Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

Ίσως έχεις δίκιο, είναι που δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, ψάχνω να βρω ίχνη θετικής εξέλιξης για να νιώσω κάπως καλύτερα. Επίσης,Καλό μήνα!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μαρκελα καλη επιτυχια με το διδακτορικο σου και μπραβο στο κουραγιο σου!

ΠΡΑΥΕΡ ειμαι σιγουρη οτι δεν θα τα βαλεις κατω τοσο γριγορα και με το που θα μαζεψεις δυναμεις θα επανελθεις με μεγαλυτερη δυναμη αναμεσα μας!

Μομεντακι εχεις τον πιο κοντοινο σου συμβουλο το Κουκακι μας που προιγειται παντα ενα βιμα μπροστα σου !Πω ,πω με τοσα αγορακια ομορφοπεδα στο καφε μας αν μ,ου βγει και το επομενο μωρακι κορητσακι θα κανει την τυχη της,χιχιχιχι:D

Δομνινα σου ευκομαι να μην χρειαστει καμια προκλιση και το αγορακη σου να ερθει μονος του γερο στην αγκαλιτσα σας!:D

Ανθη συμπεθερα εμφανισου!!!!!!!!!!!!!

Μαρακια και' σεις που εξαφανιστεικατε?

Δεσποινα πως παει η διαδικασια?

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Εδώ κι εμείς ύστερα από ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ! Σήμερα μπαίνω στην 33η βδομάδα και τη Δευτέρα έχω το doppler! Ελπίζω να βγει τέλειο και σε συνδυασμό με τις μετρήσεις του ζαχάρου που τείνουν πάλι στις κανονικές (σήμερα το πρωϊνό ζάχαρο ήταν 89)! να συνεχίσουμε αισιόδοξοι μέχρι το τέλος του υπέροχου ταξιδιού της εγκυμοσύνης..

Καραμελλάκο θα σε πάρω λίαν συντόμως τηλεφωνάκι!

Ιονελίτα ταλαιπωρείσαι πολύ κοριτσάκι μου.. Το μωράκι κι εσύ να είστε καλά και δεν πειράζει.. Θα έχουμε άπλετο χρόνο να βρεθούμε αργότερα.. Βάλε όμως κι εσύ κανένα τικεράκι να βλέπουμε πόσο είσαι.. Αλήθεια, φύλο σου είπε;

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια που βρίσκονται; Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλημερα!

Αχ βρε Ιονελιτα ηρωιδααα!!!

Εγω γκρινιαζω που ειμαι μονη και με ξεκανει η καραμελλιτσα κι εσυ τα τραβας ολα αυτα και αρρωστη και εγκυος με συσπασεις πωπω..καθολου δε πρεπει να μιλαω..κουραγιο μαναααα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημέρα!!!!!

Σε ενα τυχαίο φόρουμ ανάρτηση 5ετίας πριν:"Εμείς εδώ στην Κύπρο δεν έχουμε το σύστημα της χοριακής, κατ'αρχήν τί είναι αυτό/??Αν μείνεις έγκυος πας κατευθείαν γιατρό!!!!!!!" μακάρι της κοπέλας να της ήλθαν όπως τα φαντάστηκε!!!!Μομεντάκι για σένα ήταν αυτό!!!!

καλή κυριακή καλό καφέ!!!θα πάτε, πήγατε τί έγινε????

Διαφημίσεις

Πωπω ησυχιααα!καλη βδομαδα να εχουμε...

που ειναι μωρε τα κοριτσακια μας;μιλαει καμια με ροδακινουλα;

Ιονελιτακι πως εισαι;

Εμεις καναμε μια μικρη συναντησουλα με ντεσοακοιοικογενεια και Μελετινα!ωραια ηταν!

Ντεσκο σκεφτομουν οτι ο ντεσακος ειχε δικο τελικα που ελεγε οτι εχουμε 4μηνες διαφορα...οχι 6...11μιση δεν ειστε;κι εμεις 15μιση...4μηνες...μ αρεσειπου τον πεισαμε κι ολας τον καημενο!γυναικες χαχαχα!

Δομνινακι πως εισαι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλη εβδομαδα να εχουμε!

