Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Ναι η πρώτη μου σπερματέγχυση ήτανε και η τυχερή!! Φυσικά είχαν προηγηθεί αρκετές θεραπείες μόνο με χάπια και ενέσεις και προγραμματισμένες επαφές αλλά...

Μακάρι όλες οι κοπέλες να μην χρειάζεται να ταλαιπωρούνται με συνεχής σπερματεγχύσεις και εξωσωματικές!!

Ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού σου και αν ο άντρας σου αγχώνεται μην του πεις ότι ξέρεις..πρέπει να έρθουμε σε επαφή τάδε και τάδε ημέρες. Εγώ ειχα πείσει τον δικό μου, επειδή όποτε του έλεγα προγραμματισμένα κάτι τον έπιανε, ότι δεν χρειάζονται πλέον οι επαφές αφού θα κάνω την σπερματέγχυση και όλα χαλαρά. Και πρώτη φορά είχαμε τόσες πολλές επαφές!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσάκι μου ήρθες την κατάλληλη στιγμή και μου δίνεις πολύ κουράγιο! όπως βέβαια και όλες οι κοπέλες! μακάρι να έχω κι εγώ ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια αποτελέσματα με σένα! κι όσο για τον άντρα μου....δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα, κάθεται!:wink::lol: αφού σήμερα μου έλεγε οτι πρέπει δώσουμε τα δύο αμάξια και να πάρουμε ένα πιο μεγάλο γιατί πρέπει να έχουμε χώρο με ΤΡΙΑ παιδιά!:D αααααχ, μακάρι!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

να 'σαι καλά κοριτσάκι μου! κι εσύ με το καλό να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου τα παιδάκια σου! να σε ρωτήσω κάτι; από ποια μέρα άρχισες να έχεις συμπτώματα μετά την σπερμ.;

u1114782.png

dev364pfs__.png

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου, να είσαι καλά! Οπως είπα και πριν ήμουν σε περίεργη ψυχολογική περίοδο και μπορώ να σου πω ότι αντιλήφθηκα τα συμπτώματα την ημέρα της β' χοριακής, ίσως λόγω της χαράς μου ξέχασα τις άλλες έγνοιες και κατάλαβα τι μου συνέβαινε. Ήταν 16 ημέρες περίπου μετά την σπερματέγχυση.

Η πίστη μου εκείνη την μέρα ήταν απίστευτη. Αποφάσισα να μην πάρω τηλέφωνο την μικροβιολόγο για το αποτέλεσμα, όπως είχα κάνει όλες τις άλλες φορές, αλλά να πάω να πάρω η ίδια το αποτέλεσμα. Ήθελα να αλλάξω την τύχη των πραγμάτων. Μάλιστα πριν μπώ στο εργαστήριο έκανα ένα τσιγάρο και είπα.."αυτό είναι το τελευταίο μου τσιγάρο". Μιας και είχα υποσχεθεί ότι αν μείνω έγκυος θα το κόψω. Και το είπα ασυνείδητα, χωρίς να ξέρω το αποτέλεσμα. Και μπήκα μέσα και μου λέει η μικροβιολόγος.."κόλλα το, τα καταφέραμε!!!!" Και έβαλα τα κλάμματα και την αγκάλιασα!! Εύχομαι να νιώσεις κι εσύ το ίδιο συναίσθημα και όλες οι κοπέλες εδώ που περιμένουν να έχουν ένα επιτυχές αποτέλεσμα!!!

