Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 6

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

ναι νατάσσα όλως τυχαιως μένουν μόνες τους (αφού σου έχουν κρύψει ότι εχουν 2 αποτυχημένες εξωσωματικές...κτλ-δε μασαω εγω!!!!)

αν και δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι.....μπορεί να παίζει κι αυτό! αλλά εγώ τουλάχιστον 3 κοπέλες που ξέρω τους έτυχε. τρέχανε μετά να παντρευτούνε και να βρούνε σπίτι κλπ. αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και περιπτώσεις όπως λες κι εσύ. και να σου πω και κάτι; εγώ ΑΝ το πω, θα το πω μόνο στους δικούς μας, κανέναν δεν ενδιαφέρει το τι κάνω εγώ με τον άντρα μου.αλλά στους υπόλοιπους δεν θα πω και ψέματα, οτι δηλαδή μου έτυχε ή οτι μου έκατσε με την πρώτη! θα πω απλά οτι δεν μας καθότανε! αυτά!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

fntag μαζί θα περιμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα μετά από 15 μέρες, ε; άντε, να είμαστε μαζί! πόσα αυγουλάκια έχεις;

ax aftin tin fora megalose mono 1 itan xthes 20xil,ekana tin pregnyl kai aisiodokso.alloste ena mono einai arketo an einai na ginei

tin proigoumeni fora,logo ton polukistikon mou eixe antapokrithei apistefta o organismos mou..2 20aria kai polla 10-15.kai telika tipota...iso afto einai to tixero tora.mono na aisiodokso mporo:)

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

βεβαίως και είναι αρκετό! έτσι κι αλλιώς ένα θέλουμε! άντε άντε, όλα καλά θα πάνε! η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και έχουμε ακόμα 15 μέρες να ελπίζουμε! σωστά;;;

u1114782.png

dev364pfs__.png

Fntag και Natasa σας εύχομαι μαζί να είστε το δίδυμο της επιτυχίας!!!! Επιπρόσθετο δίδυμο επιτυχίας γιατί επιτυχίες περιμένουμε κι από τις υπόλοιπες ε!!!!!:P

Natasa μου ελπίζω να βρεις εύκολα το φάρμακο...για να ηρεμήσεις και να μην αγχώνεσαι αν πήγε κάτι στραβά με αυτό που έχεις!!!!

Fntag ένα και καλό θέλουμε!!!! Κι εσύ το έχεις!!!! Οπότε κράτα την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε καλά!!!!

Εirinaki και Paulina ηθικό???????

Chryssaki μου σε καταλαβαίνω πλήρως πώς νιώθεις...Είναι φανερό πως είσαι δυνατός άνθρωπος και όπως κάθε δυνατός άνθρωπος κάποια στιγμή σπάζει και μπαίνουν στο μυαλό του χιλιάδες γιατί. Εντούτοις δες το αυτό σαν ένας ρόλος με δύσκολο casting! Θα ταλαιπωρηθείς λίγο αλλά το ρόλο της μανούλας θα τον πάρεις!!!! Να το πιστέψεις χρειάζεται!!!! Είμαι κι εγώ 31 και σε όλα όσα μου έτυχαν ήμουν δυνατή...και δεν στηριζόμουν σε κανένα. Μέσα από αυτά όμως όλα έμαθα να στηρίζομαι στον αντρούλλη μου ( ο οποίος είναι μες την αισιοδοξία όλη μέρα) και στη μανούλα μου της οποία της το είπα και νιώθω πολύ καλύτερα. Ξέρεις τι; Όταν μοιράζεσαι αυτά που νιώθεις παίρνεις δύναμη...εφόσον φυσικά και τα άτομα που έχεις κοντά σου σε βοηθάνε. Μακάρι να ήταν όλα πιο εύκολα αλλά αφού ήρθαν έτσι συνέχισε με αυτά τα δεδομένα!Δες το θετικά...αυτές οι εξετάσεις που έκανες σε αποτρέπουν από μάταιες σπερματεγχύσεις...Σκέψου να τις έκανες και να περίμενες και να έλπιζες και στο τέλος να απογοητευόσουν. Μακάρι να τις έκανα κι εγώ να ήξερα περισσότερα πριν κάνω οτιδήποτε...Οπότε ιατρικά κινείσαι σωστά...με σταθερά και μεθοδικά βήματα...οπότε...τι μας απομένει; ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Ο Θεούλης είναί κοντά μας....και είμαι σίγουρη πως ξέρει πολύ καλά τι κάνει! Και σου δείχνει το δρόμο με 50% πιθανότητες. Όλα καλά θα πάνε!!! Α και όχι να μας φύγεις απο δω ε? Μείνε εδώ και όπως λέει και το Eirinaki το καφέ μας εδώ είναι ο δρόμος για την εξωσωματική...Ό,τι όνομα θέλουμε το δίνουμε και συνεχίζουμε!!!! Φτάνει να είμαστε εδώ η μια για την άλλη!!!

