Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 6

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!

Eirinakiiiiiiiiiiiiiiiii άντε με το καλό οι "μαχητές' να βρουν το στόχο!!! Τους εξήγησες να ψάξουν να βρω εκείνο το στρογγυλάκι και να το τρυπήσουν καλά και να μπουν μέσα να μείνουν; Ένας να το κανει αυτό και είμαστε ευχαριστημένες!!!! Τα utrogestan ήταν μεγάλη ταλαιπωρία για μένα και έπαιρνα κόλπικά ημερησίως. Μετά από αυτά το σεξ τι να το κάνεις πια;:P όντως αφήνουν υπολείμματα και στην τουαλέτα όταν πας φεύγουν κάποια απομεινάρια. Βοηθά να ξαπλώνεις για λίγο μετά που τα βάζεις. Λες να σε βολέψει αυτή η τακτική στη δουλειά :P Άντε σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι μέρες και να έρθει μια θετικότατη χοριακή!

Νatasaki μου να μας ενημερώσεις με τα νεότερα του γιατρού ε! Για να δούμε πότε θα την κάνεις κι εσύ τελικά.

Fntag δίκιο έχεις. Καμιά δεν είναι μόνη!!!! Έχουμε η μια την άλλη! Γι αυτό έχουμε το καφέ μας!

Kalliroi μου κι εγώ για εξωσωματική θα πάω αλλά εδώ είμαι ακόμα. Μείνε κι εσύ στην παρέα μας και ας μετονομάσουμε το καφέ σε...χμ..."Σπερματέγχυσοξωσωματική"! Τι λες;)

Chryssaki μου κράτα γερά!!!! Τα βουνά και τα λαγκάδια τα πήρα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα...βοηθάει!!!!!!Αλλά μείνε εδώ! Σε θέλουμε κοντά μας! Κράτα γεράάάάάάά ε!!!!

Paulina ωραία η ιδέα σου να ξεφύγετε για λίγο!!!! Λες να ρθει όλο το καφέ μαζί σου να κάνουμε παρέα???:P

Γεια σας κοριτσακια!!!

Momentaki μου, κολλητη μου, με τις ωραιες ατακες σου! Εννοειται οτι δε θα το κουνησεις απο το forum μας και ονομαστε το οπως θελετε...Ας πουμε "ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ". Αφου ολες εδω μεσα θα συνεχισουμε με εξωσωματικη αν δε προκοψουμε με τη σπερματεγχυση. Γι΄αυτο καλη μου Kalliroi, επιστημων της παρεας μην επιχειρησεις να μας εγκαταληψεις γιατι οπου και να ΄σαι θα σε εντοπισουμε....

Chryssaki μου θυμασαι τοτε που τα ειχα βαψει μαυρα και με τα εμψυχωτικα σου λογια συνηλθα? Γι΄αυτο λοιπον σου στελνω τη θετικη μου ενεργεια και την επομενη φορα περιμενω χαμογελα απο σενα... Οσο για την εξωσωματικη που σου προτεινε ο γιατρος σου, δε χαιρεσαι που γλιτωσες αποτυχημενη προσπαθεια με σπερματεγχυση? Τωρα αυτο που πρεπει να βρεις ειναι το καταλληλο κεντρο εξωσωματικης για να ξεκινησεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!

Νατάσα μου δεν ξέρω για την pregnyl αλλά λογικά είναι εντάξει αφού δεν είναι και φοβερή ζέστη τώρα για να σε ανησυχεί η θερμοκρασία δωματίου! Καλύτερα όμως πάρε ένα τηλέφωνο το γιατρό και ρώτα τον....και ανάλογα πας και αγοράζεις μια...Για να μην αγοράζεις άδικα...

Μακάρι να κρατήσει αυτή η διάθεσή σου και να πάνε όλα καλά!!!! Αυτό το σαββατοκυρίακο,σε αντίθεση με όλα τ'άλλα θα ανυπομονείς να φύγει γρήγορα φαντάζομαι!!!!!:P

