Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 6

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! :)

Kalliroi, Natasa, Chryssaki, Paulina,fntag πώς είστε;

Erminaki είχε καιρό να ακούσουμε νέα σου. Μακάρι όλα να πάνε καλά και σε λίγες μέρες να έχεις μια θετική χοριακή!!!!

Melenia καλωσόρισες στην παρέα μας. Σου εύχομαι η πρώτη σου φορά να είναι και η τυχερή σου! Αφού δεν υπάρχει πρόβλημα στο σπέρμα οι πιθανότητες είναι ακόμή περισσότερο με το μέρος σας και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Τα συμπτώματα που περιγράφεις είναι φυσιολογικά γιατί εκ πείρας σου λέω τα utrogestan τα προκαλούν όλα αυτά και πολλά περισσότερα ακόμα! Μην ανησυχείς...Λίγη υπομονή κάνε, θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά!!!!

μομεντακι μου αγαπη σε ευχαριστω ζουζουνα μου , η αληθεια ειναι πως δεν συμετηχα πολυ αυτες τις μερες γιατι ελειπα τις περισσοτερες , εκανα πολυ αργα ωορρηξια και επρεπε συνεχεια να πηγαινουμε θεσ/νικη για εξεταση , μας παιδεψαν λιγο τα ωαριακια μου...και εγω σου ευχομαι να περασουν γρηγορα οι μηνες να κανεις την εξωσωματικη και να μας πεις κατευθειαν τα ευχαριστα...

αντε ρηνάκι μου...καλορίζικο το σπέρμα μέσα σου και να ριζώσει κοπέλα μου!!! πάνω από όλα όμως να είσαι καλά εσύ!!!

σε φιλώ και συμπάσχω!

ερμινάκι, ειρηνάκι....καλή τύχη κι ευλογημένη!

οι άλλες καλό κουράγιο!

αγαπη μου γλυκια , τι να πω για σενα , πρεπει να μιλησουμε οπωσδηποτε , δεν θελω να εισαι στεναχωρημενη γιατι στεναχωριεμαι και εγω , παρε τα πανω σου , εσυ που δινεις τοση ενεργεια σε ολες μας τωρα θα το βαλεις κατω ειναι δυνατον????σ'αγαπω πολυ!και περιμενω νεα σου απο τον γιατρο!

γεια σας κι από μένα.

eirinaki μου τι κάνεις; όλα καλά; άντε, περιμένουμε τώρα τα ευχάριστα! αλήθεια, τι βιταμίνες έπαιρνε ο άντρας σου και για πόσο καιρό; λέω να αρχίσω να "ποτίζω"και τον δικό μου!

chryssaki μου τι έχεις; δεν είπαμε να σκεφτόμαστε θετικά; και να μην ακούω βλακείες....ακου "ζω....δυστυχώς!" τι είναι αυτά; άντε στον γιατρούλη να σας πει τι πρέπει να κάνετε και μετά όλα θα κυλήσουν ομαλά!

momentaki μου τι κάνεις; πως είσαι;

erminaki και paulina78 καλή επιτυχία! με το καλό να μάθετε τα ωραία νέα!

κουκλα μου σε ευχαριστω πολυ πολυ και εσενα , μου κανουν πολυ καλο οι ευχουλες σας , αληθεια , γιατι ξερω οτι ειναι απο γυναικες που περνανε ή εχουν περασει αυτο που περναω εγω τωρα και ξερω οτι με νιωθουν και την αγωνια μου και το αγχος μου και ολα!

σας ευχαριστω πολυ οοοοοοολες!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Σιγα μη με ξεφορτωνοσασταν τοσο ευκολα... Σας επιθυμησα καλε!

Σημερα 1η μερα στη δουλεια και αισθανομαι πολυ καλα. Σαν να μην εχω κανει τιποτα... Γενικως δεν πονεσα καθολου ουτε κατα τη διαδικασια ουτε μετα, αν εξαιρεσεις κατι ελαφρα τσιμπιματακια που εχω που και που. 1 σπερματεγχυση μετα απο 35 ωρες και τωρα παιρνω 3 UTROGESTAN ημερησιως κολπικα (normal δεν ειναι οτι αφηνουν υπολειμματα στο εσωρουχο)?