Και μην ξεχνάς δεν είσαι μόνη ε!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μομεντάκι μου, καλό μου φιλαράκι...δε θα πω ευχαριστω γαι τα λόγια συμπαράστασης! θα πω ότι είμαι εδω...ετοιμη ώρα με την ώρα και λεπτο με το λεπτό που περνάει...και το συνειδητοποιώ...και εχετε όλες δικιο...ευτυχως δε μπήκα σε σπερματεγχύσεις και άσκοπες κινήσεις...πάω κατευθείαν στην πηγή για νερο αι δεν περιμένω να βρέξει γαι αν πιω καμιά σταγόνα!!!

με θέλετε να μείνω στο καφέ αυτό ή πρέπει να μεταφερθώ στη εξωσωματική? μονο αυτό πείτε μου!!!!!

Διαφημίσεις

μομεντάκι μου, καλό μου φιλαράκι...δε θα πω ευχαριστω γαι τα λόγια συμπαράστασης! θα πω ότι είμαι εδω...ετοιμη ώρα με την ώρα και λεπτο με το λεπτό που περνάει...και το συνειδητοποιώ...και εχετε όλες δικιο...ευτυχως δε μπήκα σε σπερματεγχύσεις και άσκοπες κινήσεις...πάω κατευθείαν στην πηγή για νερο αι δεν περιμένω να βρέξει γαι αν πιω καμιά σταγόνα!!!

με θέλετε να μείνω στο καφέ αυτό ή πρέπει να μεταφερθώ στη εξωσωματική? μονο αυτό πείτε μου!!!!!

μπράβο κοπέλα μου! έτσι είναι, θα πας κατευθείαν στην πηγή για νεράκι χωρίς άσκοπες κινήσεις! κι όσο για το αν σε θέλουμε.....ξέρω γω; να κάνουμε ένα γκάλοπ!!! μα τι ερώτηση είναι αυτή; και βέβαια σε θέλουμε! είναι δυνατόν;

u1114782.png

dev364pfs__.png

ρωτάω γιατι μπορει να σας βγάζω από το θέμα μωρέ!!!

αλλά είμαι για εμψυχώτρια καλή..πολύ καλή...να με προτιμάτε!

πάω σπίτι τώρα να δω πως θα το πάρει το έτερον ήμισυ!!!!

σας ευχαριστώ πολύ και θα μιλήσουμε σύντομα!

είστε πολύ πολύτιμες φίλες...νατασα μου ...να σαι καλά!

ελπίζω τον επόμενο μήνα να μη χρειαστει να μπω σε φόρουμ "υιοθεσία"...τι να πω έτσι όπως με πάει πια....!!!

σας φιλώ πολύ!!!

γερα με τσαμπουκά στα κοριτσάκια που ετοιμάζονται είτε για νέα είτε για σπερματέγχυση.....!

ρωτάω γιατι μπορει να σας βγάζω από το θέμα μωρέ!!!

αλλά είμαι για εμψυχώτρια καλή..πολύ καλή...να με προτιμάτε!

