Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 hours ago, Maraki S. said:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Καλησπέρα κορίτσι. Όλες μας χρειαζόμαστε ένα και καλό. Και εγώ στην πρώτη εξωσωματική είχα 6 βλαστοκυστες καλές τότε ηλικία 38 και τελικά όλες ήταν η παλλινδρομεςς η βιοχημικές. Στην δεύτερη εξωσωματικη 40 είχα 10 ωάρια και γονιμοποίηση μόνο 2 που φτάσανε βλαστοκυστες η μια κακή και η άλλη μέτρια. Κόλλησα κοβιντ τα βάλαμε κατάψυξη και στη απόψυξη άντεξε μόνο η μέτρια. Την έβαλα έπιασε και ήταν και αυτή βιοχημική. Αυτό που θέλω να πω είναι μην κολλάτε στην ποσότητα. Ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Αααα!! ωραια Δομνινα καλα να περασεις!Δε πιστευω να βιαστει ο μικρος και να τρεχετε ε; χεχε!Εχω να σου δωσω και το δωρακι σα και μο αφησε και η Ντεσκο το δικο τους οποτε πρεπει να βρεθουμε οπωσδηποτε πριν φυγουμε εεεε!!!

Μομεντακι καθε μηνα κανουμε εμβολιο σχεδον οποτε κλαιει καθε φορα αλλα το ξεπερναει γρηγορα!

Αυη τη φορα φωναζε εντααατσειι ενταατσειιι δλδ φταανει οχι αλλλοοο!! αααχ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Α!δεν εαπαντησα στις υπολοιπες ερωτησεις! τι αγενεια!

Λοιπον..πανω..δεν εχει και χιονια τωρα αλλα εχεις μερικουυυς βαθμους πιο κατω...παντως τον κατακλεισμο που εκανε εδω προχτες και πνιγηκαμε δε τον εκανε!

Επισης η μπετυ ειναι εδω μαζι μου ακομα και μαλλον θα καταφερουμε να την παρουμε γιατι υπηρχε θεμα με το σπιτι νομιζω το ειχα αναφερει...ελπιζω να τα καταφερουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημέρα κοριτσάκια..

Όχι δεν θα με χάσετε διότι και η αδερφή μου έχει υπολογιστή και ίντερνετ οπότε θα τα λέμε και από κει.. Θα πάω να της κάνω λίγη παρέα διότι όλη μέρα μέσα στο σπίτι μόνη της έχει λαλήσει η κακομοίρα! Και ναι, θα πάω να πάρω μια γενναία δόση μωρουδίλας από τον ανηψούλη μου... να έχω ως απόθεμα μέχρι να κάνει την εμφάνισή του ο δικός μου!

Καραμέλλο μου εννοείται ότι με το που θα γυρίσω θα βρεθούμε.. Κι εγώ δεν θέλω να φύγετε χωρίς να σας δω.. Σ' ευχαριστώ και σένα και τη Ντέσκο για τα δωράκια αλλά πραγματικά δεν ήταν ανάγκη..

Σήμερα ο Δομνίνος πήγε βόλτα με ένα φίλο του με τις μηχανές.. για να ξεσκάσει λίγο και αυτός ο καημένος και εγώ είμαι σπίτι.. Βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε και να πάω οπουδήποτε.. με έχει πιάσει μια απίστευτη βαρεμέρα..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

κι εγω βαριεμαι δομνινα και ειμαι και κομματιααα..δεν εκανε πυρετο το βραδυ αλλα η μυξα δε μας αφησε να κοιμηθουμε...εχω και πονολαιμο και ενα στομαχι χαλια εδω και 3 μερες...και ταχυπλαμια απο την κουραση...

σεεερνομαιιιι.....και ειμαι μονη και η μικρη λυσσαειιιι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Λέω κι εγώ πού είναι οι υπόλοιπες απαντήσεις μου; χαχαχαχαχα Δεν θυμάμαι να είχες αναφέρει για την Μπετούλα...μάλλον μου είχε διαφύγει!!! Αχ κομμάτια ακούγεσαι...Οι γιαγιάδες πρέπει να έρθουνε να βοηθήσουνε λιγάκι νομίζω αφού δεν νιώθεις καλά...τι λες;

Δομνινάκι μου βαρεμάρα ε;Δεν πειράζει! Χρειάζεται και η βαρεμάρα! Εξάλλου μπαίνει μια βδομάδα γεμάτη για σένα!:D

Εμείς πήγαμε βολτούλα στον παππού και τη γιαγιά σήμερα...η μέρα ήτανε πολύ ωραία! :D

Επίσης σήμερα ξεκινήσαμε τις σταγονούλες infacolic για τους κολικούς...ελπίζω να βοηθήσουνε λιγάκι...Για να δού με!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου :D τι κάνετε?

