Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ:shock::shock:

ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!

ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ...ΜΗΠΩΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΛΟΞΟΔΡΟΜΙΣΕ ΛΙΓΟ?????

ΧΜΜΜ ΜΟΜΕΝΤΑΚΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ!!!:rolleyes:

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:-P

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Δομνινα τελειο το δωματιακιι!

Μομεντακι πετας κατι Κυπριακα που αναρωτιεμαι αν δεν ειχα ερθει κυπρ αν θα τα καταλαβαινα χαχα!Πχ η αρχη ηλεκτρισμου!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Kαλημέραααα!!!!!:D:D:D

Τι κάνετε? Εχω καιρό να γράψω και σήμερα Κυριακή που είμαι πιο χαλαρή είπα να στρογγυλοκαθίσω λιγάκι στο λάπτοπ.

Τις καθημερινές πέρα από τη δουλειά ...τα απογευματάκια ή θα έχω γιατρό γιατί έχω και γυναικολόγο , και αιματολόγο , ενδοκρινολόγο συν γυναικολόγο του ικα που μου γράφει καθε μήνα τα φάρμακα.....ή θα χω ψώνια του σπιτιού....και αν δεν έχω τπτ απο αυτα προσπαθώ να φτιάξω ένα δωμάτιο που έχουμε και είναι πραγματικά αποθήκη και γίνεται χαμός:rolleyes: κάνω από λίγο όποτε μπορώ αλλά έχει ακόμα πολύ δουλειά.......αν προλάβω έχει καλώς, διαφορετικά δεν αγχώνομαι έτσι και αλλιως το μωράκι αν γεννηθεί με το καλό στο δικό μας δωμάτιο θα είναι στην αρχή. Απλά προσπαθώ να το μαζέψω για να φτιαχτεί καμμιά ντουλάπα να χω και χώρο επιπλεον .

Εσείς τι κάνετε?

Prayer διάβασα για το αρνητικό αποτέλεσμα αλλά πραγματικά μη το βάζεις κάτω........ξέρω ότι έρχεται η απογοήτευση αλλά εύχμαι συντομα να ξαναρχίσεις θετικές σκέψεις και θα δεις που θα ρθει και το θετικό αποτέλεσμα:D

Μομεντάκι μια χαρά διαβάζω πως είναι ο μπεμπάκος:D ..........μπράβο και σε σένα που τα καταφέρνεις μια χαρά;)

Αυτό με το θερμομετράκι στον ποπουδάκο ναι το ξέρω και γω αυτό το κολπάκι......τώρα αν δεις πολύ ζόρι μπορεις να το κάνεις να ανακουφιστεί λιγάκι....εκτός αν ο μπαμπάς δεν συμφωνεί ε?

Κουκάκι και για σένα πολύ χαίρομαι που είναι μια χαρά ο μικρούλης σου.......κάνει και ωραίες μερούλες τελευταία και φαντάζομαι στην Κρήτη θα ναι ακόμα πιο ζεστά για ωραίες βολτίτσες.

Δομνινάκι μου μια χαρα μεγαλώνει το μωράκι σου:D πολύ πολύ χαίρομαι :D Αχ με τις συχνοουριες εχω και γω μεγαλο θεμα....σηκωνομαι 2-3 φορες τη νυχτα ....ευτυχως ξανακοιμαμαι μετα , αλλά ειναι φορες που και την υπολοιπη μερα θέλω να πηγαινω ανα 5 λεπτά στην τουαλετα γιατί με πιέζει η κύστη ....ίσα ισα να κανω μια σταγονίτσα:tongue:

Όσο για τα μπιμπερό που λέτε εγώ πιστεύω πως το γυαλί είναι πολύ καλύτερο υλικό από ότι το πλαστικό......τώρα το να σπάσει κομματάκι δυσκολο....μόνο αν πέσει κάτω.

Καραμελλάκια τι κάνετε? Έφυγε ο μπαμπάκας ε? εσείς πότε με το καλό λέτε να ακολουθήσετε?

Και γω θέλω να σε δω πριν φυγεις όπως και με τα υπόλοιπα κοριτσάκια να κανονίσουμε κάτι. Δομνινάκι θέλω να σε δω εγκυούλα:D

Θα σου στείλω σε μην το τηλ μου αν το χεις χάσει.