πάω σπίτι τώρα να δω πως θα το πάρει το έτερον ήμισυ!!!!

σας ευχαριστώ πολύ και θα μιλήσουμε σύντομα!

είστε πολύ πολύτιμες φίλες...νατασα μου ...να σαι καλά!

ελπίζω τον επόμενο μήνα να μη χρειαστει να μπω σε φόρουμ "υιοθεσία"...τι να πω έτσι όπως με πάει πια....!!!

σας φιλώ πολύ!!!

γερα με τσαμπουκά στα κοριτσάκια που ετοιμάζονται είτε για νέα είτε για σπερματέγχυση.....!

Επιτελους συνηλθες... και μη διανοηθεις να μας εγκαταληψεις. Ολες στην ιδια θεση βρισκομαστε και εχουμε τις ιδιες αναζητησεις και προβληματισμους. Momentaki εκτος απο τις προσευχες μου, την υπολοιπη μερα προσπαθω να μη το σκεφτομαι. Δεν εχω και καθολου συμπτωματα (λιγο μονο ποναει το στηθος)... Στις 8/3 ή θα κερναω ή θα με πιασει παλι καμια κριση. Συνηθισμενη πια και ετοιμη για ολα. Εσενα τι σου ειπε ο γιατρος για την ακατανομαστη που ηρθε απροσκλητη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Chryssaki ΕΔΩ να μείνεις!!!! Ή όπου εσύ νιώθεις πλεόν άνετα!!! Εμείς σαφώς σε θέλουμε εδώ! Εξάλλου κι εγώ μένω και είμαι και εκτός θέματος! Οπότε μείνε κι εσύ να γίνουμε δύο! :P

Eirinaki μου ο πόνος στο στήθος είναι ίσως για κάλό! Είναι και τα utrogestan στη μέση οπότε λίγο άσκοπο να ψάχνουμε για συμπτώματα αλλά και πάλι εσύ να συνεχίσεις να είσαι αισιόδοξη και μακάρι Θεέ μου στις 8/3 να έχουμε πανηγύρι στο καφέ μας!!!!

Πήγα στο γιατρό μου και μου είπε πως σε μερικές περιπτώσεις (που προφανώς είμαι μια από αυτές) στην πρώτη ένεση οι ορμόνες προκαλούν ωορρηξία, ως εκ τούτου φέρνουν την ακατανόμαστη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στη δική μου περίπτωση να είμαι μες στις εξάψεις αρχικά οι οποίες εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, ή αλλιώς ως διά ακατανόμαστης! χεχεχε.Τι να πω ο οργανισμός μου βιάζεται μάλλον γιατί τελικά έβαλα και τη δεύτερη ένεση της διακοπής...σε 17 μέρες...αντί μια κάθε μήνα! Είμαι γρήγορο πιστόλι εγώ!!!! Πλέον θα πάω σε 3 βδομάδες να με δει ξανά και θα αποφασίσουμε για τη συνέχεια (αν θα βάλω και τρίτη ένεση αφού στην ουσία η πρώτη δεν έκανε κάτι ) ή αν θα περιμένουμε πλέον να έρθει η ακατανόμαστη (όπου και θα πανηγυρίζω) για να προχωρήσουμε στην εξωσωματική αν και εφόσον όλα είναι καλά...Για να δούμε! Εγώ πάντως ανυπομονώ να κάνω την εξωσωματική!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ με όλη τη σημασία της λέξης!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Chryssaki ΕΔΩ να μείνεις!!!! Ή όπου εσύ νιώθεις πλεόν άνετα!!! Εμείς σαφώς σε θέλουμε εδώ! Εξάλλου κι εγώ μένω και είμαι και εκτός θέματος! Οπότε μείνε κι εσύ να γίνουμε δύο! :P

Eirinaki μου ο πόνος στο στήθος είναι ίσως για κάλό! Είναι και τα utrogestan στη μέση οπότε λίγο άσκοπο να ψάχνουμε για συμπτώματα αλλά και πάλι εσύ να συνεχίσεις να είσαι αισιόδοξη και μακάρι Θεέ μου στις 8/3 να έχουμε πανηγύρι στο καφέ μας!!!!