Εγώ καλά είμαι......και διαβάζω τα νεάκια σας!

Την προηγούμενη βδομαδούλα είδα και τα καραμελλοντεσάκια;) τι ωραία που ήταν μαζεμένα ......η καραμελλίτσα πολύ γλυκιά και τα νεσάκια και αυτά πολύ πολυ χαριτωμένα:D φτου φτου φτου!!!

Τα δικά μου νέα.....έκανα την καμπύλη σακχάρου............πήρα και τα αποτελέσματα και από ότι βλέπω το διαβήτη της κύησης τον προσπέρασα.

Την τιμή της 1ης ώρας φοβόμουνα αλλά ήταν και αυτη μέσα στα φυσιολογικά όρια κάπως οριακά.......αλλά εφοσον και αυτη αλλά και οι αλλες μετρησεις ήταν καλές δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα ....αν και θα συνεχίσω να προσέχω και να αποφευγω μεγάλα γευματα και τροφές που ξέρω πως το ανεβάζουν.

Κατά τα άλλα έχω κλεισει την 28η εβδομάδα , δεν έχω φουσκώσει πολύ, νιωθω και γω Δομνινάκι κάποιες καούρες αλλά όχι πάντα και είναι κάτι το υποφερτό. Μια φορά μονο ξυπνησα μεσα στον υπνο μου το βράδυ επειδή πνιγομουνα....είχε ανέβει το φαγητό:rolleyes: και εκει λιγο φοβηθηκα και έμεινα καθιστή. Προσπάθησε το βραδυ να μην τρως βαριά και να περνουν καποιες ωρες μεχρι να ξαπλώσεις.

Εγώ από γαλακτοκομικά τα χω ταράξει.......και γάλα πινω και πολλές φορές με πιάνει και θέλω ψωμί με φέτα......πάντα μου άρεσε η φέτα αλλά τωρα τη θέλω πιο συχνά......ελπίζω να δω καμμια πιεση στα υψη καμμιά μερα........η πιεση μου είναι καλή για την ώρα.

Δομνινάκι με το καλο να δεις τον ανιψούλη σου.......πωπω κοντεύεις........εγώ νομίζω πως στο πρωτο τριμηνο ειναι που ο καιρός κολλλαει και δεν περνά με τπτ........τωρα καπως παλευεται.

Πως νιωθεις? έχεις βαρυνει? εγω νιωθω καποιες φορες την αναπνοή μου πιο βαριά και παιρνω πιο βαθιες ανασες για να αναπνευσω.......και λεω ότι οσο περναει ο καιρος θα νιωθω ακομα πιο δυσκολα.......για την ωρα εντάξι είμαι.

Εσύ νιωθεις κουραση?

Αυπνιες ευτυχως δεν εχω.......παρόλο που σηκωνομαι 2-3 φορες το βραδυ για τουαλετα μετα ξανακοιμαμαι.......γενικοτερα ομως δεν κοιμαμαι πολύ.

Ιονελιτάκι κοριτσάκι ε? Θα ναι δυο πολυ καλές αδελφουλες τα κοριτσάκια σου. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά στη Β επιπέδου......πέρασε και για σένα σιγά σιγά ο καιρός!:D

Κουκάκι μια χαρούλα είναι ο μπεμπουλίνος σου:D

Άμα σου πως δεν εχω βγαλει φωτογραφίες τώρα με την κοιλίτσα μου.......για την ακρίβεια με 'εβγαλε μια ο άντρας μου που του ειπα να με βγαλει ως εγκυο τωρα τελευταια......με εβγαλε αλλά επειδή φορουσα μαυρη μπλουζα μου είπε οτι δε φάνηκε καθόλου οτι εχω κοιλιά:rolleyes:....θέλω όμως οπωσδήποτε να βγάλω και θα σας στείλω.

Μομεντίνι τι κάνει ο μικρούλης? καθε ποση ωρα ξυπνάει το βράδυ για να φάει?

Εσύ πως είσαι? κουραζεσαι πολυ?