καλημέρα momentaki! θα πήγαινα να πάρω άλλη αλλά όταν είχα πάει να πάρω αυτήν την είχα παραγγείλει γιατί μου είχανε πει οτι αυτές έρχονται κατόπιν παραγγελίας. εγώ αύριο πρέπει να την κάνω....δεν ξέρω, θα πάω σε όσα φαρμακεία μπορώ μήπως την βρω. έτσι κι αλλιώς δεν είναι ακριβή, 12-13€ κάνει. τέλος πάντων, θα δω. κι όσο για το σκ.....άσε, δε λες τίποτα! εν τω μεταξύ, μου είπε εχθές ο γιατρός οτι καλό θα ήταν την δευτέρα το βράδυ και την τρίτη το πρωί να έχουμε επαφές, είναι καλό λέει. θα τον ξεζουμίσω τον καημένο τον αντρούλη μου!!!;):lol:

u1114782.png

dev364pfs__.png

koritsia avrio proi 8.30 pame gia spermategxisi,wish me luck!!ante oariaki mou kane to thavma sou!!!:)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ.......άντε, να παίρνουμε σειρά μια μια. εγώ πάω δευτέρα πρωί στις 8. αλήθεια που θα την κάνεις;

u1114782.png

dev364pfs__.png

ειρινακι μου καλη μας επιτυχια αγαπη , μακαρι να παρουμε μια θετικη χοριακη την αλλη δευτερα , στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!!

εγω εχω πολλους πονους περιοδου , ξεκινησαν την επομενη της σπερματε. πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο , και βαζω 6 ουτροτζεσταν , ολη μερα δεν κανω αλλη δουλεια...ξαπλα φαι και υποθετα οποτε συμφωνω απολυτα με το τελευταιο και εγω στην τσιτα τους εχω!χαχαχα δεν με αφηνουν να κουνηθω!!!:tongue:και μ'αρεσειειειειειειειει!

υπομονη λιγες μερουλες!να προσεχεις!

φιλακια!

Erminaki, Melenia, Natassaki, Fntag & Paulina ευχομαι ο Μαρτιος να ειναι ο τυχερος μας μηνας και να εχουμε ολες θετικες χοριακες. Paulina μου καλα θυμαμαι οτι εχεις κανει σπερματεγχυση και περιμενεις αποτελεσματα? Αν ναι ασε το χαμαμ για αλλη φορα γιατι η αυξημενη θερμοκρασια του νερου δεν ενδεικνυται για εγκυους! Αν κανω λαθος και δεν περιμενεις αποτελεσματα, πολυ καλα να περασετε...ειναι τελεια εχω παει πολλες φορες κι εγω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Erminaki, Melenia, Natassaki, Fntag & Paulina ευχομαι ο Μαρτιος να ειναι ο τυχερος μας μηνας και να εχουμε ολες θετικες χοριακες..

αααααχ, μακάρι!!!!από το στόμα στου και στου Θεού τ'αυτί!:rolleyes:

u1114782.png

dev364pfs__.png

κορίτσια σας ευχαριστώ ειλικρινά! σκεπτομαι την πορεία μου μέσα εδω...στο φορουμ αυτό...μπήκα με αισιοδοξία και υγεια...μετα ήρθε το σπερμοδιάγραμμα με τις τερατόδεις αυτές μορφές...μετά η αναμονή, η ελπίδα της σπερματέγχυσης...η διάψευση αυτής της ελπίδας και τώρα ο δρόμος προς την εξωσωματική!! ο οποίος εχει 50% πιθανότητα.

δε λέω οτι είναι το τέλος του κόσμου...κι ούτε λέω ότι εγω είμαι καλύτερη από κάποιες αλλες που έχουν ήδη κάνει εξωσωματική...απλώς επειδή ποτέ δεν αντιμετώπησα γυναικολογικό θέμα, εκτος από μια απλή κυστη που ποτέ δε μου δημιούργησε καμάι ανωμαλία, θεωρούσα την εξωσωματική μια πιθανή πάντοτε αλλά μακρινή γαι μένα λύση!

αυτό είναι όλο...και δεν ξέρω τι θα πει ο άνδρας μου γαι την εξωσωματική...λείπει ταξίδι...χθες ήμουν μόνη μου στο γιατρό ...και μόνη μου στα κλάμα...χωρίς μια αγκαλιά και ενα χερι να μου σκουπίζει τα δάκρια...

τη μαμα δεν τη φωναξα...το παιζω δυνατή...ετσι όπως το επαιξα 31 χρόνια τώρα..

ειχα πει "δε θα κανω τα πάντα για να γινω μάνα!" το παίρνω πίσω...31 χρόνια αγωνίζομαι για όλα και σε όλα...δε θα παραδώσω τα όπλα...όταν πρόκειται για μαι επιθυμία που συνάμα είναι και ανάγκη ζωής ...να γίνω μάνα!