RKdwp3.png

κι εγώ τα ίδια λέω για το τσιγάρο! κοίτα τώρα να απολαύσεις αυτή την περίοδο της ζωής σου γιατί θα περάσει πολύ γρήγορα ο καιρος! εγώ όταν γέννησα, και για πάρα πολύ καιρό μετά, ένιωθα σα να ήμουν έγκυος μόνο για μια στιγμή! μου έλειπε η κοιλιά μου!!! γι'αυτό απόλαυσε την κάθε κλοτσιά και οτιδήποτε άλλο όλους αυτούς τους μήνες!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Φαντάζομαι πως ακόμα τώρα είναι τα εύκολα..είμαι και άπειρη και απ' ευθείας με δυό μωρά..να δούμε πώς θα τα καταφέρω. Δεν θέλω να βασιστώ σε κανέναν άλλο πέρα από τον άντρα μου όπου ο κακόμοιρος κάνει δυό δουλειές. Ελπίζω να τα καταφέρω, θέλω να έχω πίστη στον ευατό μου.

RKdwp3.png

μια χαρά θα τα καταφέρεις! η φύση φροντίζει, πίστεψέ με! δεν ξέρω βέβαια αν δουλεύεις. αν ναι εκεί ίσως να δυσκολευτείς λιγάκι αλλά θα είναι μόνο μέχρι να βρεις την χρυσή τομή και να μπείτε σε ένα πρόγραμμα! όλα καλά θα πάνε!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Ναι το πιστεύω κι εγώ αυτό που λες. Το θέμα της δουλειάς δεν με αγχώνει. Μπορώ να λείψω όσο χρειαστεί.

Λοιπόν, θα σε καληνυχτίσω για να πάω για ύπνο γιατί σαν να νύσταξα λιγάκι! Κυκλοφορώ καθημερινά στο φόρουμ οπότε θα τα λέμε και φυσικά θα ανυπομονώ να μάθω νέα σου!!

Ξέχνα το άγχος και χάρισε ένα χαμόγελο στον εαυτό σου, το χαμόγελο της πίστης ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν και θα πάνε!!!

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Πώς είστε;

Jasmini είσαι μια πνοή ελπίδας στο καφέ μας για τις κοπέλες που περιμένουν αποτελέσματα ή έπεται να κάνουν μια νέα προσπάθεια!!!! Σε ευχαριστούμε γι αυτό!!!!:):):) Πραγματικά χρειαζόμασταν να ακούσουμε μια ιστορία με ωραίο τέλος επιτέλους!!!!!Όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

περασαμε ενα φανταστικο σαββατοκυριακο με τον αντρα μου, πηγαμε στο Αγκιστρο για λουτρα στο Οχυρο Ρουπελ,φαγαμε ηπιαμε ολα καλα, ερχομαστε σπιτι και μαθαινω απο τα πεθερικα μου οτι ενα απο τα μαναρια μου τα σκυλια μου, τα κουκλια μου, η Ηρα βγηκε απο την περιφραξη και την χτυπησε αυτοκινητο, παει το μωρο μου δεν θα την ξαναδω...............ειμαι πολυ χαλια........δεν ημουν κοντα της οταν με χρειαστηκε..................γιατι γιατι γιατι? Το ειδα το ονειρο χθες το βραδυ........το ειδα........................ sorry αν σας κουρασα αλλα ηθελα να μοιραστω την θλιψη μου με τις νεες μου φιλες.......................

Πω πω πωωωωωω!!!!! Πολλή ησυχία σήμερα!!!!!

Natasa η μεγάλη μέρα και για σένα αύριο!!!!! Άντε όλα καλά να πάνε σου εύχομαι!!!! Θα περιμένουμε νεότερα ε!!!!:)

Fntag πώς είσαι; Όλα καλά? Πώς πήγε χθες?:confused:

Eirinaki τελειώνει ακόμη μια μέρα αναμονής. Πλησιάζουμε σιγά σιγά!!!! Είδες τι έτυχε στη Jasmini? Έτσι! Να την έχεις στα υπόψην!!!!!:P

Chryssaki μου πώς είσαι? Ελπίζω να είσαι ήρεμη και δυνατή για τα παρακάτω!:D

Paulina γεια σου και σένα! Περιμένουμε και δικά σου νέα ε!!!!:P

Η Κalliroi μας έφυγε για τα καλά από το καφέ...:cry:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...