Περασαμε πολυ ομορφα χτες και ευχαριστουμε τις πανεμορφες καραμελιτσες για την φιλοξενια!!!

(σου παει περισσοτερο το μαλλι κοντο!!!)

Ναι τελικα δικιο ειχε ο ντεσακος αλλα επειδη ξερει οτι με γυναικες δε θα τα βγαλει περα δεν επεμενε χεχεχε

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Το ξέρω ότι είμαι ασυγχώρητη που δεν μπήκα χθες να σας ενημερώσω αλλά από το πρωί στις 8 μέχρι το μεσημέρι στις 3.30 ήμουν εκτός σπιτιού.. Μετά μέχρι να φάω, να πάρω τα φάρμακά μου, να πάρω τη μέτρηση του ζαχάρου, να κοιμηθώ μισή ωρίτσα πέρασε η ώρα και δεν ήθελα με τίποτε να σηκωθώ από τον καναπέ.. Ελπίζω τα καλά νέα που έχω να μοιραστώ μαζί σας να σας αποζημιώσουν και να με συγχωρήσετε για την παράλειψη..

Λοιπόν.. το doppler μας βγήκε τέλειο.. Όλα καλά.. Ο μπέμπης έφτασε κοντά το δίκιλο, εξακολουθεί να είναι με το κεφάλι προς τα κάτω και με τη σωστή θέση και τα πόδια του είναι κάτω ακριβώς από το αριστερό μου στήθος.. γι' αυτό έχει τσιτώσει τόσο η κοιλιά μου προς τα πάνω.. Έχασα άλλο 1 κιλό, ο μπέμπης τρέφεται κανονικότατα και οι αρτηρίες είναι πεντακάθαρες, τα αμνιακά υγρά τέλεια, μόνο ο πλακούντας έφτασε Grade II αλλά αυτό δεν μας ανησυχεί.. Το πολύ πολύ να γεννήσω μόλις μπω στο μήνα μου.. Ακόμη καλύτερα, θα τον έχω πιο σύντομα στην αγκαλιά μου..

Οι μετρήσεις του ζαχάρου κατά έναν περίεργο τρόπο έχουν επανέλθει στα κανονικά πλαίσια οπότε φαίνεται να γλυτώνω προς το παρόν τις ινσουλίνες και επόμενο ραντεβού με τον γιατρό μας την ερχόμενη Τρίτη στις 26/2!

Γιούπι!

Μου φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσω να συγκεντρώνω τα πραγματάκια μας μη τυχόν αποφασίσει ο μπέμπης και μας κάνει καμιά ευχάριστη έκπληξη νωρίτερα!

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τα κοριτσάκια που τελικά δεν κατάφερα να πάω στη συνάντηση αλλά ο μπέμπης είχε άλλη άποψη! Και χθες και σήμερα από τις 5 στο πόδι!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

τι μου κάνετε??

νικόλ μου, που είσαι ?τι κάνεις??

τα φιλία μου σε όλες!!!

εμείς περιμένουμε να τελείωσουν κάποιες εκκρεμότητες που έχουμε και να κάνουμε το επόμενο βήμα!!που νιώθω και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι το τυχερό!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Πάλι εδώ..

Μπήκα για να ενημερώσω ότι πήγα στο ραντεβού με τον γυναικολόγο του ΙΚΑ για να μου γράψει την άδεια και βρε κορίτσια αυτός ο γιατρός ήταν η φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα.. Χαμογελαστός όλη την ώρα, μες την καλή χαρά.. σφυρίζοντας ήρθε στο ιατρείο.. Αφού δεν άντεξα και του έδωσα συγχαρητήρια! Δεν κοίταξε απολύτως τίποτε.. ούτε το doppler, ούτε την β' επιπέδου.. συμπλήρωσε αμέσως το χαρτί και με έστειλε και στον ελεγκτή και τελείωσα μέσα σε 5 λεπτάκια! Τώρα το μόνο που μένει είναι να πάω στη δουλειά να μου σφραγίσουν και αυτοί το χαρτί και μετά να στηθώ κάποιο πρωϊνό από τις 7.30 στην ουρά για να πάρω νούμερο για τις παροχές.. Αύριο έχουν απεργία οπότε ευελπιστώ μέχρι την Παρασκευή να τελειώσω και μ' αυτό!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα!!!Τι κάνετε??