Μαρκελλάκι διαβάζεις και σήμερα ε? Είσαι απίστευτα διαβαστερό κοριτσάκι :D σε θαυμάζω!

Η Νικόλ μας τι κάνει? για να εμφανιστεί λιγάκι να μας πει κανένα νεάκι της:tongue:

Ντεσκουλάκι μου όποτε θέλεις πάρε τηλ , αλλά πρωινά στη δουλειά το χω στο αθορυβο.....απογευματάκι θα ναι καλύτερα.

Τα μικρά σου πλέον έχουν μεγαλώσει:D και η μικρή περπατάει κιόλας ε? μπράβο της! Να μου τα φιλήσεις.

Εγώ κορίτσια είμαι καλά, μια χαρά είναι η εγκυμοσύνη μου, ευτυχως εδω και πολυ καιρό έχουν σταματησει και οι πονοκέφαλοι. Έχω κλείσει την 26η εβδομάδα, η κοιλιά μου είναι μικρούλα, σκεφτειτε άνετα κοιμάμαι και μπρούμητα με το ποδι στα πλάγια,αυτό που με έχει πιάσει τον τελευταιο καιρό είναι η επιθυμια για γλυκό που εγώ δεν είμουνα γλυκατζού.......δηλ σοκολατα μπορει να χα να φαω και μηνες μπορει και πανω απο χρονο και τωρα θα φαω σχεδον καθημερινά :rolleyes: βέβαια δε θα τη φαω μετα το φαγητο αλλα το απογευματάκι.Από κιλάκια καλά τα πάω..........με έσωσε που προσεχα πολυ στο α τριμηνο (και τοτε ειχα χασει κιολας) ......απο τα κιλα που ξεκινησα να χω παρει 1-2 κιλά.....αλλά είχα ξεκινησει με μερικα παραπανίσια που πηρα το καλοκαιράκι:rolleyes:

Πριν 1-2 βδομαδες που ζυγιστηκα είδα πως ξαναχασα ενα κιλακι.......μια ανεβαινω μια κατεβαινω......αν και απο δω και περα πιστευω πως μονο θα ανεβαινω.

Τη Δευτερα έχω επίσκεψη στο γιατρό και ανυπομονώώώ!!!!

Και το περιεργο....έκανα εξετασεις αίματος και ο αιματοκρίτης μου ανέβηκε:rolleyes: απο 37 που ηταν τον προηγουμενο μηνα πηγε στο 38,3:-o

Αυτά τα νέα μου κοριτσάκια:D .......περιττό να ξαναπώ πως και ο καιρός που περνάει....και ο μπέμπης που κλωτσάει δεν με έχουν κάνει ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι θα αποκτήσω με το καλό ένα μωράκι.

Εύχομαι σε όλα τα κοριτσάκια να γίνουν μανούλες, να μη το βάζουν κατω.....χρειάζεται μεγάλη υπομονη αλλά και επιμονή.

Και γω πολλές φορές νιωθω πως πάλι κατι θα στραβώσει και οτι δε θα πανε καλά τα πραγματα.....μου φαινεται αδυνατο να το συνειδητοποιησω?

Εσεις οι προσφατομανουλες το συνειδητοποιήσατε τελικά??

Αχ τι σας λέω Κυριακάτικά.....................

Μαριαμνάκι, Δεσποινάκι, Στελλιτα, Ιονελιτάκι,Νασυ, Μαράκια, Ανθούλα, Μαράκια, Τουρτίτσα και όποιο κοριτσάκι έχω ξεχάσει πολλά πολλά φιλάκια!