Το σπερμα πηγε πολυ καλα αλλα ειμαι cool και δεν περιμενω ουτε ευχαριστα ουτε δυσαρεστα νεα. Αλλωστε το εχω ξαναπερασει αυτο και πηρα το κολαει... Erminaki & Melenia μαζι θα μαθουμε τα νεα. Εγω θα 8/3 για χοριακη. Αυτες που ασχολουντα με τα ζωδια ας μου πουν τι προβλεπεται για τους Παρθενους εκεινη την ημερομηνια?

Kalliroi, Chryssaki, Momentaki, Natassaki και οποια αλλη ξεχασα καλως σας βρηκα. Θα τα πουμε αυριο το απογευμα ξανα απο τη δουλεια γιατι στο σπιτι θα παω για ξαπλες. Τους εχω ολους σηκω σηκω - κατσε κατσε. χιχιχι!!!

ειρινακι μου καλη μας επιτυχια αγαπη , μακαρι να παρουμε μια θετικη χοριακη την αλλη δευτερα , στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!!

εγω εχω πολλους πονους περιοδου , ξεκινησαν την επομενη της σπερματε. πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο , και βαζω 6 ουτροτζεσταν , ολη μερα δεν κανω αλλη δουλεια...ξαπλα φαι και υποθετα οποτε συμφωνω απολυτα με το τελευταιο και εγω στην τσιτα τους εχω!χαχαχα δεν με αφηνουν να κουνηθω!!!:tongue:και μ'αρεσειειειειειειειει!

υπομονη λιγες μερουλες!να προσεχεις!

φιλακια!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι καθόλου και να ασχολούμαι με άλλα πράγματα.. Σήμερα μίλησα και με τη μαία του γιατρού μου και μου επιβεβαίωσε και εκείνη ότι όλα αυτά τα κάνουν τα χάπια, πρέπει λέει να τρώω καλά πριν τα πιω.. το πρόβλημά μου όμως είναι ότι ξεκίνησα την όλη διαδικασία, με τις ορμόνες, με αρκετά κιλά ++ και τώρα έχω γίνει πραγματικά μοσχάρι...δεν μου κάνουν τα ρούχα μου , το στήθος μου σε λίγο θα εκραγεί...

Μακάρι να έρθει ένα μωράκι και δεν θα ξαναγκρινιάξω αλλά κορίτσια βαρέθηκα όλη αυτή τη διαδικασία (1 σπερματέγχυση και άπειρες προκλήσεις ωωρηξίας) Εδώ και 2 χρόνια που τα κάνω όλα αυτά έχω πάρει 15 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας ελπίσω αυτός ο μήνας να είναι ο μήνας μας, καλή επιτυχία σε όλες μας!!!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

,

έχω μια φίλη που έχει κάνει 4 στη Θεσσαλονίκη, 2 στο embryolab και 2 στον Παλαπέλα, αν δεν κάνω λάθος στο όνομα, όπου περιμένοντας κάποιον ειδικό εκ Γερμανίας χάσανε και τις σωστές μέρες με τα ωάρια στην τελευταία προσπάθεια που έκανε εκεί..

το ποιος είναι καλός είναι πολύ σχετικό, για όλες ο καλός θα είναι αυτός που θα φέρει στη ζωή μας την επιτυχία.

Απλά θεωρώ πως θα πρέπει να έχουμε μια ορθή κριτική στάση, και να ενημερωνόμαστε για την κατάστασή μας για να βγαίνουμε στα σωστά για μας συμπεράσματα και αποφάσεις.

η φίλη μου κατέληξε στην Αθήνα στο embryoart και συνεχίζει την προσπάθειά της εκεί.

εγώ απέκλεισα λόγω των εμπειριών της (αδίκως ή μη δε με ενδιαφέρει) τη Θεσσαλονίκη από την πρώτη στιγμή.

από Αθήνα έχω δει embryoart και έχω σκοπό να δω Μαστρομηνά, Παράσχο και Μαντούδη πριν καταλήξω.

όλοι μα όλοι είτε Θεσσαλονίκη, είτε Αθήνα, είτε αλλού έχουν κάνει ένα σχετικό όνομα και έχουν να απαριθμήσουν ουκ ολίγες επιτυχίες απλά θέλω να μας αντιμετωπίσουν και με έναν επαγγελματικό τρόπο όχι ????.

Στον Πάντο για παράδειγμα που θεωρείται από τους κορυφαίους, είχα πάει με μια φίλη μου που βρήκε τρόπο να μπει σφήνα στο τελείωμα της μέρας του χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού και την είδε στις 2 τα ξημερώματα. Ο καλύτερος να είναι δε θα ήθελα να είμαι στο χειρουργικό τραπέζι του την άλλη μέρα ούτε για να μου αλλάξει γάζα που λεει ο λόγος.. και υποθέτω πως δεν το κάνει για τα ? και μόνο. Αλλά εμένα δε μου κάνει..