Δομνίνα μου έχεις μπει στην τελική ευθεία και ακόμα να το πιστέψω!!! τέλεια τα νέα από τον πριγκιπάκο σου!! όλα πάνε καλά και με τις μετρήσεις σου οπότε περιμένουμε την αφιξή του!!

Αχ, τι όμορφες στιγμές που θα ζήσεις Δομνινάκι μου!!!

Α!!!αν μπορείς στείλε μου κάποια στιγμή το κινητό σου στο fb ή με πμ γιατί τότε που με πήρες στο μειευτήριο δεν το αποθήκευσα και το έχασα!!

Ντεσούλα διάβαζα αυτό που έγραφες για τα μπουκάλια τα μπράουν και γελούσα με τα χάλια μου!!χαχαχα!!δεν το έκανα ποτέ όλο αυτό που περιγράφεις γιατί δεν το ήξερα!! πω,πω!!δεν ασχολήθηκα καθόλου με τις οδηγίες χρήσεις και μάλιστα από περιέργεια άνοιξα προχθές το βιβλιαράκι που είχε μέσα αλλά δεν έγραφε τίποτα αλλά μπορεί να είχε και κανένα άλλο βιβλιαράκι που εγώ να το έχω πετάξει!!Καλά η αλήθεια είναι πως και τώρα που το διάβασα δεν με κόβω να το κάνω γιατί ούτε κάν πολύκατάλαβα πως θα το συναρμολογήσω!!μου φάνηκε πολύ πε΄ριπλοκο!!μάλλον θα συνεχίσω να το βιδώνω όπως νά΄ναι!!χαχαχα!! ευτυχώς ο μπέμπης όσες φορές του έδωσα με το μπουκάλι το γαλατάκι μου ενώ το ήπιε μέχρι την τελευταία σταγονίτσα δεν τον πόνεσε η κοιλίτσα του από αέρια!!

Μαρκελάκι τι κάνεις???? Ελπίζω να σε πετύχω στο fb σε λίγο που θα μπω τώρα που κοιμήθηκε ο μπέμπης και μπορώ να γράφω με τα δύο χέρια!!!

Ιονελίτα μου πως είσαι?? Ανάρρωσες από την γρίπη?? Πως τα πας, μπορείς να ξεκουράζεσαι αρκετά??? Φιλιά πολλά στην κοιλίτσα σου και στην ζουζουνίτσα σου!!

Μελετινάκι μου πολύ θα ήθελα να δω την φουσκωκοιλίτσα σου!!!Στειλε καμία φώτο!!!

Μομεντούλα πως τα περνάτε με τον μπεμπάκο??και από εσένα περιμένουμε φώτο!!!Θέλουμε να δούμε το αστρομομεντάκι!!!

Νικόλ μας λείπεις πολύ!!!

Νασούλα που εισαι??τι κάνει το σποράκι σου???Μας ξέχασες!!!

Καραμελίτσα θα ήθελα πολύ να έβλεπα από μία μεριά τα ντεσομικράκια να παίζουν με την καραμελίτσα τζούνιορ!! και τι δεν θα δινα να βρισκόμασταν κάποια στιγμή όοοοοοολες μαζί με τα μπεμπουλίνια και να παίζαν όλα μαζί!!!

Τινκερμπελ εύχομαι να ξεκινήσεις σύντομα και να έχεις την καλύτερη εξέλιξη!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Εμείς γινόμαστε σε λίγο 3 μηνών και κάθε πρωί που ξυπνάει τον βλέπω και πιο μεγάλο!!Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μωράκια!!!Τώρα έχει ψηλώσει πολύ και έχει κάνει και μπουτάκια!! Αχ!!και μου κάνει χαμόγελα και γελάκια με αναφιλητά και λιώώώώώνωωωωω!!!Νομίζω πως από εδώ και πέρα αρχίζουν τα καλά!!!Ανυπομονώ!!!

Πολλά φιλιά σε Μαριαμνάκι, Ανθούλα, Μαράκι,Ροδακινούλα και σε όλα τα κορίτσια!!!