Πω πω! Εμφανίστηκε και το μελετινάκιμας! Πολύ χάρηκα που σε διαβάσαμε και πάλι κοριτσάκι! Ακόμή περισσότερο χαίρομαι που η εγκυμοσύνη σου πάει μια χαρά...Οσο για τους πονοκεφάλους επειδή είμαι κι εγώ παθούσα θυμάμαι πως στην εγκυμοσύνη δεν είχα ποτέ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Και νόμιζα πως θα συνέχιζε έτσί..αμ δε! Με το που γέννησα και με τα ξενύκτια που ξεκινήσανε δώστου ημικρανίες σχεδόν καθημερινά:rolleyes:

Μαρκελλάκι μου μελετηρό μου κοριτσάκι! Διαβάζεις για όλες μας εδώ μέσα οπότε είσαι απαραίτητη για να κρατάμε το επίπεδο της μόρφωσης ψηλό στο καφέ μας!:D Οντως έχουμε πολλές απουσίες εδώ...μείναμε εμείς κι εμείς και δεν ξέρω τι να κάνω...Λες να αρχίσω τα σκληρά μέτρα; χμ...θα το σκεφτώ και θα κάνουμε συμβούλιο να αποφασίσουμε!:D Τσάκω κι ένα φιλάκι από το μομεντάκι!!!!:D:D:D

Καραμελλάκι πότε λέτε να ξεκινήσετε για πάνω; Προλαβαίνουμε να πιούμε κανένα καφεδάκι κι εμείς μαζί σας; χαχαχαχαχα Ναι άρχισα τα χαζά απ ότι καταλαβαίνεις!!!

Σήμερα πήγαμε την πρώτη μας βολτούλα με τον μπαμπά μας...Ο μπόμπας ο μομέντος δεν κατάλαβε τίποτα γιατί κοιμότανε σε όλη τη διάρκεια του περιπάτου..Νανουρίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, μετά νανουρίστηκε μέσα στο καροτσάκι...Μόνο στο τέλος της βόλτας ξύπνησε γιατί ήτανε ώρα να φάει! Ελεγα να τον θηλάσω μέσα στο αυτοκίνητο αλλά το απέφυγα γιατί τον "παραπλάνησα" λιγάκι με την πιπίλα και φτάσαμε σπιτάκι και φάγαμε και κοιμηθήκαμε...

Ελπίζω να περάσατε κι εσείς όμορφα την Κυριακή σας! Αχ ανυπομονώ να έρθει η΄ανοιξη...Οχι πως έχουμε βαρυχειμωνιά εδώ στην Κύπρο...κάθε άλλο...απλά θέλω ήλιο για βόλτα και για να φτιάχνει η διάθεσή μου!!!

Φιλιά σε όλες!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά αυτές τις μέρες.. Το ζάχαρο νηστείας έχει ανέβει αρκετά χωρίς συγκεκριμένο λόγο ενώ το ζάχαρο μετά το φαγητό είναι μια χαρά. Επίσης η πίεσή μου έχει αρχίσει να μου πέφτει επικίνδυνα.. Μιλάμε για νούμερα 7.5 με 5.5 ή 8 με 6.5... δεν ξέρω που να το αποδώσω.. Λέω ότι ο μπέμπης πιέζει κάποια αρτηρία και διακόπτεται η τροφοδοσία του αίματος.. Αύριο έχουμε ραντεβού με τον γιατρό το πρωί και θέλω να δω πως είναι το μωρό.. Αν τρέφεται σωστά, αν έχει πάρει βάρος, αν ο πλακούντας είναι σε καλή κατάσταση, αν τα υγρά είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.. Βλέπετε έχω θορυβηθεί λιγάκι από τα νούμερα νηστείας και λέω να πάρω και τον διαβητολόγο αύριο και να πάω με τον υπέρηχο το απόγευμα να με δει και να δούμε τι θα κάνουμε.. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το δωμάτιό μας όντως έχει αρχίσει να γίνεται πολύ όμορφο.. Μομεντάκι μου λογικό είναι τους πρώτους 2 μήνες τα μωρά να είναι στο δωμάτιο της μαμάς τους.. είναι πιο εύκολο για κείνη να σηκώνεται το βράδυ και να μην τρέχει από εδώ κι από κει.. Κι εμείς έτσι σκοπεύουμε να κάνουμε.. Να το έχω για 2 μήνες στο δωμάτιό μας και μετά σιγά σιγά να πάει στο δωματιάκι του..

Εννοείται ότι με την καλαθούνα τη μέρα θα είναι όπου είμαι κι εγώ αφού ευτυχώς η καλαθούνα έχει και βάση που μεταφέρεται!