νιώθω όμως αδικημένη...ακριβώς επειδή νιώθω υγειής και ζωντανή.!

ευχαριστω για τη συμπαράσταση...και το θεο που μου έδειξε την αλήθεια...όσο σκληρή κι αν ήταν γαι μένα!

Διαφημίσεις

οι ευχες μου άπειρες γαι όλα τα κορίτσια μας....δεν είμαι μίζερος άνθρωπος..."τόπος στη χαρά", κορίτσια...κι όχι στη λύπη

το μόνο που θέλω ειναι να μου αναγνωρίσω το διακαίωμα γαι μια φορά στη ζωή μου...να σπάσω!!!

και κλείνει το θέμα μου....εχουμε χαρούμενες αναμονές εδω....

έτσι chryssaki μου, δεν το βάζουμε κάτω! μπορεί να ταλαιπωριόμαστε αλλά στο τέλλος όλες θα δικαιωθούμε αργά ή γρήγορα! βρε κορίτσια, μήπως τελικά θα πρέπει να το ρίξουμε στην τρελλή και να γίνουμε αναίσθητες για να κάνουμε παιδιά; όλο κάτι τέτοιες ξέρω εγώ, που μένουν έγκυες "κατα λάθος"!

u1114782.png

dev364pfs__.png

κορίτσια σας ευχαριστώ ειλικρινά! σκεπτομαι την πορεία μου μέσα εδω...στο φορουμ αυτό...μπήκα με αισιοδοξία και υγεια...μετα ήρθε το σπερμοδιάγραμμα με τις τερατόδεις αυτές μορφές...μετά η αναμονή, η ελπίδα της σπερματέγχυσης...η διάψευση αυτής της ελπίδας και τώρα ο δρόμος προς την εξωσωματική!! ο οποίος εχει 50% πιθανότητα.

δε λέω οτι είναι το τέλος του κόσμου...κι ούτε λέω ότι εγω είμαι καλύτερη από κάποιες αλλες που έχουν ήδη κάνει εξωσωματική...απλώς επειδή ποτέ δεν αντιμετώπησα γυναικολογικό θέμα, εκτος από μια απλή κυστη που ποτέ δε μου δημιούργησε καμάι ανωμαλία, θεωρούσα την εξωσωματική μια πιθανή πάντοτε αλλά μακρινή γαι μένα λύση!

αυτό είναι όλο...και δεν ξέρω τι θα πει ο άνδρας μου γαι την εξωσωματική...λείπει ταξίδι...χθες ήμουν μόνη μου στο γιατρό ...και μόνη μου στα κλάμα...χωρίς μια αγκαλιά και ενα χερι να μου σκουπίζει τα δάκρια...

τη μαμα δεν τη φωναξα...το παιζω δυνατή...ετσι όπως το επαιξα 31 χρόνια τώρα..

ειχα πει "δε θα κανω τα πάντα για να γινω μάνα!" το παίρνω πίσω...31 χρόνια αγωνίζομαι για όλα και σε όλα...δε θα παραδώσω τα όπλα...όταν πρόκειται για μαι επιθυμία που συνάμα είναι και ανάγκη ζωής ...να γίνω μάνα!

νιώθω όμως αδικημένη...ακριβώς επειδή νιώθω υγειής και ζωντανή.!

ευχαριστω για τη συμπαράσταση...και το θεο που μου έδειξε την αλήθεια...όσο σκληρή κι αν ήταν γαι μένα!

Γλυκια μου φιλεναδα φυσιολογικο ειναι να σπασεις κι εσυ. Κι εγω τερας δυναμης ειμαι, αλλα καποιες φορες για το ευαισθητο θεμα του παιδιου με πιασαν τα ζουμια και οι υστεριες... Να το πεις στη μητερα σου για να εχεις εναν ανθρωπο να το συζητας περα απο τον αντρα σου, ετσι ωστε να μην κουραζεις αυτον. Οσο για την εξωσωματικη θα περιμενεις να επιστρεψει απο το ταξιδι του και ηρεμα και ωραια θα πεις οτι ο γιατρος σας δινει πολλες πιθανοτητες μονο με αυτη τη μεθοδο. Αρκει να μην απαιτησεις απο την 1η στιγμη να υοθετησει. Θελουν το χρονο τους κοπελα μου οι αντρες για τετοια θεματα. Αφησε τον να το δουλεψει και να το συνειδητοποιησει, αλλωστε κι εμεις οι γυναικες δυσκολευομαστε στην αρχη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...