Καραμελλάκι εύχομαι να περασουν γρηγορα τα συμτωματα της καραμελλίτσας......αχ ξεχασα να σου πω πως μου αρεσε παρα πολυ η Μπετούλα ...και τι καλή που ήταν!!!!:D

Τινκερμπελ με το καλό κορίτσι μου να ξεκινησεις προσπάθεια......να μας ενημερώνεις....θελουμε πολυ πολυ και συ σε λίγο καιρό να μας μιλάς για την εγκυμοσύνη σου:D

Μαρκελλάκι, Νικολινάκι πολλά πολλά φιλάκια, ελπίζω να είστε καλά!!

Όντως τη Ροδακινούλα έχουμε χάσει.....ελπίζω να ναι καλά!

Και η Νάσυ μας χάθηκε αλλά από ότι είχε πει δεν είχε ινετρνετ. Ελπίζω όλα να της πάνε καλά και όποτε μπορέσει να μας γράψει νεα της.

Μαριαμνάκι φιλάκια στο μικρούλη σου.

Τα άλλα κοριτσια τι κάνουν?

Στελλίτσα, Μαράκια, Ανθούλα, τουρτίτσα, πολλά πολλά φιλιά σε όλες σας!

Μελετινα μου και της μπετυς της αρεσες σιγουρα! Αν την αφηνα θα σε εκανε γλυφιτζουρι απο πανω ως κατω χαχα!Οντως καθολου δε φαινεται η κοιλιτσα για το μηνα σου και σκεφτομουν οτι ισως παιζει ρολο που εισαι και ψηλη!Απλωνεται ο μπεμπης και δε χρειζεται να πεταχτει προς τα εξω!

Μομεντακι η μια γιαγια ειναι κρεβατωμενη γιατι χτυπησε και η μαμα μου σημερα ειχε ολη μερα τον παππου γιατι ειχε ρεπο η κοπελα που τον κραταει.Ηρθε λιγο ο μπαμπας μου το απογευμα...εγω χειροτερα...ο λαιμος χαλιααα..η καραμελλιτσα ευτυχως λιγο καλυτερα...

Εχει πολλους κολικους ο μικρος; παντως εμας μας ειχε βοηθησει και ενα αλλο που ειναι σε σταγονιτσες και μπαινει στο γαλα...ειναι ενζυμο δεν ειναι φαρμακο...πως το λεγανε πωπω το ξεχασα....θα ρωτησω τον καραμελλο...αααα!! κολιεφ! (colief) ...ε μα ενα σωρο μπουκαλακια ειχα παρει! και κανει και 18 ευρω το ενα μπουκαλακι..το ενα τοσο δα μπουκαλακι! το ινφακολ δε μας ειχε βοηθησει ιδιαιτερα...αλλα γενικα εχω ακουσει καλα λογια μπορει σε εσας να βοηθησει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μόλις τώρα μπόρεσα να μπω διότι είχα κατέβει στην Αθήνα για κάτι δουλίτσες και πληρωμές λογαριασμών.. έβαλα και το φαγητό να γίνεται (γιουβετσάκι χοιρινό στην κατσαρόλα) και είπα να κάτσω να χαλαρώσω και να σας διαβάσω..

Καραμελλίτσα μου περαστικά σας βρε κορίτσι... Σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Είσαι κι εσύ άρρωστη και το μικρό σου ζουζούνι δεν σε αφήνει σε ησυχία.. Πάω στοίχημα ότι το μόνο που θες είναι να χωθείς στο κρεβάτι με ένα ζεστό αλλά που τέτοια τύχη... Υπομονή μάνα... θέλω να ελπίζω ότι θα γίνετε σύντομα καλά μάνα και κόρη και όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν..

Μελετινάκι μου εγώ δεν αισθάνομαι κούραση.. Αισθάνομαι λίγη κούραση όταν περπατήσω λίγο περισσότερο από το κανονικό.. Κατά τα άλλα αισθάνομαι μια χαρά.. Σήμερα και χθες κοιμήθηκα σχεδόν μέχρι τις 8 το πρωί.. Χθες μάλιστα ξύπνησα στις 7.30 το πρωί, κοιμήθηκα πάλι στις 8.30 μέχρι τις 10.30, μετά το μεσημέρι από τις 4.30 μέχρι τις 6.30 και το βράδυ δεν ξενύχτησα.. το είχα ανάγκη μου φαίνεται...

Κι εσύ προχωράς.. Σε λίγο θα βλέπεις κι εσύ τον αριθμό 3 μπροστά από τις βδομάδες σου.. Αλήθεια, εσύ γιατί δεν βάζεις τικεράκι; ακολουθείς το παράδειγμα της Μομέντας μας; Ντροπή και αίσχος!