Μελετινάκι μου χαίρομαι πολύ που σε ακούω τόσο καλά.. Σιγά σιγά πλησιάζουμε στο τέλος, το έχεις καταλάβει; Εγώ πάλι όχι! Το τηλέφωνό σου δεν το έχω χάσει.. Θα σε πάρω τηλεφωνάκι να κανονίσουμε να βρεθούμε με την Καραμελλίτσα για καφέ!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αντε δομνινάκι μου να πας στο γιατρό να μην αγχώνεσαι άλλο...Είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι εντάξει όμως...Θα περιμένουμε να μας ενημερώσεις εντάξει;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπέρα!!!

Μαρκελάκι έχεις δίκιο έχουμε ξεφύγει από το θέμα αλλά δεν μπαίνουν κ τα υπόλοιπα κορίτσια, να μας πείτε που βρίσκεστε, σε τι φάση αν ξεκινήσατε προσπάθειες, να μοιραστούμε τις αγωνίες σας κ να είμαστε όπως παλιάάάάάα!! αντε λοιπόν εμφανιστείτε!!!

εχουμε εγκαταλείψει και τα παρτάκια μας!!

Μελετινάκι πολύ χαρηκα που είδα μηνυμά σου πάνω που ήμουν έτοιμη να σε πάρω τηλ να δω τι κάνετε γιατί είχες καιρό να εμφανιστείς!!! Μια χαρά το βιομπεμπάκι λοιπόν!!Μπράβο σας και μπράβο και σε σένα που τα πάς πολύ καλά με τα κιλά!!

Α!!!όσο για το δωμάτιο μην αγχώνεσε γιατί τελικά τον πρώτο καιρό το έχεις μόνο για να το βλέπεις!! χαχαχαχα!!Μ'αρέσει που το φτιάξαμε και εμείς και το ετοιμάσαμε και τελικά ο μπέμπης κοιμάται στο δωματιό μας και στο σαλόνι!! κάποιες φορές στην αρχή τον έβαζα στην κούνια του στο δωματιό του μέχρι που βρέθηκα να κουβαλάω τις σόμπες από δωμάτιο σε δωμάτιο και σταμάτησα να τον βάζω οπότε την μέρα κοιμάται στο ριλάξ και το βράδυ στην καινούργια του κούνια!!!χαχαχαχαχα!!!ναι, και όμως πήραμε και δεύτερη κούνια!!μικρότερη από τν πρώτη για να χωρέσει στο δωματιό μας!! Είχα πάει να πάρω λίκνο για να μην κοιμάται πλέον στο πορτ μπεμπέ αλλά βρήκα αυτή την κούνια σε προσφορά οπότε την πήρα και μετά έφαγα τέτοιο δούλεμα από τον άντρα μου που ήταν όλο δικό μου!!!χαχαχα!!Δεν πειράζει, αρκεί που βολευτήκαμε!!!

Αααα!!Μομεντούλα διάβαζα τις περιγραφέ σου για το δωμάτιο του μπέμπη και το που κοιμάται και ήταν λές και έβλεπα εμάς!!μέχρι και στα χρώματα του δωματιου εχουμε βάλει τα ίδια και εμείς άσπρα έπιπλα πήραμε και το χρώμα του δωματίου είναι απαλό κίτρινο-ζαχαρί και γαλάζιο!!

Δομνίνα μου μην ανησυχείς για την πίεση και εγώ σε αυτά τα νούμερα έπαιζα μέχρι λίγο πριν γεννήσω όπου αυξήθηκαν και πήγε μέχρι και 12,5 η μεγάλη. Να προσέχεις μονάχα να μην σου έρθει ζαλάδα!! Χμ, η σκέψη σου πάντως για το ότι μπορεί να πιέζεται κάποια αρτηρία μου φάνηκε αρκετά λογική, έτσι με το φτωχό μου το μυαλό, δεν ξέρω τώρα αν ισχύει?????Με το ζάχαρο ελπίζω με την διαβητολόγο να βρείτε μία καλή λύση και να μην ξαναέχεις πρόβλημα!!!

