Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Θα συμφωνήσω! Είσαι μια χαρά! Μην απογοητεύεσαι και συνέχισε!! Καλό και χαρούμενο μήνα!

Κοριτσάρες μου καλό μήνα με υγεία και καλή επιτυχία και συνέχεια στην προσπάθεια όλων μας!! Βγήκε τελικά και η ανάλυση του μικροβιώματος του ενδομητρίου. Γαλακτοβάκιλοι 60% και εντεροβατήρια 40%. Θα χρειαστεί να κάνω θεραπεία με Ciproxin (10 ημέρες) και προβιοτικά από το στόμα (bacteflora plus καθημερινά εφάπαξ) και κολπικά (biolact evaκαθημερινά για 10 μέρες και 2/εβδομάδα εφάπαξ). Ακόμα δεν ξέρω για πόσο διάστημα μέχρι την επόμενη ΕΤ. Αναμένω διευκρινίσεις. Είχε κάποια από εσάς παρόμοια αποτελέσματα? Παίζει η προηγούμενη ΕΤ να απέτυχε για αυτόν τον λόγο? Πόσο καιρό χρειάζεται για να είμαι σίγουρη ότι επανήλθε το σύστημα? Θα χρειαστεί να ξανακάνω υστεροσκόπηση για επανέλεγχο? Όσες είχατε παρόμοιες τιμές τί θεραπεία κάνατε? Συγγνώμη για τον βομβαρδισμό με τις ερωτήσεις μου, καινούριο άγχος και αγωνία...

Συνηθως δεν επαναλαμβανεται η εξεταση για το μικροβιωμα. απλα παιρνεις την θεραπεια και τελος. δεν νομιζω οτι παιζει ρολο στο αποτελεσμα. σκεψου πολλοι γιατροι δεν την ενστερνιζονται καν σαν εξεταση και δεν την κανουν ποτε. παντως γενικα τα προβιοτικα μονο καλο σου κανουν. θυμησε μου, ηταν καλα τα εμβρυα που ειχες μεταφερει; αν πχ ειχες αριστες βλαστοκυστες και ολα ηταν ελεγμενα και δεν εκατσε, οκ εκει θα το σκεφτομουν. που και παλι βεβαια ενα καλο εμβρυο με καλη δυναμικη, εμφυτευεται ασχετως μικροβιων. γενικα το μικροβιωμα μητρας ειναι απο αυτες τις εξετασεις που κανουμε μονο εμεις με τις εξωσωματικες και με αποτυχιες μεσα στον ελεγχο που κανουμε για καθετι, δεν εχει αποδειχτει οτι οντως παιζει ρολο. 

• Μου αρέσει 2

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:λες να μας απολύσουν; εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. πρώτον γιατί είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ μόνη, αν εξαιρέσεις τον μικρό που τον έχω πάντα μαζί, και δεύτερον γιατί είναι η δουλειά του πατριού μου. και μας χωρίζουν και 40 χιλιόμετρα....:D:Dάρα ούτε έλεγχο μπορούν να μου κάνουν....είμαι απο τις τυχερές μήπως;;;;:rolleyes:

u1114782.png

dev364pfs__.png

:lol::lol::lol:λες να μας απολύσουν; εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. πρώτον γιατί είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ μόνη, αν εξαιρέσεις τον μικρό που τον έχω πάντα μαζί, και δεύτερον γιατί είναι η δουλειά του πατριού μου. και μας χωρίζουν και 40 χιλιόμετρα....:D:Dάρα ούτε έλεγχο μπορούν να μου κάνουν....είμαι απο τις τυχερές μήπως;;;;:rolleyes:

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ :lol::lol::lol:

καλά, μη νομίζεις οτι είναι πάντα ό,τι καλύτερο να δουλεύεις με συγγενείς! αλλά εντάξει, εμένα με "βολεύει" γιατί είναι 20 λεπτά από το σπίτι μου και έχω και τον μικρό μαζί μου από τότε που σαραντήσαμε. οπότε εντάξει.

να ρωτήσω κάτι; αύριο θα πάω στον γιατρό για να μου κάνει υπέρηχο να δει τα αυγουλάκια μου και μάλλον δευτέρα θα κάνουμε την σπερματ. επειδή όμως δεν θέλουμε να πούμε τίποτα και σε κανέναν, θέλουμε πρώτα να δούμε τι θα γίνει, και επειδή και ο άντρας μου δουλεύει κι αυτός στον πατριό μου (στο τεχνικό τμήμα), πως θα γίνει να μην το μάθει κανείς; μπορώ να την κάνω απόγευμα ή γίνεται μόνο πρωί; δεν θέλω να το μάθουν γιατί αν δεν πάει καλά δε θα μπορώ να ακούω μετά όλα αυτά που σου λένε για να σε παρηγορήσουν!

u1114782.png

dev364pfs__.png

δεν το έχετε συζητήσει?

αν κάνεις pregnyl εξαρτάται από αυτή την ένεση και πόσες ώρες μετά θέλει να σου κάνει τη σπερματέγχυση..

άλλοι κάνουν στις 24 ώρες από την ένεση και μετά ξανά έπειτα από άλλες 24 ώρες

άλλοι κάνουν μια και καλή στις 36 ώρες από την ένεση..