(Τους επαγγελματίες οδηγούς, τους ελέγχουν πόσες ώρες συνεχόμενα είναι στο τιμόνι, προκειμένου να μη θέσουν σε κίνδυνο κανέναν τους γιατρούς τους ελέγχει κανείς??)

Η ουσία είναι πως αν πάω εγώ στο Χ και με προσέξει, και με καθοδηγήσει σωστά και έρθει η εγκυμοσύνη, που στις πιο ιδανικές περιπτώσεις είναι ένα ζήτημα 50%-50% (για μένα ο Χ θα είναι ο καλύτερος) αν πας εσύ και δεν έχεις την ίδια τύχη, για σένα θα είναι ακατάλληλος..

Γι' αυτό και επειδή η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, λέω απλά πως πρέπει να έχουμε μια υγιή κριτική στάση.

επειδή τα γραπτά μένουν ήθελα να επισημάνω ότι η αναφορά μου στον Πάντο αφορά το γιατρό Γεώργιο Πάντο στη Θεσσαλονίκη.

λοιπόοοοον, εδώ είμαι κι εγώ! πριν από καμιά ωρίτσα γύρισα από τον γιατρό. είδαμε δύο αυγουλάκια, περίπου 13 χιλιοστά το καθένα. μου είπε οτι είναι πάρα πολύ καλά για την συγκεκριμένη μέρα και με τον ρυθμό που πάνε, το σάββατο το βράδυ θα κάνω την ένεση γιατί θα έχουν φτάσει τα 18-19 χιλιοστά. είδε και το ενδομήτριο (σωστά το λέω ή πέταξα κοτσάνα;) και είναι κι αυτό πολύ καλό. άρα.......δευτέρα πρωί πρωί βουρ για το μητέρα! σας παρακαλώ......πείτε και για μένα καμιά προσευχούλα!!!!!!!! φιλάκια!

u1114782.png

dev364pfs__.png

λοιπόοοοον, εδώ είμαι κι εγώ! πριν από καμιά ωρίτσα γύρισα από τον γιατρό. είδαμε δύο αυγουλάκια, περίπου 13 χιλιοστά το καθένα. μου είπε οτι είναι πάρα πολύ καλά για την συγκεκριμένη μέρα και με τον ρυθμό που πάνε, το σάββατο το βράδυ θα κάνω την ένεση γιατί θα έχουν φτάσει τα 18-19 χιλιοστά. είδε και το ενδομήτριο (σωστά το λέω ή πέταξα κοτσάνα;) και είναι κι αυτό πολύ καλό. άρα.......δευτέρα πρωί πρωί βουρ για το μητέρα! σας παρακαλώ......πείτε και για μένα καμιά προσευχούλα!!!!!!!! φιλάκια!

Νατάσα μου όσες προσευχούλες θέλεις να πούμε και κεράκι να σου ανάψουμε!!!! Χαλάλι!!!!:D Μια χαρά...έχεις δύο και καλά απ ότι φαίνεται...οπότε βουυυυυρρρρ!!!! Έτοιμοι οι μαχητές για επίθεση!!!!!

Καλή διάθεση και αισιοδοξία να βάλεις εσύ και όλα θα πάνε καλά!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Νατάσα μου όσες προσευχούλες θέλεις να πούμε και κεράκι να σου ανάψουμε!!!! Χαλάλι!!!!:D Μια χαρά...έχεις δύο και καλά απ ότι φαίνεται...οπότε βουυυυυρρρρ!!!! Έτοιμοι οι μαχητές για επίθεση!!!!!

Καλή διάθεση και αισιοδοξία να βάλεις εσύ και όλα θα πάνε καλά!!!!!