Α, επίσης εγώ μπήκα να σας πω και για την Ιονελίτα η οποία είχε περιπέτειες αυτές τις μέρες αφού ήταν στο νοσοκομείο γιατί είχε συσπάσεις και ο γιατρός τις φοβήθηκε να μην γίνει τίποτα με την περίδεση οπότε την έβαλε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου της έκαναν θεραπεία με youtopar και αντιβίωση και σήμερα τελικά βγήκε και τώρα είναι στο σπιτάκι της! Το μπεμπάκι είναι μια χαρά!!!

Αυτά τα λίγα!!!

Σας στέλνω πολλά φιλιά!!! Εύχομαι σύντομα να δούμε πολλά νέα και από τα υπόλοιπα κορίτσια!!!

Καληνύχτααα!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Γειά σου μομεντούλα!!σε πέτυχα μέσα!!! ουάου!! συντονισμός!!!

πάω όμως για νανάκια γρήγορα γιατί το ένα μου μάτι είναι ακόμα ανοιχτό και αυτό όχι 100%!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

χαχαχαχα Κουκάκι μου σαν να βλέπω εμάς από τις περιγραφές σου! Κι εμάς στο ριλάξ τη μέρα...πορτ μπεμπέ τη νύκτα...μετακινούμε τις σόμπες από δω κι από κει! χαχαχαχαχχα Η μόνη διαφορά είνα πως δεν αγόρασα δεύτερη κούνια! χαχαχαχα Εχουμε όμως αγοράσει παρκοκρέβατο και είναι εκεί stand by για χρήση! :D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπέρα!!!

Μαρκελάκι έχεις δίκιο έχουμε ξεφύγει από το θέμα αλλά δεν μπαίνουν κ τα υπόλοιπα κορίτσια, να μας πείτε που βρίσκεστε, σε τι φάση αν ξεκινήσατε προσπάθειες, να μοιραστούμε τις αγωνίες σας κ να είμαστε όπως παλιάάάάάα!! αντε λοιπόν εμφανιστείτε!!!

εχουμε εγκαταλείψει και τα παρτάκια μας!!

Μελετινάκι πολύ χαρηκα που είδα μηνυμά σου πάνω που ήμουν έτοιμη να σε πάρω τηλ να δω τι κάνετε γιατί είχες καιρό να εμφανιστείς!!! Μια χαρά το βιομπεμπάκι λοιπόν!!Μπράβο σας και μπράβο και σε σένα που τα πάς πολύ καλά με τα κιλά!!

Α!!!όσο για το δωμάτιο μην αγχώνεσε γιατί τελικά τον πρώτο καιρό το έχεις μόνο για να το βλέπεις!! χαχαχαχα!!Μ'αρέσει που το φτιάξαμε και εμείς και το ετοιμάσαμε και τελικά ο μπέμπης κοιμάται στο δωματιό μας και στο σαλόνι!! κάποιες φορές στην αρχή τον έβαζα στην κούνια του στο δωματιό του μέχρι που βρέθηκα να κουβαλάω τις σόμπες από δωμάτιο σε δωμάτιο και σταμάτησα να τον βάζω οπότε την μέρα κοιμάται στο ριλάξ και το βράδυ στην καινούργια του κούνια!!!χαχαχαχαχα!!!ναι, και όμως πήραμε και δεύτερη κούνια!!μικρότερη από τν πρώτη για να χωρέσει στο δωματιό μας!! Είχα πάει να πάρω λίκνο για να μην κοιμάται πλέον στο πορτ μπεμπέ αλλά βρήκα αυτή την κούνια σε προσφορά οπότε την πήρα και μετά έφαγα τέτοιο δούλεμα από τον άντρα μου που ήταν όλο δικό μου!!!χαχαχα!!Δεν πειράζει, αρκεί που βολευτήκαμε!!!

Αααα!!Μομεντούλα διάβαζα τις περιγραφέ σου για το δωμάτιο του μπέμπη και το που κοιμάται και ήταν λές και έβλεπα εμάς!!μέχρι και στα χρώματα του δωματιου εχουμε βάλει τα ίδια και εμείς άσπρα έπιπλα πήραμε και το χρώμα του δωματίου είναι απαλό κίτρινο-ζαχαρί και γαλάζιο!!