Διαφημίσεις

αύριο θα τον ρωτήσω αλλά απ'ότι μου είπε και από το τηλέφωνο, θα κάνουμε την ένεση και μετά από 30 με 40 ώρες πρέπει να γίνει. άρα απ'ότι κατάλαβα δεν είναι απαραίτητο να πάω πρωί , μπορώ να πάω και απόγευμα. και μετά θέλει καθόλου ξεκούραση; πως θα γίνει αυτό με ένα μωρό 22 μηνών στο σπίτι; και δεν έχω και καθόλου βοήθεια από κανέναν, όλοι μένουν μακρυα.

u1114782.png

dev364pfs__.png

καλημέρα chryssaki μου. ναι, είδα, σε πάει 1 μήνα πίσω, ε; τι να σου πω κοπέλα μου; τουλάχιστον δεν θα την κάνεις και μετά να έχεις αρνητικό αποτέλεσμα και να στεναχωρεθείς. θα γίνει η θεραπεία και σε 1 μηνάκι.....τσουπ, θα το σκαρώσουμε το μπεμπουλίνι! το ξέρω οτι είναι λίγο σπαστικό αλλά...υπομονή κοοπέλα μου και θα δεις που θα περάσει πολύ γρήγορα ο καιρός. 30 μερούλες είναι...ξεκίνα να μετράς αντίστροφα!

u1114782.png

dev364pfs__.png

natasa κάνε την ένεση απόγευμα, ώστε να κάνεις πρώτα υπέρηχο στις 24 ώρες από την ένεση να δείτε αν έσκασε κάποιο ωοθηλάκιο και αναλόγως να κάνετε την πρώτη (αν θα κάνεις διπλή φυσικά) και μετά σε άλλες 12 ή 24 ώρες άλλη μια..

ουφ δεν ξέρω ας πούνε και οι πιο έμπειρες!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας αγαπες, τι κανετε?

και ναι την δευτερα τελικα εκανα την σπερματεγχυνση , τελειωσε και αυτο ,

μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος απο πανω και τωρα μετραμεεεεεεε μεχρι τις 8 του μηνα που θα κανω την χοριακη.περιμενα να εχω μεγαλυτερο αγχος αλλα ειμαι πολυ καλα.ελπιζω μονο να πανε ολα καλα , εχω πονους περιοδου απο εχθες αλλα δεν θα τους αφησω να με επιρεασουν , εχω θετικη σκεψη!

ρε κοριτσια πρεπει να νιωθω κατι?

εσεις τι κανετε?εχουμε κανενα νεο?

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

εμενα βρε κοριτσια μετα την ovitrelle που εκανα στις 27 Ιανουαριου στις 07:30 το πρωι μου εκαναν την σπερματεγχυση στις 11 το πρωι στις 29 Ιανουαριου χωρις υπερηχο(πηγαινω στο Νοσοκομειο Παπαγεωργιου). Παντα πρεπει να γινεται υπερηχος?

Καλησπέρα κορίτσια ,είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ και ελπίζω και τυχερή!!!

Έκανα και εγώ σπερματέγχυση πρώτη φορά το Σάββατο 20/2 , με το γιατρό μου είμαι πολύ ευχαριστημένη την ώρα που μου την έκανε η μαία έκανε υπέρηχο και μου εξηγούσε βήμα βήμα τι κάνει!!! Με το σπέρμα δεν έχουμε πρόβλημα, το πρόβλημα το έχω εγώ, λόγω πολυκυστικών δεν κάνω εύκολα ωωρηξία.

Από το Σάββατο έχω ξεκινήσει και πίνω 3 χάπια utrogestan , 1 χάπι salospir και βιταμίνες pregnacare = σύνολο 5!!!!

3 μέρες μετά με πήρε η κάτω βόλτα, ζαλίζομαι σε σημείο να θέλω να λιποθυμήσω, έχω καούρες απίστευτες και αισθάνομαι γενικότερα πολύ πρησμένη.. Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα εγκυμοσύνης και διάβασα κάπου ότι όλες αυτές οι παρενέργειες είναι λόγω χαπιών..

Έχει συμβεί και σε κάποια άλλη κοπέλα;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!! :)

Kalliroi, Natasa, Chryssaki, Paulina,fntag πώς είστε;

Erminaki είχε καιρό να ακούσουμε νέα σου. Μακάρι όλα να πάνε καλά και σε λίγες μέρες να έχεις μια θετική χοριακή!!!!

Melenia καλωσόρισες στην παρέα μας. Σου εύχομαι η πρώτη σου φορά να είναι και η τυχερή σου! Αφού δεν υπάρχει πρόβλημα στο σπέρμα οι πιθανότητες είναι ακόμή περισσότερο με το μέρος σας και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Τα συμπτώματα που περιγράφεις είναι φυσιολογικά γιατί εκ πείρας σου λέω τα utrogestan τα προκαλούν όλα αυτά και πολλά περισσότερα ακόμα! Μην ανησυχείς...Λίγη υπομονή κάνε, θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημέρα,

paulina καλό είναι να γίνεται υπέρηχος πριν, για να ξέρουμε σε τι φάση είναι το/τα ωοθυλάκιο/α και η σπερματέγχυση να γίνεται το αργότερο 36 ώρες μετά.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...