Καληνύχτααααα

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Μια καλημέρα κι από μένα.. την άγρυπνη μάνα..

Βρε κορίτσια έχει αλλάξει εντελώς το ωράριο του ύπνου μου.. Το βράδυ κοιμάμαι ελάχιστα.. συνήθως ξυπνάω κατά τις 4 ή 5 το πρωί παρέα με τον Δομνίνο.. Δεν το κάνει επίτηδες ο καημένος.. απλά κοιμάμαι πολύ ελαφριά και ξυπνάω με το ξυπνητήρι που βάζει για να πάει στη δουλειά, σηκώνομαι, του ετοιμάζω καφέ, τοστάκια για να πάρει μαζί του και εννοείται ότι μετά δεν με πιάνει ύπνος.. Έτσι αράζω στο κομπιούτερ, βλέπω αγαπημένες σειρές και κατά τις 7.30 με 8 ξαπλώνω στον καναπέ όπου ξανακοιμάμαι.. Σήμερα ξύπνησα 11.30! Έλεος..

Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι σε άδεια εγκυμοσύνης... Σήμερα δεν έκανα τίποτε.. Είμαι στο σπίτι όλη μέρα και τώρα έχει έρθει η κοπέλα που με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.. Αυτό δεν πρόκειται να το κόψω, ο κόσμος να χαλάσει..

Αύριο θα πάω από τη δουλειά να μου σφραγίσουν το χαρτί του ΙΚΑ και επ' ευκαιρίας θα κάνω και μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.. Σήμερα με τις διαδηλώσεις δεν ήταν να πάω πουθενά διότι είχαν κλείσει και τους κεντρικούς σταθμούς του ΜΕΤΡΟ και δεν βόλευε με τίποτε..

Το καλό είναι ότι σιγά σιγά περνάνε οι μέρες..

Κουκάκι μου ανυπομονώ να νιώσω με τη σειρά μου όλα αυτά που περιγράφεις.. Καλέ όντως σε 4 μέρες γίνεστε 3 μηνών.. Παναγιά μου... ο χρόνος τρέχει!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!

Δομνινα μου κι γω χαλια υπνο εκανα ειδικα τους τελευταιους μηνες...και η καραμελλιτσα βγηκε δυσκολη στον υπνο! Ελπιζω να ειναι τυχαιο!Ποτε λες να τα πουμε;

3ων μηνων το κουκακι μας ε; πωπωωωωωω!! στηριζει κεφαλακι καθολου τωρα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εγώ αντιθέτως μια χαρά ύπνο έκανα..και πολύύύύύύ!!!!:D

Το κουκάκι μας γίνετάι 3ων μηνών...κι εμείς σχεδόν 2! Καλέ πώς περνάει ο καιρός έτσι!!!

Καραμελλάκιιιιι καμιά φωτογραφια της καραμελλίτσας να μου στείλεις;;;;:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!

Δομνινα μου κι γω χαλια υπνο εκανα ειδικα τους τελευταιους μηνες...και η καραμελλιτσα βγηκε δυσκολη στον υπνο! Ελπιζω να ειναι τυχαιο!Ποτε λες να τα πουμε;

3ων μηνων το κουκακι μας ε; πωπωωωωωω!! στηριζει κεφαλακι καθολου τωρα;

Ναιαιαιαιαι!!Το στηρίζει το κεφαλάκι του και τώρα όταν τον βάζουμε μπρούμητα το σηκώνει μέχρι περίπου 90 μοίρες αλλά ακόμα δεν έχει γυρίσει μόνος του ούτε πιάνει πραγματάκια στα χέρια του μονάχα το δαχτυλό μου γραπώνει!

Α!!τώρα τελευταία κάνει και κάτι που με λιώνει! Με χαϊδεύει!!!:tongue:

Την ώρα που θηλάζει βάζει το χεράκι του ανάμεσα στο στήθος και το χέρι μου κάτω από την μασχάλη και με χαϊδεύει!!!

Δεν έχω νιώσει πιο γλυκό χάδι στην ζωή μου!!!!!!!!!!:D:D:D

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...