Δομνίνα μου μην ανησυχείς για την πίεση και εγώ σε αυτά τα νούμερα έπαιζα μέχρι λίγο πριν γεννήσω όπου αυξήθηκαν και πήγε μέχρι και 12,5 η μεγάλη. Να προσέχεις μονάχα να μην σου έρθει ζαλάδα!! Χμ, η σκέψη σου πάντως για το ότι μπορεί να πιέζεται κάποια αρτηρία μου φάνηκε αρκετά λογική, έτσι με το φτωχό μου το μυαλό, δεν ξέρω τώρα αν ισχύει?????Με το ζάχαρο ελπίζω με την διαβητολόγο να βρείτε μία καλή λύση και να μην ξαναέχεις πρόβλημα!!!

Α, επίσης εγώ μπήκα να σας πω και για την Ιονελίτα η οποία είχε περιπέτειες αυτές τις μέρες αφού ήταν στο νοσοκομείο γιατί είχε συσπάσεις και ο γιατρός τις φοβήθηκε να μην γίνει τίποτα με την περίδεση οπότε την έβαλε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου της έκαναν θεραπεία με youtopar και αντιβίωση και σήμερα τελικά βγήκε και τώρα είναι στο σπιτάκι της! Το μπεμπάκι είναι μια χαρά!!!

Αυτά τα λίγα!!!

Σας στέλνω πολλά φιλιά!!! Εύχομαι σύντομα να δούμε πολλά νέα και από τα υπόλοιπα κορίτσια!!!

Καληνύχτααα!!

δίκιο έχεις κουκάκι μου!!!

πολλά περαστικά στην Ιονελίτα μας!!!

ένα μεγάλο φιλί στο μικρό απίστευτα γλυκό Κουκάκοjunior:D:D:D

Διαφημίσεις

καλημερααα!!

Καλε τι επαθε η Ιονελιτααα;;; πωπωω! ευτυχως ολα καλα!!!Το γιουτοπαρ τα μισωωωωωω!!!

Κι εγω ειχα σκοπο να παω την Καραμελλιτσα στο δωματιο της...οχι πριν τους 4 μηνες να σας πω την αληθεια νομιζω ειναι νωρις αλλα αυτο ειναι αποφαση του καθε γονεα κρινει και κανει...η Μικρη Καραμελλιτσα ομως ενω βρισκεται στο δωματιο της ..εχει και τη μαμα μαζι...γιατι ξυπναει ακομα απο μια εως εκατον μια φορες οπως εχω ξαναπει και δε την παλευωωωωω.....εχω να κοιμηθω 15 μηνες!:tongue:

Ενταξει ειναι ο Καραμελλος πανω...τακτοποιηθηκε..τωρα ποτε θα παμε εμεις δε ξερω ακριβως...ισως τελη του αλλου μηνα...κατι τετοιο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Δομνινα μου δεν εχω στιλε ακομα μηνυμα στα κοριτσια γιατι προσπαθω να σκεφτω ενα περπου που...μαλλον για μολ ε;

της μαρκελλας δε το χω....μαρκελλα εισαι μεσαααα για σκ;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!

Ήρθα κι εγώ κι είμαι πολύ χαρούμενη παρόλο που είμαι ξύπνια από τις 4 το πρωί.. Μετά την 3η επίσκεψη στην τουαλέτα ύπνος δεν μου κόλλαγε και ένας λόγος παραπάνω η επίσκεψή μας σήμερα στο γυναικολόγο και τον διαβητολόγο..