Χαίρομαι πολύ που τελικά δεν έχεις πρόβλημα με τον διαβήτη.. Κι εγώ δεν αισθάνομαι ότι έχω μεγάλο θέμα αλλά το έχω συνέχεια στο μυαλό μου.. Ενώ εσύ και τα γλυκάκια σου μπορείς να φας, και το ψωμάκι με τη φέτα και ότι επιθυμήσει η καρδιά σου!

Αύριο το πρωί έχουμε γιατρό και μετά φεύγω κατευθείαν για Πάτρα!

Εννοείται ότι θα σας γράψω τα νέα μας μόλις φτάσω!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

!καλε που εισαστε;δομνινα που ειναι η ανταποκριση που μας υποσχεθηκες;γλυκαθηκες με το ανηψακι και τα ξεχασες ολα;χαχα!καλα εκανες!

οι υπολοιπες που ειστε;για ξετρυπωστε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Λοιποοονν...εχω κατι να σας πω...

παρεα με τηνν ιωση ειχα και ανακατοσουρες και ελαχιστο καφε , οχι κανονικο αιμα στην τελευταια περιοδο..δεν εδινα σημασια...αλλα δε περνουσαν οι ανακτοσουρες εκλεισα βδομαδα και τελικα εκανα τεστ....κοριτσια εχω κουφαθει!ειναι θετικοοοοοο!!!!!!

Αυριο παω γιατρο για υπερηχο...πρεπει να ειμαι χοντρικα 6 εβδομαδων....

Καμια κοπελα να μη χανει τις ελπιδες της και ποτε να μην αφηνετε τη φυσιολογικη μεθοδο ανεκμεταλλευτη!Εμει δε προσπαθουσαμε, απλα δε προσσεχαμε κι ολας.Εγω ξερω ποτε εχω ωορρηξια γιατι ποναω οποτε ξερω ποτε περιπου εγινε η συλληψη..μακαρι να ειναι οα καλα....ουφ.....δε το πιστευω ακομα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Λοιποοονν...εχω κατι να σας πω...

παρεα με τηνν ιωση ειχα και ανακατοσουρες και ελαχιστο καφε , οχι κανονικο αιμα στην τελευταια περιοδο..δεν εδινα σημασια...αλλα δε περνουσαν οι ανακτοσουρες εκλεισα βδομαδα και τελικα εκανα τεστ....κοριτσια εχω κουφαθει!ειναι θετικοοοοοο!!!!!!

Αυριο παω γιατρο για υπερηχο...πρεπει να ειμαι χοντρικα 6 εβδομαδων....

Καμια κοπελα να μη χανει τις ελπιδες της και ποτε να μην αφηνετε τη φυσιολογικη μεθοδο ανεκμεταλλευτη!Εμει δε προσπαθουσαμε, απλα δε προσσεχαμε κι ολας.Εγω ξερω ποτε εχω ωορρηξια γιατι ποναω οποτε ξερω ποτε περιπου εγινε η συλληψη..μακαρι να ειναι οα καλα....ουφ.....δε το πιστευω ακομα..

Ντόιγκ!!!!!!!!:tongue:

Καλέέέέέέ!!!Τι βιολογική ανθοφορία που γέμισε το καφέ μας!!!!:D:D

ΚΑΡΑΜΕΛΊΤΣΑ Συγχαρητήριαααααααααα!!!!!!:D:D:D:D

Να πάνε όλα καλά!!!:D:D

Πώ,πώ!!Τι φοβερή έκπληξη ήταν αυτή!!!!!:D

Μπράβο είμαι τόσο χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

ΕΕΕΕΕΕ!!!!:o:o

Κορίτσιαααααααα!!!Που είστε????

Εχουμε Νέο Βιολογικό μωρόόόόόόόό!!!:D:D

Που χαθήκατε όλες????:|:neutral:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Σ ευχαριστω κουκακι μου!! Με πηρε και το Ντεσακι τηλεφωνο! Ειμαι ψυχραιμη και δε το εχω συνειδητοποιησει ακομα και ειμαι και τυχερη γιατι ο πρωτος υπερηχος θα ειναι κι ολας αυριο και δε θα χρειαζεται να περιμενω μια δυο βδομαδες! Να δουμε αν θα ακουσουμε και καρδουλα!!

Κοιταζω συνεχεια τα τεστ για να το συνειδητοποιησω!!!και εχω τσακισει την καραμελλιτσα στα φιλακια! οχι οτι δε την τσακιζω γενικα αλλα σημερα την εχω λιωσειιι!!χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...