϊνή σήμερα μιας και κοιμόμουν από τις 9.30 χθες το βράδυ... και στις 3.30 σηκώθηκα για 2η φορά για κατούρημα και μετά δεν μου κόλλαγε ύπνος.. ήρθε και μου κατσικώθηκε μια ελαφριά καούρα και έδεσε το γλυκό..

Καραμελλάκι μου και για τα μπιμπερό που αναφέρεις έχω διαβάσει αλλά δεν ξέρω κάποια άλλη μανούλα που να τα έχει χρησιμοποιήσει. Τα Dr Brown έχουν και πλαστικά μπιμπερό, όχι μόνο γυάλινα.. Νομίζω όμως ότι τουλάχιστον για τους 3 πρώτους μήνες ενδείκνυνται τα γυάλινα μπιμπερό για τα βρέφη γιατί αποστειρώνονται πολύ καλύτερα από τα πλαστικά.. Όποια μανούλα θέλει και μπορεί ας μας διαφωτίσει σε αυτό!

Φαντάζομαι πως θα αφήσετε να περάσει το πολύ κρύο και μετά να πάτε να βρείτε τον Καραμέλλο εκεί στα ψηλά.. Σπίτι βρήκε ή όχι ακόμη;

Άντε να δούμε πότε θα πιούμε τον καφέ που λέμε τόσο καιρό!

L2qIp2.png

Πολύ καλημέρα σας!

Ιδιαιτέρως πρωϊνή σήμερα μιας και κοιμόμουν από τις 9.30 χθες το βράδυ... και στις 3.30 σηκώθηκα για 2η φορά για κατούρημα και μετά δεν μου κόλλαγε ύπνος.. ήρθε και μου κατσικώθηκε μια ελαφριά καούρα και έδεσε το γλυκό..

Καραμελλάκι μου και για τα μπιμπερό που αναφέρεις έχω διαβάσει αλλά δεν ξέρω κάποια άλλη μανούλα που να τα έχει χρησιμοποιήσει. Τα Dr Brown έχουν και πλαστικά μπιμπερό, όχι μόνο γυάλινα.. Νομίζω όμως ότι τουλάχιστον για τους 3 πρώτους μήνες ενδείκνυνται τα γυάλινα μπιμπερό για τα βρέφη γιατί αποστειρώνονται πολύ καλύτερα από τα πλαστικά.. Όποια μανούλα θέλει και μπορεί ας μας διαφωτίσει σε αυτό!

Φαντάζομαι πως θα αφήσετε να περάσει το πολύ κρύο και μετά να πάτε να βρείτε τον Καραμέλλο εκεί στα ψηλά.. Σπίτι βρήκε ή όχι ακόμη;

Άντε να δούμε πότε θα πιούμε τον καφέ που λέμε τόσο καιρό!

Συμφωνώ για τα γυάλινα ότι αποστειρώνονται καλύτερα γιάυτό τα επέλεξα αλλά επίσης μπορείς να κρυώσεις καλύτερα και το γαλατάκι από ότι μου έλεγε μία φίλη μου που έδινε στο μωράκι ξένο γάλα το πλαστικό μπουκάλι αργούσε πολύ να κρυώσει το γάλα ενώ με το γυάλινο τσακ-μπαμ σε τρεχούμενο νερό το κρύωνε και ξέμπλεκε!;)

f13Fp2.png

συμφωνω με τα γυαλινα..αν δεν εχεις ταλεντο στο σπασιμο οπως εγω ειναι καλυτερα!

δε θυμαμαι δομνινα μου γιατι δε τα επελεξα τα dr brown ειχε και η κολλητη μου τομι τιπι και γι αυτο ισως..

Ο καραμελλος θα δει το σπιτι μαλλον σημερα.κι εμεις ετσι λεγαμε να περασουν τα κρυα και να παμε αλλα δε ξερω ποσο θ αντεξουμε χωρις το μπαμπα μας!

Κανονιζουμε κατι γι αυτο το σκ; τι λετε;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...