Τα νέα μας είναι πολύ καλά και μπορώ να πω ότι έχω ανέβει ψυχολογικά.. Ο μπεμπάκος έφτασε το 1.740 γραμμάρια και εγώ έχασα 2 ολόκληρα κιλά.. Δηλαδή μέχρις στιγμής έχω πάρει μόνο 5.5 κιλά! Ο μικρός είναι κινητικότατος, δεν έχει καμία περιτύλιξη και είναι στην 45η θέση ανάπτυξης με άριστα το 50! Κλείσαμε ραντεβού για doppler την ερχόμενη Δευτέρα 18/2/2013 και επόμενο ραντεβού με το γιατρό μας στις 26/2/2013! Ο γιατρός μου με τις μετρήσεις του ζαχάρου που του έδειξα θεώρησε ότι ίσως χρειαστεί να αρχίσω ινσουλίνη - αν όντως συμβεί αυτό θα πάμε με καισαρική στις 27/3 ενώ αν τα καταφέρουμε χωρίς ινσουλίνη πάμε με πρόκληση στις 29/3/2013! Τον ρώτησα για την πίεση και μου είπε ότι χαίρεται που είναι χαμηλά και δεν τον ανησυχεί καθόλου που πέφτει.. Από την υπέρταση προτιμάει 1000 φορές την υπόταση!

Μετά από αυτά πήγα λίγο φοβισμένη για το τι θα ακούσω στον διαβητολόγο.. Όπου οποία μεγάλη έκπληξη με περίμενε.. Ο γιατρός με εξέτασε και μου είπε ότι ναι μεν τα νούμερα των μετρήσεων είναι λίγο τσιμπημένα αλλά εφόσον το μωρό εξελίσσεται άψογα, παίρνει το σωστό βάρος, εγώ δεν βάζω κιλά και δεν έχω κατακράτηση θα προσπαθήσουμε όσο πάει να μην πάρω ινσουλίνη.. πράγμα που σημαίνει ότι θα με βλέπει σχεδόν κάθε βδομάδα. Γι' αυτή τη βδομάδα να παρακολουθώ πάλι τις μετρήσεις μου, αν ξυπνάω το βράδυ να τρώω κάτι και θα με δει πάλι την ερχόμενη Δευτέρα. Αν τα καταφέρει θα έρθει για το doppler στο μαιευτήριο. Αν πάλι δεν τα καταφέρει θα πάω αμέσως μετά στο ιατρείο του..

Κορίτσια ανακουφίστηκα πάρα πολύ με αυτά που μου είπε.. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω τελικά ινσουλίνη και πως ο μπέμπης μου θα είναι μια χαρούλα.. Κορίτσια το πολύ σε 6 βδομάδες θα τον έχω στην αγκαλιά μου.. Απίστευτο μου φαίνεται!

Είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενη σήμερα! Να' ναι καλά το μικράκι μου κορίτσια, ζητάω πολλά; μόνο αυτό!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

καλημερααα!!

Καλε τι επαθε η Ιονελιτααα;;; πωπωω! ευτυχως ολα καλα!!!Το γιουτοπαρ τα μισωωωωωω!!!

Κι εγω ειχα σκοπο να παω την Καραμελλιτσα στο δωματιο της...οχι πριν τους 4 μηνες να σας πω την αληθεια νομιζω ειναι νωρις αλλα αυτο ειναι αποφαση του καθε γονεα κρινει και κανει...η Μικρη Καραμελλιτσα ομως ενω βρισκεται στο δωματιο της ..εχει και τη μαμα μαζι...γιατι ξυπναει ακομα απο μια εως εκατον μια φορες οπως εχω ξαναπει και δε την παλευωωωωω.....εχω να κοιμηθω 15 μηνες!:tongue:

Ενταξει ειναι ο Καραμελλος πανω...τακτοποιηθηκε..τωρα ποτε θα παμε εμεις δε ξερω ακριβως...ισως τελη του αλλου μηνα...κατι τετοιο....

Εγώ λέω να τον κρατήσω 2 μήνες και μετά να τον μεταφέρω.. Ούτως ή άλλως θα κοντεύει καλοκαίρι και δεν θα έχει κρύο για να αναγκαστώ να μεταφέρω σόμπες :tongue: Βλέποντας και κάνοντας..

Θα πάρετε πάλι όλη την οικοσυσκευή μαζί ή βρήκατε επιπλωμένο σπίτι;

L2qIp2.png

Δομνινα μου δεν εχω στιλε ακομα μηνυμα στα κοριτσια γιατι προσπαθω να σκεφτω ενα περπου που...μαλλον για μολ ε;

της μαρκελλας δε το χω....μαρκελλα εισαι μεσαααα για σκ;;;;

Εγώ πάω παντού.. όπου βολεύει τις περισσότερες:tongue:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...