Πήγα στο γιατρό μου και μου είπε πως σε μερικές περιπτώσεις (που προφανώς είμαι μια από αυτές) στην πρώτη ένεση οι ορμόνες προκαλούν ωορρηξία, ως εκ τούτου φέρνουν την ακατανόμαστη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στη δική μου περίπτωση να είμαι μες στις εξάψεις αρχικά οι οποίες εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, ή αλλιώς ως διά ακατανόμαστης! χεχεχε.Τι να πω ο οργανισμός μου βιάζεται μάλλον γιατί τελικά έβαλα και τη δεύτερη ένεση της διακοπής...σε 17 μέρες...αντί μια κάθε μήνα! Είμαι γρήγορο πιστόλι εγώ!!!! Πλέον θα πάω σε 3 βδομάδες να με δει ξανά και θα αποφασίσουμε για τη συνέχεια (αν θα βάλω και τρίτη ένεση αφού στην ουσία η πρώτη δεν έκανε κάτι ) ή αν θα περιμένουμε πλέον να έρθει η ακατανόμαστη (όπου και θα πανηγυρίζω) για να προχωρήσουμε στην εξωσωματική αν και εφόσον όλα είναι καλά...Για να δούμε! Εγώ πάντως ανυπομονώ να κάνω την εξωσωματική!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ με όλη τη σημασία της λέξης!!!!!!

Ολο σου το σωμα συνηγορει για να κανεις την εξωσωματικη οσο το δυνατο γρηγοροτερα... Λογικη η απαντηση που εδωσε ο γιατρος σου! Ελπιζω ολα να πσου πανε καλα. Ευτυχως που εμφανιστηκες και με προλαβες απο το jogging!!! Θα αφησω την κυτταριτιδα να δρασει ανεμποδιστα, χωρις γυμναστικη και με απολαυστικα γευματα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Χεχεχε....ακριβώς έτσι! Αστην να δράσει ανεμπόδιστα και μετά την κανονίζουμε κι αυτήν!!!! Θα έρθει κι αυτής η σειρά της!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

βεβαίως και είναι αρκετό! έτσι κι αλλιώς ένα θέλουμε! άντε άντε, όλα καλά θα πάνε! η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και έχουμε ακόμα 15 μέρες να ελπίζουμε! σωστά;;;

Tha elpizoume mexri na to petuxoume!!:)

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Tha elpizoume mexri na to petuxoume!!:)

Καλη επιτυχια σου ευχομαι και αφησε τα πεθερικα σου να αυτοεξυπηρετηθουν... και ξεκουραστητε με τον αντρουλη σου. Αν δε γνωριζουν τι θα κανετε αυριο πες ενα ψεματακι οτι εισαι αρρωστη κ.λ.π.

[sIGPIC][/sIGPIC]

AXXXXXXXXXX den pernane oi ores mexri avrio to proi...kai simera exo extra bonus kanonaki pou lene...erxontai ta petherika mou gia enan xoro kai tha meinoun mazi mas...super....super.... :mad:

ftang μου καλή επιτυχία για αύριο!!!!:-) όλα να σου πάνε καλά και από βδομάδα να μας παραπονιέσαι οτι πονάει η κοιλίτσα σου ή οτι νυστάζεις πολύ ή οτι ζαλίζεσαι ή ανακατεύεσαι.....και τελικά να μας πεις για το μικρούλη σποράκι που θα έχεις στην κοιλίτσα!;) άντε κοπελίτσα μου, σου στέλνω όλη την αγάπη μου και την θετική μου ενέργεια! άντε να παίρνουμε σειράααααααααα.:D......φιλάκια!

υ.γ. α, και μην τυχόν αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει την διάθεσή, ε; έτσι μπράβο!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...