αχ βρε momentaki μου.....σ'ευχαριστώ πολύ! να σου πω την αλήθεια, άγχος δεν έχω απλά περιμένω πως και πως να έρθει η δευτέρα!:-P θα είναι και πρωτομηνιά.....ελπίζω να μας μπει καλά ο μήνας!!!έχω καλή διάθεση μετά από την επίσκεψη στον γιατρό και ελπίζω έτσι να μείνω, μη με πιάσει κανένα άγχος την δευτέρα και μετάααα.......καήκαμε! να ρωτήσω κάτι άσχετο τώρα που το θυμήθηκα; ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό. πρώτον, τα δύο αυγουλάκια είναι αποτέλεσμα των χαπιών; και δεύτερον, είχα ξεχάσει την pregnyl εκτός ψυγείου για κανένα 3ωρο σε θερμοκρασία δωματίου. λες να υπάρξει πρόβλημα; μήπως να πάω να πάρω άλλη, καινούρια;:confused:

u1114782.png

dev364pfs__.png

αχ βρε momentaki μου.....σ'ευχαριστώ πολύ! να σου πω την αλήθεια, άγχος δεν έχω απλά περιμένω πως και πως να έρθει η δευτέρα!:-P θα είναι και πρωτομηνιά.....ελπίζω να μας μπει καλά ο μήνας!!!έχω καλή διάθεση μετά από την επίσκεψη στον γιατρό και ελπίζω έτσι να μείνω, μη με πιάσει κανένα άγχος την δευτέρα και μετάααα.......καήκαμε! να ρωτήσω κάτι άσχετο τώρα που το θυμήθηκα; ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό. πρώτον, τα δύο αυγουλάκια είναι αποτέλεσμα των χαπιών; και δεύτερον, είχα ξεχάσει την pregnyl εκτός ψυγείου για κανένα 3ωρο σε θερμοκρασία δωματίου. λες να υπάρξει πρόβλημα; μήπως να πάω να πάρω άλλη, καινούρια;:confused:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!

Νατάσα μου δεν ξέρω για την pregnyl αλλά λογικά είναι εντάξει αφού δεν είναι και φοβερή ζέστη τώρα για να σε ανησυχεί η θερμοκρασία δωματίου! Καλύτερα όμως πάρε ένα τηλέφωνο το γιατρό και ρώτα τον....και ανάλογα πας και αγοράζεις μια...Για να μην αγοράζεις άδικα...

Μακάρι να κρατήσει αυτή η διάθεσή σου και να πάνε όλα καλά!!!! Αυτό το σαββατοκυρίακο,σε αντίθεση με όλα τ'άλλα θα ανυπομονείς να φύγει γρήγορα φαντάζομαι!!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημέρα!

κοριτσάκια μου...εχω ρίξει πολύ κλάμα από χθες!!

συγγνώμη ερμινάκι αλλά εσπασα και γω!

ο γιατρός μου με 44% κατάτμηση...αποκλείει τη βελτίωση με τη θεραπεία των βιταμινών και μου δίνει 5% και 0% επιτυχία στη σπερματέγχυση...με στελνει σούμπιτη για εξωσωματική!

Επεξεργάστηκαν by Chryssaki

καλημέρα!

ο γιατρός μου με 44% κατάτμηση...αποκλείει τη βελτίωση με τη θεραπεία των βιταμινών και μου δίνει 5% και 0% επιτυχία στη σπερματέγχυση...με στελνει σόμπιτη για εξωσωματική!

καλημέρα σε όλες!

βρε chryssaki μου....βρε κοριτσάκι μου.....γιατί στεναχωριέσαι; κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι! από τη στιγμή που ξέρετε το πρόβλημα και υπάρχει λύση είμαστε εντάξει! και για σκέψου και το άλλο.....υπάρχουν πολλές πιθανότητες να καταλήξεις με δύο μωράκια! να δεις που του χρόνου τέτοια μέρα εδώ θα είμαστε και θα μας λες για το/τα μωράκι/μωράκια σου! μην στεναχωριέσαι! κι εμένα αν δεν πετύχει την δευτέρα η σπερμ. θα κάνω άλλη μια κι αν δεν κάτσει και η δεύτερη θα πάω για εξωσωματική. και δεν με νοιάζει και καθόλου! σε παρακαλώ, μην κλαις, έχε θετική σκέψη γιατί να ξέρεις οτι η διάθεση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! εντάξει κοπέλα μου;

u1114782.png

dev364pfs__.png

καλημέρα!

ο γιατρός μου με 44% κατάτμηση...αποκλείει τη βελτίωση με τη θεραπεία των βιταμινών και μου δίνει 5% και 0% επιτυχία στη σπερματέγχυση...με στελνει σούμπιτη για εξωσωματική!

oti kai na pei kaneis ksero oti den se voithaei se aftin tin fasi,omos exe pisti kai prospathise na iremiseis.paizei poli simantiko rolo i kali psixologia. vevaia eukolo einai na to les kai oxi na to kaneis. ypomoni koritsi mou kai euxomai na pane telika ola kala

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...